Cena €88.82 €126.88

Pilns apraksts

Veikts pasākums

Ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus.

Krūtis ___collu vai ___cm,

Vidukļa ___collu vai ___cm,

Gurni ___collu vai ___cm,

Gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm ,

Jūsu Augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm,

Roku Garums ___collu vai ___cm.

Q: Kā pasūtījuma mērījumi?

A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus.

Pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp:

Krūtis ___ collu vai ___cm,

Vidukļa ___ collu vai ___cm,

Gurni ___ collu vai ___cm,

Jūsu Augstums(ar kurpēm) ___ collu vai ___cm,

Roku Garums ___ collu vai ___cm.

Q:Kā pielāgotus, krāsas?

A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus, krāsu pakalpojumu.

Jūs varat izvēlēties savu krāsu, pamatojoties uz mūsu krāsu diagrammu, vai sazināties ar mums.

Q:Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas ?

A: Jūs varat nosūtīt kleitas bildes, lai man, tad es došu jums labu cenu, ja jūs varat pieņemt, mēs nosūtīsim jums maksājuma saites.

Q: Ražošanas laikā un kuģošanas laikā?

A: Parasti mūsu ražošanas laiks ir 5-7 dienu laikā, paātrinātā kārtībā 3-5 dienu laikā.

Ja jums vietu pasūtījumu, jūs varat pārbaudīt kopējo piegādes laiku.

Q: vai es Varu mainīt dažus sākotnējā kleitas dizainu?

A:Nē, problēmu, tas ir bezmaksas.

Q: Ko darīt, ja man nepatīk šis kleitas?

A: Vispirms, lūdzu, neuztraucieties, jūs varat sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt šo problēmu.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet man pirms maksājuma vai atstāt jaunu ziņu ar mani, kad jūs darīt to, mēs atbildēsim jums pēc 24 stundām.

Specifikācijas

  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Faktisko Attēlu:
  • Zīmola Nosaukums: Booma
  • CN: Dzjansu
  • Godu: Balli
  • Krāsa: Attēla Krāsu Vai Pielāgot Krāsu
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Izmērs: Standard Size Or Customized Size
  • Materiāls: Poliestera
  • Stils: Vienkāršs
  • Modelis Tips: Citi
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Vilciens: NAV
  • Apdare: Plisēt
  • Kleitas: Balles Kleitas
  • Modeļa Numurs: M1-23121901
  • kleita: Ilgi Tilla Balles Kleitas
  • Kleita: Vakara kleitas
  • Izgriezums: Pavada
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Auduma Veids: satīns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

LISM Graciozs Mermaid Kāzu Kleitu, Zīda Satīna Pie Pleca Korsešu Līgavas Kleita Grīdas Garums Vestido de noiva Pasūtījuma
€135.27 €94.68

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
GIOIO Viena Pleca Luksusa Oficiāla Vakara Kleitas Sexy Plisēt bez Piedurknēm فساتين سهرة Grīdas Garums Elegantu Balli Growns Puse Sieviešu
€198.23 €83.26

(silts atgādinājums 1、dažādām partijām produktus, kas var būt nedaudz atšķirīgas informāciju, lūdzu, skatiet produkta faktiskās 2、visi produktu attēlus, tiek veikti natūrā.sakarā ar vides, apgaismojums, displeja krāsu atšķirība, un ikvienam ir atšķirīga izpratne par krāsu, var būt krāsu atšķirība starp attēlu un reālā lieta.gala krāsa ir atkarīga reāla lieta saņemta. 3、dēļ)

Izskatās arī
Sexy Bohēmijas Šifona Zemniecisks Āra Kāzu Kleitu Backless Mīksta Pludmales Plunging V-Veida Kakla Kāzu Kleitas Apmetni Mariage Civilās Vestido
€213.31 €138.65

(piezīme: visiem izmēriem ņem ar rokām.mērījumi tiks 1 līdz 3cm starpība, ko citādā veidā. piegādes laiks: 3~20 dienas pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu . piemēram:lieluma vienība :( cm vai)

Izskatās arī
DIDEYTTAWL Reālo Ainu Elegants O-veida Kakla Piedurknēm Ilūziju Mermaid Kāzu Kleitu Appliques Tiesa Vilcienu Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita
€184.46 €129.12

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats, kā tas parādīts attēlā? a: laipni lūdzam dideyttawl kāzu veikalā!visi attēli, mūsu veikalā tika veikti ar sevi, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka kleita atšķiras no attēliem. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti nepieciešams, apmēram 10-12 darba dienas,)

Izskatās arī
Romantiskas Pērles Ilgu Vilcienu Vāciņu Piedurknēm Mīļotā V Kakla Pie Pleca Kroku Kāzu Kleita
€117.49 €70.49

(ražošana modelis liecina, izmēri lūdzu, sniedz mums savu informāciju izmēra, tāpēc, ka mēs varam pielāgot kleitu precīzāk( collās vai cm ): 1.pilnas krūtis =___collas 2.vidukļa =___collas 3.gurni =___collas 4.plecu pie pleca =___collas 5.dobi līdz stāvs =___ collas 6.augstums=___ collas 7.svars=___ kg 8.garums plecu, lai krūtis)

