Cena €109.88 €183.12

Pilns apraksts

Produkta Apraksts

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Cik ilgi piegādes ņems?

Piegādes Laiks = Apstrādes Laiks + Piegādes Laiks

Standarta piegādes 15-25 dienām

Rush piegāde 7-15 dienās

Piezīme: 1.Par rush piegāde.Ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.Lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu pirms grafiks un pārliecinieties, ka jūs saņemat to laiku. 2.Daži stili ar sarežģīt noapaļošana un roku darbs, var paiet vēl dažas dienas, lai veiktu apstrādi.

Vai jūs kuģis ar manu valsti?

Mēs kuģis uz visām pasaules malām.Kleitas nosūtīts caur DHL,UPS,TNT,EMS.Parasti tas būs atsūtīs 5-10 dienu laikā pēc tam, kad mēs kuģis.

Kādus maksājumu veidus jūs šobrīd pieņemt?

Šobrīd mēs pieņemam apmaksu ar PayPal un Kredītkarti/Debetkarti

Citiem jautājumiem, jums var būt:

Q: vai es Varu mainīt stila kleitu?Kādas papildu izmaksas?

A: Jā, stili var pielāgot, kā jūsu pieprasījumu.Izmaksas ir atkarīgs no kāda veida izmaiņas, kas jums nepieciešams.Parasti tas maksās papildus $10-$30. Lūdzu, e-pastu mums, lai uzzinātu.

Q: vai jums ir reāla veikalos?Kur es varu mēģināt kleitu?Es esmu mazliet nervu, pasūtīt kleitu internetā bez mēģinājuma to pirmo.

A: Mēs esam tik, atvainojiet, bet mums nav reālu saglabā savu vietu, un mēs vienkārši darīt to tiešsaistes bizness.Izgatavojam augstas kvalitātes kleitas saskaņā ar attēliem.Kamēr iepirkšanās tiešsaistē, jūs varat arī baudīt vairāk konkurētspējīgām cenām.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs esam gatavi sniegt jums daži profesionāli ieteikumi.

Q: vai es Varu mainīt izmēru un krāsu manas kleitas pēc apmaksas?

A: Izmēru un krāsu var mainīt ietvaros 24 stundām pēc tam, kad jūs pasūtījāt .

Q: Ko nozīmē "dobi līdz stāvs" domāju, ka es esmu cerot, lai likts uz custom pasūtījumu.

A: Dobi līdz Stāvs ir garums no jūsu dobi (centrā collarbone) uz grīdas.Kad jūs novērtētu to, lūdzu, veltiet lentes no jūsu priekšā, ar kailām kājām.Jums vajadzētu stāvēt stāvus un jūsu kājas būtu turēt kopā.

Q: vai es Varu atcelt pasūtījumu pēc maksājumu?

A: Lai var atcelt ietvaros 24 stundām pēc tam, kad jūs pasūtījāt ,kas ilgst 24 stundas , lai var netiks atcelts vairs ,jo mēs jau sākām darīt to .paldies par jūsu sapratni .

Atgriešanās Politiku:

Mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!Jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas).

A. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma.

Kompensāciju : Valkāšanai, Aromatizēti vai Mainīt apģērbu.

B. Objektu jāatdod(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.

NEKĀDU Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.

C. Ja jūs veicot peļņu, lūdzu iekļaut piezīmi ar jūsu vārdu, adresi, rīkojuma numuru,īsu paskaidrojumu par atgriešanas iemeslu.

