Cena €0.10 €0.21

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Šī simulācija tomātu kulons keychain ir stilīgs un unikāls piederums, kas piebilst šarmu uz jebkuru komplektu atslēgas.

Izgatavoti no kvalitātes sveķu un sakausējuma materiāla, tas keychain ir izturīga un ilgi kalpo, padarot to ideāli piemērots ikdienas lietošanai.

Ideāli piemērots gan sievietēm, gan meitene, šī keychain padara lieliska dāvana draugi, draudzenes, sievas, gan mammas, gan.

Vai ikdienā vai īpašos gadījumos, piemēram, kāzas, proms, un personām, tas keychain ir daudzpusīga un papildus apģērbs.

Izmantojiet šo keychain, kulons, lai izdaiļot jūsu mugursoma, maku, vai taustiņus, ideāls pievienojot pieskaras personību, lai jūsu ikdienas priekšmetus.

Specifikācijas:

Materiāls: Sveķu, Vieglmetāla

Augstums: apm.2.2 cm/0.87 in

Krāsa: Kā bildes redzams

Daudzums: 1 Gab.

Komplektā Ietilpst:

1Pc x Keychain

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Jo atšķirība starp dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Materiāls: stikla
  • Vienuma Tips: Atslēgu Ķēdes
  • Modeļa Numurs: U2JF11JJ107363
  • Zīmola Nosaukums: JAVRICK
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Stils: Hiphop/Rock
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sods vai Modes: Modes
  • Dzimums: Unisex
  • Metālu Tips: NAV

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas Zaļā Druzy Agates Klastera Kulons, Kaklarota, Auskari Ar Nelegālo Geode Aptuvenu Dabīgā Akmens Auss, Kniedes, Kaklarota, Rotaslietas
€9.08 €5.45

(produkta apraksts materiāls:druzy agate auskari & kaklarota šarms:druzy, agate stils:fashion,vintage,elegants,cute piemērots brīdis,:draugiem vākšana, dzimšanas dienas svinības, kāzas, coming-of-age ceremonija, izlaidums,apbalvošanas ceremonija.valentīna diena,pateicības, ziemassvētki, jaunais gads, dāvanas. starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā: 1).lūdzu,)

Izskatās arī
20 Komplekti Pārslēgtos Skavām 19mm Tibetas Rotaslietas Aizdare T-bar Slēgšanas Skavām IQ Pārslēgtos Skavām TBar Aproču Aizdares Sprādzes Aizdari
€5.42 €0.45

(pārslēgt skavām: par 19mm ilgi, 14mm platleņķa, 3mm bieza, caurums: 2 mm; daudzums: 20 komplekti pilnīgi, pievienot unikālu skaistumu dizainu jūsu amatniecības.pārslēgt skavas: izgatavotas no augstas kvalitātes sakausējuma, izturīga un izturīga t bārs rotaslietas stiprinājumi, ilgi-izturīgi un viegli, lai saglabātu, ar pulēta un profesionālās apdares touch.viegli lietojams: pārslēgt gredzenu un svītru dizains,)

Izskatās arī
Dawapara Zīmogs Dieviete Babalon Kaklarota Heptagram Zvaigžņu Kulons Thelema Mistisks Amuletu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas
€4.84 €3.88

(simbolizē atbrīvošanos un auglību tas ir simbols, dievietes babalon.citi vārdi ir lielā māte, koši sieviete un māte negantības.viņa ir dieviete heka un pazeme.punkti zvaigžņu pārstāv septiņus pamatprincipus pazeme.diviem augšējiem punktiem zvaigzne un viens zemākā punkta nozīmē skaitlis sieviete.)

