Cena €104.36 €347.86

Pilns apraksts

Piezīmes pirms jums iegādāties preces,

Laipni lūdzam mīlestība weiwei lietu veikalā!Mūsu ražojumu kvalitāti, ir garantēts, Mēs savu kāzu kleitu rūpnīcas Ķīnā.Mūsu veikals politikas kvalitāte ir pirmajā vietā.Arī darbs ir, pirmām kārtām,tāpēc, lūdzu, nevilcinieties, lai pirkt no mums.

Ja jums ir problēmas ar objektu, sazinieties ar mums pirmo reizi, mēs apsolām, lai dotu jums apmierināts risinājumu un garantēt savu 100% apmierinātību.Izmēru produkts ir attēlu vai noklikšķiniet uz izmēru tabula, vai arī, jautājiet mums tieši.Lūdzu atļaut 1-3 cm dažādi, jo manuāla mērīšana.

Paziņojums:Sakarā ar citu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu,ceru, ka jūs varētu saprast.

Šis veikals produkts nesatur piederumi, attēlu displeju piederumi jāiegādājas atsevišķi.

Atgriežoties & Kompensācijas

Jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

Atsauksmes

Mēs dziļi ceram, ka jūs esat apmierināts ar savu pirkumu no Kleitu Redzējumu.Sinceyour atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt 5-zvaigžņu pozitīvas atsauksmes par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi vienu minūti.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.Ja jūs neesat apmierināts, kad saņemsi kleitu , lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.

Specifikācijas

  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Modes Elements: Backless
  • Modeļa Numurs: LW2023011005
  • Kāzu Kleitu Audums: Mežģīnes
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Grūtniecēm: No
  • Apdare: Sequined
  • Iebūvēts Krūšturis: No
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • CN: Dzjansu
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Stils: Mūsdienu
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bealegantom Dzirksti Līnijas Īsā Homecoming Kleitas Spageti Siksnas Mini Graudation Kokteilis Oficiālu Balli Puse Kleita B60
€80.82 €64.66

(laipni lūgti mūsu veikalā jautājums: es nezinu, kuru izmērs ir piemērots man, kā es varu izvēlēties izmēru? atbilde: mūsu izmēri ir usa standarta izmērs, ja jums nav skaidrs, kāda ir jūsu izmēra, lūdzu, lūdzu, piegādes krūtis, viduklis, gurni un augstumu mums. jautājums: vai ir pielāgota kleita pieejama? atbilde: mēs varam padarīt kleita kā jūsu mērījumiem, lūdzu, lūdzu)

Izskatās arī
Tautas Balts Ziloņkaula Īsā Viens Slānis Pirksta Garums Mežģīnes Appliqued Kāzu Līgavas Plīvuri ar Ķemmi
€5.46 €4.64

(klientu apmierinātība lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.maksājuma ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.lai aizsargātu)

Izskatās arī
LINDO NOIVA Satīna Kroku Kāzu Kleitas 2023 Puff Īsām Piedurknēm Līgava Kleitu Virs Ceļgala Sexy Vasaras Kāzu Kleitas Muguras
€127.27 €76.36

(ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā šādas izrādes: (1) krūtis: _______collas/cm (2) viduklis: _______collas/cm (3) gurni: _______collas/cm (4) plecu uz grīdas (bez apaviem): _______collas/cm (5) plecu pie pleca(plecu platums): _______collas/cm (6) augstums : _______collas/cm ja kleita ir siksna vai piedurknēm , mums vēl ir nepieciešami)

Izskatās arī
2023 Dzeltena Burvīgs Sirēna Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Garām Piedurknēm Spalvas Augstas Sadalīt Spraugas Sieviešu Balli Gājienā Puse Kleitas
€270.09 €124.24

(atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). a. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma. kompensāciju : valkāšanai, aromatizēti vai mainīt apģērbu. b. objektu jāatdod(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.tā ir pircēja atbildība)

Izskatās arī
Līgavas Kāzu Kleita Bateau V-Veida Kakla Strapless Tējas Lengt Mežģīnes, Organza Mežģīnes Siksnas Oficiālu Ikdienas Ilūziju-Line Kleita Bez Piedurknēm
€224.39 €134.63

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu, numuru, no mūsu krāsu diagrammu) sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes)

Izskatās arī
A-Līnijas Māte Kleita Apaļu Kakla Mežģīnes, Aplikācijas Izšūtas Šifona Ielocēm 1/2 Uzmavas 2023 Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm
€218.78 €109.39

(ustom izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža)

Izskatās arī
Elegants Gaismas Ezera Zilā Šifona Māte No Līgavas Kleitas, Lai Kāzas Grīdas Garums Oficiālas Personas Vakara Kleita
€195.81 €117.49

(ur apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita. ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir)

Izskatās arī
Līgavas Kāzu Aksesuāri Sieviete Lēts Modes Sirēna Formas Underskirt Balti Apakšsvārki Tilla Unikālo Ielocēm
€32.81 €28.54

(jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn,)

