Cena €93.85 €156.42

Pilns apraksts

Paziņojums

Lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.Mēs parasti izmanto MŪS Izmērs.Lūdzam MŪS atšķir izmērs, UK izmērs un Eiropā lielums uzmanīgi.

Customized Izmērs

Krūtis ___collu vai ___cm,

Vidukļa ___collu vai ___cm,

Gurni ___collu vai ___cm,

Gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm ,

Jūsu Augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm,

Roku Garums ___collu vai ___cm,

Armhole___collu vai ___cm.

Paziņojums

Atšķirība krāsas var izraisīt dažādi iemesli, piemēram, krāsu pārdomas dažādos monotors, apgaismojums, backgounds, citu partiju auduma un utt.Mēs ceram, ka jūs varat pieņemt maz differnce.

Standarta Piegāde: Pack24.lv Standarta Kuģniecības 15-25 dienām, daži novadi var būt nepieciešams vairāk laika.

Pārdevējs Piegāde: 7-15 dienas;

Paātrināta piegāde: DHL/UPS/FedEx 5-7 dienas.

1. Mēs parasti nosūtām mūsu produkts ar Pack24.lv Standarta Piegāde.Tā ir droša piegāde veidā, bet nedaudz lēns.

2. Ja jums ir nepieciešams jūsu kleita steigā, lūdzu, izvēlieties ātra piegāde veidā, piemēram, DHL, Pārdevēja Nosūtīšanas Metodi.Kad jūs izvēlaties piegāde, jūs varat redzēt paredzamo piegādes laiku, tas ir automātisks ekrāna Ali sistēmu.Tas nav tostarp mūsu ražošanas laiku.

3. Ja jums ir kādi pieprasījumu par kuģniecības veidā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs ieteiks labāko veidu, lai jūs.

Q: Kā pielāgotus, Krāsas un Izmēri?

A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotas krāsas un izmēra pakalpojumi.Jūs varat izvēlēties līdzīga izmēra un pasūtījuma izgatavotu krāsu izvēle vietā, lai, kā atstāt savu reālo mērījumi un krāsu pasūtījuma piezīmēm, vai arī atstāt mums ziņu.

Q: kā uz pasūtījuma šūtas kleitas ?

A: Jūs varat nosūtīt kleitas bildes, lai man, tad es došu jums labu cenu, ja jūs varat pieņemt, mēs nosūtīsim jums maksājuma saites.

Q:Kāds ir ražošanas apjoms, laiks un kuģniecības laiks?

A: Parasti mūsu izgatavošanas laiks ir 5~7 darba dienu laikā, kuģniecības laiks ir atšķirīgs accoridng kuģniecības jūs izvēlaties.Ja jums vietu pasūtījumu, jūs varat apskatīt kopējo piegādes laiku.

Q: vai es Varu mainīt dažus sākotnējā kleitas dizainu?

A: Nav problēmu, sazinieties ar mums.

Q: Ko darīt, ja man nepatīk šis kleitas?

A: Vispirms, lūdzu, neuztraucieties, jums ir nepieciešams sazināties ar mums, mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.

Q: vai jūs piekrītat, ka Steidzami vai Rush Pasūtījumu?

A: Mēs arī pieņemt steigā, lai.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu datumu un piegādes metodes.

Ja jums ir apmierināt ar mūsu kleita , lūdzu, atstāt visas 5 zvaigznes, atsauksmes, ļaujiet vairāk mūsu klienti zina, skaistas kleitas.

Ja kleita nav piemērota jums, lūdzu, neatstājiet negtive feedabck vispirms, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atbildēsim jums, pēc pirmā reize, kad mēs esam darbā, mēs atrisinātu šo problēmu.Dažkārt mēs nevaram atbildēt uzreiz, jo šeit laiks ir atšķirīgs ar savu valsti.

