Tagi: regulējams kokteiļu gredzeni, koka gredzeni, rotaslietas, koku sievietēm gredzens

Cena €2.57 €4.77

Pilns apraksts

PRODUKTA INFORMĀCIJA

ZĪMOLS: HUITAN

MODEĻA NUMURS: B2921

Materiāls: Misiņš,Kubiskā Cirkonija

IZMĒRS: #6 7 8 9 10;

STĀVOKLIS: 100% Pavisam jaunu lielisks kuģis

IEPAKOJUMA SATURS: 1pc gredzenu, opp maisā

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

ROTASLIETAS UZTURĒŠANA:

* Ja alerģijas nav,pārtraukt valkā.Tas ir modes rotaslietas, nav īsti tīra zelta/sudraba

* Turiet šo izstrādājumu, lai tām nevarētu piekļūt mazi bērni.

* Samazināt pieskarties sviedri.

* Noņemiet rotaslietas,bet peldēšanās, mazgāšana.

* Izvairītos no sajaukšanas ar citām rotaslietas vai grūti lietām.

* Bieži iztīriet to.

* Piemēram, vairāk svīst vai peldēšanās ....utt., ietekmēs krāsas izmaiņas.

Sūtījumu:

Mēs nosūtīsim produkti 4 dienas pēc tam, kad maksājums apstiprināts.

Pack24.lv Standarta Kuģniecības 15-60 dienas, lai lielākā daļa valstu.

Beztaras pasūtījumiem,mēs varam brīvi kārtību, FedEx, DHL vai UPS.

Atsauksmes:

Lūdzu, neatstāj negatīvu(1-2 zvaigznēm) vai netural atsauksmes(3 zvaigznes) pirms sazināties ar mums.

Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt iepirkšanās un arī ceru, ka jūs varat atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Paldies!

Ievedmuitas nodoklis:

Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Ja jūsu valstī ir jāmaksā muitas nodoklis,tas ir jūsu gods un atbildība.

Krāsu Neatbilstība:

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam.

Mēs jums atmaksāsim par preces atpakaļ 7 dienu laikā jums to saņemšanas,Kvalitātes problēmas.Pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.Saņemot preces,mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

Pirms atgriešanās objektus,lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu(pārdevēja)atgriezties adresi,un rakstīt "dāvana", par piegādes detaļām lapā.

Specifikācijas

  • Materiāls: Kubiskā Cirkonija
  • Modeļa Numurs: B2921
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Puse
  • Formas\raksts: AUGU
  • Iestatīšanas Veids: Dakšas Iestatīšana
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Stils: Gudrs/Romantiska
  • Gredzeni Tips: Kāzu Joslās
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • Sods vai Modes: Modes
  • Metālu Tips: MISIŅŠ

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Eiropas Un Amerikas Gudrs Cāli Mīļākais Auskari Koka divguļamā Karājas Auskari Lauksaimniecības Dzīvnieku Auskari Sievietēm ir Auskari
€5.65 €2.82

(eiropas un amerikas gudrs cāli mīļākais auskari koka dubultie karājas auskari lauksaimniecības dzīvnieku auskari sievietēm ir auskari funkcijas: burvīgs dizains: šie auskari iezīme cute maz vistas, kas ir pārliecināts, lai jūs . izgatavoti no augstas kvalitātes koka-šie auskari ir izgatavoti no izturīga, koksnes, kas ir maigs uz ādas. viegls un ērts: šie auskari ir viegli un ērti)

Izskatās arī
20 Komplekti Pārslēgtos Skavām 19mm Tibetas Rotaslietas Aizdare T-bar Slēgšanas Skavām IQ Pārslēgtos Skavām TBar Aproču Aizdares Sprādzes Aizdari
€5.42 €0.45

(pārslēgt skavām: par 19mm ilgi, 14mm platleņķa, 3mm bieza, caurums: 2 mm; daudzums: 20 komplekti pilnīgi, pievienot unikālu skaistumu dizainu jūsu amatniecības.pārslēgt skavas: izgatavotas no augstas kvalitātes sakausējuma, izturīga un izturīga t bārs rotaslietas stiprinājumi, ilgi-izturīgi un viegli, lai saglabātu, ar pulēta un profesionālās apdares touch.viegli lietojams: pārslēgt gredzenu un svītru dizains,)

