Cena €2.58 €4.30

Pilns apraksts

Laipni lūgti manā veikalā !Markas lielums: kā picture rādīt 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Strādā vairums nozīmīgāko zīmolu die griešanas mašīnas 3.100% Brand New, Ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies ( lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas)

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modelis Tips: Ziedu, Dzīvnieku, Chirstmas, Kāzas, Dzimšanas diena, Puse

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Universālais Portatīvo Mini Šujmašīna Pedāli 505 202 Sadzīves Šujmašīnu Piederumi Pedāli Kontrolieris Spole Gadījumā
€1.22 €0.85

(pedāļa vadība vadības universāla portatīvā sadzīves šujmašīnu piederumi fanghua modelis 505 202 specifikācija: 100% jauns un augstas kvalitātes materiāls:plastmasas krāsa:melns izmērs: kabeļa garums: 1 m/39.37 collas kāju pedālis: 88x57x4x28.3 mm/3.46x2.24x0.16x1.11 collu funkcijas: tas darbojas par to, kad jūs, kam slēdzis ar jūsu)

Izskatās arī
SHWAKK Antīko Eiropas Stila Izšūšana Šūšanas Šķēres Komplektā Ar Kapsulu Pielāgot Rokdarbi Šķērveida Šūšanas Audums
€57.18 €26.87

(izšuvumi šķēres komplekts eiropas auduma šķērveida: izšūšanas šķēres komplekti, nerūsējošā tērauda drošības šķēres, ar adatu pudeli, īlens, kapsulā,threader. labi izstrādāts dizains vintage dizains padara šķēres stilīgs un elegants, piemērots kolekciju, bet piemērots arī kā dāvanas draugiem, kuru baudīt crafting darbu vai diy. viegli izmantot rokturis)

Izskatās arī
DIY Woodcut Nazis Scorper Koka Griešanai Rīku, Gravēšana Nazi Koka Griezējs Kokapstrādes Nicking Kuteris Graver Skalpeli Piederumi
€4.67 €3.23

(apraksts: 1.piemērots sakņu griešanai, koka grebumi, koka gravīras, plastmasas plātņu, ģipškartona sodu, gravēšana druka, diy, modelis griešanai, utt. 2.koka griešanai, kas tiek izmantoti, lai aiztaisītu un diy izveidi, gumijas blīves īpašu kuteris. 3.parasti izmanto griešanai mīksts materiāls, piemērots arī skolas studentiem studēt tēlniecību, izmaksu efektīvu! 4.drošības,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dāvanu Dimanta Glezna Krustdūrienā Digitālās Glezniecības Santa Komplekts 5D DIY roku darbs Ziemassvētku dāvanu, mājas dekoru WE1521
€27.35 €15.04

(firmas nosaukums: fatcat motīvs: pilnu kvadrātveida/apaļā dimanta krāsošana. pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas. krāsu daudzums: 30-45 krāsas. par urbi: 100% pilnu kvadrātveida/kārtas urbt. materiāls: kvadrātveida/apaļā sveķu dimanta. attēla izmērs: jebkura izmēra, var tikt pielāgota. par rāmis: bez rāmja, pēc tam, kad jūs pabeigtu)

Izskatās arī
6PCS 2.5x2.5cm Dimanta Krāsošana Līme Māla Komplekts Ar Kasti Krāsu Laukums DIY Urbšanas Duļķu Izšuvumi Krustdūrienā Punktu Urbt PenTool
€3.02 €1.56

(specifikācija: nosaukums: 6pcs līme māla komplekts līme māla izmēri:2.5x2.5cm krāsa: zila, violeta, dzeltena, sarkana, zaļa, balta pakete ietver: 6 x līme māla 1 x box)

