Cena €324.23 €341.30

Pilns apraksts

Izmērs ChFAQ:mākslas

TO, KĀ PASĀKUMS

KRĀSU DIAGRAMMAS

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Zīmola Stāsts

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita Pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?

Mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.Jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.Mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu.

2. Es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai Var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu?

Absolūti OK!Lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

3.Es varu izvēlēties dažādu krāsu un pielāgoto izmēru?

Pārliecināts,lūdzu, skatīt informāciju zemāk.

4. Steidzami vai Skriešanās, Lai

Mēs arī pieņemt steigā, lai.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms lai apstiprinātu datumu un bezmaksas attiecīgi,paldies.

5.Muitas nodevas

Lielākajā daļā laika, dažreiz dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.

Piezīmes:

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4. Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Pamatnostādne pirms iegādāties kleita tiešsaistē.

5. Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) būs 8-15 darba dienu laikā(Steidzamības rīkojumus, izņemot gadījumus).

6. Pirms pasūtījuma, lūdzu izlasiet visus mūsu saraksti uzmanīgi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

PIEGĀDE

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet;"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet man pirms maksājuma vai atstāt jaunu ziņu ar mani, kad jūs darīt to,mēs atbildēsim jums pēc 24 stundām.paldies

Specifikācijas

  • Godu: Quinceanera
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • CN: Dzjansu
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana, PRIEKŠGALA, CRYSTAL, Mežģīnes
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Materiāls: KOKVILNAS, neilona, Veļa, Bambusa Šķiedras
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Vienkāršs
  • Modelis Tips: Citi
  • Faktisko Attēlu: No
  • Vienuma Tips: Quinceanera Kleitas
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Auduma Veids: Tills
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Zīmola Nosaukums: OLOMLB

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Āfrikas Stila Mežģīņu Kāzu Kleitas Tērpi Milzīgais Kakla Atpakaļ Uz Pogas Līgavas Plus Lieluma Slaucīt Vilcienu Jaunākās
€218.78 €185.96

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri mērījumu izmēra paketē iekļauts 1 x kleita (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
Kāzu Cimdi-Kāzu Cimdi Pirkstiem Īsu Punktā, Elegants Rhinestone Kāzu Aksesuāri Līgava
€7.23 €4.98

(1.brazīlijas draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express, piemēram, dhl,ems.muitas tas ir nepieciešams .paldies par jūsu sadarbību.)

Izskatās arī
Booma Melnā un Baltā Sirēna Vakara Kleitas Pavada Plisēt Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm Saūda arābu Oficiālu Balli Puse Kleitas
€126.88 €88.82

(veikts pasākums ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm. q:)

Izskatās arī
Burvīgs Jaunā Sudraba Māte Līgava Kleita, Mežģīņu Kleitas Ceļa Garums Kāzu Kleitas ar Īsām Piedurknēm 2023 Pārdošanā
€173.93 €86.96

(kronšteinu tips: 1. cena ir par kleitu, tikai, nav neviena piederumi, piemēram, cimdi, jaka, plīvurs vai svārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma, cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu mērījumus, ja jūs izvēlaties pasūtījuma, skatīt zemāk par mērīšanas instrukcija. 1) pilnas krūtis = collās vai cm 2) vidukļa = 3) gurni = 4))

Izskatās arī
Rozā Spīdīgu Bumbu Kleita Quinceanera Tilla Kleita Zelta Appliques Ziedi Priekšgala Pie Pleca Salds 15 16 Gadu Dzimšanas Dienas Svinības Oficiāli
€312.85 €297.21

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
Bealegantom 2024. gadam Sexy Mežģīņu Īsās Homecoming Kleitas Viena Shouler Fāzēm Mini Graudation Kokteilis Oficiālu Balli Puse Kleita QA125
€84.54 €67.64

(laipni lūgti mūsu veikalā jautājums: es nezinu, kuru izmērs ir piemērots man, kā es varu izvēlēties izmēru? atbilde: mūsu izmēri ir usa standarta izmērs, ja jums nav skaidrs, kāda ir jūsu izmēra, lūdzu, lūdzu, piegādes krūtis, viduklis, gurni un augstumu mums. jautājums: vai ir pielāgota kleita pieejama? atbilde: mēs varam padarīt kleita kā jūsu mērījumiem, lūdzu, lūdzu)

