Tagi: woodcut nazis scorper koka griešanai rīku, gravēšana

Cena €3.23 €4.67

Pilns apraksts

Apraksts:

1.Piemērots sakņu griešanai, koka grebumi, koka gravīras, plastmasas plātņu, ģipškartona sodu, gravēšana druka, DIY, Modelis griešanai, utt.

2.koka griešanai, kas tiek izmantoti, lai aiztaisītu un DIY izveidi, gumijas blīves īpašu kuteris.

3.Parasti izmanto griešanai mīksts materiāls, piemērots arī skolas studentiem studēt tēlniecību, izmaksu efektīvu!

4.Drošības, uzglabāšanas un viegli izmantot.

Iepakojums:

• 3/4/5/6/8/10pcs Woodcut Nazi

• OPP un Blistera karte

Specifikācijas

  • Produkta Tips: Koka DIY Pakete
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Saldējums Sveķu Pelējuma Cupcake Silikona Sveces Pelējuma saldējums Muffin Kausa DIY Par Sveču liešana Ziepes Pieņemšanas & Home Apdare, Instrumenti,
€18.61 €9.30

(aizzīmju punktiem: izvēlētais materiāls: saldējums vasks pelējums ir izgatavoti no bioloģiskās pārtikas kvalitātes silikona materiāla, kas ir mīksts, biezs, colorfast, un mazgājami, un to var izmantot atkārtoti. vienkārša darbība: saldējums, sveces silikona veidnes ar glancētu interjers ir caurspīdīga, un uz gludās interjers padara to viegli, lai de-pelējuma pēc tam, kad tā ir pilnībā)

Izskatās arī
Prieks svētdiena Cute Kaķi Raksts Iespiests Cross Stitch Komplekti Aīda 16/14/11CT DIY Tautas Amatniecības Ieskaitīts Izšūšanas Komplekti, Dāvanu, Mājas Dekoru
€44.22 €17.69

(zīmols: prieka svētdienā gadījumā scenārijs: dzīvojamā istaba/guļamistaba/birojs occation/kā dāvanu piemērots pūļa: izšuvumi iesācējiem/students/brīvs/tiem, kam patīk roku darbs amatniecības iepakojuma saturs: 1*zīmogu audekls+1*kokvilnas diegu komplekts +2* izšūšanas adatas +1*blueprint+1*angļu valodas instrukcijas (nav ārpus kadra) pirkuma piezīme: 1.)

Izskatās arī
4X Koksnes Gadījumā Krūtīm Lodziņā Taisnstūra Aizdare Slēgšanas Hasp Slēgmehānismi Bronzas Toni
€6.65 €4.38

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! produkta nosaukums: antīka stila fiksatoru dizains: taisnstūra formas; materiāls: bronza izmērs: 51 x 43mm/ 2 inch)

Izskatās arī
Meža Stilu, Izšuvumu Materiāli, Audumi, Šūšanas Drēbes Kāzu Kleitu, Tērpu Mežģīnes Šūšanas Auduma Off White 1 Pagalmā
€21.53 €19.81

(mežģīņu auduma 1 lote=1 pagalms=91cm ilgi platums(augstums) 130cm 1lot=1 pagalms=91cm, izmērs 91x130cm 2lots=2 metri=182cm, izmērs 182x130cm 3lots=3 metri=273cm, izmērs 273x130cm audums ir nepārtraukta)

Izskatās arī
Luksusa Smago Roku darbs Fāzēm Mežģīņu Audums Augstas Kvalitātes Spīdums Krelles, Kāzu Āfrikas Tilla Sequin Mežģīņu Kāzu RJW-1150
€214.91 €133.24

(dažas valstī, varbūt būs jāmaksā dažas importē nodoklis muitas.it īpaši eiropā, ja muitas nodokļa, tiek pieprasīts,pircējs ir atbildīgs par to ,ja pircējam nav skaidrs, muitas un ļaujiet paku atpakaļ ,mēs nevaram kompensāciju maksājumu. visi objekti tiek veikti natūrā,bet dažreiz ,jo gaismas vai šaušanas leņķis ir atšķirīgs,un personas izpratne par dažādu krāsu radīs krāsu atšķirība)

