Cena €18.99

Pilns apraksts

Apraksts:

【Materiāls] aicina Zemes kārtu betona bloku ķieģeļu pelējums ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un nodiluma izturīgs.

【Arī Sienas Bloku Pelējuma] aicina Dizains dārza mīļotājiem, kas vēlas izveidot savu dekorēšana, lai padarītu savu dārzu vai parku skaistāku.

【Viegli lietojams] aicina Arī sienas kārtu betona pelējums ir viegls un pārnēsājamo, viegli lietot un viegli demould.

【DIY] aicina Izbaudīt jūsu personīgo ideju DIY ar akmens pelējuma un padarīt skaistu arī jūsu dārza, tiesības tagad.

【Pieteikums] aicina Liels, lai radītu dārzu, pagalmu, puķu baseins žogs ar cementa pelējuma.

Specifikācija:

Materiāls: Plastmasa

Izmēri:

Garums: 45cm/17.72 collas

Augsta: 20cm/7.87 collas

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Arī Sienas Bloka Plastmasas Pelējuma

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey4: Šahtas Sienas Kārtu Betona Šahtas Sienas Pelējuma
  • MainKey1: Šahtas Sienas Bloku Pelējuma
  • MainKey5: Projektēšana Šahtas Sienu Ķieģeļu, Bloku Pelējuma Izturīgs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey2: Zemes Kārtu Betona Bloku Ķieģeļu Pelējuma
  • MainKey3: Imitētu DIY Dārza Šahtas Sienas Pieņemšanas Pelējuma
  • Materiāls: Plastmasas
  • MainKey6: Kārtu Cementa Ķieģeļu Pelējuma Betona Daudzfunkcionāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

YOUZI18" Rudens Vainags Mākslīgie Ķirbji, Kļavu Lapām čiekurs Rudens Ražas Vainags Āra Halloween, Pateicības Rotājumi
€13.97 €8.38

(apraksts: nosaukums: mākslīgie vainags materiāls: zīda auduma, putuplasta, rotangpalmas lietošana: āra, foto aksesuārus, mājas dekoru izmērs: 18inch iepakojuma saraksts: 1 x mākslīgā vainags+ 1 x stīgu gaismas piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu, ļauj)

Izskatās arī
Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Somas Uzstādīt Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Maisiņi 24 Dienas Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas aiz rupjš audekls Somas, Bērnu Dzimšanas dienu
€5.29 €3.70

(svinēt svētku sezonā ar mūsu unikālā ziemassvētku aukliņu, dāvanu maisiņi.tos izmanto, lai uzglabātu mazu priekšmetu, katru dienu vai kā diezgan rotājumi.nāk ar maisiem, klipus, 10m virvēm, kartēm - ideāls uzpildes kabatas ar uzkodām, nelielas dāvanas, un kas vēlas pudeles.viegls veids, lai pievienotu touch jautrības, lai jūsu svētku galda. specifikācija: materiāls: lins izmērs: soma: s:)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Folijas Gaisa Balons Santa Sniegavīrs Pingvīns Konfektes Priecīgus Ziemassvētkus Tēma Partijas Apdare Folija Bumbu Ziemsvētki Puse Dekori 2024
€0.83 €0.45

(produkta iespējas: 1. cute izskatu, pārī ar klasisko ziemassvētku elementiem, kas dod jums bagātu svētku atmosfēru. 2. ziemassvētku tēmu baloni svētku dekorācijas 3. produkta stili ir dažādi un pēc izvēles produkta specifikāciju materiāls: alumīnija pārklājumu izmērs: pamatojoties uz jūsu izvēle modelis; kā parādīts attēlā produktu saraksts: 1)

Izskatās arī
15Pc Nūjiņas, Bērniem, Pasaku Nūjas Meitenes Kostīms Prop Darbības Aksesuārus Puses Piegādes Cosplay Plastmasas Plaything Bērnu Posmā Pasaku Zižļus
€14.36 €8.33

(apraksts šie pasaku zižļus izmantot plastmasas materiālu, spēcīgs un izturīgs, drošs un bez asumiem, gan bērni un pieaugušie var izmantot tos drošs.izsmalcinātu un jauki zvaigžņu dizaina uz virsmas, var būt labas partijas apdare aksesuārus.vienkāršs krāsu, vieglais svars, viegli ejams, var arī būt par brīnišķīgu dāvanu izvēle bērniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
1 saišķis Rožu Rozā Peonija, Zīda Mākslīgo Ziedu Pušķi, Par Valentīna Diena Dāvanas Mājas Puse, Kāzu Dekorēšana Galda Istaba
€9.78 €7.82

