Cena €5.02 €17.41

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Saderīgs Marku/Modeli: Sony
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Vētra Wyrm
  • Savietojams Sony Modelis: playstation, PS5
  • Modeļa Numurs: PS5 Kontrolieris Shell

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

CPDD Uzņēmēja Uzglabāšanas Maisiņš PS Portāla EVA Pārnēsāšanas Soma Spēļu Konsole Aizsardzības Gadījumā, Anti-scratch Triecienizturīgs Somas Portatīvo
€7.50 €4.27

(funkcijas: saglabāt savu spēļu konsoles un piederumi, kas aizsargātas ar šo izturīgs uzglabāšanas soma izgatavota no kvalitatīviem eva materiāla.novērst skrāpējumiem, triecieniem un ūdens bojājumus, nodrošina transportu. paredzētas ērtības un pārnesamību, tas viegls glabāšanas soma ir ideāls par spēlētājiem, kuri bieži ceļo.tās kompaktais izmērs ļauj viegli uzskaites nemazinot aizsardzību. piemērots)

Izskatās arī
PIEAUGUMS-Mobilās Spēles Kontrolieris Mobilo Gamepad PUBG Rīkoties ar Kursorsviru L1 R1 Pogu Trigger Spēle Šāvēja Kontrolieris Tālruni
€14.24 €8.54

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. spēlē uzlādes neietekmē spēlē uzlādes un ēšanas vistas laimīgi. jūs varat ēst vistas kad jūs nodot to.jūs šeit ierodas, lai ēst vistas, un jūs esat dzimuši, lai ēst vistu. jaunām pretbloķēšanas dizaina, plašu redzējumu, ļauj voldemorts nekur tupēt. 115mm-170mm)

Izskatās arī
Izskatās arī
spēļu kontrolleris PS4 Saderīgs ar PS4/Slim/Pro/GAB ar 360°Kursorsviru/Dual Vibrācija/6-Ass Kustības gamepad
€42.96 €9.71

(šī bezvadu spēļu kontrolieris nosaka paaudzes play, kas apvieno revolucionāru funkcijas un komfortu ar intuitīvu, precizitātes pārbaudes.bezvadu dizains ļauj bezšuvju savienojumu ar savu spēli sistēmā, tādēļ jūs varat sākt spēlēt uzreiz.attīstījusies analog sticks un nospieda pogas ļauj nepārspējamas precizitātes, ar katru kustību, bet inovatīvas tehnoloģijas, piemēram, multi-touch, klikšķināmos)

Izskatās arī
Par Wpl B16 B36 Nomaiņa Bāzes Līdzsvaru Valdes Piederumi Diy Uzlabot Modificēts Modelis Rotaļlieta, Tālvadības Pults Rāmja Skrūves, Metāla
€72.94 €33.55

(modeļa numurs:bāzes balance board tehniskie parametri:kv1100 lietošana:transportlīdzekļu & tālvadības rotaļlietas rc daļas un accs:bāzes balance board upgrade daļas/piederumi:bāzes līdzsvaru valdes tālvadības perifērijas ierīces/iekārtas:bāzes balance board četru riteņu piedziņa :bāzes balance board instrumentu piederumi:bāzes balance board lietošana: transportlīdzekļu & tālvadības rotaļlietas upgrade)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Spēli Kontrolieris Stāvēt Atbalsta Turētājs ar Slēdzi Pro PS5 Xbox Sērijas Universāls Gamepad Mount Kursorsviru Plaukts
€27.17 €19.02

(augstas kvalitātes spēli kontrolieris stāvēt atbalsta turētājs ar slēdzi pro ps5 xbox sērijas universāls gamepad mount kursorsviru plaukts roktura modelēšana jums, skaisti un viegli izmantot, pievienot tehnoloģijas, lai jūsu darbvirsmas! rozā un balto nogāzi, zilā un zaļā ceļa slīpumā, zilā un violetā slīpums šīs trīs krāsas, caurspīdīgs, gaismas nepieciešams, lai atbilstu to pašu)

Izskatās arī
Konsole Nepievelk Putekļus Gadījumā Oxford Aizsardzības Uzmava Melnā Aizsargs Spēlē
€3.52 €2.11

(apraksts: izturīgs materiāls: konsole, putekļu necaurlaidīgs segums ir izgatavots no oxford auduma virsmu, kas ir soft touch sajūta un ūdensizturīgs. īpaša konstrukcija: šis produkts ir vienkārša dizaina, bet ļoti praktiski izmantot, sniedzot jums labu, izmantojot gūto pieredzi. noderīga funkcija: ar putekļu necaurlaidīgu vāku var aizsargāt ar glancētu virsmu konsoles perfekti.un aizmugurējais)

Izskatās arī
Izskatās arī
3D Analogo Kursorsviru īkšķi Nūju J-o-y-Con Kreiso un Labo Pogu, Rezerves Daļu, lai Pārslēgtos N-S-J-o-y-Con Kontrolieri
€3.13 €2.53

(3d analogo kursorsviru īkšķi nūju j-o-y-con kreiso un labo pogu, rezerves daļu, lai pārslēgtos n-s-j-o-y-con kontrolieri apraksts: 1.savietojams: nintendo slēdzis prieks-con 2.noteikt 3d kursorsviru w/ flex kabelis 3.katra prece tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas. 4.aizstāt jūsu bojāts , bojāta, krekinga un nelietojams daļas 5.nav nepieciešams maksāt par augstas)