Specifikācijas

  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Faktisko Attēlu: No
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Grūtniecēm:
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modes Elements: Backless
  • Kāzu Kleitu Audums: Izšūti Organza un Tills
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Apdare: Poga, Izšūšana, Mežģīnes
  • Stils: Izsmalcinātu
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • CN: Dzjansu
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Zīmola Nosaukums: FEN SI
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Satīna Fāzēm, Rose Sarkans Uzliesmojums Piedurknēm Sloksnes Vakara Kleita Sievietēm Kāzas, Saderināšanās ballītes Elegants Oficiālu Valkāt Kleitas
€884.44 €442.22

(ja jums ir nepieciešams daudzumu, kas vairāk nekā 30pcs,lūdzu, tieši nosūtiet mums ziņu, izmantojot pack24.lv.mums ir sepcial atlaidi lielāko pasūtījumu.mēs varam padarīt savu dizainu arī.vairāk informāciju, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums~ zemāk ir mūsu reālā modeļa bildes: q&a)

Izskatās arī
DIDEYTTAWL Reālo Ainu Elegants O-veida Kakla Piedurknēm Ilūziju Mermaid Kāzu Kleitu Appliques Tiesa Vilcienu Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita
€184.46 €129.12

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats, kā tas parādīts attēlā? a: laipni lūdzam dideyttawl kāzu veikalā!visi attēli, mūsu veikalā tika veikti ar sevi, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka kleita atšķiras no attēliem. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti nepieciešams, apmēram 10-12 darba dienas,)

Izskatās arī
ZJ9061 Līgavas Kleitas Baltā Ziloņkaula Strapless Krelles, Kāzu Kleitas Mežģīnes Malu Kleita Custom Izmēri 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28
€114.85 €82.69

(kvalitāti par šī kleita ir ļoti ļoti labs, kā rūpnīcas pārdevējs , mēs pārdodam kleitas zemu cenu ar super kvalitāti. ja jūs vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos rma nav.un adresi, 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis kleitu.atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja pienākums mēs ceram, ka jums ir apmierināti ar mūsu kleitā un pakalpojumu.ja tur ir)

Izskatās arī
2024 Šampanieti Sirēna Vakara Kleita Ilgi Puff Piedurknēm Spīdīgi Vizuļi Sieviešu Balli Oficiālā Puse Kleitas Arābu Dubaija Drēbes De Saviesīgs Vakars
€242.30 €94.50

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Lakshmigown Luksusa Šampanieti Flroal Boho Kāzu Kleitu 2023 Vestiti Donna Sexy Līgavas Beach Kāzu Kleitas Pie Pleca
€207.83 €139.25

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kleitu 2024. Gadam Kāzu Kleitu vestido de noiva Ziloņkaula V Kakla Vienkārša Kāzu Kleita (A-line Līgavas Kleita drēbes de mariée
€135.41 €75.83

(☆ laipni atgādinājums ☆ 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. 3.ietekmē)

Izskatās arī
Rozā/Sarkans Īsām Piedurknēm Beach Vakarā Organza Kleitas Satīna Dubajas Arābu Formāls Notikums Slavenību Vakara Tērpi Sievietēm 2023
€323.28 €77.58

(q: apstrādes laiks un piegādes laiks? a: vispār, mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. j: vai jūs varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu? a: jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais. q: kā uz pasūtījuma šūtas kleitas? a: jūs varat sūtīt mums bildes jūsu)

Izskatās arī
Aileen Melna Satīna Spalvu-line Elegants Puse Kleita Sievietēm 2024. Gadam Luksusa Gala Kleitas Sieviete Sieviešu Garās Kāzu vakarkleita
€182.98 €91.49

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Mīksta Šifona Boho Kāzu Kleitas Burvīgs Mežģīnes Garām Piedurknēm Kāzu Kleitas Sexy V Kakla Slaucīt Vilcienu Ruched Vestidos De Mariee
€184.87 €109.07

(izmērs instrukcija tas var palīdzēt jums zināt izmēru labāk. informācija par produktu vairāk bildes dos jums labāku izpratni par šī kleita to, kā pasākums iepakojums 1. iekšējais iepakojums: opp maisā ar mūsu zīmolu logo. 2. ārējais iepakojums: kurjeru soma 3. krāsu somas var tikt veikta saskaņā ar klientu prasībām. atgriezties &kompensācijas)

