Cena €8.54 €14.24

Pilns apraksts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Spēlē uzlādes neietekmē spēlē uzlādes un ēšanas vistas laimīgi.

Jūs varat ēst vistas kad jūs nodot to.Jūs šeit ierodas, lai ēst vistas, un jūs esat dzimuši, lai ēst vistu.

Jaunām pretbloķēšanas dizaina, plašu redzējumu, ļauj Voldemorts nekur tupēt.

115mm-170mm stiept garumā, kas atbalsta mobilo telefonu, kas jaunāki par 65 collas.

Simulācijas tehnoloģijas, sprūda pogu dizainu, izcilu fotografēšanas pieredze.

Produkta nosaukums: Mobilo spēli roktura mēlīti

Krāsa: melna

Materiāls: ABS+alumīnija sakausējuma

Izmērs: 17.5x12x5.2cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Rokturis

1 * USB datu kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: MiLESEEY
  • Sprūda Pogu Tipa: NAV
  • Saderīgs Marku/Modeli: Citi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

spēļu kontrolleris PS4 Saderīgs ar PS4/Slim/Pro/GAB ar 360°Kursorsviru/Dual Vibrācija/6-Ass Kustības gamepad
€42.96 €9.71

(šī bezvadu spēļu kontrolieris nosaka paaudzes play, kas apvieno revolucionāru funkcijas un komfortu ar intuitīvu, precizitātes pārbaudes.bezvadu dizains ļauj bezšuvju savienojumu ar savu spēli sistēmā, tādēļ jūs varat sākt spēlēt uzreiz.attīstījusies analog sticks un nospieda pogas ļauj nepārspējamas precizitātes, ar katru kustību, bet inovatīvas tehnoloģijas, piemēram, multi-touch, klikšķināmos)

Izskatās arī
Saint Seiya Anime PS5 Disku Ādas Decal Uzlīmes Vāks Konsole un 2 Kontrolieri PS5 Diska Ādas, Vinila Uzlīmes
€18.31 €7.51

(saint seiya anime ps5 disku ādas decal uzlīmes vāks konsole un 2 kontrolieri ps5 diska ādas, vinila uzlīmes produkta apraksts: 100% pavisam jaunu. modes stilu, krāsas ādas kategorijas uzlīme uz ps5 viegli izmantot, un nūju.viegli noņemt pilnībā. augstas kvalitātes, noņemams līmi nodrošināti vinila. aizsargāt jūsu konsole un personas datu apstrādātāju no putekļiem)

Izskatās arī
Lapa Sensors Pievads Par Bungu Hi Hat Pedāļa Gumijas Daļa Circuit TD4 9 11 15 17 Roland VM-8 TD-1 Hi Hat Pedāļa Gumijas
€17.90 €2.17

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls:plastmasa izmērs: a: 7,5 cm/2.95 gadā b: melna: 7*3.3 cm/2.75*1.29* balta: 3.5 cm/1.37 gadā krāsa:melna/balta paketē iekļauts: 1set piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības,)

Izskatās arī
Somiņa Spēļu Konsoles Ceļojumu Uzglabāšanas Gadījumā, Galda Statīvu Ēnojumu Panelis Spēļu Piederumi Aizsardzības Gadījumā, Cietā Apvalka
€16.64 €11.15

(aizsargāt jūsu spēļu konsole ar mūsu izturīgs pārsegs, kas piedāvā profesionālo optisko konstrukciju un sejsegu, ka var brīvi regulēt, lai optimāli spēļu pieredzi.nav nepieciešami instrumenti un gaismas un portatīvo on-the-go spēļu.baudīt izcilu izturību un aizsardzību, lai jūsu konsole. nosaukums: 3-in-1 protective cover sejsegu turētājs modelis: st-zf40 piemērojamie modeļi: tvaika)

Izskatās arī
Par ASUS ROG Sabiedrotais Pilna Silikona seguma Gadījumā Soft Ar Šūpuļzirgs Vāciņi ROG Rokas Spēļu Konsole Anti Aizsardzības Gadījumā
€16.20 €8.10

(pilnīga aizsardzība šis augstas kvalitātes silikona materiāls ir mīkstāks nekā tpu, givingour rokās ērtāk jūtaties, spēlējot spēles,kas novērš putekļu, skrāpējumiem un triecieniem. piliens aizsardzība absorbē triecienu jūsu ierīce var receivefrom nejaušu pilieni un izciļņiem. viegli uzstādīt mīksts silikona materiāls, viegli uzstādīt un noņemt. ērti)

