Cena €95.05 €135.78

Pilns apraksts

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?

Mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.Jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.Mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu.

2. Es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai Var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu?

Absolūti OK!Lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

3.Es varu izvēlēties dažādu krāsu un pielāgoto izmēru?

Pārliecināts,lūdzu, skatīt informāciju zemāk.

4. Steidzami vai Skriešanās, Lai

Mēs arī pieņemt steigā, lai.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms lai apstiprinātu datumu un bezmaksas attiecīgi,paldies.

5.Muitas nodevas

Lielākajā daļā laika, dažreiz dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.

Piezīmes:

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4. Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Pamatnostādne pirms iegādāties kleita tiešsaistē.

5. Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) būs 8-15 darba dienu laikā(Steidzamības rīkojumus, izņemot gadījumus).

6. Pirms pasūtījuma, lūdzu izlasiet visus mūsu saraksti uzmanīgi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita Pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama Pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Pack24.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet;"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

1.Jums ir 5 dienas, lai izlemtu, ja šīs preces ir piemērots tieši jums pēc tam, kad esat saņēmis.

2.Jūs varat atgriezties vai apmainās unworn,nemazgājies,nemainītā veidā,nebojāta priekšmetus, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot jūsu pasūtījuma Nr.

3.Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

4.Lai slove jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pastāstiet mums savu atgriešanās sezonā.

Specifikācijas

  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • Stils: Vienkāršs
  • Apdare: Appliques
  • Modeļa Numurs: 231207-1030
  • Modes Elements: Backless
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills
  • Zīmola Nosaukums: NIXUANYUAN
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Grūtniecēm: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • CN: Dzjansu
  • Faktisko Attēlu: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elsojošs Garām Piedurknēm Sequin Homecoming Kleitas Ar V-Kakla Īss Balles Kleitu Mirdzoša Mini Kleita
€94.31 €89.59

(laipni lūgti mūsu veikalā apraksts izmērs diagrammas to, kā pasākums atgriešanās politiku ziņas pircēji var atgriezties vienība(s) atmaksāšanu 7 dienu laikā no dienas, kad vienība(s) saņemti, un pircējs atļauties atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.postenis (- i), kas jāatdod, jo to pašu precīzu stāvoklī, kad tas tika piegādāts. par kuģošanas pasūtījumi)

Izskatās arī
Serendipity Taures Vakara Kleita Grīdas-Garums Viena-Pleca Atvērt Sadalīt Milzīgais Bodice Oficiālā Puse Kleita Sexy Sievietes 2024
€177.65

(serendipity taures vakara kleita grīdas-garums viena-pleca atvērt sadalīt milzīgais bodice oficiālā puse kleita sexy sievietes 2024 kā ražotājs, kas specializējas ražo augstākās kvalitātes kāzu tērpi. kāzām-kleitas kleitas ir izvēlēts augstas kvalitātes auduma.tas ir izstrādāts ar aprūpes un minūti uzmanību detaļām un paredzēts, lai kritērijiem atbilst modes. mēs)

Izskatās arī
2023 Jaunu Bēša Tilla Midi Balli Spageti Siksnas Kroku Tēja-Garums Vakara Kleitas Ar Jostu Puse Kleitas Vestidos De Fiesta
€211.34 €147.94

(customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm, armhole___collu vai ___cm. q:es esmu sajaukt, kāda lieluma kāzu kleitas man vajadzētu pasūtīt? a: kāzu tērpi palaist mazāki nekā)

Izskatās arī
Vintage Īss Laukumā Apkaklīte, Satīna vakarkleita Elsojošs Piedurknes, ar Kabatām Līnijas Tējas Garums Vestidos Longos Abendkleider
€142.21 €92.43

(laipni lūgti mūsu veikalā ! vintage īss laukumā apkaklīte, satīna vakarkleita elsojošs piedurknes, ar kabatām līnijas tējas garums vestidos longos abendkleider produkta parādīt izmēri to, kā pasākums rokasgrāmata: pasūtījuma izmēriem: custom made apģērbs, mums ir izmēros mazāks un sniedz mums pirms jums vietu secībā: 1. krūtis:___________cm/collas 2.viduklis:___________cm/collas 3.gurni:___________cm/collas 4.dobi)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Satīna Fāzēm, Vakara Kleitas Ar Loku Nāra bez Piedurknēm Slaucīt Vilcienu حزب اللباس Formālā Puse Kleita Sievietēm
€247.10 €148.26

(attēlu dzinumi kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums:)

Izskatās arī
Gaiši Violetā Sirēna, Balles Kleitas Par Sievieti Laukumā, Apkakles Izgriezums, Bez Piedurknēm Vestidos De Noche Augstu Šķēlumu Vakara Tērpi
€148.77 €129.43

(jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn,)

Izskatās arī
2024 Elegants Princese Kāzu Kleitas Ilgi Puff Piedurknēm Ar Mežģīņu Appliques Ilūziju Pogu Līgavas Kleita Vestido De Novia Pasūtījuma
€183.12 €109.88

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Oisslec Balles Kleitu Sexy V-Neck Formālu Kleita Fāzēm Frēzēšana Kristāla Vakara Kleita Ar Augstu Plaisām Puse Kleita Backless Grīdas Garums
€166.98 €116.89