Izskatās arī
Arābu Paredzēti Vakara Kleita Noņemams Svārki Abiye Drēbes De Viesībās, Šķeltas Vakara Tērpi Sexy Puse Kleitas Sequined Loku Pasūtījuma
€137.83 €130.94

(izmērs un mērījumu diagramma piegāde maksājuma tehnoloģiskais process sertifikācija iepakojums atgriešanās atsauksmes)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Balts Ziloņkaula Kāzu plīvuri Mežģīņu Malu Katedrāle Līgavas plīvuru Veu de noiva Voile mariage Kāzu aksesuāri boda
€38.45

(jaunas ielidošanas balts ziloņkaula kāzu plīvuri mežģīņu malu katedrāle līgavas plīvuru veu de noiva voile mariage kāzu aksesuāri)

Izskatās arī
Salds Gaiši Zila Vakara Kleita Oficiāls Pasākums Pie Pleca Šifona Plisēt Spageti-Line Elegants Sieviešu Drēbes De Soirée
€173.60 €142.35

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam profesionāla veikals, kas nodarbojas apģērbu izgatavošanas un ir iesaistīti kāzu kleitu nozarē daudzus gadus.mums ir progresīvas ražošanas iekārtas, augstas kvalitātes audumiem, un pieredzējušu šuvēju 2. mūsu kleitas ir visas pielāgotas un nosūtīti ietvaros 10-20 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.ja jums ir nepieciešams ātrāk)

Izskatās arī
EVLAS Luksusa Ziloņkaula Puķu Meitenes Kleita Kāzās 2023 Tilla Mežģīņu Aplikācijas Organza Bērniem Grezna Kleita Birthday Party Kleita TFD106
€198.09

(ja jūs izvēlaties, lai pielāgotu produktus, lūdzu, īsziņu ar mums ar savu lielumu parametri. (kā parādīts attēlā) 1. augstums (galvu pret grīdu) : ___ cm/collas. 2. krūtis: ___ cm/collas. 3. viduklis : ___ cm/collas. 4. gurni: ___ cm/collas. 5. garums no augšas (pleca līdz viduklim): ___ cm/collas. 6. piedurknes garums: ___ cm/collas. 7. grīdas garums kleita (pleci uz grīdas): ___ cm/collas.pasākumu atbilstīgi)

Izskatās arī
Valsts Vienkārša-Line Kāzu Kleitas Boho Spageti Siksnas Backless Līgava Drēbes, Vintage Kāzu Kleitas Beach Vestidos De Noiva
€272.16 €81.65

(laipni lūdzam lovestory kāzu veikalā! mums ir mūsu pašu kāzu kleitu rūpnīcas ķīnā, un mēs esam kvalitātes nodrošināšanas kāzu kleitu ražošana.mūsu veikala politika ir kvalitāte pirmo.turklāt, mēs nodrošināsim jūs ar ļoti labu apkalpošanu, tāpēc nevilcinieties, lai veikals ar mums. lietas, kas jāapsver pirms iegādāties kāzu kleitu: 1. lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi,)

Izskatās arī
Īsa, Vienkārša Kāzu Tilla Plīvuru Divās kārtās, Ar Ķemme Balts Ziloņkaula Līgavas Plīvuru Līgavas Laulības Kāzu Aksesuāri
€4.90 €0.45

(produkta materiāls: tīkliem dzijas krāsa: balta, ziloņkaula specifikācijas: double layer, pirmo slāni 60cm, otrais līmenis 80cm (ar matu ķemme) stāvoklis:100% pavisam jaunu iepakojumā:1 gab līgavas plīvuru(ar ķemmi) izmērs:1,5 m*1m mazgāšanas norādījumi sīki mazgāšanas instrukcijas.piemēram, mazgāšanas temperatūras, kas nav augstāka par 30, nelietot balinātāju, pakārt sausā,)

Izskatās arī