Specifikācijas

  • Auduma Veids: satīns
  • CN: Dzjansu
  • Apdare: Ruched, Sequined, Plisēt
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Plus Lieluma: Vakara Balli Kāzu Kleitas
  • Zīmola Nosaukums: sevintage
  • Kleitas: kleitas sieviete puse nakts
  • Balles Kleita Izmērs: Standarta vai Bez Pasūtījuma
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Modelis Tips: Citi
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kleitu Krāsas: Bezmaksas Pasūtījuma Izgatavotas no Krāsu Diagrammas
  • Izgriezums: STRAPLESS
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Modes Elements: vintage
  • Materiāls: Spandex, Poliestera
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Stils: Vienkāršs, Vakara Tērpi
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Faktisko Attēlu:
  • balles kleita: Kleita Puse Vakarā
  • Godu: Balli, Īpašu Gadījumu Kleitas
  • Vilciens: NAV
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Modeļa Numurs: G2310133
  • tautas: Balles Kleita

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tumši Zaļa Tilla Maternitātes Drēbes par Fotogrāfiju, Pie Plecu Līnijas Grūtniecības Kleitas Lentes Mīļotā Sexy Baby Dušas Kleitas
€119.23 €109.69

(izmērs instrukcija tas var palīdzēt jums zināt izmēru labāk. informācija par produktu vairāk bildes dos jums labāku izpratni par šo kleitu. to, kā pasākums iepakojums 1. iekšējais iepakojums: opp maisā ar mūsu zīmolu logo. 2. ārējais iepakojums: kurjeru soma 3. krāsu somas var tikt veikta saskaņā ar klientu prasībām. atgriezties &kompensācijas)

Izskatās arī
Citi Krasta Balta Satīna Balles Culotte Kleitas malu Noapaļošana Strapless Grīdas-Garums Elegants Sieviešu Puses Gwon 2023 فساتين سهره فاخره
€131.90 €94.97

(produkta parādīt ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
Vienkārši Fuksijas Strapless Vakara Kleitas Līnijas Satīna Piedurknēm Ielocēm arābu Oficiālās Balles Kleitu Nakts Puse Kleitas فساتين سهره
€349.42 €90.85

(1.ja kleita custom made ? jā,lūdzu, piedāvāt :krūtis, viduklis, gūžas, pleca līdz jostasvietai un plecu pie grīdas ar papēžiem . 2. cik ilgi var saņemt kleitu ?parasti mēs kuģis kleita 15 dienu laikā . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja jums tā ir nepieciešama steidzami , lūdzu, pastāstiet mums ,mēs varam organizēt skriešanās, lai)

Izskatās arī
Jill Vēlas Elegantu White Flower Girl Dress Appliques Princese Kleita Bērniem, Kāzas, Dzimšanas dienas Pirmās Komūnijas Grupa 2024. Gadam J263
€431.09 €215.54

(silts padomi : 1. ja kleita 100% reālu foto ? visas kleitas, jūs redzat, ir 100% reāla fotogrāfijas veikuši mūsu rūpnīcas ,jūs saņemsiet tieši to, kas jums redzēt ,pat vairāk skaisti nekā bildes :) 2. cik ilgi es varu saņemt savu kleitu ? parasti mēs varam kuģis kleita ietvaros 7-15 dienas . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja)

Izskatās arī
Verngo Spīguļi, Sparkly White Tilla Balles Kleitas, Īsiem Elsas Noņemams Vilcienu Mīļotā Spageti Siksnas Garas Vakara Kleitas Puse
€124.95 €87.47

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Elegants-Line Kāzu Kleitas, Sieviešu, V-Veida Kakla Atklātu Atpakaļ Mežģīnes Spageti Siksnas Aplikācijas Kāzu Kleitas Tīrīšana Vilcienu Vestidos De Noiva
€177.76 €106.66

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Vienkārša Kvadrātveida Apkakles Baltas Kāzu Kleitas Sievietēm Pusē Dalīts Bez Piedurknēm, Jostas Mūsdienu Pielāgot Pasākumus, Lai Drēbes De Mariee
€152.55 €112.88

(pasākumi kā izvēlēties savu pasākums izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. detalizēti parāda aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. piegāde radīt visas kleita ir roku darbs. paiet 10-15 dienās parasti, lai pabeigtu savu kleitu lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Elegants Samta Sirēna, Balles Kleitas, ar Spraugas Off Plecu Piedurknēm Ilgi Formālu Kleita Sievietēm Kroku Vienkāršu Vakara Tērpi
€170.94 €85.47

(elegants samta sirēna, balles kleitas, ar spraugas off plecu piedurknēm ilgi formālu kleita sievietēm kroku vienkāršu vakara tērpi 💖iezīmes: šī formālā vakara kleitas sievietēm funkcijas bez piedurknēm, ar augstu starām. kleita , velūrs, līnija, sānu dalīts, grīdas garums, valkājot šo balli formālu kleita padarīs jūs neliels, eleganta un pārliecināta. 💖gadījumos: tas velūrs balles)

