Tagi: kāzu kleita

Cena €138.65 €213.31

Pilns apraksts

Piezīme: Visiem izmēriem ņem ar rokām.Mērījumi tiks 1 līdz 3cm starpība, ko citādā veidā.

Piegādes Laiks: 3~20 dienas

Pasūtījuma Izmēra, Lūdzu, Izvēlēties jebkuru Izmēru un Atstāt Ziņu par Jūsu Šādus Mērījumus :

Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu .

Piemēram:Lieluma vienība :( cm vai collas)

1.Pilnas Krūtis = ___ collas(cm)

2.Vidukļa = ___ collas(cm)

3.Gurni = ___ collas (cm)

4.pleca līdz jostasvietai = ___ collas (cm)

5.shoulde uz grīdas ar kurpes ___ collas (cm)

Jums var būt nepieciešams veikt šīs measurments uz mani, ja jūsu kleita ar lencēm vai ar piedurknēm vai jums ir nepieciešams jaka, lai atbilstu jūsu kleita.

6.Plecu pie pleca = ___ collas (cm)

7.armseye = ___ collas (cm)

8.roku garums = ___ collas (cm)

9.biecp = ___ collas (cm)

nosūtīt measurments man, tiklīdz jūs pabeigt maksājumu .

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita Pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar proffesional vietējo pielāgot.

Piegāde

a.Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādāties, P. O. Kastes un militāro adreses (apo, FPO) nevar piegādāt.

b.Ja jums nāk no Brazīlijas vai Krievijas , lūdzu atstājiet savu pilno vārdu. (saskaņā ar koriģēto pasta politiku, Krievijas un Brazīlijas, saņēmēja nosaukums jānorāda pilns nosaukums.)

c.Par Nodokļu, Muitas, ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, par šo un nebūs jāsedz Nodokļu samaksu.Jūs varat ļaut mums zināt, tiesības deklarēt cena jūsu zemes gabalu.

Atgriezties & Kompensācijas

a.Ja mēs nosūtīt nepareiza stila vai nepareizu krāsu, mēs varētu atmaksāt naudu vai reship.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.

b.Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti pirkumu Lakshmigown, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, vismaz 7 dienu laikā no dienas, kad iesniegts.Mēs arī var pieņemt savu deklarāciju.

c.Ja preces ir bojātas tranzītā, lūdzu, saglabājiet visus dokumentus un iepakošanu un, sazinieties ar mums 7 dienu laikā no saņemšanas uz atdevi, instrukcijas.

Piezīme

a.Attēlu rezultātā fotogrāfija stāvoklis, iespējams, nav hromatiskās aberācijas, ja jūs neesat pārliecināts par krāsām, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

b.Ja jūs veicat kleita frāzi sadalīti nevar atgriezt vai apmainīt

Specifikācijas

  • drēbes de saviesīgs vakars courte: kleita princese balta
  • Grūtniecēm:
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • drēbes de mariée: Vestidos de Nova
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • kāzu kleitu boho: vestido de noiva sereia
  • Stils: Classic
  • Modes Elements: vintage
  • kāzu kleita plus size: trouwjurk
  • kāzu kleita: balta kleita
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills
  • Apdare: Appliques, Mežģīnes
  • abito da sposa: kāzu kleitas
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Faktisko Attēlu:
  • Īpašas Steigas, Lai Pielāgotu: Tikai ziņa mani
  • Piedurknes Stils: TVERTNE
  • CN: Dzjansu
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Zīmola Nosaukums: lakshmigown
  • boho kāzu kleita: vestido de casamento

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elegants-Line Kāzu Kleitas Sievietēm 2024. Gadam Mežģīnes O-Veida Kakla Vāciņu Piedurknēm Sadalīt Tilla Atklātu Atpakaļ Līgavas Kleita Slaucīt Vilcienu Vestidos De Noiva
€179.05 €107.43

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Mūsdienu Gaiši Violetā Sequines Satīna V-Veida Kakla Backless Balles Kleitas, Spageti Siksnas Pusi Spraugas Oficiāla Vakara Puse Kleita
€124.47 €62.23

(visi kleita mūsu veikalā , tā var būt pasūtījuma madesize un krāsu , lūdzu, neuztraucieties, tas . mums būs kleita ļaujiet jūs esat apmierināts,ja jums ir kāds jautājums vai prasība, lūdzu, ļaujiet man zināt, ar ziņu, vai sazināties ar mani uz līnijas. ja jūs nevarat atrast stilu, kas jums patīk mūsu kolekcijā mēs varam padarīt kleitas ar savu dizainu.jūs varat nosūtīt mums attēlus,)

Izskatās arī
Sevintage Elegants Arābija Satīna Balles Kleitu Spageti Siksnas Sequineds Plaet Ruched Puse Kleitas Grīdas Garums فساتين السهرة 2024
€156.42 €93.85

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kleitu 2024. Gadam Kāzu Kleitu vestido de noiva Ziloņkaula V Kakla Vienkārša Kāzu Kleita (A-line Līgavas Kleita drēbes de mariée
€135.41 €75.83

(☆ laipni atgādinājums ☆ 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. 3.ietekmē)

Izskatās arī
Modes O-Veida Kakla Piedurknēm Loku Puķu Meitenes Kleita Kāzās 2023 Bumbu Kleita Ceļa Garums Pirmās Komūnijas Kleita Grezna Kleita
€123.61 €86.53

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu)