Izskatās arī
18-Pin Oglekļa Šķiedras Pirkstu Uzmavas PUBG Mobilās Spēles Kontaktam Ekrānā Pirksta Uzmavas(120 Gab.)
€6.80 €4.36

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [oglekļa šķiedras 100% pārklājumu] virsma ir pilnībā pārklāta ar oglekļa šķiedras, un pirkstu gultiņas ir super augstas jutības visur.ne tikai samazina berzi uz ekrāna, bet arī varētu precīzi atjaunot katru mikrometru, katru klikšķi, nav kļūda, bīdāmo, ļauj iegūt)

Izskatās arī
Single/Dual SIM Kartes Turētāja Slota Galaxy S23 FE SIM Kartes Slots SM-S7110 Plastmasas Tālruņa Remonta Daļas
€8.08 €6.06

(single/dual sim kartes turētāja slota galaxy s23 fe sim kartes slots sm-s7110 plastmasas tālruņa remonta daļas funkcija s: l izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga l viegli un ērti uzstādīt un noņemt l saprātīgu dizains padara to viegli un ērti uzstādīt un noņemt, un tas ir brīnišķīgi nomaiņa sasmalcinātas vai veco l piemērots samsung)

Izskatās arī
Izskatās arī
3D Analogo Kursorsviru īkšķi Nūju J-o-y-Con Kreiso un Labo Pogu, Rezerves Daļu, lai Pārslēgtos N-S-J-o-y-Con Kontrolieri
€3.13 €2.53

(3d analogo kursorsviru īkšķi nūju j-o-y-con kreiso un labo pogu, rezerves daļu, lai pārslēgtos n-s-j-o-y-con kontrolieri apraksts: 1.savietojams: nintendo slēdzis prieks-con 2.noteikt 3d kursorsviru w/ flex kabelis 3.katra prece tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas. 4.aizstāt jūsu bojāts , bojāta, krekinga un nelietojams daļas 5.nav nepieciešams maksāt par augstas)

Izskatās arī
Augstas Qualityfor Slēdzis Un Oled Gamepad Kontrolieris Rokā Virvi - Rokas Siksniņa
€6.62 €3.91

(augstas qualityfor slēdzis un oled gamepad kontrolieris rokā virvi - rokas siksniņa apraksts: spēļu konsoles piederumu veids: citi spēles papildierīces iepakojuma saraksts: kreiso un labo rokturi rokas siksna + iepakojuma kaste atbilstošajiem produktiem: switch darbības joma: slēdzis - specifikācijas: 1. spēlētājs indikators rāda pārzinis numurs, kas piešķirts)

Izskatās arī
Plastmasas Lasījumā Dekodēšanas Mikroshēmu Profesionālās Portatīvo Spēļu Automātu Maināmu Moduli Remonts Spēļu Sastāvdaļas
€14.69 €8.82

(apraksts: smalks materiāls: lasīšanas dekodēšanas moduli ir stingra un izturīga plastmasas izgatavoti, ko var izmantot ilgu laiku. naudas soda aizstāšana: lasīšanas dekodēšanas mikroshēmu ir viens no optimālu aizstājot izvēles, ka jūs varat izmantot, lai aizstātu xbox. uzstādīšana: tas liecina, ka jums vajadzētu atrast profesionāls remonts darbinieks, lai palīdzētu jums instalēt)

Izskatās arī
18-Pin Oglekļa Šķiedras Pirkstu Uzmavas PUBG Mobilās Spēles Nospiediet Ekrāna Pirksta Uzmavas(48 Gab.)
€4.18 €2.80

(oglekļa šķiedras 100% pārklājums: virsma ir pilnībā pārklāta ar oglekļa šķiedras, un pirkstu gultiņas ir super augstas jutības visur.ne tikai samazina berzi uz ekrāna, bet arī varētu precīzi atjaunot katru mikrometru, katru klikšķi, nav kļūda, bīdāmo, ļauj iegūt iespaidīgu gluda spēle pieredzi. ultra-plānas & izolācija puses khan:0.7 mm ultra-plānas veidu, oglekļa šķiedras auduma gali ir)

