Cena €1.96

Pilns apraksts

IZMĒRS DIAGRAMMAS

Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.Paldies!

Shipping Noteikumi

Mūsu Postenis ir bezmaksas piegāde uz ASV,ES, Āzijā, un katrā valstī., Pielāgošanas, nodokļu un pievienotās vērtības nodoklis nav iekļauts postenis cena un kuģniecības maksas.Parasti, mēs nosūtīt preces jums ar China Post Air Mail bezmaksas piegāde, apmēram 15-60days var ieradās savu adresi.Ja jums ir nepieciešama ātra piegāde ar DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, kaut arī tie nav bezmaksas, bet var baudīt ļoti labu atlaidi.Kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties kuģniecības veids, kurā jūs varat mūsu interneta veikalu.Mēs ievērosiet izsekošanas Nē.lai saraksta vai sūtīt e-pastu uz jums.

Atsauksmes

Mums ir laipns un godīgs pārdevējs.Un ceru, ka katrs mūsu klientiem patiks viņu iepirkšanās no manas Pack24.lv veikalā.Mēs būs iet caur mūsu atsauksmes failu regulāru laiku, un atstās pozitīvas atsauksmes par mūsu visu veida klientiem.Ja jums ir apmierināti ar pirkumiem šeit, 5 zvaigžņu, vērtējums pozitīvi, būtu appreciated.Un, ja jums ir kādi jautājumi par jebkuriem darījumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, pirms jūs atstāt nekādu atgriezenisko saiti.Paldies.Ceru, ka ik klienti var atstāt 5 zvaigžņu vērtējums pozitīvi, atsauksmes, paldies!

Klientu Serviss

Jo jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis.Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Pack24.lv bez komunikācijas, paldies.Mēs uzskatām, ka mūsu komunikācijas atrisinās šo problēmu.Un tas neļaus jums leju.Jūs zināt, negatīva vai neitrāla vai strīdu sāp abām pusēm, un neļaus problēma patiešām ir atrisināta.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, starpības Dēļ laika zonu starp Ķīnu un jūsu atrašanās vieta, dažkārt atbildes ziņa tiks aizkavēta ar 6-10 stundas.Mēs atbildēt uz ziņojumiem pirmdiena-piektdiena laikā parastā darba laika, un lielākā daļa ir ziņas, kas atbildēja 1-2 darba dienu laikā.Lūdzu, esiet pacietīgi!Paldies!

Atgriešanās Politiku

Mēs sniegsim pilnu kompensāciju, ja prece ir saņemta atšķiras no apraksta.Kompensācija tiks piešķirta pēc tam, kad mēs saņēmām atpakaļ postenis kvalitātes naudas.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms nosūtīšanas jebkuras pozīcijas atpakaļ.Sūtītājs kuģniecības izmaksas, kas nav atpakaļ, un atpakaļ kuģniecības izmaksas būtu jāmaksā, jūsu pusē.Paldies par jūsu uzskatīt asv.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VINOPROM
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Technics: Plain Krāsoti
  • Materiāls: Spandex, LIKRA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Plīvurs
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Veids: Sārtums Plīvurs
  • Plīvuri Slāņi: Viena Slāņa
  • Vienuma Tips: Līgavas Plīvuri Un Analogi Izstrādājumi
  • CN: Ķīna
  • Plīvuri Malas Stils: Aplikācijas Malas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

OEING Baby Blue Bow Pie Pleca Vienkārša Kroku Vakara Kleita Traipu Balles Kleita Grīdas Garums Puse Kleitas Kluba Kleitas
€120.55 €81.97

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
POMUSE Vienkārši Strapless Kāzu kleita bez Piedurknēm Backles Grīdas-Garums Līgava Kāzu Kleita Pasūtījuma Vestido De Novia Sievietēm
€182.98 €84.17

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Booma Melnā un Baltā Sirēna Vakara Kleitas Pavada Plisēt Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm Saūda arābu Oficiālu Balli Puse Kleitas
€126.88 €88.82

(veikts pasākums ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm. q:)

Izskatās arī
DIDEYTTAWL Reālo Ainu Elegants O-veida Kakla Piedurknēm Ilūziju Mermaid Kāzu Kleitu Appliques Tiesa Vilcienu Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita
€184.46 €129.12

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats, kā tas parādīts attēlā? a: laipni lūdzam dideyttawl kāzu veikalā!visi attēli, mūsu veikalā tika veikti ar sevi, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka kleita atšķiras no attēliem. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti nepieciešams, apmēram 10-12 darba dienas,)

Izskatās arī
Romantiskas Pērles Ilgu Vilcienu Vāciņu Piedurknēm Mīļotā V Kakla Pie Pleca Kroku Kāzu Kleita
€117.49 €70.49