Izskatās arī
Viens divi trīs Būri ar Vāciņu Gatavošanas Bambusa Steamer Zivis, Rīsi, Uzkodu Grozs Uzstādīt Virtuves Gatavošanas Rīki klimpu tvaika krāsns tvaika katls
€32.82 €15.76

(laipni lūdzam veikt pasūtījumu,visas produkts ir izgatavots, izmantojot mūsu rūpnīcā.mēs apsolām, kuģu dienā jūs veicat pasūtījumu,ļoti ātri var saņemt paku. laipni lūdzam veikt pasūtījumu,visas produkts ir izgatavots, izmantojot mūsu rūpnīcā.mēs apsolām, kuģu dienā jūs veicat pasūtījumu,ļoti ātri var saņemt paku. mēs esam ražotājs,laipni lūdzam veikt pasūtījumu,mēs pārliecināts,)

Izskatās arī
Balts Pie Pleca Vestido De Noiva Kāzu Kleitu Vilcienu Pasūtījuma Plus Lieluma Līgavas Tilla Mariage
€195.81 €166.44

(pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī. papildu)

Izskatās arī
Ceriņi Lavandas Appliques Quinceanera Kleitas Bumbu Kleita 2023 Ar Cape Mežģīnes Fāzēm Salds 15 Kleitu Mežģīnes-up Vestidos De 15 Anos
€262.54 €210.03

(apraksts to, kā pasākums kvalitātes garantija kuģniecības laiks atsauksmes)

Izskatās arī
Mīksta Šifona Boho Kāzu Kleitas Burvīgs Mežģīnes Garām Piedurknēm Kāzu Kleitas Sexy V Kakla Slaucīt Vilcienu Ruched Vestidos De Mariee
€184.87 €109.07

(izmērs instrukcija tas var palīdzēt jums zināt izmēru labāk. informācija par produktu vairāk bildes dos jums labāku izpratni par šī kleita to, kā pasākums iepakojums 1. iekšējais iepakojums: opp maisā ar mūsu zīmolu logo. 2. ārējais iepakojums: kurjeru soma 3. krāsu somas var tikt veikta saskaņā ar klientu prasībām. atgriezties &kompensācijas)

Izskatās arī
Vienkārša Kvadrātveida Apkakles Baltas Kāzu Kleitas Sievietēm Pusē Dalīts Bez Piedurknēm, Jostas Mūsdienu Pielāgot Pasākumus, Lai Drēbes De Mariee
€152.55 €112.88

(pasākumi kā izvēlēties savu pasākums izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. detalizēti parāda aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. piegāde radīt visas kleita ir roku darbs. paiet 10-15 dienās parasti, lai pabeigtu savu kleitu lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Booma Vienkāršs, Elegants, Īsās Kāzu Kleitas, balles Kleitas Strapless Sirēna, Līgavas, Vakara Kleitas Sievietēm Kokteilis Puse Kleitas
€166.13 €83.06

(custom izmēri ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm. roku)

Izskatās arī
Melnā Vakara Kleitu Balli Elegantu V-kakla Augstu Muguras Kleita itālijas Makaronu Siksna Decal Oficiāls pasākums Kleita Sieviešu Vakara Kleita
€285.00 €99.75

(laipni lūgti mūsu veikalā 1:oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.brazīlijas draugiem pievērsiet uzmanību, lūdzu:lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express piemēram, ems.muitas tas ir nepieciešams.paldies par jūsu sadarbību. izmērs custom made)

Izskatās arī
2 Stīpu Svārki Underskirt Krinolīns Īsu Pusi Slīdēšanas Bumbu Kleita Apakšsvārki Underskirt apliecība, Lolita Cosplay Balta 2023
€5.69 €4.84

(paketē iekļauts 1 x apakšsvārki (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu palīdzība, un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. maksājumi maksājumi)

Izskatās arī
EVLAS Luksusa Ziloņkaula Puķu Meitenes Kleita Kāzās 2023 Tilla Mežģīņu Aplikācijas Organza Bērniem Grezna Kleita Birthday Party Kleita TFD106
€198.09

(ja jūs izvēlaties, lai pielāgotu produktus, lūdzu, īsziņu ar mums ar savu lielumu parametri. (kā parādīts attēlā) 1. augstums (galvu pret grīdu) : ___ cm/collas. 2. krūtis: ___ cm/collas. 3. viduklis : ___ cm/collas. 4. gurni: ___ cm/collas. 5. garums no augšas (pleca līdz viduklim): ___ cm/collas. 6. piedurknes garums: ___ cm/collas. 7. grīdas garums kleita (pleci uz grīdas): ___ cm/collas.pasākumu atbilstīgi)

Izskatās arī
Jessica Rozā Balles Kleitas, Grezns Mirdzums Tilla Vakara Kleita Pasaku Puse Kleita Formālu Gadījumos, Kāzu Kleitu فساتين السهرة
€211.20 €105.59

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Noņemams Vilcienu Sirēna Luksusa Kāzu Kleitu 2024 Jaunu garām Piedurknēm pie Pleca Kāzu Kleitas Pielāgotus, Dubaija Sieviešu свадебное п
€413.49 €206.75

(noņemams vilcienu sirēna luksusa kāzu kleitu 2024 jaunu garām piedurknēm pie pleca kāzu kleitas pielāgotus, dubaija sieviešu свадебное п pls ziņu mums jūsu mērīšanas izmēra 1.krūtis:____cm/collas 2.viduklis:____cm/collas 3.gurni:____cm/collas 4.plecu pie pleca:____cm/collas 5.roku garums:____cm/collas 6.dobi līdz stāvs ar papēžiem:____cm/collas 7.augstums)

Izskatās arī