Cena €3.00 €4.61

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Jauns
  • Raksts: Vēstule
  • Materiāls: Koka;Koka
  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Eid al-Fitr, Kristību & Kristības, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, atpakaļ uz skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, Puse, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Kāzas, Jaunais Gads, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20Pcs Balts 13.8 collu Mākslīgas Tulpes Ziedu Partijas Apdare Kāzu Mājas Apdare
€13.20 €11.22

(tulip ziedi ir izgatavoti no augstas kvalitātes pu (poli uretāna), kāti ir izgatavoti no tērauda stieplēm iekšpusē un plastmasas ārpuses.katrā iepakojumā ir 20pcs baltas tulpes.(vāze nav iekļauta).tas ir viegli izmantot, asknaibles, lai samazinātu mātes vai saliekt to pielāgot augstumu pēc vajadzības.piemērojama: mājas, biroja, veikala, svinības, svētki, svinības, dārzs, elements, viesnīca, kāzas, līgavas)

Izskatās arī
Imitējot Koka Ziedu Cementa Stādāmās par Sukulenti puķu podu Bonsai Dekori
€13.80 €6.89

(funkcijas: ootdty izturīgs, ūdens taupīšanas, viegli deformācijas, korozijas izturība par radošu un īpašu dizainu, lielu apdares un diy tā, kā vēlaties piemērojami balkons, dārzs, apzaļumošana darbi, biroja, mājas mēbeles, dārza mājas, iepirkšanās centri, ziedu dārzs, bērnudārzs ražošanas, viesnīca specifikācijas: tips: 2#/3# krāsa: skatīt bildes materiāls:)

Izskatās arī
Līgava ir Kūka Topper Vecmeitu Vistu meitenes nakts Puse Līgavas Dušas beach valsts kāzu Iesaistīšanās Kūka Apdare par Labu
€1.44 €1.07

(līgava ir kūka topper cupcakes karoga līgavas dušas piederumi zelta, sudraba mirdzēt papīra vecmeitu kāzu dekori laipni lūdzam dzelzs par patch interneta veikalā lieliem pasūtījumiem ir vairumtirdzniecības cenas ,lūdzu, sazinieties ar mums!apraksts: izmērs:14*10 cm iepakojuma saturs 1gb līgava ir kūka topper)

Izskatās arī
Ziemassvētku Sniegavīrs Vainags 14inch Ziemassvētku Vainagi Priekšējās Durvis, Sienas Dekori Sarkano Augļu Un Priežu Skuju Rotājumi Gadu
€22.81 €11.40

(izdaiļot jūsu mājās šajā brīvdienu sezonā ar mūsu skaisto ziemassvētku sniegavīrs vainags!ideāli piemērots durvīm vai sienas, tas vainags funkcijas sarkano augļu un priežu skujām, cepuri un paklanās, un pat nāk ar led string gaismas. specifikācija: produkta nosaukums: vainagus, 14 collu gaismas-up ziemassvētku vainags rotājumi durvīm, mājas, dārza sienas apdares cepuri vainags rotājumi,)

Izskatās arī
200-220cm ūdens plūsmas cikla akrila backdrops ar led ūdenskritums fons puse
€2 952.43 €2 804.81

(mūsu galvenie produkti: ziedu stends, eju stāvēt, kāzu fons, galda, uzglabāšanas, amatniecības un dekori.burtu kaste, burtu tabulā, svečturi, karti kaste, galda numurs, vīna plaukts, foto rāmis,deserti grozs pārdošanai... mūsu mērķis ir panākt, lai gadījumā, ja plānošanas procesā brīze un izveidotu satriecošus mirkļus jums un jūsu viesiem. 1.izmērs ir ļaut pastāvēt maz)

Izskatās arī
Halloween Atpakaļskaitīšanas Koka DIY Svētku Dekori, Unikālu Centrālais Kalendāra piliens kuģis
€26.24 €13.12