Izskatās arī
8pcs Silikona Putekļu Sveces Putekļu Pierādījums Plug noteikts Spēļu Konsoles Saglabātu Kvalitāti, Spēļu Konsoles PS5Slim
€3.47 €2.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt jūsu konsole, tīras un aizsargātas ar šo silikona putekļu plug kopums, kas paredzēts, lai precīzi atbilstu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šos putekļu sveces piedāvā uzticamus pārklājums, lai jūsu spēļu konsole, kas novērš putekļu un netīrumu palielinājums. gamers visu veidu varat baudīt šos)

Izskatās arī
1pc PlayStation 2 PS2, ar Atmiņas Karti 8M /16M /32M /64MB /128M /256M Saglabāt Datus Stick Modulis Pagarināts Spēle Taupīšana
€7.50 €6.45

(1pc playstation 2 ps2, ar atmiņas karti 8m /16m /32m /64mb /128m /256m saglabāt spēle datu stick modulis pagarināts kāršu spēle taupīšana)

Izskatās arī
2gab/komplekts 3D Analog Virzienu Kursorsviru Modulis Potenciometra Thumbsticks Modulis xbox Viens Kontrolieris Remonta Daļas
€5.52 €2.76

(funkcijas: ootdty šī 3d analogā sensora modulis tiek izmantots, lai noteiktu jūsu kontrolieris. labs nomaiņa jūsu bojātas vai nav darba 3d kursorsviru ass analogā sensora modulis. tas padarīs jūsu kontrolieris normāli strādāt atkal. profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicams, instrukciju vai instruments nav iekļauts. rezerves sadalīti vai apliets potenciometra)

Izskatās arī
Lenovo Usb Flash Draiverus Usb 3.0 Pen Drive 64GB, 128GB USB Flash Atmiņas karti 512 gb un 256 gb Dāvanu Usb PC/Laptop/Tālruņa
€7.30 €4.23

(motīvs: 1. uzticamu un stabilu datu uzglabāšana: mūsu usb diska izmanto augstas kvalitātes atmiņas mikroshēmas, lai nodrošinātu to, ka jūsu dati tiek saglabāti tā stabili un droši, un tā netiks bojāta vai pazaudēta, jo nelaimes gadījumi. 2. ātrgaitas pārraides ātrums: mūsu usb diska atbalsta usb3.0 interfeisu, ļaujot jums baudīt ļoti liela ātruma datu pārraides ātrums, un lielu failu pārsūtīšanas)

Izskatās arī
1GB NodeMcu Bāzes ESP8266 Testēšanas DIY Breadboard Plāksnes NEU
€3.15

(1.tas ir breadboard par lolin nodemcu attīstības padomes esp8266-12e par arduino ide skatīt citus saraksts 2.lūdzu, ņemiet vērā, tas ir pin atstarpes 28mm starp rindām, atšķirībā no vienības, kas izgatavotas ar nieciņš ragana ir 23 mm 3.tas ir saderīgs ar lolin nodemcu ne nieciņš ierīces)

Izskatās arī
5GAB-20PCS ADUM1510BRWZ ADUM1510 DSP-16 oriģināls
€5.88

(rm10738723914435152 tracking info no ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus var pārbaudīt šeit: www.17track.net/en un http://global.cainiao.com ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums kāpēc izvēlēties tieši mūs: 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums pēc 2-5 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un)

Izskatās arī
Niķeļa pārklājumu uz SEGA Genesis 1 3.5 mm plug dual channel scart av kabelis 1.8 metriem NEO GEO
€11.15 €9.15

(niķeļa pārklājumu uz sega genesis 1 3.5 mm plug dual channel scart av kabelis 1.8 metri 1pc× kabelis)

Izskatās arī
PS-5 Kontrolieris Rokturis 4-Metāla Gabals Atpakaļ, Atslēgu Nomaiņa Piederumu Dropship
€6.85 €5.28

(funkcijas: ootdty uzlabot savu spēļu pieredzi, ar 4-in-1 ps-5 jcd rokturi metāla atpakaļatkāpes taustiņš, kas paredzēts, lai uzlabotu jūsu kontrolieris funkcionalitāti un darbību. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, šie atpakaļ taustiņi ir izturīgs un piedāvā ērtu rokturi, tādējādi nodrošinot, ka jūs varat spēlēt stundām ilgi bez diskomforta. par nopietnu spēlētāju,)

Izskatās arī