Izskatās arī
SHANICE 8.85 g S925 sudraba atvērt gredzenu Liels Zelta Bowknot Gredzenu Sievietēm, Kāzu Iesaistīšanās Priekšgala Mezgls Modes Rotaslietas
€27.34 €13.67

(100% pavisam jaunu modes sieviešu gredzenu zīmols:shanice gem veids: nav modeļa numurs:dp2235 izmērs pieejams:atvērts gredzenu dzimuma:sievietes ,meitene kolosālas bildes no šī notikuma: puse , iepazīšanās fine/modi:modes ,vintage materiāls: 925 sudrabs izmērs diametrs:16.9 mm , svars:8.75~8.85 g iepakojumā: nāk ar diezgan kaste)

Izskatās arī
Jaunu Unikālu Romantiska Zelta, Sudraba Krāsa, Gluda Lapsa Terjers, Piliens Auskari Dzīvnieku Auskari Sievietēm Meitene Aro
€5.46 €3.27

(produkta funkcijas 1.jauns dizains un augsta kvalitāte. 2.labākā dāvana jūsu māte ,māsa,draugi un draudzene. 3.ļoti individualizēt, jums straumi uz augšu uzreiz 4.savvaļas, personība, ļoti populārs 5.šeit arī jūs varat mazumtirdzniecības,piliens kuģniecība .ja jūs nevarat atrast, kur es varu ievadīt mazumtirdzniecības,nometiet kuģniecības,jūs varat sazināties ar)

Izskatās arī
Kabatas Ķēriens Token tālsatiksmes Dāvanas Nerūsējošā Tērauda Keychain ar PU Ādas Keychain Iedvesmojošu Piemiņas Dāvanu
€3.62 €1.99

(aprakstīt: krāsu, kā parādīts attēlā materiāls: pu+nerūsējošā tērauda izmērs: āda lieta: 4.8*6.8 cm/1.88*2.67 collu; monētas: 3cm/1.18 collas svars: 15g 1. laimīgo šarmu iedvesmojošu lēmumu monētas: šo nerūsējošā tērauda rotaslietas ir unikāla un nozīmīga laimīgs šarmu.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, kas ir izturīgs)

Izskatās arī
Ķīniešu Stilā Pāvs Ilgi Pušķis Irbulīši Matadatas Matu Spraudes Nūjas Taizeme Līgavas Kāzu Puse Matu, Rotaslietas, Aksesuāri
€5.86 €3.11

(nosūtīš. gab:1gab. krāsa :kā picture rādīt izmērs: kā rādīt attēlu materiāls:sakausējuma svars: kā rādīt attēlu)

Izskatās arī
26 sākuma Burtiem A-z Pin Broša Sudrabaini Modes Alfabētu, Simbols, Dizains, Vīriešu Uzvalku Apkakles Atloks Pin Žetons Sievietes Puses Rotaslietas
€2.06 €1.03

(materiāls: sakausējuma izmērs: aptuveni 15*15mm/0.59*0,59 motīvs: alfabētu a-z paketē iekļauts: 1 gab broša sakarā :gadadienu, saderināšanās, dāvanu, svinības, kāzas piezīme: šis unikālais projekts ir pārliecināts, lai jūs justos ērti, kā arī stand no pūļa un pievienot jūsu stilu.)

Izskatās arī
Modes Jaunu 10Pcs Tibetas Sudraba Pārklājumu Saulespuķu Sajauc Akrila Kārta Piekariņi Savienotāji 37.5x47mm
€7.65 €3.82

(_____ ___ __ firmas nosaukums: hcjbab izmērs: 37.5x47mm biezums: 5.5 mm, caurums: 1.8 mm metāla tips: cinka sakausējuma & akrils 1mm=00393 collas 1 collu =25.4 mm j: kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā? a: 95% pasūtījumiem tiks nosūtīts veic 24-48 stundas. j: kad es varu saņemt paku? a: parasti ilgst 12~35 dienām, lai jūsu valstis. q: ko darīt,)

