Cena €12.37 €17.43

Pilns apraksts

Automātisko Sensoru Ziepju Dozators racionāls Saprātīga Šķidrās Ziepes Konteinera, Tualetes

Funkcijas:

Augstas Kvalitātes: korpuss tiek izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju, nav viegli ar rūsu, izturīgs.

Smart indukcijas: vairāk jutīgas reakcijas, mazāks enerģijas patēriņš, ilgāks mūžs, maiga stiept rokās, lai konstatētu, ka kaut kas, šķidrās ziepes, kas nāk par.

Ūdensizturīgs: biezāka bāzi, lai saglabātu ķermeņa prom no ūdens, saspringts struktūru, efektīvi ūdensizturīgs, ikdienas ūdens šļakatām nav bail, vienkārši, lai tiktu galā ar mitru vidi.

Pagriezt Vāciņu: Tas var novērst putekļu nokļūšanu traukā.

Enerģijas taupīšanas: ilgstoša darbība ar zemu enerģijas patēriņu.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla dēļ differen t gaismas efektu

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Apraksts:

Materiāls: ABS+ nerūsējošā tērauda

Produkta izmērs: diametrs 8x un augstums 19CM

Iepakojuma izmērs: 9.5x8.5x19CM

Produkta svars: 0.35 kg

Produkta iepakojums: angļu krāsa kastē iepakojumu ar angļu instrukcijas

Četras 7-th AAA sārma baterijām var izmantot par 6 mēnešiem (baterijas ir self-komplektā).

Iepakojums Saraksts:

1*Touchless Ziepju Dozators(Ar Bateriju)

Specifikācijas

  • Reizi 2: Virtuves
  • Reizi 3: par Vannas istaba
  • 5. tips: Elektriskās Indukcijas Ziepju Dozators
  • 3. veids: Māja Indukcijas Ziepju Dozators
  • Zīmola Nosaukums: Multiyilego
  • 4. tips: Smart Šķidro Ziepju Dozators
  • Veids: Šķidro Ziepju Dozatori
  • Iezīme: Putu Ziepju Dozators, Dubultā Ziepju Dozators, Šķidro Ziepju Dozators
  • Reizi 5: Tualetes
  • Funkcija 5: Izturīga Putu Ziepju Dozators
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu 4: par Ateja
  • Funkcija 3: Saprātīga Indukcijas Putu Soaper
  • 2. veids: Automātisko Sensoru Ziepju Dozators
  • Modeļa Numurs: Šķidro Ziepju Dozatori
  • 1. tipa: Touchless Ziepju Dozators
  • 4. funkciju: Ūdensizturīgs Putu Ziepju Dozators
  • Godu 1: Mājas
  • Iezīme 2: Racionāls Saprātīga Šķidro Ziepju Konteiners
  • Līdzeklis 1: Liela Jauda, Šķidro Ziepju Konteiners

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Eiropas un Amerikāņu Retro Ģitāru Koka Kuģa Fona tapešu Mūzikas Restorāns Bārs Rūpniecības Dekoru, Sienas Tapetes, 3D
€22.86 €12.12

(973548827188322 rock tēma sienas tapetes asv dolāru 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / eiropas un amerikāņu retro ģitāru koka kuģa fona tapešu mūzikas restorāns bārs rūpniecības dekoru, sienas tapetes, 3d produkta displejs: detalizēti ietekme: 973548826928370 karstā pārdot sienas tapetes usd 29.00 /kvadrātmetru)

Izskatās arī
Universāls, Izlietne Spraudni ar Filtru Izturīgs Izlietne Atkritumu Drainer Ātri Nosaka Piemērots Dažādu Vannas istabas Izlietnes Izturīgs
€2.13 €1.15

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu vannas istaba freshs un smarža atbrīvo ar mūsu novatorisko baseina atkritumu drainer.say goodbye, lai nepatīkamas smakas! mūsu universāls izlietne drainer ir paredzēti, lai viegli uzstādīšana un telpas taupīšanas.izbaudiet problēmu atbrīvo setups! piemērota ikvienam, kas nepieciešams drošas un efektīvas izlietne aizplūšanu risinājumu.ideāli)