Izskatās arī
Miers nekad nav bijis iespēju Izdrukāt Pin Smieklīgi vintage Piespraudes Krekls Atloks skolotāju Bag Emblēma Karikatūra tapas Mīļāko Meiteni Draugi
€4.37 €2.18

(maksājums: pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm. sūtījumu: 1.sagatavošanas laiks:mums need3-5 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2.lūdzu, doublecheck jūsu addresswhen jūs rakstīt pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos, lūdzu,)

Izskatās arī
Moissanite Stud Auskari Sievietēm 925 Sterling Sudraba Ilgi Pušķi 2023 Lab Dimanta Bowknot Vilināt Auskari Smalkas Rotaslietas, Gra
€68.52 €41.11

(produkta informācija, apraksts produkta nosaukums: moissanite auskari materiāls: 100% 925 sterling silver + moissanite galvenais akmens: moissanite dimanta moissanite svars: 1.5 mm-2.7 mm vidējais skaidrību.vvs1 vidējais krāsu: d cut:lielisks iepakojums: izsmalcinātu velveta dāvanu kastē sertifikāts: jā (gra sertifikātu un melnā karti))

Izskatās arī
2022 franču Modes Zelta Pārklājumu Ragu Modelis Titāna Tērauda Gredzens Ins Auksts Vējš Eiropas Un Amerikas Mērogā-saskaroties Gredzenu Rotaslietas
€9.48 €5.30

(sīkāk materiāls * 316l tērauda, titāna + 18k rose gold plated * novērst alerģiju un nekad izbalināt produkta funkcijas augstas pulēta/ novērst alerģiju/soda meistarība nekad izbalināt platums 11 mm iepakojums opp maisā iekšā un kartona ārpus tās un piešķirot skaistu zīda rūtiņu kā gilf paziņojums: šo preci nav pakļauti)

Izskatās arī
Ātri Sasniegt Rotaļlietu Soma Keychain Lapsas Asti Atslēgas, Ķēdes Mugursoma Kulons Dzimšanas dienas Dāvanu Puse
€3.16 €2.15

(funkcijas: ootdty lapsas aste atslēgu piekariņi piesaista cilvēku uzmanību ar savu skaisto dizainu un izsmalcinātu tehnoloģiju. šo taustiņu ķēde ir izgatavoti no kažokādas imitācijas materiāla, kas ir ērts un izturīgs.dizains ir moderns un vienkāršs, piemērots vīriešiem un sievietēm. piemērots cilvēkiem, kas, piemēram, uz piederumi, un piemērots arī kā dāvanas draugiem,)

Izskatās arī
5gab/partija, Skaidrs, Mīksta Viltus Deguna Gredzenu Starpsienas Vēders, Gredzenu, Auskaru Akrila Lūpu Viltus Pīrsings Helix Pīrsings Labret Uzacu Mēles Gredzens
€2.17 €1.31

(starose 5 gab./komplekts skaidrs, viltus deguna gredzenu starpsienas vēders, gredzenu, auskaru plastmasas labret lūpu pīrsings helix pīrsings uzacs stienis mēles gredzeni ķermeņa rotaslietas, namess istar pīrsings veikals pieder zīmols starose un ir sava rūpnīca, lai atbalstītu uzplaukt biznesa ķermeņa rotaslietas.ja jums ir individuālu pircējs, lūdzu atcerieties, lai pievienotu mūsu veikalā iecienītāko)

Izskatās arī
Cietā Misiņa Pamāja, Metālkalumi Pin - W Pin - 66.7x1.7mm (3825C-V-172)
€4.38 €3.50

(forma: w pin izmērs: 66.7x1.7mm krāsa: mainās ***raw misiņa versija, šo preci nav bijis klāts, tā ir cieta (raw) misiņš*** ***izmēru un krāsu var nedaudz atšķirties*** ***kopā (dzīvoklis) piegāde likmi, kas ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksāt jūsu pasūtījuma***)

Izskatās arī
Džentlmenis Biznesa Cilindra Komplekts Crystal saspraudes Vīriešu Kāzu Kleitu, Rotaslietas, Aksesuāri, Draugiem Dzimšanas dienas Dāvanas
€9.33 €6.07

(džentlmenis biznesa cilindra komplekts crystal saspraudes vīriešu kāzu kleitu, rotaslietas, aksesuāri, draugiem dzimšanas dienas dāvanas)