(materiāls: zīda audums+plastmasas+dzelzs stieples svars:aptuveni 100g izmērs: ~ 30*10 cm krāsa:7 veidu izvēlēties iezīme: 1. skaisti ziedi mājām/kāzu/store/partijas apdare.augstas kvalitātes izturīgs un atkārtoti. 2.padara jūsu mājas/kāzu/store/puse, vairāk modes un skaisti.sniedz brīnišķīgu atmosfēru viegli. 3.laba dāvana un foto aksesuāri.iepakojuma veids :opp piezīme: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
2 Gab Deserta Galda Ziemassvētki, Dzimšanas Diena Svečturis Kāzu Kūku Dekori
€8.77 €4.38

(apraksts turētāja statīvs ar svečturi konusu skaistu vintage svečturis kūka topper galda rotājumu kāzu pasākums, dzimšanas dienas svinības svečturi kūka topper svečturi kūka topper radošo svečturis konusu turētājs deserts cilindrs par ziemassvētku kāzas, dzimšanas dienas torte dekors. funkcijas plastmasas turētāju statīvu: mazliet nojauta jūsu paraksts elegants izvēlne piedāvājumu)

Izskatās arī
10pcs Jauns Gads, 2024 Ziemassvētku Aploksnē, Dekoratīvi Ziemassvētku Rotājumi uz Mājām Bērniem Dāvanas, Ziemassvētku Eglīte Dekori Navidad Noel Kerst
€7.95 €4.77

(produkts: ziemassvētku aploksnē rotājumi materiāls: non-audumi izmērs: 8x12cm lietošana: laimīgu jauno gadu ziemassvētku eglīte apdare ,radītu ziemassvētku atmosfēru,ziemassvētku dāvanas, kas piepildīta ar candy bērniem. motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piezīme: sakarā ar citu monitora un kameras gaisma var radīt nelielas krāsu atšķirības, mazliet dažādu)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Ziedlapiņas Ziemsvētki Puse Dekori Galda Dekori Puse Ēdamistabas Atdalītas Viltus Poliestera Simulācijas Zaudēt zila zīda
€7.97

(apraksts šie ir daži mākslīgās rožu ziedlapiņas, kas izgatavoti pf premium p olyester, zīda materiāla, kas izskatās kā īsta rožu ziedlapa.salīdzinājumā ar reālo roze, tas ir lētāks, bet tas arī pieder pats dekoratīva nozīme ar reālo ziedlapiņu.jūs varat izmantot tos, lai izveidotu romantisku ainavu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls: poliesteris, zīda -)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī
Rotā Orhideju Podu Augiem, Puķu Podi Āra Likvidēšana Sveķu Poda Telpās
€16.88 €8.78

(apraksts vienkāršu stilu, puķu podu ir labi izgatavotas ar sveķu materiālu, kas nav viegli, lai saņemtu bojāts.to caurumu dizains, kas padara augiem viegli augu un izdzīvoja.sveķu, puķu pods un rene ir piemērota augiem, ziediem un citiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:sveķi - izmērs: 21.00x15.00x15.00cm/8.25x5.89x5.89in -piezīme: sakarā ar)

Izskatās arī
Ziemassvētku Brošas Un Piespraudes Ziemeļbriežu Broša Pins Ar Rhinestones Gudrs Atloks, Nozīmītes, Pin Ziemassvētku Rotājumi, Dāvanas Sievietēm
€2.79 €1.95

(apraksts: 1. izstrādāti gudrs ziemeļbriežu formu.papildu apšuvuma un smalku apdari. 2. lieliska dekorēšanas jūsu drēbes, somas, mugursomas, cepures, šalles, pušķi, kūku, un tā tālāk. 3. nav viegli izbalināt, deformēt, vai salauzt. 4. piemērots vairākkārt, lai valkāt. paziņojums: pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, postenis krāsas var)

Izskatās arī
Biškopības Rāmis Gripper Portatīvie Rāmja Atlēts Rīku, Bišu Rāmja Turētājs Daudzfunkcionāls Bišu Stropu Kadru Ar Slapju Ceļu Rīku, Biškopis
€5.20 €3.38

(meklē efektīvu un drošu risinājumu, lai kontrolētu novākšanu, bišu spietu?mūsu biškopības rāmis grippers ir tieši tas, kas jums nepieciešams!šie tvēriens biškopības rīki ļauj jums viegli iegūt bars, kamēr viņu inovatīvu dizainu padara drošāku darbību. specifikācija: nosaukums: biškopības rāmis gripper materiāls: nerūsējošais tērauds+koks produkta svars: aptuveni)

Izskatās arī
Ziemassvētku kartiņu Komplekts Uzņēmējdarbības Ziemassvētku Kartītes, Asorti Santa Claus Holiday Karšu 12 Priecīgus Ziemassvētku Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€6.16 €1.23

(ziemassvētku kartiņu komplekts uzņēmējdarbības ziemassvētku kartītes, asorti santa claus holiday karšu 12 priecīgus ziemassvētku apsveikuma kartītes, aploksnes ar apraksts: augstas kvalitātes papīrs materiāli paliekošu iespaidu. 12 dažādi ziemassvētku dizainu, lai izvēlētos no, tostarp santa claus un ziemassvētku eglītes. katrā komplektā ietilpst 12 apsveikuma kartītes,)