Izskatās arī
Šujmašīnu Daļas Presser Caurā Vīle Kāju savietojams ar
€1.75 €0.96

(apraksts: augstas kvalitātes premium blind vīles šūšana ar kāju malu auduma var salocīt pēc tumsas dūriena šūšanai, dūrienu, auduma virsmas neatklāj pin zīme nāk ar uzgriezni, lai pielāgotu attālumā no auduma malas dažādas aproces, bikses pry pusē. efekts gan šūtas kāju g un 1/4 margin presser var sasniegt, izmantojot tapu valdziņu, lai šūtu apakšējā malā apģērba)

Izskatās arī
1x lieljaudas Nerūsējošā Tērauda SLAPJŠ AUDEKLS KLIPUS Turēt 2 audekla aci pret aci, Lai Eļļas glezna rāmī Mākslas Piederumi
€1.85 €1.11

(apraksts: - augstas kvalitātes, nerūsējoša tērauda konstrukcija - veic dažādas gleznas izmēru - maza izmēra un viegli izmantot - to var lietot uz mitrām gleznas un gleznas, lai ērtāk pārvadāt, un dabiski žāvējot. - un to arī var izmantot, lai atdalītu sausā un mitrā gleznas. specifikācija: - mateiral: nerūsējošā tērauda - izmērs: apm. 6x3x3cm)

Izskatās arī
FULLCANG 5D Diy Dimanta Krāsošana Jauna Kolekcija Cilšu Melnā Sieviete Pilna Rhinestone Urbt Mozaīkas Izšuvumi Meitene Attēla FG2153
€43.75 €30.62

(zīmols: fullcang uzmanību :mūsu dimanta glezna bez rāmja,un tas nav pabeigts , jums ir nepieciešams, lai pabeigtu to pats. motīvs: kvadrātveida dimanta;dimanta segtu audekls pabeigta, tas ir 100% pilna dimanta izšūšana materiāls: 100% pilnu kvadrātveida/apaļas dimanti ar 447 dmc krāsas lietošana : home/viesnīcas/birojs apdare,unikālu dāvanu par rāmis : bez rāmja,pēc tam,)

Izskatās arī
Sirdis nosegplāksne Griešanas Mirst, Zīmogi Karstā folijas Albums Dienasgrāmata Apdare Trafaretu Nospieduma Šablons DIY Sveiciens
€39.38 €27.57

(modname=ckeditor produkta apraksts nosaukums: metāla griešanas mirst,/pastmarkas/karstā folijas/trafaretu materiāls:0.8 bieza oglekļa tērauds/pvc/0.8 bieza oglekļa tērauda/plastmasas krāsa: sudrabs/caurspīdīgs/sudraba/balta izmērs: pievērsiet uzmanību: 1. dažādās gaismās, uz citu datoru ekrāniem, krāsu būs krāsu atšķirība, lūdzu, skatiet faktisko)

Izskatās arī
Jaunas Auduma Strēmeles Jelly Roll Auduma Kūļi Quilting Audums Sloksnes Roll Up Ziedu Sagrieztos Raibs Ar Asorti Modeļiem
€18.38 €11.94

(jaunas auduma strēmeles jelly roll auduma kūļi quilting audums sloksnes roll up ziedu sagrieztos raibs ar asorti modeļiem jūs saņemsiet: ir 36 gabali lentes rullis auduma mūsu pakete, tie ir izlases krāsas, un iespiež dažādu dizainu, ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, ikdienas dzīvē, piemērots amatniecības šūšanas vai quilting projektiem. jauks materiāls: šie quilting)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Modes Stila Melnais Sievietes Manekena Sieviešu Melns Modelis Rūpnīcas Tiešā Pārdot
€217.56 €193.63

(melnās sievietes manekena augstākā līmeņa modes profesionālā manekena ražotājs ķīnā iezīme visu akciju un kuģis ātri bezmaksas piegāde materiāls: augsta līmeņa labāko stiklšķiedras krāsa: pic szie: : pic paziņojums: ja jums vietu pasūtījumu, pls atstāt man ziņu, kurš no jums ir nepieciešams.paldies. pakete ietver 1 gabals)

Izskatās arī
unicorn papīra,5d diy dimanta krāsošana unicorn cross stitch 3d dimanta izšūšanas komplekts dimanta Mājas Dekoru, sienas gleznojums mākslas
€32.01 €21.45

