Cena €7.82 €14.23

Pilns apraksts

Apraksts:

【Premium Kvalitātes Sastāvdaļas] aicina: Hokeja Ķivere Aparatūras Komplekts ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgmūžību.Katra detaļa ir izstrādāta tā, lai izturētu stingrākas prasības sporta, nodrošinot jūs ar uzticamu veiktspēju spēli pēc spēles.

【Pilns Komplekts] aicina: Šajā Hokeja Ķivere Hardwares Komplektā ietilpst viss, kas jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu jūsu hokeja ķivere.Tā piedāvā dažādu veidu skrūves, skavas, uzgriežņu atslēgas, sprādzes, un citus būtiskus aparatūras, novēršot nepieciešamību pēc atsevišķas pirkumiem un ietaupīt jūsu laiku un pūles.

【Universal Savietojamība] aicina: Izstrādāta ar daudzpusību prātā, šo Hokeja Ķivere Aparatūras Komplekts ir saderīgs ar lielāko hokeja ķivere modeļiem.Vai jūs izmantojat to ir pavisam jauns ķiveres vai vecs mīļākie, šis komplekts nodrošina drošu un mājīgs fit.

【Viegla Uzstādīšana] aicina: Futbols Ķivere Aparatūras Komplektu Ar visu nepieciešamo aparatūru iekļauti, un nav īpašu nepieciešami instrumenti, instalējot šo komplektu ir .Tas ir ideāls ātrai nomaiņai spēles laikā, vai ikdienas uzturēšana, saglabājot jūsu ķivere optimālā stāvoklī.

【Ciešāku Drošas] aicina:, nodrošinot drošu atbilst jūsu ķivere, tas aparatūras komplektu, kas ievērojami uzlabo jūsu drošību uz ledus Ķivere remonts datortehnikas piederumi, hokeja mices atpakaļ uz augšu hardwares, nomaiņa vai atpakaļ uz augšu hardwares jūsu hokeja aizsegu.

Komplektā Ietilpst:

1set Futbola Ķivere Aparatūras Komplekts

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey5: Hokeja Sejsegu Atpakaļ Uz Augšu Hardwares Drošu Piederumi
  • MainKey3: Hokeja Ķivere Remonts Skrūves Futbola Ķivere
  • MainKey1: Aparatūras Skrūves
  • MainKey4: Aparatūras Komplekts Hokeja Sejsegu Mazgātāji Rieksti Aparatūras
  • MainKey6: Hokeja Sejsegu Palīgierīces, Rezerves Daļas, Aprīkojums
  • Modeļa Numurs: Hokeja Ķivere Remonta Komplekts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Sunnimix
  • MainKey2: Hokeja Sejsegu Aparatūras Komplekts Hokeja Sejsegu Skrūvi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2gab Regulējams Futbola Kāju Aizsardzības Aizsargiem Aizsardzības Rīku Futbola Sporta Mini Shin Pad Triecienizturīgs Futbola Shin Guard
€1.88 €1.31

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un pārnēsājamo, šie mini kāju aizsargi, kas ir viegli pārvadāt un nebūs, kas sver jums leju spēļu laikā. piemērota gan bērniem, gan pieaugušajiem, šie kāju aizsargi ir ideāls futbola entuziasti visu vecumu un prasmju līmeni. uzturas safe laikā futbola treniņa ar šo mini kāju aizsargiem, kas paredzēti, lai)

Izskatās arī
2 Gab., Ķieģeļu Lodziņā Aizsardzības Kartes Gadījumos, Skaidrs, Turētāji Beisbola Piedurknēm Aizsargs Tirdzniecības Plastmasas Grūti Aizsargi Beisbola Bumbiņām
€8.02 €3.84

(apraksts šo spēļu kārtis aizsargi ir lieliska izvēle, lai beisbola kartes, basketbola kartes, volejbols kartes, citu sporta veidu kārtis, spēļu kārtis, vizītkartes, kartiņas, id kartes, personas vip kartes un daudz, ļoti ērti izmantot. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:plastmasa -izmērs:13.00x8.50x0.80cm/5.11x3.34x0.31in -izmērs no šīm kartēm)

