Cena €61.77 €123.55

Pilns apraksts

[xlmodel]-[produktu]-[58707]

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[58693]

Laipni lūgti manā veikalā

"gdybao" veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes Bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.Tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene Mēteļi & apģērbu komplekti, Tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, Topi un bikses, utt.Vecums sakārtoti no bērniem 6M gadiem.Droši, elpojošs, bērni, drēbes ar lielisku kvalitāti un competetive cenu.Mēs esam uzticams māmiņām no visas pasaules Mīlestība, bērni, mīlestība!Pasaule: Ir jauku iepirkšanos mūsu veikalā!

krāsa

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu krāsu.Lūdzu, izvēlies, manā krāsu kartes.Paldies ļoti daudz!

Pasūtījuma Izgatavotu

Custom Made Apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu.

Vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu.

1. Krūtis: ___cm/collas

2.Viduklis:___cm/collas

3. Gurni: ___cm/collas

4. Gravu hem Ar Papēdi: ___cm/collas

5.Augstums ar papēdi: ___cm/collas

6. Plecu pie pleca:___cm/collas

7:Rokas Garums:___cm/collas

8.Norādiet krāsu___

Piezīme:

1. Kad jūs novietot, lai, tikai, lūdzu, izvēlēties pareizo Krāsu un piemērotu Izmēru..Āzijas izmēri ir 1 līdz 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas cilvēki.Izvēlēties lielāka izmēra, ja jūsu izmērs starp diviem izmēriem.Lūdzu, ļauj 2-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

2.Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi, pirms jūs nopirkt theitem, ja jums nav tagad par to, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

3.Krāsu attēlojums var atšķirties atkarībā no monitoriem.Ir arī nelielas hromatiskās aberācijas, ko izraisa fotokameras starp krāsu fotogrāfijas un nekustamā preces krāsa.Krāsas ir pakļauti faktisko vienumus, kas jums ir.

4.PIEGĀDES LAIKS:Ne visas mūsu preces ir noliktavā.Lūdzu, pārbaudiet paredzamo piegādes laiku, par katru lapu, ja pasūtījuma.Ja jums ir nepieciešams, kleitas vai citus priekšmetus, steidzami, lūdzu, sazinieties ar usfor palīdzēt pirms pasūtījuma.

Atgriešanās Politiku

1.Visiem custom-made kleitas, kas nozīmē ne izpildiet Standarta Izmēri, krāsa vai stils mainījies no foto, ir neatmaksājamas un vienreizlietojamos.Par kleitas Standarta Izmēri, ja tādi ir kvalitātes problēmas rašanās(ne izmēru problēma), lūdzu, informējiet mūs, maksimums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat kleita ( pamatojoties uz uzskaites ierakstu piegādes uzņēmums).

2.Jebkura problēma ar mērīšanu, klienti varētu nosūtīt to atpakaļ, lai veikt dažas izmaiņas, taču būs jāmaksā piegādes maksa.Mēs pieņemam atgriežas uz kleitas, kas ir ideāls, pilnīgi jauns nosacījums(nav dūmu smaržu, bez kosmētikas plankumiem, bez izmaiņām).Kuģniecības atpakaļ būs par maksu no pircēja.Lūdzu, pārliecinieties, vai mērījumi ir pareizi.

Atsauksmes

1.Ja esat apmierināts ar savu kleitu, jūsu pozitīvās atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2.Lūdzu, lūdzu, dodiet mums pozitīvas atsauksmes vai piecas zvaigznes, kad jūs esat apmierināti ar savu pirkumu.

3.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jūs esat apmierināts ar savu kleitu.Mēs varam palīdzēt jums daudz, un atrisināt problēmas.

Specifikācijas

  • Godu: Līgavas Ziemassvētku Komūniju Ikdienas Svētku Gājienā Puse Balli
  • Auduma Veids: Tills
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Pēc pasūtījuma gatavotas: Var pasūtījuma bērni izmēru un krāsas
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Faktisko Attēlu:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Puķu Meitene Kleitas
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Modelis Tips: Citi
  • Izgriezums: O-Veida Kakla
  • Sezona: Visu sezonu
  • Stils: Classic, Puķu meitene kleita, princešu svārki Pirmās komūnijas kleitas meitenēm
  • Modeļa Numurs: 0830
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana, Krustām Šķērsām, Spalvas, Ziedi, Mežģīnes, Raksts, RUFFLES, Lentes
  • Zīmola Nosaukums: gdybao
  • CN: Dzjansu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Jaunu latīņu Masas Mežģīņu Plīvuru Mantilla Līgavas Katoļu Baznīca Īpašu Svētku Dienām
€3.56 €2.95

