Cena €9.30 €18.61

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

Izvēlētais Materiāls: saldējums vasks pelējums ir izgatavoti no bioloģiskās pārtikas kvalitātes silikona materiāla, kas ir mīksts, biezs, colorfast, un mazgājami, un to var izmantot atkārtoti.

Vienkārša Darbība: saldējums, sveces silikona veidnes ar glancētu interjers ir caurspīdīga, un uz gludās interjers padara to viegli, lai de-pelējuma pēc tam, kad tā ir pilnībā izārstēt.

Viegli Peel Off (izslēgts): vāka šo mīksto saldējumu sveķi veidnē nav lipīga un viegli peel off.Iebīdiet apakšā veidnē, un pēc tam viegli atvienot cietu objektu.

Viegli Uzglabāšana un Uzturēšana: Lūdzu, glabājiet svece saldējuma veidnes istabas temperatūrā, prom no tiešas saules gaismas, un tīru silikona veidnes ar ziepjūdeni.

Lieliski Klāt: saldējums ziepju veidnes ir lieliski dāvanas sieva, vecāki, draugi, kolēģi, utt.Padarīt dinamiskas mākslas darbu ar draugiem un ģimenes locekļiem.

Apraksts:

Tas ir viegli demold, un bez aizķeršanās.

Jūs varat pievienot arī dažas spīdīgiem priekšmetiem, kaltēti ziedi vai citi dekoratīvie priekšmeti ar pelējuma skaista elementiem.

Lai padarītu ziepes un sveces ar unikālu formas.

Specifikācijas:

Ma terial: Silikona

Izmērs: 6.3*6.3*8.3 cm/2.48x2.48x3.27in

Svars: aptuveni 204g

Produktu Saraksts:

Saldējums Sveķi Veidnē*1

Piezīme:

Produkta krāsas var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna Iestatījumus.

Sakarā ar atšķirību manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet starpība 1-2cm lielumā.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Saldējums Pelējuma
  • Materiāls: Silikona veidnes
  • Izmērs: 6.3*6.3*8.3cm/2.48x2.48x3.27in
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rīks Papīra Kērlinga Ierīces DIY Amatniecības Gofrētu Quilling Quilled Pp Crimper Mašīnas Piegāde Piegādes Papercraft
€5.87 €3.59

(apraksts šo preci ir papīra quilling rīks, kas ir izgatavotas no plastmasas materiāla, ļoti izturīgs un izturīgs.tas palīdz cemme uz papīra quilling vairāk viegli un ātri izveidot skaistas un vienādu modeļu ar šo rīku.ļoti ērti izmantot. funkcijas -krāsa:random krāsa -materiāls:pp -izmērs:15.30x6.50x3.80cm/6.01x2.55x1.49in - izgatavoti no atkārtoti plastmasas)

Izskatās arī
Luksusa Smago Roku darbs Fāzēm Mežģīņu Audums Augstas Kvalitātes Spīdums Krelles, Kāzu Āfrikas Tilla Sequin Mežģīņu Kāzu RJW-1150
€214.91 €133.24

(dažas valstī, varbūt būs jāmaksā dažas importē nodoklis muitas.it īpaši eiropā, ja muitas nodokļa, tiek pieprasīts,pircējs ir atbildīgs par to ,ja pircējam nav skaidrs, muitas un ļaujiet paku atpakaļ ,mēs nevaram kompensāciju maksājumu. visi objekti tiek veikti natūrā,bet dažreiz ,jo gaismas vai šaušanas leņķis ir atšķirīgs,un personas izpratne par dažādu krāsu radīs krāsu atšķirība)

Izskatās arī
50x145cm Francija Vilnas Balta Krāsa Dzija Krāsota Pītā Tvīda Auduma Sieviešu Rudens Jaka, Kleita, Kostīmi, Mētelis DIY Auduma Šūšanai
€26.91 €17.49

(materiāls: 20%vilna,80%poliestera audums audumi platums: par 145cm (ar 2-3 cm kļūdas) iepakojuma saturs: 1 gab= garums 50cm * platums 145cm 2 gab.= garums 100 cm * platums 145cm 3 gab= garums 150cm * platums 145cm lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā: 1. samazinās nepārtraukti gabals, pasūtot vairāk kā 1 metrs. 2. samazināt ar roku, tā, +- 2cm kļūda ir iespējams. 3.saraušanās)

Izskatās arī
Baznīcas Apdare, Metāla Griešanas Mirst Trafareti Par DIY Scrapbooking Dekoratīvu Reljefu Handcraft Die Griešanas Veidni Pelējuma
€2.89 €2.45