Izskatās arī
Aizrautīgs Basketbola Atstarojošs Rotaļlietas Zaļās Bumbiņas Labas Saķeres Saldu Dāvanu
€54.12 €32.48

(apraksts: premium materiāls: šī mirdzošā basketbols ir izgatavota no premium pu materiāla, kas nodrošina izturību. gaismas: šī mirdzošā basketbola nāk ar gaismas funkcija, kas ir diezgan īpašs. bērnu rotaļlieta: sakarā ar tās atstarošanas funkcija, mazulis būs tas patīk, kvēlojošs basketbols. sporta piederumi: šī mirdzošā basketbols ir laba izvēle, jo sporta piederumi. naudas)

Izskatās arī
Iekštelpu Klusums Basketbal Prakses PU Basketbola Izslēgt Veselīgs Putu Bumbu Klusums Piepeši Basketbola Bērniem, Pieaugušajiem, Sporta Spēles
€11.79 €8.02

(aizzīmju punktiem: 1.izslēgt spēkā: šī klusā basketbols ir laba izvēle, neskaitāmiem maziem caurumiem absorbēt ienākošo skaņu, un skaņa ir pamazām, ko patērē kreiso un labo sadursmes iekšpusē, kas padara skaņu, ļoti zemu. 2.smalks materiāls: izgatavots no videi draudzīga poliuretāna, tā saglabā stabilu apaļums, blīvums un optimālais putu augstums, sniedzot jums labāku sniegumu par katru)

Izskatās arī
Futbola Tiesneša Neilona Ķēdes Klipu Futbola laukumu Oficiālā Spēle Marķējums, Mācību Tiesnesis Jaunatnes Logo Iekārtas E1A8
€9.28 €5.29

(produkta nosaukums:futbola pagalmā marķieri produkta izmērs aptuveni: a:32.5cm/12.79in b:30cm/11.81in produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:dacron produkta iespējas: 1. tips: daudzfunkcionāla dizaina, divi futbola marķieri dažādās lomas, var izmantot karājas preces var arī būt karājās puses, ir ļoti ērti lietot. 2. izmērs: tips)

Izskatās arī
PVC Izturīga Mācību Futbola Bumbu Piemērots Jebkuram Prasmju Līmenim Piemērota Visiem Nosacījumiem
€17.34 €10.41

(apraksts: oficiālais izmērs 5 futbols: šī nodilumizturīga mašīna-šūtas futbola bumbu, garantijas izturīga, ilgstošu veiktspēju, padarot to par apmācību visi nosacījumi nodilumizturīga mašīna šūtas futbola bumbu: ar izturīgu mašīnu šūtas būvniecība, tas oficiālais izmērs 5 futbols ir piemērots visiem nosacījumiem, nodrošinot uzticamu veiktspēju gan iekštelpu un āra apmācības pieaugušajiem)

Izskatās arī
Rezultātu apkopojums Flipper Rezultātu Valdes Numuri Tablo Profesionālo Vērtējumu Turētājs Galda progresa ziņojumu par Konkurences Basketbols
€17.59 €9.68

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina tablo scorekeeper ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, vienmērīgu rezultātu izmaiņas, un, kas ir viegli uzsist un izmantot. 【lielu skaitu] aicina rezultāts-indikators ar skaidru un lielu skaitu ļauj to var lasīt no jebkuras vietas uz laukuma vai tiesa. 【portatīvo un salokāma] aicina lielums 44cmx22cm/17.32inchx8.66inch, portatīvo, salokāms,)

Izskatās arī
Lielu Izmēru Sietu Sporta Bumbu Uzglabāšanas Soma Volejbola Bumbu Soma Basketbola Pārvadātāji
€9.98 €4.99

(funkcijas: ootdty bumbiņas soma ir liela jauda dizainu, kas var uzņemt vairākus basketbols, volejbols vai citas bumbu spēles, padarot to viegli uzglabāt un pārvadāt. izstrādāts ar izturīgu poliestera materiāla un pastiprināta aukliņu, uzglabāšanas neto nodrošina ilgstošu lietošanu, un var turēt vairākas sporta preces. ideāls sporta entuziasti visu vecumu, uzglabāšanas tīkls)