Izskatās arī
Jaunu Ziemassvētku Cepuri Svece Silikona Veidnē 3D Multiplikācijas filmu Cepuri Aromterapijas Sveču Pelējuma DIY Kristāla Sveķu Keramikas, Ģipša Apdare
€7.65 €4.59

(produkta nosaukums: ziemassvētku svece silikona veidnes materiāls: silikona krāsa: balta)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunu Briesmīgi Indīgu Zirnekli, Metāla Griešanas Mirst Scrapbooking Papīra Kuģi un Karšu Pieņemšanas Reljefu Dekoru Nr. Markas
€3.44

(produkta apraksts krāsa:sudraba nosaukums:metāla griešanas mirst materiāls:0.8 bieza oglekļa tērauda stāvoklis:100% pavisam jaunu & cute izmērs: 117*136mm paziņojums: 1: paldies par jūsu laipni izpratni. 2: cut papīra,plānas auduma, mīksts plastmasas un vēl daudz vairāk 3:praktiski ir par lielu zīmolu die griešanas mašīnas 4: lūdzu,)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Laternu Mēness Ebony 5" Maināmu Adatu Komplekts - Mantojums (10 adatu izmērs 3.0 mm-8.0 mm))
€313.95 €235.46

(t viņš mantojums maināmu adatu komplekts satur 10 pāriem 5 adatu padomus. adatu uzgaļi ir izgatavoti no mūsu visdārgākais šķidrā zīda gatavo melnkoks koka, kas nodrošina gludu slīdēšanu visiem dzijas veidiem.ar 24k pārklājumu misiņš savienotājs nodrošina vienmērīgu pievienoties starp vadu un adatu padomus, kas ir perfekti veidota, lai atvieglotu adīšanu. komplekts ar 10 pāriem 5 maināmi)

Izskatās arī
Precizitātes Platīna Kobalta Kolorimetru Ūdens Attīrīšanas un Kvalitātes Noteikšanas Sadzīves Notekūdeņu Iekārtas
€300.72

(;bsd-50 pirmkārt, izmanto 1. platīna-kobalta krāsainības standarta risinājums ir kalibrēts, un grāds tiek izmantota kā krāsainības mērvienība.  & nbsp; 2. to var plaši izmantot, lai kolorimetriskā noteikšana elektrostacijas, attīrīts ūdens iekārtas, ūdens padeves iekārtas, sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, dzērienu, augu, vides aizsardzības departamentu, rūpnieciskā)

Izskatās arī
(1 Metru/pack)50mm Pom Lodveida Pušķis Mežģīnēm no Kokvilnas Auduma Lentas Bohēmijas Stila Apģērbu Šūšanas Materiāliem, Roku darbs Amatniecības Piederumi
€2.19 €1.31

(nosaukums:pommel mežģīnes materiāls: kokvilna platums: 50mm garums: 1meters/daudz lietošanas:bohēmijas stila apģērbu diy šūšanas roku darbs materiāli, seaside brīvdienas, apģērbu dizains, apģērbu ražošana, mājas dizains, aizkaru ražošana, kleitas, cepures, utt.)

Izskatās arī
Krāsainu Adīšanas Pavedieni DIY Aušanas Stīgu Līnijas, Lai Aproce, Kaklarota, Handcraft Rotas, Rotu Veidošanas Piederumi Diegi
€4.64 €2.83

(posteņa nosaukums : diegi materiāls : poliesters izmērs : garums aptuveni 60m; bieza par 1mm svars : aptuveni 29g iepakojums : 1pc lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-3 cm kļūdu sakarā ar dažādu monitoru, krāsu, iespējams, ir atšķirība, jo ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties)

Izskatās arī
Plastmasas Līnijas Pēc Šujmašīnu Accessorie Rīks Šūšanai Datu Gaismas Spilgtumu Manuālo Mērījumu Novirze
€0.18 €0.13

(funkcijas: *strādā ar visiem šujmašīnas ar augšpusē uzstādīts spole taurētājs. *ja jūsu spole taurētājs nūjas no augšas savu šujmašīnu, kā tālāk, šai spolei pin darbosies! *viegli lietot un augstas kvalitātes specifikācija: *iepakojuma izmērs: aptuveni 7*3*3cm *materiāls: plastmasas *stils: vienkārši iepakojuma saturs: 1*šujamos)

