Cena €92.52 €185.05

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam:

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Papildu Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC sistēmu.

2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.

3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai uzzinātu vairāk.

Veikts pasākums

Mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri.

1. Krūtis = ___ cm/collas.

2. Vidukļa = ___ cm/collas.

3. Gurni = ___ cm/collas.

4. Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas.

5. Dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas.

6. Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Lūdzu, izlasiet norāda turpmāk rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Piezīmes:

A. produkts nesatur nekādus piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru vai apakšsvārki, cena ir par vienu kleitu tikai.

B. ietekmē daudzi faktori, piemēram, griešanas prasmes dažādu šuvēju, fotogrāfija, apgaismojums, kameras leņķi un dažādu elektronisko displeju, tur var būt nelielas atšķirības starp kleitu jūs saņemt un bildes iepriekš.Lūdzu atļaut dažas nelielas atšķirības, kas ir normāla parādība, jo mūsu kleitas ir atdarinājumi, paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

C. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.

D. Mēs iesakām jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, skatiet mērīšanas instrukcijām un mērīt sevi uzmanīgi.

E. Kleitu var veikt Pielāgoto Izmēru, Krāsu, Dizainu.

F. Visas kleitas nav noliktavā, ražošanas sākas pēc tam, kad pasūtījums ir apstiprināts.

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?

A: vispār, mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.

J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?

A: Jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.

Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas?

A: Jūs varat sūtīt mums bildes jūsu sapņu kleitas, mēs jums pateiks cenu, ja materiāli ir pieejami, tad jums maksājuma saites pēc jūsu apstiprinājuma.

Q: Ko man darīt, ja tur ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A: Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda, mums būs par to atbildīga.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi vienu minūti.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, nav svarīgi, kas notiek, Mēs uzskatām, ka mēs varam atrast labākais veids, kā atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Booma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Modeļa Numurs: Q23083005
  • Godu: Balli, Īpašu Gadījumu Kleitas
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Materiāls: Poliestera
  • Kleitas: Mini Balles Kleitas
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Faktisko Attēlu:
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Vilciens: NAV
  • Apdare: Daudzpakāpju
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • CN: Dzjansu
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Modelis Tips: Citi
  • Stils: Vienkāršs
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Plus Lieluma: Standarta izmēru vai plus lieluma
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Auduma Veids: Tills

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Fāzēm Pērles Kāzu Plīvurs, Viens Slānis ar Ķemmi Tilla Līgava Headpiece Aksesuārs Līgavas Plīvuri Sieviešu Accesories
€24.94 €12.46

(sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). e. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma. kompensāciju : valkāšanai,)

Izskatās arī
Xijun Saūda Arābu Tafta Daudzpakāpju Ruffles Vakara Kleitas Pusē Sadalīt Plisēt Ruched Balles Kleitu Oficiālā Puse Kleita 2023
€129.81 €90.87

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu.vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem: ___cm/collas 5.kopējais augstums(no galvas līdz grīdai) : ___cm/collas 6.augsta papēža:___cm/collas 1.man vajag citu)

Izskatās arī
Divi Gabali Balles Kleitas Ar Vienu Plecu Atpakaļ Spraugas Mežģīnes Sirēna Puse Kleita Dubaija Aso Ebi Slavenību Vakara Tērpi
€249.78 €124.89

(pircējam paziņojums 1.visas kleitas mēs, kas būs nedaudz atšķiras no sākotnējā attēlu, jūs redzēt šajā vietnē , un izmērs būs vairāk vai mazāk, liels vai mazs, no 1 līdz 3 cm . 2.ja esat veicis pasūtījumu ,mūsu apstrādes laiks ir 15-18 darba dienas ,piegādes laiks 5-7 dienas, kad jūs izvēlieties dhl/ups/fedex .ja jums ir steidzami ,jūs varat maksāt papildus par rush maksa ,vēlas jūs)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleita Princese Bumbu Gājienā Piedurknēm Baltā Tilla Mežģīnes Decal Pirmās Komūnijas Bērniem Pārsteigums Dzimšanas Dienas Dāvana
€97.29 €48.65

([xlmodel]-[produktu]-[58707] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58693] laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi)

Izskatās arī
LINDO NOIVA Satīna Kroku Kāzu Kleitas 2023 Puff Īsām Piedurknēm Līgava Kleitu Virs Ceļgala Sexy Vasaras Kāzu Kleitas Muguras
€127.27 €76.36

(ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā šādas izrādes: (1) krūtis: _______collas/cm (2) viduklis: _______collas/cm (3) gurni: _______collas/cm (4) plecu uz grīdas (bez apaviem): _______collas/cm (5) plecu pie pleca(plecu platums): _______collas/cm (6) augstums : _______collas/cm ja kleita ir siksna vai piedurknēm , mums vēl ir nepieciešami)

Izskatās arī
A-Līnijas Māte Kleita Apaļu Kakla Mežģīnes, Aplikācijas Izšūtas Šifona Ielocēm 1/2 Uzmavas 2023 Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm
€218.78 €109.39

(ustom izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža)

Izskatās arī
Eightree Zaļās Satīna Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Piedurknēm Potītes Garums Dubajas Arābu Balles Kleitas Lielo Loku Oficiālas Notikuma Kleita
€139.45 €83.67

(laipni lūdzam eightree vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Sevintage Elegants Arābija Satīna Balles Kleitu Spageti Siksnas Sequineds Plaet Ruched Puse Kleitas Grīdas Garums فساتين السهرة 2024
€156.42 €93.85

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Luksusa Dubaija Šampanietis Zelta Sirēna Vakara Kleita ar Noņemamām Overskirt Pie Pleca arābu Kāzu Puse
€426.97 €298.88

(par šo veikals šo veikalu vada jauniešu grupa ar sapņiem.ja jūs izvēlaties mūsu produktu, mēs noteikti sniegs jums apmierinošu kleitu.lūdzu, uzticieties mums q:kā pielāgotus, krāsas? a: mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotas krāsas pakalpojumus. jūs varat pamatojoties uz krāsas karti izvēlēties, kas jums patīk krāsas, vai jūs varat sazināties ar mums. q:kā uz)

Izskatās arī
Lakshmigown Luksusa Šampanieti Flroal Boho Kāzu Kleitu 2023 Vestiti Donna Sexy Līgavas Beach Kāzu Kleitas Pie Pleca
€207.83 €139.25

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Othray Sirēna Elegants Kāzu Viesu Oficiāla Vakara Kleita Liekšķere Kakla garām Piedurknēm Tīrīšana / Otas Vilcienu Satīna ar Gludu 2023
€313.89 €147.53

(1. -visām kāzu un formālās kleitas ir pielāgojama 2. ja vēlaties pielāgot, lūdzu, sūtiet mums šāda izmēra 3. pēc pasūtījuma veikšanas, un maksāt. 4. kā izmērīt, lūdzu, skatiet mūsu dati lapa 5. 1.krūtis = ___ collas(cm) 6. 2.vidukļa = ___ collas(cm) 7. 3.gurni = ___ collas (cm) 8. 4.pleca līdz jostasvietai = ___ collas (cm) 9.)

Izskatās arī
ANGELDBRIDEP Klasisko Bumbu Kleita Kāzu Kleitu Mežģīnes-up Korsešu Modes Aplikācijas Redzēt-thourgh Augšējā Mantija De Soirée De Mariage Plus Lieluma
€122.52 €95.56

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs apsolām jums izmantot labākās kvalitātes audumi, lai padarītu jūsu kleita.high-end kvalitāte ir mūsu mērķis ! preces tiks nosūtīt pa tnt, ups, fedex, dhl, ems kuģniecības laiks: 4-7days ar tnt, ups, fedex, dhl šī ir starptautiska sūtījuma.prece tiks couriered no ķīnas uz jūsu norādīto adresi.mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana)

Izskatās arī
Lavandas Mīļotā Bumbu Kleita Quinceanera Kleitas Vestidos De 15 Anos Modes 3DFlower Frēzēšana Tilla Sweet 16 Princess Puse Gow
€250.50 €237.97

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS Mermaid Kāzu Kleitas Sieviete 2024. Gadam Mīļotā Spageti Siksnas Izšuvumus, Satīna Kāzu Tērpu Vestidos De Novia
€420.65

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
Elegance Sieviešu V-veida kakla Grīdas-garums Tilla Perspektīvas Sajūtu Dizaina Oficiāls pasākums Kleitas 2024. Gadam Sexy Spraugas Balli Vakara Kleita
€141.11 €87.49

(forcstm izmēra ja jums nav atrast atbilst jūsu izmērs uz izmēru chart, jūs varat nosūtīt savu mērījums ar mani, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgoto izmēru pakalpojumu. a. augstums ___collu vai ___cm. b. dobi līdz stāvs ___collu vai ___cm , c. krūtis ___collu vai ___cm, d. vidukļa ___collu vai ___cm, e. gurni ___collu vai ___cm, vai arī cita izmēra. par)

Izskatās arī