Cena €3.99

Pilns apraksts

Nosaukums: izlietne drenāžas caurules Kopīga

Materiāls: plastmasa

Krāsa:caurspīdīga

Izmērs: kā parādīts attēlā

Funkcijas:Anti smaku/ Anti defection/ Fast kanalizācija/Kukaiņu Novēršanu

Piemērojams ar: piemērots virtuve, vannas istaba, izlietne

Automātisku atvēršanu, kad drenāžas, slēdzenes pēc iztukšošanas.Paketē iekļauts:

1*izlietne Drenāžas Cauruļu Adapteri

Piezīme:

1. Saistīts ar dažādiem faktoriem, piemēram, spilgtuma un gaismas spilgtumu, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Universāls, Izlietne Spraudni ar Filtru Izturīgs Izlietne Atkritumu Drainer Ātri Nosaka Piemērots Dažādu Vannas istabas Izlietnes Izturīgs
€2.13 €1.15

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu vannas istaba freshs un smarža atbrīvo ar mūsu novatorisko baseina atkritumu drainer.say goodbye, lai nepatīkamas smakas! mūsu universāls izlietne drainer ir paredzēti, lai viegli uzstādīšana un telpas taupīšanas.izbaudiet problēmu atbrīvo setups! piemērota ikvienam, kas nepieciešams drošas un efektīvas izlietne aizplūšanu risinājumu.ideāli)

Izskatās arī
Ūdenskritums Virtuves Izlietnes, Nerūsējošā Tērauda Gofrēts Izlietne Lielu Vienotu Slota Pa Kreisi Drenāžas Daudzfunkciju Izlietnes Virtuves
€1 242.61 €372.78

(piezīme pirms pirkšanas: 1. lūdzu, apstipriniet summu, muitas nodevas, ko iekasē vietējās muitas par produktu pirms pirkšanas.pircējs ir atbildīgs par muitas nodokļiem.ja jūs nevarat pieņemt to, lūdzu, nav pasūtījumu, paldies! 2. jo izlietne ir liels paketi, loģistikas metode ir pārdevējs kuģniecības ceļu , un transportēšanas laiks ir ilgs, un tas ir sagaidāms, ka tiks nosūtīti ietvaros)

Izskatās arī
3 in 1 Izlietne Aizplūšanu Sietiņš, Universāls Virtuves Izlietne Filtrs, Viegli Uzstādīt un Noņemt, atstājot Savu Izlietni Tīru un Higiēnisku
€14.68 €7.34

(funkcijas : *3 in 1 nerūsējošā tērauda izlietne papildu ierīces: apvieno trīs funkcijas filtrs, ūdens uzkrāšanas kontaktdakšu un smaku filtrs, lai apmierinātu dažādas vajadzības. *viegli celms: šī virtuve grozu sietiņš aizbāzni, kas dara labu darbu, kas aptver aizplūšanu, vienlaikus saglabājot ūdens izlietnē.efektīvi savāc pārtikas atliekas, atliekas un būvgruži, vienlaikus nodrošinot)

Izskatās arī
beibehang Dimensiju samazināšanas rotaslietas, ziedu Eiropas 3D fonā sienas gleznojums pasūtījuma liels sienas zaļo fonu
€16.41 €8.70

(pircējiem vajadzētu lasīt: tapetes tapetes cena: $ / kv.m.nav roll. 1 s quare metri = 1 gab. 2 s quare metrus = 2 gab. 3 s quare metrus = 3 gab ...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, lai 1m2. tāpēc ļoti maza izmēra 6 materiāls: sudraba auduma flash (materiāls standarta) / hd neaustu papīrs / ādas modelis / neausts papīrs / kūdra struktūra / 3d reljefa īpašības ietekme:)

Izskatās arī
1/8" 1/4" 3/8" 1/2" 3/4" 1" 1.5" 2" 3" 4" BSPT Vīriešu Hex Dzelksnis 201 304 316 Nerūsējošā Tērauda Caurules, Montāžas Savienotājs Savienotājs Ūdens
€3.31 €3.11

(materiāls:201 304 304 nerūsējošā tērauda vītne:1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 1 1-1/4 1-1/2 2 2.5 3 4 bspt euqal vīrietis maks. spiediens:150 lb darbības temparature:no -50 c līdz 150 ° c līdzekļi:ūdens,gāzes,naftas,utt. pakete ietver:1 gab hex dzelksnis!)