Izskatās arī
Bērni, Meitenes, Karsējmeitenes Vienotu Kleita Ar Ziedu Bumbiņas Komplekti Bērniem Uzmundrinoša Komanda Deju Tērpiem Karsējmeiteņu Tērpi Dancewear
€31.07 €14.05

(komplekts ietver : 1pc kleita, 1pc cepures, 2gab puses ziedi, 1 pāri zeķu stāvoklis : jauns bez birkas materiāls : 40% poliesteris, 20% neilons, 20% kokvilnas, 20% pe funkcijas : karsējmeitenes deju tērpiem ir izgatavota no mīksta auduma, elpojošs un ērts valkāšanai. ar garām piedurknēm kleita ar burtu drukāšanas, off-plecu, milzīgais acs raibs un kontrasta krāsu detaļas,)

Izskatās arī
Volejbols Mācību Aprīkojuma Solo Treneris Iesācējiem Praktizē Iestatījums
€17.24 €10.34

(apraksts: apraksts: materiāls: šajā volejbols mācību aprīkojuma palīdzību, ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīga, nav viegli valkāt.dizains: metāla sprādzes, izturīgs un stingrs, novērstu bumbu no nokrišanas mācību laikā.uzlabot bumbas kontroli prasmes: uzlabot jūsu ātru roku ātrumu un, pievienojot pilnvaras.ideāls sišanu, kondicionieris, lekt, hitting ātrumu un spēku,)

Izskatās arī
Sporta Karogu Dinamiskas Krāsu Regulēšana Karoga Futbola Josta ar Aizdari, Lentes Mīksts pret Nodilumu Izturīgs Sabiezējumu Pinumiem, Aktīvā
€13.63 €7.77

(sporta karogu dinamiskas krāsu regulēšana karoga futbola josta ar aizdari, lentes mīksts pret nodilumu izturīgs sabiezējumu pinumiem, aktīvā apraksts: izturīga un stingra materiāla spēcīga konkurence un spēcīga saķere. mīksts un skrāpējumiem bezmaksas dizains ērtai lietošanai. videi draudzīgs pvc plāksnes, kas ir veselīgi un mīksts pieskarties. biezāka un blīvu pinumu,)

Izskatās arī
3Pcs Hokeja Apmācības Ripas Spēle Ripa Iela Hokeja Bumbiņas Apmācības (Oranžs) Inline
€9.83 €5.01

(apraksts šo ledus hokeja ripas ir augstas kvalitātes ripas.tie ir izgatavoti saskaņā ar visstingrākajiem standartiem cietība, svars, seklums un virsmas kvalitātes.funkcijas anti-slip tekstūra, šīs ripas ir precīzi metieni un piespēles.lielā sporta piederumi sportistiem, gan iesācējiem. funkcijas -krāsa: oranža -materiāls: pvc -izmērs: 7.00x7.00x2.00cm/2.75x2.75x0.79in -ergonomiski)

Izskatās arī
Portatīvo Basketbola Taktiku Valdes Atjaunināts LCD Kuģa Rakstīšanai Precīzi Un Profesionālā Viegli
€23.80 €14.28

(apraksts: meistarība: basketbola taktiku dēlis ir izgatavots ar izcilu meistarību, nodrošina tā izturību un uzticamību ilgtermiņa lietošanai viegls un pārnēsājamo: šī elektroniskā basketbola taktiku valdes sver tikai dažas mārciņas, padarot to viegli pārvadāt un transporta spēles un prakse plašu izmanto: vai jūs esat treneris, treneris vai spēlētājs, šī daudzfunkcionālā treneru)

Izskatās arī
Apbalvojumu Trophy for Kids Pirmo Vietu, Uzvarētājs Balvu Trofeju Rotaļlietas, Sporta Turnīri, Spēles, Konkursi Pusei par Labu Dāvanu
€6.17 €3.08