(funkcijas: 1. izgatavots no augstas kvalitātes mežģīnēm.viegls, mīksts un ērts. 2. plīvurs pasākumu apmēram 18 , 20 -35 (l x w). 3. šis plīvurs ar smalku izšuvumu ražotājiem, ir ļoti skaists un krāšņs.tas ir piemērots svinīgu masu vai apmeklēt vatikāna.šis plīvurs ir piemērots arī apstiprinājumu, kristības, īpašo svētku dienu un līgavas izmantot. 4. plīvuri ir rokas mazgāt)

Izskatās arī
Annija Šampanieti 3D Ziedi, Balles Kleitas, Greznas Pasaku Tilla Vakara Kleita Princese Puse Kleita Pasūtījuma Kleitu فساتين السهرة
€197.63 €98.82

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Vienkārši Pie Pleca Vakara Kleita Jauns Elegants Appliques Puse Kleita Elsojošs Long Piedurknēm Tilla Multi-krāsu Vestidos Pasūtījuma
€120.22 €82.95

([xlmodel]-[produktu]-[58591] [xlmodel]-[produktu]-[8888] [xlmodel]-[custom]-[52967] [xlmodel]-[custom]-[52967] [xlmodel]-[custom]-[52967] mums ir šie izmēri, lai jūs varētu izvēlēties tagad, varat noklikšķināt uz custom size , ja jūsu mērījumi nesakrīt izmēri un vēlaties pasūtījuma paldies vēlreiz lūdzu, aizpildiet formu:(kāzu kleitu izmērs) (1)krūtis:__ (2)viduklis:__ (3)hip:__ (4)no)

Izskatās arī
Tirkīza Māte No Līgavas Kleitas Apvalku, 3/4 Piedurknēm Ceļa Garums Fāzēm Plus Lieluma Īsām Līgavainis, Māte Kleitas, Lai Kāzas
€124.70 €109.74

(kāpēc izvēlēties mūs? mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas, vairāk nekā 10 gadus.mēs varam pasūtījuma veikt plašu kāzu kleitas, tostarp stilu, david bridals stila airecollection utt.mūsu ražotne iezīme: 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2. konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos,)

Izskatās arī
Tilla Puķu Meitene Kleitas, Kāzu un Puse Ilgi Princese Grezna Kleita Junior Līgavas Kleita Oficiāli Bērniem Dzimšanas dienas Kleita
€113.75 €56.87

(pasūtījuma izgatavotu custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas)

Izskatās arī
Elegants Sarkans Celebrity Kleitas Satīna Lielo Loku Trailing Strapless Nāra Bez Piedurknēm Sexy Slim Ilgi Līgava Kāzu Balles Kleitas Jaunas
€160.58 €96.35

(laipni lūgti mūsu unikālās augstas klases kāzu vakara veikalā. paldies par jūsu interese par mūsu tērpi.kā ražotājs, kas specializējas ražošanas high-end kāzu kleitas un vakarkleitas, mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu uzņēmumiem, un, izmantojot augstākās kvalitātes ražošanas tehnoloģijas un materiāli.salīdzinājumā ar citu)

Izskatās arī
1PC Jaunu Modes Sieviešu Ziedu Matu Klipu Loku Cepures Plīvuru, Mežģīnes, Spalvas, Maza Mini Top Hat Kāzu Kokteilis Tējas dzeršanas Piederumus
€4.67 €2.33

(1.postenis apraksts nosaukums:fashion roku darbs lady sieviešu fascinator loku matu klipu cepures mežģīnes spalvu mini cepure, kāzu svinības, piederumu sacensībā 5 krāsas veids:kāzu vai persona, matu spraudes stils:modern stilā krāsa:bordo,zila,melna,ziloņkaula,baltā materiāls:grenadīnas iepakojumā ietilpst 1 gab. matu klipu 2.produktu foto 3.sūtījumu)

Izskatās arī
Bohemian Kāzu Kleitu Sexy V Kakla Līnija, Mežģīnes Mirdzēt Beach Kāzu Kleita Plus Lieluma Pasūtījuma Boho Kāzu Kleitas vestido novia
€347.86 €104.36