Izskatās arī
YouLaPan HP305 Sakausējuma Lapas Līgavas Galvas Rhinestone Headpiece Kāzu Matu Aksesuāri, Līgavas Tiara Līgavu Matu Rotas
€34.10 €17.05

(youlapan hp305 sakausējuma lapu kāzu tiara līgavas vainaga kāzas, kāzu matu aksesuāri sakausējuma līgavas galvas rhinestone headpieces 1.materiāls:rhinestone/sakausējuma lapu 2.dzimums: sievietes/sievietes 3.krāsa:sudraba/zelta pakete ietver:1pc kāzu matu tiara hp305 : 13*27cm/5.12*10.63 gadā hp282 : 11.5*28cm/4.53*11.02 gadā hp286 : 12*30cm/4.72*11.81 gadā hp256)

Izskatās arī
Citi Krasta Balta Satīna Balles Culotte Kleitas malu Noapaļošana Strapless Grīdas-Garums Elegants Sieviešu Puses Gwon 2023 فساتين سهره فاخره
€131.90 €94.97

(produkta parādīt ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca)

Izskatās arī
Jessica Sarkana Balles Kleita Off-the-plecu Tilla Vakara Kleita Halāti De Soirée Oficiālās Reizēs, A-veida Kāzu Kleitu
€165.11 €82.56

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
Graciozs Sequined Spalvu Balles Kleitas Strapless Pusē Sadalīt Ilūziju Sirēna Vakara Kleita Pasūtījuma فساتين السهرة
€305.20 €271.63

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Lavandas Mīļotā Bumbu Kleita Quinceanera Kleitas Vestidos De 15 Anos Modes 3DFlower Frēzēšana Tilla Sweet 16 Princess Puse Gow
€250.50 €237.97

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Slēgs Kakla Rievotās Kāzu Kleitas Sirēna Spageti Siksnas Kroku Tīrīšana Vilcienu Līgavas Tērpi Sievietēm
€203.43 €113.92

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
Balts Pie Pleca Vestido De Noiva Kāzu Kleitu Vilcienu Pasūtījuma Plus Lieluma Līgavas Tilla Mariage
€195.81 €166.44

(pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī. papildu)

Izskatās arī
Princese Mīļotā Līgavas Kleita 3/4 Mežģīņu Piedurknēm Aplikācijas Pogu Atpakaļ, Kāzu Bumbu Kleita 2023 Eleganti Tilla Vilcienu Drēbes De Mariée
€233.98 €191.86

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visas kleitas var custom made in adulet un meitenes izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu)

Izskatās arī
Sexy Backless Baltā Satīna Kāzu Kleita Sirēna 2022 Vestidos Elegantu Līgavas Beach Kāzu Kleitas Bez Piedurknēm Ātra Piegāde
€185.95 €120.87

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Jaunā Stila Vakara Kleitas Mežģīnes V-veida kakla Frēzēšana Balli Puse Kleita Ilgi Vestidos De Fiestas De Noche Para Mujer
€174.91 €122.44

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1, sapulču dažādas prasības no dažādiem pircējiem, mums ir preces noliktavā un pēc pasūtījuma, kādas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums! 2 prece nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki (rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir ar kleitu tikai! 3, pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt)

Izskatās arī
Jaunie Nāk Rozā Satīna Zelta Aplikācijas Mežģīnes O Kakla Augsta Zema Stila Puķu Meitene Kleita Baby Girl Birthday Party Kleita ar Lielo Loku
€120.55 €60.27

(laipni lūgti manā veikals informāciju, kas nepieciešama custom-made kleitas lieluma vienība: centimetri vai centimetru (cm) 1. krāsu: ------- 2. krūtis: ------- cm 3. viduklis: -------cm 4. gurni:-------cm 5. dobi līdz stāvs:-------cm 6. augstums:-------cm(no augšas galvas līdz kājām bez kurpēm) 7. jūsu paredzamo ierašanās datumu: ------- (kleitas)

Izskatās arī