Izskatās arī
Halovīni Ragana Kāju Vainags Halloween Multi Kāju Ragana Vainags Zirnekļa Ragana Vainags Rāpojošs Sienas Dekori Halloween Puse Supplies
€19.07 €12.39

(šajā halloween vainags durvju apdare padarīs jūsu mājās vairāk burvīgs naktī ar savu spooky dizains.tas ir izgatavots no izturīga materiāla, kas nav izbalināt vai sabruks viegli.pēc izņemšanas vainags, jūs varat saglabāt to uz nākamo festivālu, vai to izmantot kā sienas dekoru.šī uzkrītošā vainags, protams, piesaista uzmanību un komplimentus no saviem viesiem un kaimiņiem. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
Jauns Caurspīdīgs Openable Plastmasas Ziemassvētku Rotājumi Bumbu Pārredzamu Nieciņš Apdare Dāvanu Kastē 3CM
€6.05 €3.02

(produkta nosaukums: dekoratīvais caurspīdīga bumba mērķis: ziemassvētku rotājumi bumbu pārredzamu nieciņš apdare dāvanu kastē krāsa: caurspīdīgs materiāls: abs izmērs: 3cm iepakojuma saturs: 10 * apaļas caurspīdīgu bumbu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
Elegants Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Kulons Dekoru Lieliska Dāvana Bērniem M6CE
€2.49 €1.99

(funkcijas: ootdty mūsu ziemassvētku eglīšu rotājumi ir jābūt, lai pievienojot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu dekori.ar savu skaisto dizainu un vieglu materiālu padara ideāls papildinājums jebkuram ziemassvētku eglīte. izstrādāts no kvalitatīviem materiāliem, mūsu ziemassvētku eglīte apdare ir izturīga un ilgi kalpo.tā pievienot šarmu uz jūsu mājās un ir pārliecināts, lai)

Izskatās arī
2X Mākslīgā Efeja Privātuma Žogu Ekrāns 0.5X3M Mākslīgo Dzīvžogu Sētas, Un Efeja, Vīnogulāja Lapu rotājums Āra Dārza
€41.82 €28.86

(2x mākslīgā efeja privātuma žogu ekrāns 0.5x3m mākslīgo dzīvžogu sētas, un efeja, vīnogulāja lapu rotājums āra dārza mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! reāli zaļā efeja izskatās: mākslīgā efejas lapām ir dabas meklē, lai ik iekštelpu vai āra telpas zied, zemes justies bez laistīšanas,izmantojiet zip saites vai lenti, lai instalētu, to)

Izskatās arī
Maskēšanas Biškopības apģērbu Elpojošs Biškopības Anti-bišu Apģērbu, Saimniecības Aizsargātu Biškopis Biškopības uzvalks 1 Gab.
€14.77 €10.64

(nosaukums: kamuflāža biškopis aizsargapģērbs ķermeņa garums: aptuveni 75 cm(zem plecu) plecu platums: aptuveni 65 cm, rokas garums: aptuveni 50 cm modelis augstums: 172cm piemērots augstums: 150cm-180cm krāsa: kamuflāža materiāls: kokvilnas poliestera iepakojumā: 1 gab produkta apraksts bišu cepuri kakla valkāt paredzēti, lai atvieglotu izmantošanu, rāvējslēdzēji, pēc tam, izmantojot auduma cepurīti galvā)

Izskatās arī
Cute Bērnu Multfilmas Savējos Ziemas Āra Ceļojumu Aukstā izturīgs Ausu Uzmavas Siltāks Sabiezējumu Silts Ear Austiņas, Lai Meitene
€2.71 €1.89

(mūsu cute karikatūra savējos tiek veikti ar nodilumu izturīgiem materiāliem, tie būs sniegt jums siltu un ērtu sajūtu.šie savējos parādīt savu personību un garšu. specifikācija: nosaukums: cartoon silts savējos stils: green dragon, zils lāci, balto lāci, rozā trusis, dzeltena pīle, rozā cūka svars: 100g produkta izmērs: (apm.)20*18 cm/7.87*7.09 collas materiāls:)

Izskatās arī
Pīts Pīts Piknika Grozs Tukšs Ovāls Vītolu Augļi, kas Apkalpo Uzglabāšanas Ziedu Grozs ar Rokturi
€16.64 €9.98

(apraksts: šo roku austi pīts grozs ir izgatavots no izturīga dabas pīts, ar izsmalcinātu meistarība. non-toxic, vides aizsardzību, drošību un izturību un ilgu kalpošanas laiku. multi-funkcionālo grozu var izmantot birojos, ģimenēm, veikali, lielveikali, dārzi, parki, utt. uz kārklu kokvilnas ziedu grozs var pilnībā atbilstu jūsu apdare un uzglabāšanas vajadzībām. uzglabāšanas)

Izskatās arī