Izskatās arī
Tualetes Birste Bez Nāves Leņķi Tīrīšanas Sadzīves Ilgtermiņa Rokturi Birste, Tualetes Zaļa
€13.74 €10.30

(tualetes birste bez nāves leņķi tīrīšanas sadzīves ilgtermiņa rokturi birste, tualetes zaļa smart divu krāsu konservēšana mājas stila modes gaismas luksusa krāsu saskaņošanas darbvirsmas moderns medus-kā dzintars un mežu -, piemēram, tumši zaļa, padarīt mājas justies svaigi un dabiski. elastīga tpr sari intīmo glazūru uzglabāšanas big kuņģa karalis netīrs ardievas sari ir izgatavoti)

Izskatās arī
2 Iestatiet Keramikas Stikla Plīts, Cepeškrāsns Degļa Cleaner Tīrīšanas Skrāpi Skrāpis Piemērots Indukcijas, Keramiskās
€12.10 €9.43

(plašu lietojumu.collu mēroga asus metāla žileti var noņemt traipus no automašīnas, plastmasas, koka basketbola laukumi, uzlīmes uz stikla vitrīnām un keramikas plītis. uzticams dizains-skrāpi rīks ir izstrādāts, zem malas uzlīme, un ir pietiekami daudz rokturi, lai noņemtu uzlīmi. viegli lietot-vienkārši atvērt lodziņu, pievienot vienu metāla skrāpji, un sākt noņemot uzlīmes, etiķetes)

Izskatās arī
3X 50 Līdz 300 Grādiem NC Kapilāro Termostatu Temperatūras Kontroles Krāsns
€25.66

(produkta nosaukums: temperatūras kontrolieris temperatūras kontrole: 50-300 pēc celsija; materiāls: plastmasa, metāls savienojuma metode: 2 p savienojiet strāvas padeves ķēdē. krāsa: melna, sudraba barošanas avots: 220 v, 16 a; logu: nc (normāli aizvērts). frekvence: 50/60 hz svars: 98 g; stick logu garums: 15 cm. saturs padeve: 3 x temperatūras)

Izskatās arī
Labs Portatīvā Vāku Viegli Lietot Tualetes Atlēts Ērti Dizaina Higiēnas Gudrs Lappers Ērti Vides Aizsardzība
€2.69 €1.03

(labs portatīvā vāku viegli lietot tualetes atlēts ērti dizaina higiēnas gudrs lappers ērti vides aizsardzība apraksts: produkta nosaukums: cartoon tualetes lifts izmērs: kā parādīts attēlā materiāls: svars: 11g stils-pēc izvēles, kā parādīts krāsu izvēle funkcijas: 1. drošība un veselība, elegants pacelšanas vāku, rokām, nepieskarieties)

Izskatās arī
Pasūtījuma Sienas Tapetes 3D Mūsdienu Radošo Palīdzības Putnu Svaigu Zaļo Augu TV Fona Sienas Papel De Parede Mājas Interjeru Tapety Māksla
€214.51 €100.82

(pasūtījuma sienas tapetes art. - nr.: mu1908 izmērs : pielāgoto izmēru (pastāstiet mums platums & garums) 7 pieejamais materiāls: ūdensnecaurlaidīgs audekls (noklusējuma materiāla) / ūdensizturīgs zīda audums / 3d reljefa / ādas modelis / salmu faktūra /self-adheisve audekls/self-adheisve pvc lietošana: uz sienas (dzīvo jamo istabu/ guļamistabas/ studiju/ kāzu nams/ bērnu istaba/)

Izskatās arī
Japāņu Veļa Tapetes Mājas Apdare 3d Gofrēts Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Hotel Tējas Istaba Salmu Koka Svītrainas Tapetes
€72.20 €36.10

(japāņu veļa tapetes mājas apdare 3d gofrēts dzīvojamā istaba guļamistaba hotel tējas istaba salmu koka svītrainas tapetes materiāls:pvc roll izmērs:53cmx10m ±3% lietošana: virtuves sienu, guļamistaba, dzīvojamā istaba, tv fona jāizlasa: tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā. krāsu toņi var mainīties atkarībā)

Izskatās arī
1 GAB. Salvešu Turētāji Galdi-Ziemassvētku Rotājumi, Salvešu Turētāji Virtuves Restorānu Mūsdienu Papīra Salvešu Turētājs
€16.92 €11.85

(. . produkti ietver: jūs saņemsiet 1 gabalu kvadrātveida akrila autiņu īpašniekiem, kas var uzņemt līdz viesu dvieļi un salvetes, pietiekami, lai jūs varētu izmantot izmērs: kvadrātveida akrila salvešu turētājs ar iekšējo izmēru 14 x 14 x 4cm: lūdzu, apstipriniet autiņu izmērs pirms pasūtījuma veikšanas ērts dizains: mūsu salvešu turētāji ir izgatavoti no izturīga akrila)

Izskatās arī
3X Nerūsējošā Tērauda Drainer Baseina Filtrs Acs Izlietnes Sietiņš 3.5 Collu Top Diametrs
€3.60 €2.59

(produkta nosaukums: acu izlietnes sietiņš;krāsa: sudraba tonis materiāls: nerūsējošais tērauds;top diametrs: 9cm/ 3.5 collu mesh grozu diametrs: 3.8 cm/ 1.5 cm;dziļums: 2.6 cm/ 1 collas neto svars: 45g labas baseina stainer par vannas istabu vai virtuvi, baseinu. aviod putekļu plūsmas ūdens bloķēt caurules. viegli uzstādīt sietiņš baseinā. iepakojuma saturs: 3)