Izskatās arī
Mirdzoša Royal Blue Vakara Kleitas Satīna Luksusa Kristāla Krelles Sirēna Ar Garām Piedurknēm Oficiālās Balles Kleita, Kāzu Kleita
€381.23 €205.86

(1. reālā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu, vai var mainīties atkarībā no apgaismojuma attēlus. 2. mēs esam profesionāli kāzu kleitu rūpnīcas, lai nodrošinātu jūs ar kvalitatīvu kāzu kleitu un vakara tērpu.ja jūs vēlaties, lai uzzinātu, mūsu kleitā kvalitātes, lūdzu, nevilcinieties)

Izskatās arī
Eightree Zaļās Satīna Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Piedurknēm Potītes Garums Dubajas Arābu Balles Kleitas Lielo Loku Oficiālas Notikuma Kleita
€139.45 €83.67

(laipni lūdzam eightree vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
2024 Šampanieti Sirēna Vakara Kleita Ilgi Puff Piedurknēm Spīdīgi Vizuļi Sieviešu Balli Oficiālā Puse Kleitas Arābu Dubaija Drēbes De Saviesīgs Vakars
€242.30 €94.50

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Sevintage Elegants Arābija Satīna Balles Kleitu Spageti Siksnas Sequineds Plaet Ruched Puse Kleitas Grīdas Garums فساتين السهرة 2024
€156.42 €93.85

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Sexy Appliques Mežģīnes Homecoming Kleitas Meitenēm Pie Pleca Ruched Taures Corest Balles Kleitu Backless فساتين للحفلات الراقصة
€208.46 €104.23

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Rozā Vizuļi Mežģīnes Quinceanera Kleitas Ar Appliques Mīļotā vestidos de 15 quinceañe 3D Ziedi Tiesa Vilcienu Sweet 16 Kleita
€304.98 €189.09

(laipni lūgti mūsu veikalā kad jūs pasūtīt .lūdzu, izlasiet to: 1.atstājiet ziņu šādu nosacījumu: ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma un krāsu; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas 2.ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu. 3.mēs nevaram padarīt kleita tieši tāda pati)

Izskatās arī
JaneVini 2024. gadam Piparmētru Zaļa Dubajas arābu Luksusa Fāzēm Sirēna Vakara Kleitas ar Cape Satīna Oficiālās Vakariņas Kleita Kleita Sievietēm
€533.02 €293.16

(janevini 2024. gadam piparmētru zaļa dubajas arābu luksusa fāzēm sirēna vakara kleitas ar cape satīna oficiālās vakariņas kleita kleita sievietēm suknia wieczorowa eksluzywna drēbes de soirée mariage vestido graduación mujer nakts kleita vestidos fiesta halāti soirée luxe et élégante drēbes de soirée femme mariage abendkleider luxus dubaija drēbes femmes ballkleid vakara kleitas, sievietēm, kāzu vestidos)

Izskatās arī
Rozā Decal Viena Pleca, Līgavas Līgavas Kleita Āfrikas Stils Banketa Bumbu Kleita Aso ebi Vakara Kleita Plus Lieluma Pielāgošana
€192.53 €154.02

(laipni lūgti mūsu veikalā par mums laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!mēs pārdodam mūsu kleitas par zemu cenu, jo mums ir sava rūpnīca. mēs palīdzēsim jums pie neticami cenu.lūdzu, jautājiet sīkāku informāciju.mums ir ļoti liela kolekcija kāzu, līgavas, un vakara/balles kleitas! mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu jūsu)

Izskatās arī
Sīki izstrādātu Kāzu Kleitu 2023 Ilgi Luksusa vakartērpi Tērpu Līgava Sievietēm Piemērotu Pieprasījuma Weddding Līgavas Puse Sieviešu Vīriešu
€201.43 €171.22

(lūdzu, pievērsiet uzmanību mēs esam kleitu rūpnīcas.nodrošināt kvalitatīvu un pieejamu produktu, laipni lūdzam uz ilgtermiņa sadarbību.ja jūs nevarat atrast izmēru jums ir nepieciešams.vai jums ir nepieciešams, lai pielāgotu citas krāsas.mēs piedāvājam bezmaksas pielāgošanas pakalpojumus.lūdzu, izvēlieties pielāgoto izmēru, ja pasūtījuma, sniedz savu mērījumus, vai noklikšķiniet uz tērzēšanas)

Izskatās arī
Verngo Spīguļi, Sparkly White Tilla Balles Kleitas, Īsiem Elsas Noņemams Vilcienu Mīļotā Spageti Siksnas Garas Vakara Kleitas Puse
€124.95 €87.47

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Sexy Backless Baltā Satīna Kāzu Kleita Sirēna 2022 Vestidos Elegantu Līgavas Beach Kāzu Kleitas Bez Piedurknēm Ātra Piegāde
€185.95 €120.87

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
JEHETH Kāzu Kleitu Sievietes, V-veida Kakla Mežģīņu Piedurknēm Līnijas, Līgavas Kleitas Beach Satīna Sexy Backless Elegants Vestidos De Novia
€218.78 €109.39

(laipni lūgti mūsu veikalā, piezīmes: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes)

Izskatās arī