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, laipni lūdzam mīlestība weiwei lietu veikalā!mūsu ražojumu kvalitāti, ir garantēts, mēs savu kāzu kleitu rūpnīcas ķīnā.mūsu veikals politikas kvalitāte ir pirmajā vietā.arī darbs ir, pirmām kārtām,tāpēc, lūdzu, nevilcinieties, lai pirkt no mums. ja jums ir problēmas ar objektu, sazinieties ar mums pirmo reizi, mēs apsolām, lai dotu jums apmierināts)

Izskatās arī
POMUSE Kāzu Kleitas Strapless Tilla Pie Pleca Daudzpakāpju Valsts Kāzu Līgava Kleita Pasūtījuma Vestido De Novia Sievietēm
€182.98 €118.94

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Xijun Saūda Arābu Tafta Daudzpakāpju Ruffles Vakara Kleitas Pusē Sadalīt Plisēt Ruched Balles Kleitu Oficiālā Puse Kleita 2023
€129.81 €90.87

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu.vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem: ___cm/collas 5.kopējais augstums(no galvas līdz grīdai) : ___cm/collas 6.augsta papēža:___cm/collas 1.man vajag citu)

Izskatās arī
Skaistumkopšanas Klp Mežģīņu Piedurknēm Appliques Kāzu Kleitas Tīrīšana Vilcienu Drēbes De Mariee Sirēna Valsts Stila Kāzu Kleitas
€196.90 €167.37

(muitas un importa nodokļi pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas)

Izskatās arī
Tautas Balts Ziloņkaula Īsā Viens Slānis Pirksta Garums Mežģīnes Appliqued Kāzu Līgavas Plīvuri ar Ķemmi
€5.46 €4.64

(klientu apmierinātība lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.maksājuma ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.lai aizsargātu)

Izskatās arī
Oriģināla Dizaina Līnijas, Kas Sequined Tilla Kāzu Kleitas Tvertne Mežģīņu Aplikācijas Dizainera Kāzu Kleitas
€167.86 €117.51

(kā pasākuma: izmēri: piezīme: a : šī kleita nav nevienas piederumi, piemēram, jewelley,cimdi, plīvurs un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!!! b : tā kā datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām,)

Izskatās arī
Serendipity Taures Vakara Kleita Grīdas-Garums Viena-Pleca Atvērt Sadalīt Milzīgais Bodice Oficiālā Puse Kleita Sexy Sievietes 2024
€177.65

(serendipity taures vakara kleita grīdas-garums viena-pleca atvērt sadalīt milzīgais bodice oficiālā puse kleita sexy sievietes 2024 kā ražotājs, kas specializējas ražo augstākās kvalitātes kāzu tērpi. kāzām-kleitas kleitas ir izvēlēts augstas kvalitātes auduma.tas ir izstrādāts ar aprūpes un minūti uzmanību detaļām un paredzēts, lai kritērijiem atbilst modes. mēs)

Izskatās arī
Satīna Fāzēm, Rose Sarkans Uzliesmojums Piedurknēm Sloksnes Vakara Kleita Sievietēm Kāzas, Saderināšanās ballītes Elegants Oficiālu Valkāt Kleitas
€884.44 €442.22

(ja jums ir nepieciešams daudzumu, kas vairāk nekā 30pcs,lūdzu, tieši nosūtiet mums ziņu, izmantojot pack24.lv.mums ir sepcial atlaidi lielāko pasūtījumu.mēs varam padarīt savu dizainu arī.vairāk informāciju, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums~ zemāk ir mūsu reālā modeļa bildes: q&a)

Izskatās arī
Līgavas Kāzu Kleita Bateau V-Veida Kakla Strapless Tējas Lengt Mežģīnes, Organza Mežģīnes Siksnas Oficiālu Ikdienas Ilūziju-Line Kleita Bez Piedurknēm
€224.39 €134.63

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu, numuru, no mūsu krāsu diagrammu) sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes)

Izskatās arī
ZJ9061 Līgavas Kleitas Baltā Ziloņkaula Strapless Krelles, Kāzu Kleitas Mežģīnes Malu Kleita Custom Izmēri 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28
€114.85 €82.69

(kvalitāti par šī kleita ir ļoti ļoti labs, kā rūpnīcas pārdevējs , mēs pārdodam kleitas zemu cenu ar super kvalitāti. ja jūs vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos rma nav.un adresi, 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis kleitu.atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja pienākums mēs ceram, ka jums ir apmierināti ar mūsu kleitā un pakalpojumu.ja tur ir)

Izskatās arī