Izskatās arī
Āra Jaucējkrāns Segtu Ziemas Pretaizsalšanas Aizsardzība Šļūtenes, Kombinezoni Ar Krūšdaļu Segtu Ūdensizturīgs Jaucējkrāns Iesaldēt Aizsardzības Likumi, Zeķes Sabiezēt 8 H X 6 W
€2.13 €1.07

(aizsargāt jūsu āra jaucējkrāni no skarbajiem elementus ar mūsu šļūtenes vāciņu zeķes.piepildīta ar pp kokvilnas, viņi nepievelk putekļus un uv izturīgs un ilgstošu izturību.mūsu zeķes izplūdes liekā gaisa, nodrošinot vairāk sakārtota un stabili novietot uz jebkura krāna.un ar to ideāls izmērs, tie ir ideāli piemērota jebkuram jaucējkrāns.neļaujiet laika kaitējumu jūsu āra jaucējkrāni – izmēģiniet)

Izskatās arī
59 Collu Nerūsējošā Tērauda Dušas Šļūtene Ar Regulējams Dušas Turētājs Roku Dušas Galvas Turētājs Sienas Regulējams Dušas Galvas
€16.46 €10.37

(dušas galvas turētājs ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla.izgatavots turētājs augstas stiprības un siltuma izturīgs.dušas šļūtene ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un stabila, nav viegli, lai izjauktu.modernas un humanizēts konstrukcija nodrošina ilgāku kalpošanas laiku.krāsa no viņiem izskatās, cēlāks un skaistāks, jūsu vannas istaba. dušas šļūtene, kas sastāv)

Izskatās arī
WiFi Termostats LED Ekrānu Elektriskās Grīdas Apkures Ūdens
€48.46 €31.50

(wifi termostats led ekrānu elektriskās grīdas apkures ūdens īpašības: ootdty papildu temperatūras kontroles var precīzi kontrolēt temperatūru telpās un nodrošina ērtu apkuri pieredzi. pavisam jaunu un augstas kvalitātes aprīkots ar led ekrāns, viegli darboties, lietotāji var viegli saprast pašreizējo temperatūru un iestatījumus. aprīkoti ar mikroshēmu, un lietotājam)

Izskatās arī
ACME R134A Misiņa Cauruļu Montāža Savienotāja Adapteri 1/4" Vīriešu un Sieviešu
€7.85 €3.84

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli konvertēt starp 1/2acme un r134a: šis komplekts 2 misiņa konversijas galvas ļauj viegli starp 1/2acme un r134a dzesēšanas piederumi, padarot to par must ir jebkura hvac tehniķis vai diy entuziasts. izturīga un ilgi kalpo: izgatavots no augstas kvalitātes misiņa materiāla, šo konversijas galvas ir būvēts, lai izturētu bieža)

Izskatās arī
Rūpnīcas cenu ūdens filtrs runxin filtrs kontroles vārsts manuāli runxin ar zemu cenu F56D
€125.80 €123.28

(produktu kategorija produktu kategorijām produkta apraksts rūpnīcas cenu ūdens filtrs runxin filtrs kontroles vārsts manuāli runxin ar zemu cenu f56d rokasgrāmata, filtru, vārstu,automātisko filtra vārsts,manuālā mīkstinātājs vārstu,mīkstināšanai automātiska vārsts, automātiska mīkstināšana vārsts ūdens attīrīšanas sistēmas rokasgrāmata mīkstināšana vārsts ūdens attīrīšanas sistēmas, automātisko)

Izskatās arī
Zem Izlietnes Glabāšanas Organizētājam, 2 Līmeņa, Augstas Jaudas, Daudzfunkcionāls Turētājs, Izbīdiet, Paplašināma, Paaugstināma, Virtuve, Vannas Istaba Ac
€94.64 €37.85

(pārdošanas punkts : 【augstas kvalitātes] aicina: virtuves izlietnes, organizators ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla ar oglekļa tērauda cepšanas krāsas procesā.virtuves uzglabāšanas kamera ir rūsas izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs, nodrošināt tās ilgmūžību.tā var atbalstīt ievērojamu daudzumu svara, bez liekšanas vai pārkāpj, nodrošinot to drošumu un izturību jūsu vienumus. 【izcilu)

Izskatās arī
Tuya Smart WiFi Ūdens Gāzes Vārsts Manuāli Atvērt Vārstu Kontrole Automātiska Izslēgšanās Ūdens Gāzes Kontrolieris Strādā Ar Alexa
€62.37 €31.18

(tuya smart wifi ūdens gāzes vārsts manuāli atvērt vārstu kontrole automātiska izslēgšanās ūdens gāzes kontrolieris strādā ar alexa apraksts: modelis: lzfmsw-1 vārstu spiediena: 1.6 mpa barošanas spriegums: 12v/1a frekvenču komunikācijas : wifi2.4g vārstu specifitations:4,6,1 collu,1.25 collu specifikācijas: 【tālvadības pulti] aicina mobilo telefonu)

Izskatās arī