Izskatās arī
Sexy Spraugas, Liekšķere Kakla Spageti Siksnas Atpakaļ Mežģīnes Up Šifona Vakara Kleita Līnijas Kāzu Kleitu Balles Kleitas, Līgavas Kleitas Vestidos
€238.47 €119.23

(**atbalstīt** laipni lūgti manā veikalā, mūsu komanda var pielāgot parauga kleitu, lai atbilstu jūsu mērījumiem.lūdzu, izvēlieties lielums tuvu, lai jūsu ķermeņa izmērus iesniegt, lai.ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru vai krāsu, lūdzu, īsziņu ar mums vai sniegt mums ņemiet vērā, veicot pasūtījumu ļaut mums zināt, jūs vēlaties, lai jūsu kleita būtu piemērota.ja jums ir kādi jautājumi,)

Izskatās arī
Elegants Gaismas Ezera Zilā Šifona Māte No Līgavas Kleitas, Lai Kāzas Grīdas Garums Oficiālas Personas Vakara Kleita
€195.81 €117.49

(ur apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita. ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir)

Izskatās arī
Dziļš V-Veida Kakla Mežģīnes, Vakara Kleitas, Elegants Ar Garām Piedurknēm Līnijas Appliques Puse Balles Kleita Kroku Satīna Grīdas Garums Kleita Slavenība
€292.78 €143.47

(pasūtījuma veikts pakalpojums mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4. augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas. 5. dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas. 6. ja jums ir kādas citas)

Izskatās arī
Luksusa Arābu Āfrikas Mermaid Kāzu Kleitas Pie Pleca Backless Kristāla Rhinestones Vestidos De Fiesta Līgavas Kleita
€272.38 €231.52

(izmēri kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri kā mērījumi 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas rokasgrāmata, ideāli pieguļošs kleita sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un)

Izskatās arī
Angelsbridep 2024 Jaunu Bordo Bumbu Kleita 15 Gadus Vecā Quinceanera Kleitas Ar Appliques Princese Brithday Puse Kleitas
€173.93 €135.66

(laipni lūgti manā veikalā mēs apsolām jums izmantot labākās kvalitātes audumi, lai padarītu jūsu kleita.high-end kvalitāte ir mūsu mērķis ! lūdzu, sūtiet uz šiem mērījumiem, ja jūs izvēlaties pielāgota izmēra 1.krūtis _____collas vai ___cm 2.vidukļa _____collas vai___cm 3.gurni _____collas vai ___cm 4.dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___cm 5.dabas)

Izskatās arī
XPAY Sexy Mīļotā Melna samta Balli Puse Kleitas Atkaulošanas Sadalīt Garas Vakara Kleitas Ilusion Bodycon Slavenību Formālu Kleita
€122.42 €84.47

(laipni lūdzam xpay veikals , labākais ražotājs kāzu kleitas, veikals-xpay mēs dropshipping ... ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums)

Izskatās arī
2024 Jaunu Šifona Sarkanā krāsā ar garām Piedurknēm Iemeta Priekšā Sadalīt Jostas Kleita ar Fāzēm, Māte Līgava Kleita
€195.04 €103.37

(izmēri to, kā pasākums nodrošināt mērījumu izmēra *krāsu______________ *krūtis _______________ collas/cm *vidukļa________ collas/cm *hip _________ collas/cm *plecu pie pleca (mērot no aizmugures) _______ collas/cm *plecu pie grīdas (mēra bez kurpēm) _______ collas/cm *jūsu papēži, augstums: ________ collas/cm *jūsu augums _______)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Slēgs Kakla Rievotās Kāzu Kleitas Sirēna Spageti Siksnas Kroku Tīrīšana Vilcienu Līgavas Tērpi Sievietēm
€203.43 €113.92

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
Modes O-Veida Kakla Piedurknēm Loku Puķu Meitenes Kleita Kāzās 2023 Bumbu Kleita Ceļa Garums Pirmās Komūnijas Kleita Grezna Kleita
€123.61 €86.53

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu)

Izskatās arī
Aileen Melna Satīna Spalvu-line Elegants Puse Kleita Sievietēm 2024. Gadam Luksusa Gala Kleitas Sieviete Sieviešu Garās Kāzu vakarkleita
€182.98 €91.49

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Balts Ziloņkaula Kāzu plīvuri Mežģīņu Malu Katedrāle Līgavas plīvuru Veu de noiva Voile mariage Kāzu aksesuāri boda
€38.45

(jaunas ielidošanas balts ziloņkaula kāzu plīvuri mežģīņu malu katedrāle līgavas plīvuru veu de noiva voile mariage kāzu aksesuāri)

Izskatās arī
Fmogl Vestido De Noiva Elegants Mežģīņu Princese Kāzu Kleitas Luksusa Appliques Fāzēm Vāciņu Piedurknēm Līnijas Vintage Līgava Gwon
€382.86 €271.83

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. 1) pilnas krūtis = collās vai cm 2) vidukļa)

Izskatās arī