Izskatās arī
Par PS5 Spēļu Konsole Sienas Uzglabāšanas Plaukts PS VR2 Roktura/Headphone Statīvā PS5 Spēles Disku Kastes Uzglabāšanas Plaukts
€68.00 €33.99

(par ps5 spēļu konsole sienas uzglabāšanas plaukts ps vr2 roktura/headphone statīvā ps5 spēles disku uzglabāšanas plaukts apraksts: produkta parametri. produkta nosaukums: par ps5/ps vr2 spēļu konsole sienas uzglabāšanas turētājs glabāšanas ietilpība: p5 uzņēmējas 1, rokturis, 4, psvr 1, austiņas 1, lai saglabātu 14 spēļu diskus krāsa: balta materiāls: abs)

Izskatās arī
1/2GAB par Nintend Slēdzi & OLED Gamepad Kontrolieris Gamepad Puses Virve - Delnas Siksniņu, Portatīvo datoru, Video Spēles, Piederumi
€22.55 €13.53

(1/2gab par nintend slēdzi & oled gamepad kontrolieris gamepad puses virve - delnas siksniņu, portatīvo datoru, video spēles, piederumi apraksts: spēle mašīnu piederumi veids: spēļu komplekts atbilstošajiem produktiem: joycon spēle versija: īsta/ spēle programmatūra video spēles reitings: entry level specifikācijas: 1. rokas virve, pa kreisi un pa labi, universāls,)

Izskatās arī
300pcs Drošības Uzlīmes, Zīmogu PlayStation PS3 Uzņēmēja Korpusa Apvalks Garantijas Plombu Marķējums
€20.62 €17.73

(300pcs drošības uzlīmes, zīmogu playstation ps3 uzņēmēja korpusa apvalks garantijas plombu marķējums)

Izskatās arī
Mežzinis X MD Spēles Karti 16 Bitu ASV Segumu Sega Megadrive Genesis Video Spēļu Konsole Kārtridžs
€16.79 €8.39

(amats: 1. retro spēles karti, strādā perfekti, piemērots spēlētājiem kolekcija. 2. pārpublicēšana spēles karti, izgatavots ķīnā. 3. nav brīdinājuma etiķetes atjauninājumu, ja jums ir nepieciešams spēli etiķetes, tāpat kā priekšstatu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas pirms laišanas pasūtījumu. 4. atbalsta pielāgot spēles, lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams. 5.)

Izskatās arī
JCD Nomaiņa ABXY Virziena Taustiņus SR SL L R ZR ZL Izraisīt Pilns Komplekts Pogas, lai Pārslēgtos JoyCon
€11.57 €0.45

(rezerves abxy virziena taustiņus sr sl l r zr zl izraisīt pilns komplekts pogas, ar rīkiem, ar slēdzi prieks-con)

Izskatās arī
Maksas Rīkoties ar Vienu Lādētāju, Portatīvā Vienu Lādētāju, LED Indikators, Ātrās Uzlādes Un Uzglabāšanas Plaukts Dizains PS5 Kontrolieris
€31.93 €11.50

(efektīvi ieslēgšanas savu kontrolieri, ar mūsu oriģinālo lādētāju.led indikators palīdz jums izsekot jūsu uzlādes statusu, bet plug-and-play iezīme padara to viegli izmantot.plus, jūs varat glabāt un parādīt savu kontrolieri, izmantojot komplektā iekļauto uzglabāšanai un izstādīšanai plaukts.atgriezties spēlē ātrāk ar mūsu lādētāju. specifikācijas: produkta nosaukums: uzlādes bāze)

Izskatās arī
Niķeļa pārklājumu uz SEGA Genesis 1 3.5 mm plug dual channel scart av kabelis 1.8 metriem NEO GEO
€11.15 €9.15

(niķeļa pārklājumu uz sega genesis 1 3.5 mm plug dual channel scart av kabelis 1.8 metri 1pc× kabelis)

Izskatās arī
Gamepad Kursorsviru,Spēļu Piederumi 3D Prieks-con "Nintendo" Slēdzis/Lite Apkopes Spēļu Vadāmierīces, Nomaiņa un Remonts.
€6.68 €4.68

(gamepad kursorsviru,spēļu piederumi 3d prieks-con nintendo slēdzis/lite apkopes spēļu vadāmierīces, nomaiņa un remonts.)

Izskatās arī
Uzņēmēja Disku divslāņu Uzglabāšanas Kastes Turētājs Spēle Diska Torņa Vertikālo Statīvu Var Saglabāt Spēli Diski PS 4 PS 5 Slēdzis X-boxOne
€44.79 €22.39

(aprakstīt: 1. spēle stāvēt var uzņemt līdz 23 spēļu kārtis, kuras var novietot vertikāli vai horizontāli 2. spēle uzglabāšanas tornis ir viegli salikt un izjaukt, un kombinācija no katras daļas, ir iespējams samontēt piemēram, celtniecības bloki 3. šo spēli box glabāšanas plaukts ir izgatavots no abs materiāla, izturīga un izturīga 4. spēle disku uzglabāšanas plaukts)

Izskatās arī