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1gb krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: tērauds visa izmērs:13.2x9.5cm paziņojums: 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet starpība 1-3cm. 3. paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Pasaku Putekļu Pilnu Kvadrātveida Urbt Kristāla Diy Dimanta Glezna Krustdūrienā Dzīvniekiem Pūce Flowe Izšuvumi Mozaīkas Needlwork Rhinestones
€70.01 €35.00

(laipni dropshipping un vairumtirdzniecība: ja jūs vēlaties pārdot mūsu produktus (pilna dimanta glezniecība), vienkārši sazināties ar mums, mēs varam pieņemt, csv, un ir vip-pārdošanas rūpēties par visiem jūsu pasūtījumus!un mēs arī var darīt oem.jums vienkārši pārdot, mums būs atbildīgs par visu savu pēc-pārdošanas servisu! ātra piegāde: mēs esam rūpnīcas-tiešā pārdošana,)

Izskatās arī
Svinības Squad Ķirbju Pateicīgi Ierašanās Skaidrs, Zīmogi vai Metāla Griešanas Mirst Komplekti DIY Amatniecības Pieņemšanas Apsveikuma Kartes Albums
€6.55 €4.65

(ja jums atrast produktu salūzis vai pazudis, ja saņem paku, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. mēs vienmēr dod jums apmierināts rezultāts ! produkta apraksts: tips: miris:pastmarkas stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1gb nomirst:metāla, tērauda zīmogi:pvc z3481 zīmogi: 6 x 6 . 1 zīmogs. z3482-nomirst: samontēts, ķirbji)

Izskatās arī
1Pc KT141 Rūpniecības Dzīvoklis Automašīnai Priekšā Aizmugurē Interaktīvās Presser Kāju Šūšanas Nevienmērīga Bieza Auduma Šujmašīnu Piederumi
€9.42 €5.94

(funkcijas: jūs saņemsiet 1 kt141 rūpniecības lockstitch šujmašīnu, overloku presser pēdas, kas var ātri un efektīvi pabeigt apdares un jutīgo seaming, ietaupot laiku un pūles, roku šūšanai. izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiāls, izturīgs un nav viegli sabojāt.tekstūra ir stiprs un spēcīgs, kas var uzturēt nemainīgu spiedienu, lai nodrošinātu, pat šūšanas, un ir izturīgs)

Izskatās arī
(3meters/lot) 20CM Ziedu Izšūti Skropstu Mežģīnes, Lentes Apģērbu Aksesuāri, Mežģīnes materiāla, Roku darbs Kāzu Kleitu Lentes
€4.34 €3.81

(platums: 20cm krāsa: balta / melna iepakojumā: 3 m/daudz ps : mežģīnes ir 3 metri , maksimālais 3 metriem ir nepārtraukts.)

Izskatās arī
3Pcs Izdzēšami, Šūšanas Krīts Pagaidu drēbnieka Krīts Izzūd Auduma Marķieri, Pildspalvas Auduma Amatniecības DIY Šūšana Šūšanas Piederumi
€3.63 €2.18

(apraksts: zilā, rozā un baltā krāsa, speciāli krīta zīmuli, šūšanas pieņemšanas krīts diy izsekošanas rīki - double galvu, un suka dizains, var padarīt to viegli turēt un veikt marķējumu uz auduma vieglāk. - kuģis, marķieri, pildspalvas var palīdzēt ne asināšana un ir gluda rakstīšana. - šūšanas krītiņi ir liels profesionāls šuvējs vai iesācēji, bērni, bērni, pieaugušie mājās izgatavošana.)

Izskatās arī
1~5GAB Kawaii Medūzas Metāla Nozīmītes Zilā Karikatūra Medūzas Adatas Dzīvnieku Piespraudes Bērniem Pieaugušo Apģērba Soma, Krekls
€4.74 €3.08

(1~5gab kawaii medūzas metāla nozīmītes zilā karikatūra medūzas adatas dzīvnieku piespraudes bērniem pieaugušo apģērba soma, krekls apraksts: materiāls: sakausējuma stils: unisex modelēšana: dzīvnieku ārstēšanas process: piloša eļļa krāsa: medūzas, zils medūzas amats: piemiņas, apdare, multi-funkcijas, dāvanu dodot, fiksētā stils: karikatūra funkcijas: 1.)