Izskatās arī
Ātri Sasniegt Rotaļlietu Soma Keychain Lapsas Asti Atslēgas, Ķēdes Mugursoma Kulons Dzimšanas dienas Dāvanu Puse
€3.16 €2.15

(funkcijas: ootdty lapsas aste atslēgu piekariņi piesaista cilvēku uzmanību ar savu skaisto dizainu un izsmalcinātu tehnoloģiju. šo taustiņu ķēde ir izgatavoti no kažokādas imitācijas materiāla, kas ir ērts un izturīgs.dizains ir moderns un vienkāršs, piemērots vīriešiem un sievietēm. piemērots cilvēkiem, kas, piemēram, uz piederumi, un piemērots arī kā dāvanas draugiem,)

Izskatās arī
TrustDavis Nekustamā 925 Sterling Sudraba Modes Laukumā Delfīnu Caurules Šarmu Pērlītes Piekariņu Roku darbs DIY Piederumi Smalkas Rotaslietas HY404
€6.34 €3.17

(materiāls:100% 925 sterling sudraba cena tikai piekariņi( bez ķēdes) ievērojiet:tā kā šī prece ir 100% 925 sterling sudraba, mēs ar prieku tad, ja jūs varat testēšana, izmantojot vietējo testēšanas centrs)

Izskatās arī
Džentlmenis Biznesa Cilindra Komplekts Crystal saspraudes Vīriešu Kāzu Kleitu, Rotaslietas, Aksesuāri, Draugiem Dzimšanas dienas Dāvanas
€9.33 €6.07

(džentlmenis biznesa cilindra komplekts crystal saspraudes vīriešu kāzu kleitu, rotaslietas, aksesuāri, draugiem dzimšanas dienas dāvanas)

Izskatās arī
Pušķis Cepuri Headpiece Galvas apģērbi Aksesuāri Naktsklubs Grupa Meitenes
€29.09 €15.71

(apraksts: augstas kvalitātes sakausējuma: mirdzoša vadītājs ķēdes ir izgatavotas no augstas kvalitātes sakausējuma, tas ir spēcīgs un izturīgs,saglabā krāsu mēnešiem un nav izbalināt. universālās: vintage cepuri headchain ir cilvēki, jūs varat nostipriniet ar tapām, ļaut, lai tas kodolīgi matu piederumu ap galvu perfekti. skaists pušķis headpiece: gards krāšņs headpieces ir krāsa,)

Izskatās arī
Personalizētu Pasūtījuma Nosaukums Auskari Nerūsējošā Tērauda Sieviešu Nosaukums Auskari Pāri Modes Rotaslietas Dāvanu Māsas Draudzene Dāvanas
€4.92 €3.45

(lai vadītu to, kā mūs atstāt pasūtījuma informācija ? lūdzu atstājiet jūsu vārdu, kad jūs maksājat! vairāk izsmalcinātu produktu)

Izskatās arī
FS 3*4 Dabas Sapphire/Turmalīna Modes Ziedu Auskari S925 Tīra Sudraba naudas Sodu Kāzu Rotaslietas Sievietēm MeiBaPJ
€129.01 €60.63

(produkta apraksts: zīmola:meibapj modeļa nr:ap034343 materiāls:nekustamā 925 sterling silver & dabas sapphire/turmalīna(ar sertifikātu) vides standarts: niķelis, svins, kadmijs bezmaksas akmens izmērs:3mm*4mm pakete ietver: 1*auskari 1*sertifikāts 1*dāvanu kastē visi ar reālu foto,nav ps piezīme: 1.akmens izmēri)

Izskatās arī
TrustDavis Nekustamā 925 Sterling Sudraba Modes Mazo Zivju Atdalītājs Krelles DIY Fit Aproce, Kaklarota, Piederumi Smalkas Rotaslietas DZ662
€8.14 €4.06

(materiāls:100% 925 sterling sudraba cena tikai piekariņi( bez ķēdes) ievērojiet:tā kā šī prece ir 100% 925 sterling sudraba, mēs ar prieku tad, ja jūs varat testēšana, izmantojot vietējo testēšanas centrs)

Izskatās arī