(ražošana modelis liecina, izmēri lūdzu, sniedz mums savu informāciju izmēra, tāpēc, ka mēs varam pielāgot kleitu precīzāk( collās vai cm ): 1.pilnas krūtis =___collas 2.vidukļa =___collas 3.gurni =___collas 4.plecu pie pleca =___collas 5.dobi līdz stāvs =___ collas 6.augstums=___ collas 7.svars=___ kg 8.garums plecu, lai krūtis)

Izskatās arī
Oisslec Māte Līgava Kleita Izšuvumi Līgavas Kleita Ruffles Vakara Kleita Layering Balles Kleitu Eleganci Pielāgot
€175.82 €114.29

(halāti grande taille tableau des tailles komentāru mesurer rokasgrāmata pasūtījuma taille pour une drēbes sur mesure, veuillez remplir failu formāts ci-dessous un prāts fournir avant de passer la commande: 1. buste: cm/pouces 2. taille: cm/pouces 3. hanches: cm/pouces 4. creux ās sol sans talon: cm/pouces 5. hauteur naturelle: cm/pouces 6.)

Izskatās arī
Elegants-Line Kāzu Kleitas Sievietēm 2024. Gadam Mežģīnes O-Veida Kakla Vāciņu Piedurknēm Sadalīt Tilla Atklātu Atpakaļ Līgavas Kleita Slaucīt Vilcienu Vestidos De Noiva
€179.05 €107.43

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Sexy Appliques Mežģīnes Homecoming Kleitas Meitenēm Pie Pleca Ruched Taures Corest Balles Kleitu Backless فساتين للحفلات الراقصة
€208.46 €104.23

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Rozā Vizuļi Mežģīnes Quinceanera Kleitas Ar Appliques Mīļotā vestidos de 15 quinceañe 3D Ziedi Tiesa Vilcienu Sweet 16 Kleita
€304.98 €189.09

(laipni lūgti mūsu veikalā kad jūs pasūtīt .lūdzu, izlasiet to: 1.atstājiet ziņu šādu nosacījumu: ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma un krāsu; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas 2.ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu. 3.mēs nevaram padarīt kleita tieši tāda pati)

Izskatās arī
Elegants, Kristāli Pušķis Sirēna Vakara Kleita Noņemams Vilcienu 2023 Pielāgota Arābu Godu Balles Kleitas, Kāzu Tērpi
€544.22 €190.48

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Sumnus Mūsdienu Organge Balles Kleitas, Sirēna Viena Pleca, Kājas Sagrieztas Plisēt Kleitas Īpašiem Notikumiem Vestidos Para Mujer 2023
€117.32 €82.13

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni)

Izskatās arī
Boho V-veida Kakla Kāzu Kleitu Elsojošs Piedurknēm Satīns-Line Līgava Kleitas Sievietēm 2022 Bezmaksas Piegāde Valstī Vienkāršu Līgavas Kleita
€212.22 €106.11

(laipni lūgti mūsu kāzu veikals 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS Mermaid Kāzu Kleitas Sieviete 2024. Gadam Mīļotā Spageti Siksnas Izšuvumus, Satīna Kāzu Tērpu Vestidos De Novia
€420.65

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
Sīki izstrādātu Kāzu Kleitu 2023 Ilgi Luksusa vakartērpi Tērpu Līgava Sievietēm Piemērotu Pieprasījuma Weddding Līgavas Puse Sieviešu Vīriešu
€201.43 €171.22

(lūdzu, pievērsiet uzmanību mēs esam kleitu rūpnīcas.nodrošināt kvalitatīvu un pieejamu produktu, laipni lūdzam uz ilgtermiņa sadarbību.ja jūs nevarat atrast izmēru jums ir nepieciešams.vai jums ir nepieciešams, lai pielāgotu citas krāsas.mēs piedāvājam bezmaksas pielāgošanas pakalpojumus.lūdzu, izvēlieties pielāgoto izmēru, ja pasūtījuma, sniedz savu mērījumus, vai noklikšķiniet uz tērzēšanas)

Izskatās arī
Boho Līnijas Mežģīņu Kāzu Kleitas Pie Pleca Atpakaļ Mežģīnes Up Līgavas Kleita Slaucīt Vilcienu Vestido de novia
€141.66 €85.00

(1. oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4. ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēru chart. produkta rāda 5.to, kā pasākums ja)

Izskatās arī
Princese Mīļotā Līgavas Kleita 3/4 Mežģīņu Piedurknēm Aplikācijas Pogu Atpakaļ, Kāzu Bumbu Kleita 2023 Eleganti Tilla Vilcienu Drēbes De Mariée
€233.98 €191.86

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visas kleitas var custom made in adulet un meitenes izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu)

Izskatās arī