Izskatās arī
TOPQUEEN Romantiskā Pērļu 3d Ziedu Līgavas Plīvuru Kāzu 1 Slānis, Kāzu Valsis Plīvurs Sārtums Segtu Seju Ar Pielāgojama Ķemme V217a
€38.24

(kāpēc tik daudzi klienti izvēlas mūsu plīvuru? 1. augstas kvalitātes neilona tills, ļoti mīksta un gluda, bez smaržas 2. slēpts matu ķemme, ne tikai stingrs un nav viegli nokrist, bet arī skaistu 3. electroplated baltā k metāla matu ķemme, ne fedings. 4. roku darbs, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra produkta 5. liela darba ņēmēju skaits, kas ražo katru dienu, ātra piegāde 6.)

Izskatās arī
Rozā Dziļu V-veida kakla Meksikas Princese Kleita 15 Gadiem, Bat Mitzvah " Bumbu Kūka Kleita Luksusa Puse Vakara Kleita 2023
€137.09 €94.59

(visi kleita mūsu veikalā , tā var būt pasūtījuma madesize un krāsu , lūdzu, neuztraucieties, tas . mums būs kleita ļaujiet jūs esat apmierināts,ja jums ir kāds jautājums vai prasība, lūdzu, ļaujiet man zināt, ar ziņu, vai sazināties ar mani uz līnijas. ja jūs nevarat atrast stilu, kas jums patīk mūsu kolekcijā mēs varam padarīt kleitas ar savu dizainu.jūs varat nosūtīt mums attēlus,)

Izskatās arī
2024 Luksusa Kristāla Pērlītēm Garo Kāzu Kleitu Seksīgu izgriezumu Atpakaļ 3D Ziedi Lāce Nāriņa Līgavas Kleitas Mežģīņu Ziedi Drēbes De Mariage
€364.27 €324.20

(lūdzu, neaizmirstiet ierakstīt šādu informāciju pēc tam, kad jūs novietojiet pasūtīt, tad jums būs saņemt sūtījumu gludi 1 .krūtis _____collas vai ___cm 2 .vidukļa _____collas vai___3 cm .gurni _____collas vai ___4 cm. dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___5 cm .dabas augstums: _____collas vai ___6 cm .kurpes papēža augstums:____collas vai___ 7 cm .augstums augstpapēžu kurpes: _____collas vai)

Izskatās arī
Dienvidāfrikas Mežģīnes Appliques Mermaid Kāzu Kleitu Ilūziju Garām Piedurknēm Baznīcas Dārzā Pasūtījuma Plus Lieluma Līgavas Kleita
€185.96 €158.06

(muitas un importa nodokļi pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas)

Izskatās arī
Elegants Laivu Apkakles Vakara Kleita 2024. Gadam Seksīga Nāriņa Ruffles Ruched Dubajas Arābu ar Cape Pasūtījuma Ilgi Puse Kleita فساتين السهرة
€149.33 €103.04

(modelis liecina, ❤❤❤ lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību izmēri kopīga problēma: 1. izmērs a: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams)

Izskatās arī
Mirdzoša Quinceanera Kleitas Mežģīnes Fāzēm Pērles Bumbu Kleita ar Zelta Appliques Sweet 16 Personu Valkāt Kleitu
€282.41 €197.68

(visi kleita mūsu veikalā , tā var būt pasūtījuma madesize un krāsu , lūdzu, neuztraucieties, tas . mums būs kleita ļaujiet jūs esat apmierināts,ja jums ir kāds jautājums vai prasība, lūdzu, ļaujiet man zināt, ar ziņu, vai sazināties ar mani uz līnijas. ja jūs nevarat atrast stilu, kas jums patīk mūsu kolekcijā mēs varam padarīt kleitas ar savu dizainu.jūs varat nosūtīt mums attēlus,)

Izskatās arī
Bafftafe Elegants Sirēna Mežģīņu Aplikācijas Kāzu Kleitas Pie Pleca Mīļotā Tiesa Vilcienu Oficiālu Kāzu Kleitas Apmetni de mariage
€231.91 €146.10

(laipni lūgti mūsu veikalā *laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!mūsu rūpnīcas ir daudzi dizaineri un darbinieki ar daudzu gadu pieredze.mēs izvēlamies augstas kvalitātes auduma mūsu tirgū, lai katru kleitu.tāpēc jums nav jāuztraucas par kvalitāti. *mums ir ļoti liela kolekcija kāzu, līgavas, un vakara/balles kleitas, un citu īpašu gadījumu)

Izskatās arī