(funkcijas: ootdty šo fantastisko koka apdare ir izgatavoti no kvalitātes koksni, nodrošinot izturību. ideāls, lai radītu spokaini un fun halloween unikālo dizainu šo halloween atpakaļskaitīšanas kalendāra funkcijas, apaļas formas, kas ļauj skaitīt dienas līdz halloween radošā, gan interaktīvā veidā. piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem, šī universāls koksnes)

Izskatās arī
Priecīgas Lieldienas Grozu, Apaļas Pārnēsājamas neausta Auduma Uzglabāšanas Kausa Festivāls Dāvanu Mājās Partijas Apdare Lieldienu Piederumi Rotas
€3.78 €1.52

(priecīgas lieldienas grozu, apaļas pārnēsājamas neausta auduma uzglabāšanas kausa festivāls dāvanu mājās puses piederumi dekoratīvi apdares bērniem rotaļlietas specifikācija: produkta izmērs: 24 * 13 * 13cm/9.4*5.1*5.1 jo produkta materiāls: non auduma produkta iepakojums: opp maisā piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var)

Izskatās arī
Apaļš Betona Bloku Ķieģeļu Pelējuma Ģipša formu Seguma Veidnes, Daudzfunkcionāls Roku, lai Pagalms, Pagalmā, Terases Dārzu Celiņu
€18.99

(apraksts: 【materiāls] aicina zemes kārtu betona bloku ķieģeļu pelējums ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un nodiluma izturīgs. 【arī sienas bloku pelējuma] aicina dizains dārza mīļotājiem, kas vēlas izveidot savu dekorēšana, lai padarītu savu dārzu vai parku skaistāku. 【viegli lietojams] aicina arī sienas kārtu betona pelējums ir viegls un pārnēsājamo,)

Izskatās arī
Multi Mērķis Augu stādu Podiņus Laukumā, Ietaupot Telpu, Dēstu Stādāmā Puķu Dīgtspēju Dārza augu Augi
€21.77 €13.94

(apraksts: materiāls: celulozes pirmsskolas paplātes ir izgatavoti no papīra un kūdru, utt., kas ir viegli degradējas un nav nepieciešams, lai manuāli noņemt dēstu augsne, no kausa.to var stādīt tieši. draudzīgi jauns veids: šīs audzētavas grāmatā kūdras podi ir pareizais ceļš, lai sāktu dārzs, kas draudzīgs. īpašības: elpojošs, self absorbējot, sadalās, ūdens taupīšanu)

Izskatās arī
21cm Dzelzs Stieples Piestiprināja Rāmis Sulīgs Pot Metāla Karājas Poda Augu Turētājs
€6.20 €3.41

(apraksts: liels rotājumi laikā un citus svētkos vai pasākumos, kuros izturīga bāzi vainags, svaigi, žāvēti vai mākslīgā skaisti zemniecisks dekoratīvās karājas / brīvi stāvošās metāla pods iekštelpām, dārzu vai terasi. ļauj pakārt šo pods podu no kāda filiāle, eave, vai griestiem funkcijas vadi būs viegli aptīt ap ziediem un citiem rotājumiem pievienot, lai)

Izskatās arī
10Pcs Ziemassvētku Santa Claus Konfekšu, Cepumu Ārstēt Dāvanu Kraft Papīra Maisi, Drukas Santa Claus par Labu Balta Papīra Maisiņi
€1.85 €1.30

(produkta nosaukums: par labu papīra maisiņi materiāls: augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs krāsas: kraftpapīrs sākotnējo krāsu, balts izmērs: 13x16cm+2cm daudzums: 10 gabali iepakojumā iepakojums: atsevišķi iepakotas opp maisiņu lietošana: piemērots saimniecībā, konfektes, kafijas pupiņas, sīkdatnes, loterijas biļetes, un citas mazas dāvanas piemērots)

Izskatās arī
Spirālveida Vēja, 2gab Lūkojās Bumbu Spirālveida Asti Vēja Stabilizators Nerūsējošā Tērauda Spirāli Vējš Ārpus
€10.84 €8.02