Izskatās arī
Mājas Montāžas Plug 1gb Plug Vārsts GAISA Ventilācijas Gaisa Bleeder Tukšu Klp Misiņa G1/2inch G1inch G3/4inch Rokasgrāmata Radiatoru
€1.54 €0.73

(funkcijas: *izgatavots no misiņa,spēcīgs un izturīgs, anti-rūsas. *radiatora, ventilācijas vārstu izmanto, lai manuāli, gaisa ventilācijas radiatoriem.rokasgrāmata ventilācijas atveri, izmantojot skrūvgriezi vai izraudzītā atslēga. *radiatoru montāžas kompresora spraudkontaktu ir mazs, elegants meklējat spraudni. *maks.darba temperatūra: +120.c, maks.darba spiediens: 1,0 mpa (10)

Izskatās arī
Masīvkoka Piestiprināt Pie Sienas, Vannas Istabā Dvieļu Plaukts - Nav Nepieciešama Urbšana
€159.52 €66.99

(produkta apraksts: iezīmes: viegli uzstādīt, izturīgs pret koroziju un rūsu, pret- izmērs: 60*22.3*16.8 cm materiāls: riekstkoks koksnes + aviācijas alumīnija gadījumā diapazons: dzīvojamā istaba/tualetes istaba)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mesa Ziepju Dozators Viegli Tīrāma Stikla Ziepes Sūkņa Padeves Ideāli Piemērots Virtuves Un Vannas Istabas (Zelts)
€12.66 €5.95

(ziepju dozators var izmantot ģimenes vannas istabas, virtuves, tualetes, viesnīcas, izlietnes, utt. ziepes sūkņa padeves var tikt izmantots, lai saglabātu roku ziepes, šampūni, trauku ziepes, dušas želeju un citus šķidrumus. to var mazgāt un izmantot atkārtoti, un gadījumā šķidrums var pievienot laikā, un atbilstošu šķidruma daudzumu var iegūt atkarībā no lietošanas vajadzībām. krāsa:)

Izskatās arī
Mūsdienu Vienreizējās lietošanas Kausa Turētāja Organizators Ūdens Kausa Dozatoru Ilgi Barelu Papīra, Plastmasas Kausa Uzglabāšanas Kaste DIY Uzlīme, Sienas piestiprināms
€7.11 €4.97

(mūsdienu vienreizējās lietošanas kausa turētāja organizators ūdens kausa dozatoru ilgi barelu papīra, plastmasas kausa uzglabāšanas kaste diy uzlīme, sienas piestiprināms produkta nosaukums: gara caurule kauss nosūcējs materiāls: abs/pp produkta instalācijas: līmes iekārtas produkta izmērs: garums 280mm x diametrs 95mm iepakojuma saraksts: kausa nosūcējs *1, kas nav izsekot)

Izskatās arī
G1238M48B2-FSR G1238M48B2-FSR-WS G1238S24B1-FSR-WS G1238E24B-FSR G1238E48B-FSR G1238L24B-FSR DcBrushlessNeworiginalCooling Ventilators B
€25.32 €15.20

(mēs esam vairumtirdzniecības uzņēmums no ķīnas dzesēšanas ventilatoru, ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams šajā veikalā, jūs varat sazināties ar mums, pastāstiet mums, modeli un attēlu, mēs palīdzēsim jums atrast. jaunu origianl)

Izskatās arī
Tualetes Birste Silikona Tualetes Apkopēja Wc Plakanu Galvu Mīkstu Saru Suku Hermētiskos Ar Perforētu Ātri Žāvēšanas Komplekts Vannas Piederumu
€5.92 €3.85

(specifikācija: produkta nosaukums: tualetes birste materiāls: silikons + plastmasas krāsa: zila, zaļa, rozā, dzeltena, melna, balta izmērs: kā parādīts attēlā motīvs: 1. [360°gumijas suka galvas]: mīkstās tpr (termoplastiska gumija) sari nav saskrāpēt virsmu tualetes.silikona saru ir laba tīrīšanas spēja, vari ienākt malas tualetes sēdekli, un ir labs materiāls)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Papīra Dvieļu Turētājs Adhesive Roll Tualetes Papīra Turētājs Nav Caurumu Perforators, Virtuve, Vannas Istaba, Tualete Pagarināt Uzglabāšanas Plaukts
€10.83 €6.39

(tips: papīra turētāji materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba, melnā, zelta izmērs: 16*10.3*8.2 cm(6.30*4.06*3.23 gadā), 33.5*14.5*6cm(13.19*5.71*2.36 gadā) pakete ietver: 1pc papīra dvieļu turētājs viegli uzstādīt: sienas uzstādīts tualetes papīra turētājs, nav vajadzīga urbšana.sienas ir veselas, tikai stick to uz gludas virsmas (nav piemērots kaļķakmens)

Izskatās arī
2X 12 Led Rūpniecības Inkubators, gaisa mitrinātāju, Dīķis, Pulverizators, Gaisa Udifiermih DC 24V Migla Maker Fogger Ūdens Strūklaka
€19.51 €12.29

(2x 12 led rūpniecības inkubators, gaisa mitrinātāju, dīķis, pulverizators, gaisa udifiermih dc 24v migla maker fogger ūdens strūklaka izmērs: 4 x 4.5 cm/1.6 x 1.8 collas produkta tips: gaisa atomizing gaisa mitrinātāju tips: ultraskaņas gaisa mitrinātāju dizains: ar led piemērojamo platība: 21-30 kvadrātmetru funkcijas: gaisa mitrināšanas, samazina troksni strāvas)

Izskatās arī
70-300mm Apaļa Nerūsējošā Tērauda Gaisa Ventilācijas Resti Kukaiņu Aizsardzības Mājas ārsienu Ventilācijas Cauruļu Dzesēšanas Apkures Ventilācijas Klp
€7.68 €5.07

(funkcijas: 【izturīga nerūsējošā tērauda materiāls] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, šie ventilācijas restes ir izturīga un ilgi kalpo.tie var izturēt dažādus laika apstākļus un paliek rūsas-bezmaksas. 【efektīvus pretodu aizsardzības] aicina izstrādāta ar smalku sietu, šīs restes efektīvi novērstu hexapod iekļūt jūsu istabā ar atloku.baudīt bug-free)

Izskatās arī
320Ml Automātisko Putu Ziepju Dozatori Spaceman Vannas istaba Smart Roku Mazgāšanas Mašīna Ar Type-C Uzlādes Augstas Kvalitātes
€43.47 €27.83

(astronauti, kas automātiski nozīmē, putas, nomazgāt savus mobilos telefonus, aizsniedzoties bez kontakta un automātiski uzrādi blīvas putas. smalkas un mīkstas putas, uzlādējams atvērt papildināšana šķidruma iedarbību ipx4, ūdensizturīgs, ātri indukcijas, un krāsains elpošanas gaismas. dabīgo augu ekstrakti samitriniet mazuļa roku, vāju skābju ph vērtība ir vieglas un nav stimulēt dziļi)

Izskatās arī
Jaucējkrāns Plāksnes Caurumu Pieskarieties Segtu Klāju, Plāksne Nerūsējošā Tērauda Vannas Virtuves Izlietnes, Dekoratīvais Vannas Panelis Aparatūra, Piederumi
€2.44 €1.77

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes *solid nerūsējošā tērauda konstrukcija nodrošina kvalitāti un ilgmūžību. *augstas kvalitātes pārklājumu, lai pretoties skrāpējumiem, koroziju un bojā. *saderīgs ar lielāko vienu caurumu jaucējkrāns. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: 162*63*mm krāsa: melna / zelta / sudraba iepakojuma)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Virtuves Izlietnes Krāna Caurumu Montāžas Plug Aizbāzni Baseina Vāks 45mm, hermētiskos Krāna Caurumu Vāku Izlietnes Jaucējkrāns Ziepes Jaunas
€0.96 €0.63

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izturīgs: to krāna caurumu vāks ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un plastmasas, izturīgas un drošas, nav jāuztraucas par rūsēšanu un bojā, tās var būt piemērotas daudzās reizes *klāstu paražas: krānu cauruma vāciņu var izmantot krāna caurumu diametrs no 12 līdz 40 mm;nav nepieciešams nekādus instrumentus, lai instalējiet to *hermētiskam)

Izskatās arī
Vaska Birsti Apaļā Suka Ilgtermiņa Rokturi 50mm Traipu Akvarelis, Lakas, Līmes
€10.88 €4.90

(apraksts vaska birsti krāsošana vaksācija mēbeles trafareti koka mājas dabīgiem sariem funkcijas profesionālās un vaska birste, apaļa galva krāsu ota, apaļa galva ilgtermiņa rokturi birste, apaļa galva tīra saru krāsu otu, jūras apaļa galva paint brush|visu - krīts krāsošana – šīs darbs ar krāsas vai vaska un otu vienmērīgi uz dažādiem koks un mēbeles virsmu ar dabīgiem sariem.|priekšrocības)

Izskatās arī
Bez smaržas & Kukaiņi Izturīgs Universāls Grīdas Drenāžas Pret Aizsērēšanu Grīdas Spraudnis Vannas istabu un Virtuves Uzturēt Telpas Tīras
€9.78 €4.89

(funkcijas: ootdty mūsu smaržas un kukaiņu izturīgs universāls grīdā ir paredzēti, lai saglabātu jūsu vannas istabā un virtuvē atbrīvo no nepatīkamas smakas un nepatīkams tas nodrošina uzticamu risinājumu uzturēšana hygienes un tīrību savā telpā. ar mūsu universāls grīdā, jūs varat piedalīties farewells, lai smirdošs drainand nevēlamu tā ir īpaši izstrādāta, lai novērstu)

Izskatās arī
Izlietne Plug Universāls Vannas Istabas Izlietnes Aizbāznis Virtuves Izlietnes, Piederumi, Tualetes, Virtuves Izlietnes, Publiskās Tualetes, Vannas Istaba
€9.49 €4.74

(šo multi-layer silikona gredzenu dizainu drenāžas aizbāzni, kas veido blīvu aizbāzni, lai novērstu ūdens noplūdi, ietaupot laiku un darbu.tā arī vāc matus un novērš drenāžas aizsērēšanu.atvadīties dārgi santehniķis rēķinus ar šo vannas istabu izlietnes aizbāznis. specifikācijas: nosaukums: izlietne plug materiāls: vara+abs+nerūsējošā tērauda izmērs: aptuveni 8*6cm/3.15*2.36)

Izskatās arī
Japāņu Veļa Tapetes Mājas Apdare 3d Gofrēts Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Hotel Tējas Istaba Salmu Koka Svītrainas Tapetes
€72.20 €36.10

(japāņu veļa tapetes mājas apdare 3d gofrēts dzīvojamā istaba guļamistaba hotel tējas istaba salmu koka svītrainas tapetes materiāls:pvc roll izmērs:53cmx10m ±3% lietošana: virtuves sienu, guļamistaba, dzīvojamā istaba, tv fona jāizlasa: tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā. krāsu toņi var mainīties atkarībā)

Izskatās arī
1/3PCS pašlīmējošās Tualetes Papīra Turētājs Nav Caurumošanas pie Sienas piestiprinātās Papīra Dvieļu Turētājs, Plauktu, sadzīves tehnikas Virtuve Vannas istaba
€14.06 €8.43

(1/3pcs pašlīmējošās tualetes papīra turētājs nav caurumošanas pie sienas piestiprinātās papīra dvieļu turētājs, plauktu, sadzīves tehnikas virtuve vannas istaba apraksts: produkta nosaukums: audu turētājs virsmas apstrāde: testa krāsas materiāls: nerūsējošais tērauds forma: apaļa krāsa: melna, zelta, sudraba stils: jaunām ķīniešu stilā specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Mūsdienu Vienkāršā Pelēkā Veļa Tapetes Ziemeļvalstu Stilā Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Viesnīcā Fona vienkrāsainu Fonu Обои 3D
€60.16 €36.10

(mūsdienu vienkāršā pelēkā veļa tapetes ziemeļvalstu stilā guļamistaba, dzīvojamā istaba viesnīcā fona vienkrāsainu fonu обои 3d materiāls: pvc roll izmērs:53cmx10m ±3% lietošana: virtuves sienu, guļamistaba, dzīvojamā istaba, tv fona jāizlasa: tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā. krāsu toņi var mainīties)

Izskatās arī