Izskatās arī
nerūsējošā tērauda Lucky Charms sudraba, zelta, Četras Lapas, Piekariņi, Četras Lapas, Kuloni, Roku darbs Amatniecības Mīļotājiem
€11.67 €7.58

(funkcijas: izgatavots no nerūsējošā tērauda, super izturīgs ar ilgu kalpošanas ilgums jūs saņemsiet 200pcs skavām, tā ir lieliska izvēle jewelries un rotājumi pieņemšanas šie āboliņa kulons piekariņi ir izstrādāts ar svinu un niķeli-bezmaksas sakausējuma, nodrošinot gludu virsmu, kas ir rūsa un izbalēšanu ideāli vecākiem, mīļotājiem, draugiem, radiniekiem, kolēģiem)

Izskatās arī
Amerikāņu Karogu Diy 5D Pilnu kvadrātveida/kārtas urbt kails Ērglis Dimanta Krāsošana dimanta Izšuvumi Mozaīkas mākslas rokdarbus mājas Dekoru
€47.61 €31.90

(tips:diy dimanta krāsošana urbšanas platība:100% pilnu kvadrātveida/apaļā dimanta izšūšana mūsu priekšrocības:30% papildus dimantu,labāki instrumenti,velmēta audekla ar putu burbulis, ātra piegāde, klientu apkalpošanas dienests 24 stundām oem lai:mēs pieņemam oem bildes un izmēriem,var padarīt jūsu logo uz audekla un iepakojuma kaste.laipni droppshipping mūsu priekšrocības:)

Izskatās arī
Sieviešu Kravu Augstu Uzrullētu Apkakli Viltus Apkakles Islāma Hijab Paplašinājumi Tīrtoņa Krāsu Izspēles Kakla Pusē Top Blūze Noņemams Hijab Kakla Siltāks
€4.21 €2.86

(komplekts ietver : 1pc sievietes viltus apkakle stāvoklis : jauns bez birkas materiāls : 90% poliesters, 10% spandex funkcijas : izgatavots no augstas kvalitātes poliestera, mīksts pieskarties un ērti valkāt, nav viegli tableti. noņemams rudens ziemas viltus augstu uzrullētu apkakli, vienkārši konstruēts un visu maču ar kādu formālu vai ikdienas apģērbs. viegli iešūt)

Izskatās arī
2gab Lapas apdare, Metāla Griešanas Mirst DIY Scrapbooking Albumu Papīra Karte, Dekoratīvie Amatniecība Spiešanu Die Izcirtņi Roku darbs
€1.26 €1.07

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1 krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: tērauds visa izmērs:(aptuveni ) :6.2 x 4.3 cm paziņojums: 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet starpība 1-3cm. 3. paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Prieks svētdiena iespiests Cross Stitch Komplekts Viegli Modelis Aīda Zīmogu Audums Izšūšanas Komplekts-Kaislīga Deja
€31.11 €18.66

(apraksts : kanvas izmērs:32cm x 56cm(14ct) 41cm x 71cm (11ct) (nav ārpus kadra) iepakojuma saturs : izšūt audumu ×1 izšūt pavedieni ×1 izšūt adatu ×2 projekts x 1 piezīme:(nav ārpus kadra) piezīme: 1. šī ir diy izšuvumi rīku komplektu, jums ir nepieciešams, lai darīt savu izšuvumu. 2. ja esat iegādājies 14ct cross stitch, izmantojiet)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Autonoma Akrila Valdnieks Perforators Pozicionēšanas Līdzeklis Fiksētu Klipu Ādas Amatniecības Caurumošanas Kokapstrādes Instrumentu
€2.86 €1.91

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. stils: attāluma mērīšanas lineāls materiāls: akrils krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā, aptuveni 70*40mm iepakojums: opp maisā lietošana: portatīvi instrumenti, pakete ietver: 1pc **saskaņā ar attēlu, kas jums izvēlēties, paziņojums: 1. lūdzu atļaut nelielas atšķirības,)

Izskatās arī
Silikona Veidnes Pot Amatniecības Sulīgs Poda Veidnes Dekors
€4.19 €2.31

(apraksts: uz betona ir izgatavota no premium silikona, kas ir bez garšas, nav un izturīga ar ilgāku kalpošanas laiku nekā citi silikona s. tā funkcijas gludas virsmas un viegli de-, kas ir piemērota, lai padarītu podi. korpusa šīs izgatavots , kas ir pietiekami spēcīga, lai atbalstītu svara, betona, tāpēc tas nedrīkst deformēties formu puķu pods. pēc tam, kad tā izžūst pilnībā,)

Izskatās arī
Keramikas Mākslas Underglaze Krāsu Zīmuli DIY Keramikas Roku Apgleznoti Glazūru Krīts Keramikas Apgleznošana Un Krāsošana Rīks
€66.98 €38.18

(keramikas mākslas underglaze krāsu zīmuli diy keramikas roku apgleznoti glazūru krīts keramikas apgleznošana un krāsošana rīks produkta nosaukums: underglaze krāsu zīmuli degšanas temperatūra: 1100 grādi -1300 grādiem iezīmes: vienkāršs un viegli lietojams, bagātīgu krāsu, svina/kadmijs brīvu, videi draudzīgu un veselīgu, viegli izteikt ar roku zīmētas stils skices. pieteikums:)

Izskatās arī