Cena €86.50 €166.34

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Modelis Tips: Citi
  • Apdare: Ruched
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Materiāls: Kravu
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Faktisko Attēlu:
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Zīmola Nosaukums: hoepoly
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: 20230823-8
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Vilciens: NAV
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Godu: Balli
  • Auduma Veids: satīns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Viena Pleca, Kakla Bumbu Kleita Satīna Priekšgala Ceļa Garums Vakara Kleita Saūda Arābija Oficiālas Personas Eleganci Darbības Kleita
€223.09 €78.08

(laipni lūgti mūsu veikalā 1:oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.brazīlijas draugiem pievērsiet uzmanību, lūdzu:lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express piemēram, ems.muitas tas ir nepieciešams.paldies par jūsu sadarbību. izmērs custom made)

Izskatās arī
Sumnus Debesis Zilas Tilla Ilgi, Balles Kleitas, Pie Pleca Ruffles Līnijas, Augstas Sānu Spraugas Vestidos Para Mujer Puse Desses 2023
€131.59 €92.11

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni)

Izskatās arī
Lilija Spīdums Zelta Formālās Kleitas Strapless-Line Tilla Puse Kleita Kāzu Garš Mežģīņu Īpašu gadījumu Kleita drēbes soirée
€229.72 €114.86

(īpaša piezīme: 1. visas kleitas mūsu veikalā var tikt pielāgota, ieskaitot izmēru, krāsu, stilu, ja jums ir īpašas vajadzības, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. 2. nav noliktavā mūsu veikalā, visus pasūtījumus veikt 1-2 nedēļas šūt, tas ir atkarīgs no sarežģītības meistarība, svārki, tādēļ, ja jums ir steigā, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu,)

Izskatās arī
Sexy Ilūziju V Kakla Mermaid Kāzu Kleitu Mežģīnes Greznība Appliques Līgavas Kleita Pie Pleca Līgava vestidos de novia
€284.41 €142.21

(laipni lūdzam meitene baltā veikals speciāla visas sirds, lai arī projektēšanas un ražošanas kāzu kleitas silts padomi: 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu,)

Izskatās arī
Qanz Eleganta Bordo Balles Kleitas, Velūrs Īsām Piedurknēm, Garās Līnijas Oficiāls Pasākums Kleitas Vestidos De Fiesta Para Mujer 2024
€118.03 €82.62

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
Bumbu Kleita Kāzu Kleitas Mīļotā Sieviete Izsmalcinātu Izšuvumu Kāzu Kleita Vestidos De Novia
€135.78 €95.05

(biežāk uzdotie jautājumi: 1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt? mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu. 2. es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu? absolūti)

Izskatās arī
OEING Baby Blue Bow Pie Pleca Vienkārša Kroku Vakara Kleita Traipu Balles Kleita Grīdas Garums Puse Kleitas Kluba Kleitas
€120.55 €81.97

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Luksusa Dubaija Sirēna Vakara Kleita Vienu Plecu Fāzēm Kristāla Formālās Drēbes, Sieviešu Kleitas Vestido de festa
€991.29 €793.03

(laipni lūdzam siliweya! mēs esam profesionāla ražotājs ar iespaidīgu dizainu un augstu reputāciju.zemas cenas un kvalitātes produkts, ir mūsu mūžīgās vajāšanu.mums ir paredzēti, lai piedāvātu jums spilgtu un neaizmirstamu atmiņu.katra meitene ir uzmanības centrā un shining star ne tikai viņas kāzām, bet jebkurā brīdī dzīvē.mūsu kleitā būs palielināt jūsu skaistumu un paplašināt savu šarmu.lūdzu,)

Izskatās arī
Seksīga Melnā Piedurknes ar Sequin Spraugas Sirēna Teļš Garums Sieviešu vestidos para mujer elegantes y bonitos
€217.69 €93.61

(laipni lūgti mūsu veikalā 1.par zhu zīmola profesionāla kāzu kleitu ražošana 2:oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 3. uzticami maksājumu darījuma internetā 4. minimālais pasūtījuma daudzums 5.brazīlijas draugiem pievērsiet uzmanību, lūdzu:lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express piemēram, ems.muitas tas ir nepieciešams.paldies)

Izskatās arī
Thinyfull Saūda Arābija Sirēna Vakara Kleitas Šifona Frēzēšana V Kakla Cape Spraugas Balli Puse Kleitas Notikumus Formālu Kleitas Sievietēm
€162.35 €81.17

(par krāsu: sakarā ar filmēšanas gaismas, tas ir normāli, ka tur būs nedaudz krāsu atšķirība starp reālo priekšmetu un attēlu. produkta parādīt>>> pasākumu ceļvedis>>> mēs darām standarta izmēru vai pielāgoto izmēru, cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu mērījumus, ja jūs izvēlaties pielāgoto izmēru, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. 1))

Izskatās arī
Vintage Light Blue Mermaid Vakara Kleita Vienu Plecu Mīļotā Balles Kleitas Pusē Sadalīt Mežģīnes Vizuļi Puse Kleitas Pasūtījuma
€217.69 €195.92

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Elegants-Line Kāzu Kleitas Sievietēm 2024. Gadam Mežģīnes O-Veida Kakla Vāciņu Piedurknēm Sadalīt Tilla Atklātu Atpakaļ Līgavas Kleita Slaucīt Vilcienu Vestidos De Noiva
€179.05 €107.43

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Sexy Appliques Mežģīnes Homecoming Kleitas Meitenēm Pie Pleca Ruched Taures Corest Balles Kleitu Backless فساتين للحفلات الراقصة
€208.46 €104.23

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Othray Sirēna Elegants Kāzu Viesu Oficiāla Vakara Kleita Liekšķere Kakla garām Piedurknēm Tīrīšana / Otas Vilcienu Satīna ar Gludu 2023
€313.89 €147.53

(1. -visām kāzu un formālās kleitas ir pielāgojama 2. ja vēlaties pielāgot, lūdzu, sūtiet mums šāda izmēra 3. pēc pasūtījuma veikšanas, un maksāt. 4. kā izmērīt, lūdzu, skatiet mūsu dati lapa 5. 1.krūtis = ___ collas(cm) 6. 2.vidukļa = ___ collas(cm) 7. 3.gurni = ___ collas (cm) 8. 4.pleca līdz jostasvietai = ___ collas (cm) 9.)

Izskatās arī
Luksusa Arābu Āfrikas Mermaid Kāzu Kleitas Pie Pleca Backless Kristāla Rhinestones Vestidos De Fiesta Līgavas Kleita
€272.38 €231.52

(izmēri kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri kā mērījumi 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas rokasgrāmata, ideāli pieguļošs kleita sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un)

Izskatās arī