Izskatās arī
200Pcs Jutos Sirds Plāksteri Izšūšana Šūšanas Aplikācijas Jutos DIY Amatniecības Centrā Dekori
€8.14 €3.99

(apraksts jūs meklējat praktisku un dekoratīvu sirds aplikācijas?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama sirds aplikācijas matu klipus?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu jutos sirds plāksteri matu klips ir piemēroti jūsu vajadzībām.tā ir laba izvēle jums. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:filcs -izmēri:2.30x2.30x0.10cm/0.90x0.90x0.04in - maigu un izsmalcinātu, šie)

Izskatās arī
Dzīvoklis Vadīja Cietuma Sissors Strupu Vadīja Šuvēju Sissors
€2.70

(nr.1 garums 17cm nr.2 garums 19cm produkta iespējas: 1. bīdes korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, un ir izstrādāta ar robi, kas izraisa zema bīdes pretestība 2. vāks bīdes rokturis ar plastmasas šļūteni, lai ērti justos 3. smalki samaļot līderi, viegli griešana piesardzības pasākumi: 1. tā nav piemērota, lai samazinātu cieto)

Izskatās arī
Šūšanas Karājas Manekena Karājas Manekena Vīriešiem un Sievietēm Pusi Ķermeņa Karājas Modelis Plaukts
€272.25 €245.02

(šūšanas karājas manekena ķīnas augstākā līmeņa profesionālo manekena ražotājs koncentrēties uz 20 gadiem stāvoklis: 100% joslu jaunu garantēta kvalitāte materiāls: augstas kvalitātes stikla draudzīgi izmērs: pic paziņojums: ja jums vietu pasūtījumu, pls atstāt man ziņu, kurš no jums ir nepieciešams .paldies. paketi, ieskaitot 1 gabals x manekena galvu ()

Izskatās arī
1 Komplekts DIY Gnome Materiāls Rūķis Pieņemšanas Bārdu Piederumi Rūķis Bizītes Aksesuārus DIY Piederumi
€13.95 €7.25

(apraksts vai jūs meklējat kādu diy gnome materiāls?mūsu produkts būs laba izvēle.veikti ar smalkām meistarība un koksnes un poliestera materiālu, tas ir lielisks izturību un praktiskumu.pieskarties un izsmalcinātu izskatu dos jums labāku pieredzi.padarīt lelles, lai izrotāt savu istabu vai brīvdienu rotājumi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks, poliesteris -)

Izskatās arī
Dizainers Auduma Ar Mērierīci, Kostīmu Kleitas Diy Šūšanas Pelēka, Zaļa Adīta Reljefs Ķīniešu Stilā Stiept Auduma Mīksto Pārklājus
€46.05 €23.03

(1 metrs = 1.09 metri=100cm auduma garums: 1 metrs auduma platums: fiksēta 1.45 mērītājs pasūtījuma 1 gab. = visa detaļa: 1meter *1.45 mērītājs lai 2pieces = visa detaļa: 2meter *1.45 mērītājs...... lai 50pieces = visa detaļa: 50meter *1.45 mērītājs un tā tālāk vairākas daudzumus tiks samazināts vienā turpināt gabals! auduma nosaukums:)

Izskatās arī
2gab Skulptūru Skrāpi Keramikas Griešanai Rīku Keramikas Kauss Instrumentu Komplekts Māla Presēt Rīku Teacup Krūze Rīkoties ar Mālu, Māla Griešanai Rīku Komplekts
€24.54 €20.12

(universāls un praktisks: iepakojumā ietilpst 2 dažādu stilu māla griešanai rīki, sniedzot iespējas dažādām sculpting metodes, tie ir piemēroti dažādiem māla tēlniecības, remonts, scrapings un amatniecības projektiem, un ideāls keramikas entuziasti, kuģiem, klubi, klasesbiedriem, un cilvēki, kas bauda padarot keramikas amatniecība kompakts un ērts dizains: keramikas griešanai instrumenti ir kompakta)

Izskatās arī