(unicorn papīra,5d diy dimanta krāsošana unicorn cross stitch 3d dimanta izšūšanas komplekts dimanta mājas dekoru, sienas gleznojums mākslas materiāls : hd audekla un sveķu dimanta posteņi 1. pietiekami daudz sveķu dimantu. 2. a4 modelis, hd zīmējumiem (tostarp rasējumi, krāsu tabula) 3. izmantot fiksācijas metāla pincetes un plastmasas paplātes. dimanta glezna krustdūrienā)

Izskatās arī
HOMFUN Dimanta Krāsošana Pilnu Kvadrātveida/Kārtas Urbt 5D DIY "Skaistu ziedu" Daimond Izšuvumi Rhinestone Cross Stitch Dekoru, Dāvanu
€50.15 €26.08

(laipni lūgti veikala nosaukums: iezīme: pilnu kvadrātveida/apaļā dimanta krāsošana pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas krāsu daudzums: 30-45 krāsas par urbi: 100% pilnu kvadrātveida/kārtas urbt materiāls: kvadrātveida/apaļā sveķu dimanta attēla izmērs: jebkādu izmēru var pielāgot, par to, rāmis: bez rāmja, pēc tam, kad jūs pabeigtu nepieciešamo saķeri ar vietējo nopirkt kadru audekla)

Izskatās arī
Mēness Lāču Cepumu Silikona Veidnē DIY Kūka Konditorejas Dekori Cepšanas Veidnē Nonstick
€0.81 €0.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izturīgs materiāls: tas ir izgatavots no pārtikas kvalitātes silikona, kas elastīga un nav viegli izgaist. lietošana ir droša: to var lietot droši krāsnis, mikroviļņu krāsnis, trauku mazgājamās mašīnas un ledusskapji. viegli tīrīt: silikona veidnes ir ļoti mīksta, viegli attīra un izmantot multi-mērķis:)

Izskatās arī
Ziedu Filiāle Pompom Robežām Metāla Griešanas Mirst Trafareti par Diy Scrapbooking Dekoratīvu Reljefu Handcraft Die Cut Veidni
€7.65 €4.82

(produkta apraksts: tips: die stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1gb nomirst: metāla, tērauda izmērs(tuvināšanu): z1514-nomirst:80 x 56mm z1515-nomirst:izmērs 1 - 214 x 14mm - size2 - 214 x 13mm - double beidzās - size3 - 214 x 27mm - double noslēdzās z1516-nomirst:izmērs 1 - 127 x 169mm z1517-nomirst:izmērs 1 - 100 x 79mm - izmērs 2)

Izskatās arī
Plastmasas Līnijas Pēc Šujmašīnu Accessorie Rīks Šūšanai Datu Gaismas Spilgtumu Manuālo Mērījumu Novirze
€0.18 €0.13

(funkcijas: *strādā ar visiem šujmašīnas ar augšpusē uzstādīts spole taurētājs. *ja jūsu spole taurētājs nūjas no augšas savu šujmašīnu, kā tālāk, šai spolei pin darbosies! *viegli lietot un augstas kvalitātes specifikācija: *iepakojuma izmērs: aptuveni 7*3*3cm *materiāls: plastmasas *stils: vienkārši iepakojuma saturs: 1*šujamos)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunu Lāča lelle Griešanas Mirst Koka Nazis Mirst Saderīga Ar Lielāko daļu Rokasgrāmata Die Samazināt Griezēji
€50.32 €18.12

(produkta apraksts raksturo dinamiskas modeļus, un ir saderīga ar dažādiem materiāliem, tie ir dies, kas ļaus jums darīt to visu.gabali jebkuru materiālu, no papīra un kartona, presētais kartons, āda, džinsa audums, eva, filca un auduma.izmanto šos instrumentus papercrafting, interjera projekti, raibs, aplikācijas, modes un vairāk. fancy nomirst izplatīta problēma 1.piemērots kopējo die)

Izskatās arī