Izskatās arī
JoiasHome Mīlestība 100 Plūmju Ziedu Sakura Gabali 1 Karātu Moissanite Sieviešu Gredzenu Sieviešu S925 Sudraba Smalkas Rotaslietas Gredzeni
€66.66

(joiashome mīlestība 100 plūmju ziedu sakura gabali 1 karātu moissanite sieviešu gredzenu sieviešu s925 sudraba smalkas rotaslietas gredzeni materiāls: s925 tīra sudraba ar moissanite gredzens galvenais akmens: moissanite rotaslietas 1 karātu svars: apm. 2.4 g forma: ziedu gredzena izmērs:5-9 sakarā: kāzu/jubilejas/office/iesaistīšanās/iepazīšanās/party/dzimšanas)

Izskatās arī
Nišas Dizaina Vēstuli Kaklarota Papildu Atdzist Ins Hip-hop Kaklarota Džemperis Ķēde, Kaklarota, par Vīriešiem un Sievietēm
€2.65 €1.45

(funkcijas: ootdty mūsu vēstuli kaklarota ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta.izmantojot izsmalcinātu galvanizācijas procesā. mūsu vēstuli kaklarota ir bez svina, niķeļa. mūsu vienkāršu un izsmalcinātu vēstuli, kulons, kaklarota, ir lieliska dāvana, kas par novēlu jums veiksmi. šī ir lieliska dāvana jūsu draugam, meita, dēls,sieva,vīrs. ja jums ir kādi)

Izskatās arī
2X Galda Dzelzs Rotaslietas Auskari Pakaramais, Kaklarota, Gredzens, Auskari Auskari Plaukta Displejs Glabāšanas Veranda Taustiņu, Plaukts, Zelta un Balta
€29.23 €15.78

(2x galda dzelzs rotaslietas auskari pakaramais, kaklarota, gredzens, auskari auskari plaukta displejs glabāšanas veranda taustiņu plaukts gold & white 2 x rotaslietas displejs stāvēt: 1 x zelta un 1 x balts izturīga metāla konstrukcija. ideāls, lai uzglabātu vai parādot visiem jūsu mīļākie auskari, kaklarota, rokassprādze. lieliska dāvana jums, lai izteiktu savu dziļo mīlestību uz jūsu)

Izskatās arī
Tautas Genshin Ietekmes Animācija Keychain Karstā Spēles Cartoon Auto Soma Atslēgu Gredzens Venti Mona Diluc Lumine Mobilo Tālruni Gadījumā, Kulons
€1.05 €0.70

(par kuģošanas a. mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.mēs parasti kuģis ar china post air mail.ja vēlaties, lai citas izteikt kā: yanwen ,eub, dhl, ems utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments. yanwen piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;eub ir par 15-35 dienas ;dhl un ems ir par 7 -15 dienas b. mēs piedāvājam pielāgošanu, bet)

Izskatās arī
Cute Rozā Kristāla Jūras Zvaigzne Formas Broša Pin Kostīmu Rotaslietas, Dzīvnieku Mīļotājs
€1.52 €0.80

(apraksts: gudrs spilgts starfish kukaiņu broša pin asprātību spīguļi, rhinestone lieliska dekorēšanas jūsu apģērbs, viegli nozvejas cilvēku acīs ideāls kostīms piederumu, valkāt uz halloween specifikācija: materiāls: sakausējuma, rhinestone izmērs: apm. 5.5x5.1 cm/ 2.16 x 2 collu komplektā ietilpst: 1 gabals broša piezīme: kopš)

Izskatās arī
Halovīni Liels Asins Nazis Stud Auskari Auskari Triple Līmēšana Skelets Spoku Akrila Auskari Halloween Dekorēšanai
€2.76 €1.38

(halovīni liels asins nazis stud auskari auskari triple līmēšana skelets spoku akrila auskari halloween dekorēšanai)

Izskatās arī