(izmēri custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. 1. krūtis: cm/collas 2. viduklis: cm/collas 3. gurni: cm/collas 4. dobi līdz stāvs bez papēža: cm/collas 5. dabas augstums: cm/collas 6.papēži augstums: cm/collas krāsu diagrammas ja vēlaties, lai citas krāsas ,lūdzu, izvēlēties no šiem)

Izskatās arī
DIDEYTTAWL Reālo Ainu Elegants O-veida Kakla Piedurknēm Ilūziju Mermaid Kāzu Kleitu Appliques Tiesa Vilcienu Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita
€184.46 €129.12

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats, kā tas parādīts attēlā? a: laipni lūdzam dideyttawl kāzu veikalā!visi attēli, mūsu veikalā tika veikti ar sevi, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka kleita atšķiras no attēliem. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti nepieciešams, apmēram 10-12 darba dienas,)

Izskatās arī
Rozā Spīdīgu Bumbu Kleita Quinceanera Tilla Kleita Zelta Appliques Ziedi Priekšgala Pie Pleca Salds 15 16 Gadu Dzimšanas Dienas Svinības Oficiāli
€312.85 €297.21

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
Lowime 2 In 1 Dizains, Balta Balles Kleita Ar Noņemamām Vilcienu Abendkleider Redzēt Cauri Vakara Kleitas 2024. Gadam Fāzēm Puse Kleitas
€413.49 €202.61

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Othray Sirēna Elegants Kāzu Viesu Oficiāla Vakara Kleita Liekšķere Kakla garām Piedurknēm Tīrīšana / Otas Vilcienu Satīna ar Gludu 2023
€313.89 €147.53

(1. -visām kāzu un formālās kleitas ir pielāgojama 2. ja vēlaties pielāgot, lūdzu, sūtiet mums šāda izmēra 3. pēc pasūtījuma veikšanas, un maksāt. 4. kā izmērīt, lūdzu, skatiet mūsu dati lapa 5. 1.krūtis = ___ collas(cm) 6. 2.vidukļa = ___ collas(cm) 7. 3.gurni = ___ collas (cm) 8. 4.pleca līdz jostasvietai = ___ collas (cm) 9.)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kleitu 2024. Gadam Kāzu Kleitu vestido de noiva Ziloņkaula V Kakla Vienkārša Kāzu Kleita (A-line Līgavas Kleita drēbes de mariée
€135.41 €75.83

(☆ laipni atgādinājums ☆ 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. 3.ietekmē)

Izskatās arī
Luksusa Appliques Oficiāla Vakara Kleitas, Elegants Pavada Puse Spīdīga Kleita Sievietēm Salds Balli Acs Kleita Vestidos De Noche
€84.52 €47.33

(xs pleca: cm krūtis:80 cm viduklis:62cm hip:80cm garums: cm piedurkne: cm s pleca: cm krūtis: 83cm viduklis:65cm hip:84cm garums: cm piedurkne: cm m pleca: cm krūtis: 85cm viduklis:69cm hip:88cm garums: cm piedurkne: cm l plecu: cm krūtis:88 cm viduklis:72cm hip:90cm garums: cm piedurkne: cm xl plecu: cm krūtis:90 cm viduklis:75cm hip:93cm garums: cm piedurkne: cm 2xl pleca: cm krūtis:)

Izskatās arī
Jessica Sarkana Balles Kleita Off-the-plecu Tilla Vakara Kleita Halāti De Soirée Oficiālās Reizēs, A-veida Kāzu Kleitu
€165.11 €82.56

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Saūda Arābijas Sieviešu Puses Melna Satīna Balles Kleitas, Grīdas Garums Off Pleca Kristāla Oficiāls pasākums Vakara Tērpi
€164.96 €97.32

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumi tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
puse piedurknēm vakarkleita 2018 mežģīnes appliques kristāla Formālās drēbes de soire vestido de festa longo māte no līgavas kleitas
€127.99

(stāvoklis pavisam jauns stils krāšņs, modes, mordern, izsmalcinātu, sexy izmērs standarta izmēra ( asv, uk, eiropa ) plus lieluma ( asv, uk, eiropa ) pielāgota izmēra krāsa tāpat kā attēlu, vai atsaukties uz mūsu krāsu diagrammas piegādes laiks apmēram 10--15 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu 3--7 darba dienu laikā, ja)

Izskatās arī
ANGELDBRIDEP Klasisko Bumbu Kleita Kāzu Kleitu Mežģīnes-up Korsešu Modes Aplikācijas Redzēt-thourgh Augšējā Mantija De Soirée De Mariage Plus Lieluma
€122.52 €95.56

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs apsolām jums izmantot labākās kvalitātes audumi, lai padarītu jūsu kleita.high-end kvalitāte ir mūsu mērķis ! preces tiks nosūtīt pa tnt, ups, fedex, dhl, ems kuģniecības laiks: 4-7days ar tnt, ups, fedex, dhl šī ir starptautiska sūtījuma.prece tiks couriered no ķīnas uz jūsu norādīto adresi.mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana)

Izskatās arī
Lavandas Mīļotā Bumbu Kleita Quinceanera Kleitas Vestidos De 15 Anos Modes 3DFlower Frēzēšana Tilla Sweet 16 Princess Puse Gow
€250.50 €237.97

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
Modes O-Veida Kakla Piedurknēm Loku Puķu Meitenes Kleita Kāzās 2023 Bumbu Kleita Ceļa Garums Pirmās Komūnijas Kleita Grezna Kleita
€123.61 €86.53

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu)

Izskatās arī