(apraksts šis ir klasisks trofeju.par uzvarētāju, trofeju ir laba balvu un pārstāvis godu un smags darbs, nav svarīgi, kāda veida konkursu, vai spēli, jūs varat izmantot šo trofeju apliecināt savu bērnu.arī, izmanto kā puse spēli balvas vai puse dod priekšroku.piemērots mazajiem zēniem un maz meiteņu, bērnudārzā un pamatskolā. funkcijas -krāsu: zelta, melna -materiāls: plastmasa -augstums:)

Izskatās arī
karstā pārdošanas Coppa Italia Trofeju 44CM 1:1Trophy Zelta Fani Dekoratīvie Dāvanu, Suvenīru Sveķu Fani Suvenīru Kolekcija
€206.75

(karstā pārdošanas coppa italia trofeju 44cm 1:1trophy zelta fani dekoratīvie dāvanu, suvenīru sveķu fani suvenīru kolekcija produktu ieviešanu: nosaukums: coppa italia trofeju materiāls: sveķu trofeju izmērs: aptuveni 44 cm augstums trofeju svars)

Izskatās arī
Futbola Cimdi Profesionālā Sporta Futbola Vārtsargu Cimdi Futbola Cimdi Ar pretslīdes Lateksa Rokturiem Pieaugušo Un Bērnu
€46.98 €15.98

(uzlabot savu spēli ar šīs futbola cimdi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes lateksa materiāla.lieliska saķere profesionālās spēlēt ar dizainu, kas samazina roku nogurumu un diskomfortu.šie cimdi nāk ar bezmaksas korekcija perfektu fit un plašu lietojumu.dominē jomā, ar pārliecību un kontroli. specifikācija: produkta nosaukums: futbola vārtsargu cimdi produkta materiāls: latekss poliestera)

Izskatās arī
2023 Kip Ādas Pasūtījuma Beisbola Cimdi Fīldings
€283.15 €277.49

(#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:133px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-4{text-align:attaisnotu}#detail_decorate_root .magic-5{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:186px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Futbola Ķivere Remonta Komplekts Hokeja Ķivere, Remonts, Skrūves, Noderīgu Aparatūras Izturīgs Meitenēm, Zēniem, Bērniem, Pusaudžiem Futbols Hokejs
€14.91 €7.91

(apraksts: 【materiāls] aicina futbola ķivere remonta komplekts ir izgatavots no kvalitātes metāla materiālu, kas ir izturīgs un pret nodilumu izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. 【iezīme] aicina ķivere remonta komplekts ir uzticams un izturīgs, nav viegli bojājumi, rūsa vai salauzt, un viegli, lai kalpotu jums ilgu laiku. 【funkcija] aicina ķiveres sejsegu aparatūras tur savu sejsegu)

Izskatās arī
Futbola Mērķus Portatīvo Futbola Mērķi Futbols Būrī Neto Salokāmi Vārti Trieciena Izturīgs Zāles Futbola treniņu un Vingrinājumu
€29.54 €16.09

(apraksts: viegli pārvadāt un uzglabāt, šo futbola mērķis ir viegls un mazs, un jūs varat ātri reizes un izvērsties šo futbola mērķi, neto. ar šo futbola mērķi, bērni var trenēties futbola, attīstīt savu sporta veidu elementu un stiprināt savu physique, padarot to lieliska dāvana, bērniem. tā ir veidota no neilona materiāla. garums šīs futbola mērķis ir 120cm, platums ir)

Izskatās arī
Futbola Mērķi Neto Ātri Izveidot Futbola Mērķi Izturīga Būvniecības Izpildījuma Praksi Futbola Vārtiem Futbola Treniņa
€19.42 €11.66

(svarīga informācija materiāls:neilons iepakojuma lielums: l: 120cm/47.24 , w: 80cm/31.5 , h: 80cm/31.5 (apm.) apskats: ar šī vieglā un mazā futbola mērķis, tas ir ļoti viegli izmantot, pārvadāt un uzglabāt, kā jūs varat ātri reizes un izvērsties šo futbola mērķi, neto. ko tas futbols mērķis varat darīt, ir ļaut bērnam trenēties futbola, attīstīt savu sporta)

Izskatās arī