Cena €106.59 €190.33

Pilns apraksts

Laipni lūgti Mūsu Veikalā

Lūdzu, Lūdzu, Norāda:

1.Lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti.

2.Ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___, dobu uz grīdas ar kurpes___collās vai cm un novērtēt sevi kā mūsu pasākums, instrukcijas.

3.Ja jūs esat persona, Brazīlijā,lūdzu, lūdzu, apsvērt.Jūsu valstī,tas ir ļoti difficlt skaidrs pasūtījuma,tāpēc mēs parasti sūtīt kleitu pa Pastu Ķīnas Gaisa(25-30 dienas),un šo piegāde mothed ir visvairāk viegli notīrīt pasūtījuma.

4Brazilian draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu atstājiet jūsu CPF par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express, piemēram, DHL,EMS.muitas tas ir nepieciešams .Paldies par jūsu sadarbību

5.Ja jums ir nepieciešams, šī kleita steidzami,lūdzu, don\ \ 't izvēlēties Pack24.lv standarta piegādi vai ePacket ,kuģniecības laiks ir ļoti lēni(25-35 dienas).

Specifikācijas

  • Modelis Tips: Ziedu
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: vintage
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Stils: Vienkāršs
  • Apdare: Noapaļošana
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Zīmola Nosaukums: Eightale
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: 2E23-2-101
  • Auduma Veids: VELŪRA
  • Kleitas Garums: Tējas Garums
  • Materiāls: Poliestera
  • Izgriezums: AUGSTS
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Jostasvietu: Dabas Faktori

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Musulmaņu Kāzu Kleitu 2023 Bumbu Kleita Drēbes, Šiks un Elegants Sieviete Kleita Ļoti Elegantas Vakara Kleitas, Kāzu svinības, Oficiālas
€123.36 €86.35

(padomi: nē, aksesuāri, cepures. biežāk uzdotie jautājumi: 1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt? mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu. 2. es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai var jūsu)

Izskatās arī
Sieviešu Krēmu / Balta Līgava Kāzu Nakts Matu Galvas Melns Plīvurs AR Mežģīnēm ĶEMME
€1.96

(izmērs diagrammas piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! shipping noteikumi mūsu postenis ir bezmaksas piegāde uz asv,es, āzijā, un katrā valstī., pielāgošanas, nodokļu)

Izskatās arī
Vienkārša Mīļotā Dārzs Āfrikas Abito Da Sposa Kāzu Kleitas ar Fāzēm, Jostas Backless Plus Lieluma Līgavas Kleitas
€196.90 €167.37

(izmēri kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas rokasgrāmata, ideāli pieguļošs kleita sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami,)

Izskatās arī
Luksusa Dubaija Sirēna Vakara Kleita Vienu Plecu Fāzēm Kristāla Formālās Drēbes, Sieviešu Kleitas Vestido de festa
€991.29 €793.03

(laipni lūdzam siliweya! mēs esam profesionāla ražotājs ar iespaidīgu dizainu un augstu reputāciju.zemas cenas un kvalitātes produkts, ir mūsu mūžīgās vajāšanu.mums ir paredzēti, lai piedāvātu jums spilgtu un neaizmirstamu atmiņu.katra meitene ir uzmanības centrā un shining star ne tikai viņas kāzām, bet jebkurā brīdī dzīvē.mūsu kleitā būs palielināt jūsu skaistumu un paplašināt savu šarmu.lūdzu,)

Izskatās arī
Lielisks Mežģīņu Appliques Mīļotā Strapless Līnijas Kāzu Kleitas 2024. Gadam Mežģīnēm Līdz Ar Tiesas Vilcienu Tilla Līgavas Tērpi Sievietēm
€181.06 €108.64

(mēs specializējamies projektēšanas un ražošanas high-end kāzu kleitas, oem produkciju par daudzu pasaules slaveno kāzu zīmolu uzņēmumi, tostarp, kāzu kleitas, vakara kleitas, bumbu kleitas, kokteilis kleitas, svētku kleitas un dažādi kāzu kleitas. mēs varam padarīt apģērbu pēc bildes jūs sniedzat mums laipni mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.100% roku darbs kleitu.pielāgojamu pakalpojumu)

Izskatās arī
Āfrikas Stila Mežģīņu Kāzu Kleitas Tērpi Milzīgais Kakla Atpakaļ Uz Pogas Līgavas Plus Lieluma Slaucīt Vilcienu Jaunākās
€218.78 €185.96

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri mērījumu izmēra paketē iekļauts 1 x kleita (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
Serendipity Taures Vakara Kleita Grīdas-Garums Viena-Pleca Atvērt Sadalīt Milzīgais Bodice Oficiālā Puse Kleita Sexy Sievietes 2024
€177.65

(serendipity taures vakara kleita grīdas-garums viena-pleca atvērt sadalīt milzīgais bodice oficiālā puse kleita sexy sievietes 2024 kā ražotājs, kas specializējas ražo augstākās kvalitātes kāzu tērpi. kāzām-kleitas kleitas ir izvēlēts augstas kvalitātes auduma.tas ir izstrādāts ar aprūpes un minūti uzmanību detaļām un paredzēts, lai kritērijiem atbilst modes. mēs)

Izskatās arī
LISM Graciozs Mermaid Kāzu Kleitu, Zīda Satīna Pie Pleca Korsešu Līgavas Kleita Grīdas Garums Vestido de noiva Pasūtījuma
€135.27 €94.68

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
ZJ9061 Līgavas Kleitas Baltā Ziloņkaula Strapless Krelles, Kāzu Kleitas Mežģīnes Malu Kleita Custom Izmēri 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28
€114.85 €82.69

(kvalitāti par šī kleita ir ļoti ļoti labs, kā rūpnīcas pārdevējs , mēs pārdodam kleitas zemu cenu ar super kvalitāti. ja jūs vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos rma nav.un adresi, 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis kleitu.atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja pienākums mēs ceram, ka jums ir apmierināti ar mūsu kleitā un pakalpojumu.ja tur ir)

Izskatās arī
Elegants, Kristāli Pušķis Sirēna Vakara Kleita Noņemams Vilcienu 2023 Pielāgota Arābu Godu Balles Kleitas, Kāzu Tērpi
€544.22 €190.48

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Citi Krasta Balta Satīna Balles Culotte Kleitas malu Noapaļošana Strapless Grīdas-Garums Elegants Sieviešu Puses Gwon 2023 فساتين سهره فاخره
€131.90 €94.97

(produkta parādīt ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca)

Izskatās arī
Mignon Satīns-line Liekšķere Izgriezums Savirmot Vizuļi Balles Kleita Grīdas-garums Oficiālu Elegantas Vakara Puse Kleita Sievietēm 2023
€228.73 €100.65

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus, un prasības)

Izskatās arī
Boho V-veida Kakla Kāzu Kleitu Elsojošs Piedurknēm Satīns-Line Līgava Kleitas Sievietēm 2022 Bezmaksas Piegāde Valstī Vienkāršu Līgavas Kleita
€212.22 €106.11

(laipni lūgti mūsu kāzu veikals 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs)

Izskatās arī