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [stresu jūsu palīdzības] rotējošu bumbu un var palīdzēt nomierināties un atpūsties prātu, mazina nemieru, un ļauj, lai labāk savu garīgo uzmanību. [nerūsējošā tērauda materiāls] spirāli asti ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, un lode ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gaišs un caurspīdīgs,)

Izskatās arī
6pcs Ziemassvētku Loku Rotas Zelta, Mini Ziemassvētku Bowknot DIY Amatniecības Dāvanu Ziemsvētki Koks Piekārtiem Rotājumi, Jaunā Gada, Puse par Labu Noel
€2.21

(sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. produkts : ziemassvētku loki ar zvaniņiem materiāls : audums daudzums : 6pcs krāsa : zelts+sarkans+zaļš izmērs : 4.5*5cm lietošana : priecīgus ziemassvētkus diy amatniecības dāvanu rotājumi, ziemsvētki koks piekārtiem rotājumi, jaunā gada mājas dekoru. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. paziņojums)

Izskatās arī
1 Gab., Sarkana Klipu, Ar Viltus Putns Cute Ziemassvētku Eglīte Apdares Putas Un Samta Putnu Brīvdienu Puse Apdare Sarkano Putnu
€5.49 €3.02

(100% brand new materiāls:spalvu + putu + plastmasas izmērs:kopējais garums putns ir par 14cm,9high cm ,,plašs 6cm ,kļūda ir par 1cm silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu ton e mājas lapā foto un faktisko objektu. postenis pasākumam ar roku, tas varētu būt, 1cm dažādas,sava)

Izskatās arī
1gb Ziemassvētku Jauns Produkts Apdare Bērnu Lielā Ziemassvētku Zeķes Lielveikalā Loga Ziemassvētku Pakaramie Ziemassvētku Dāvanas
€8.50 €5.10

(specifikācijas: produkta nosaukums: ziemassvētku dāvana zeķes stila izvēles: elk/sniegavīrs/santa claus (krāsa: kā parādīts nākamajā attēlā) darbības joma: vides apdare, rotājumi, mājas mēbeles, viesnīcās, iepirkšanās centri un citi skatuves dekorācijām, lai radītu ziemassvētku atmosfēru piezīme: 1. lūdzu atļaut nelielu kļūdu lielumu, kā tas ir manuāli mēra,)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Viltus Kāzu Ziedu Līgavas Pušķi, Foto Aksesuārus, Mājas Dārzā Apdare Simulācijas Zīda Rožu Pušķis
€1.46 €0.80

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. skaistas mākslīgās rozes,ne laistīšanas labu vizuālo efektu simulācijas ziedu iemesls, kāpēc šo mākslīgo ziedu, ir laika taupīšanu un darba taupīšanu ir tā, ka tas nav nepieciešams, lai žāvētu plūmju vai ūdens.tas ir labi veikts, krāsains un izskatās reāli. mākslīgās rožu ziedu, ko var izmantot, lai rotā kāzu personām,)

Izskatās arī
10 Gab. Zelta Kūka Topper Tiny Baby Mazo Rhinestone Tiara Kronis Ziedu kompozīcijas Dušas Dzimšanas dienu, Kāzu Dekori
€9.81 €4.31

([pietiekamu daudzumu]jūs saņemsiet 10 gabali, zelta mini crown kūka toppers.ar to, cik niecīga vainagu rotājumi, lai apmierinātu jūsu ikdienas lietošanai, kas ir augstākās kvalitātes un oriģinālu stilu, tiem, aizraujošu crown kūka toppers būs lieliska kūka apdare, lai jūsu kūka izskatās vairāk skaisti un garšīgi, un jums būs pilnīgi apmierināts! [izsmalcinātu meistarība]mūsu cute maz crown kūka toppers)

Izskatās arī
Pat Apsveikuma kartiņu Aploksnē ar Noslēpumainu Svētību Puses Rakstveidā Kartes Bērniem Klāt Svētība
€5.06

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delikāts dizains: dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikālais dizains, kas atgādina . lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šī karte no cardstock. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, piemēram, mātes diena, viena dzimšanas diena, jubileja, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī