Tagi: Aproču Pogas, dizainers aproču pogas, pārtikas dizaineri

Cena €4.64 €5.46

Pilns apraksts

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

$Accept, Drop Shipping$

Tieši rūpnīcas cenu, lielāku daudzumu, lielāku atlaidi, lūdzu, sazinieties ar mani, lai pieprasītu cenu sarakstu un atlaide, ja jūs interesē .

Produkta Apraksts

IEPAKOŠANAS DETAĻAS

Šo preci ir bez aproču pogas dāvanu iesaiņojuma kārba, bet mēs pack aproču pogas individuāli vienu poli soma katrai tāpēc, ka tā pārtrauks tos no skrāpējumiem otru.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Specifikācijas

  • Formas\raksts: Dzīvnieku
  • Vienuma Tips: Tie Klipi & Aproču Pogas
  • Sods vai Modes: Modes
  • Metālu Tips: Vara
  • Modeļa Numurs: a0081
  • Stils: Izteikumu
  • Zīmola Nosaukums: igame
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Materiāls: Metāla
  • Pērļu Veids: Imitētu-pērle

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs Augstas kvalitātes Sakausējuma var pielāgot RN māsa Stethoscope medicīnas Rotaslietas, Atslēgu Turētājs/keychain
€27.35 €21.88

(detalizēts produkta apraksts: spe cifications cifications 1) augstas kvalitātes materiāla 2) labs meklē, un labu pieskaras 3) modes stils -izmērs:jebkura izmērs ir pieejams -logo:saskaņā ar klienta dizainu -izgatavoti pēc pasūtījuma dizainparaugiem, kas ir pieņemamas -logotips, šeit ir tikai atsauce ----------------------------------------------------------------------- iepakošana)

Izskatās arī
Huitan Krāšņs Big Sky Blue Stone Sieviešu Gredzenu Romantiska Jubilejas Dāvanu Eleganti Dāmu Deju Grupa Piederumi Moderns Rotaslietas
€4.90 €1.47

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. rotaslietas uzturēšana: * ja alerģijas nav,pārtraukt valkā.tas ir modes rotaslietas, nav īsti tīra zelta/sudraba * turiet šo izstrādājumu, lai tām nevarētu piekļūt mazi bērni. * samazināt pieskarties sviedri. * noņemiet rotaslietas,bet peldēšanās, mazgāšana. *)

Izskatās arī
ZXZ 50gab Antīka Sudraba Sātans Dēmons, Velns Halloween Piekariņi, Kuloni, Lai Aproce DIY Rotaslietu izgatavošana Secinājumi 18x14mm
€4.37 €3.27

(zxz 50gab antīka sudraba sātans dēmons, velns halloween piekariņi, kuloni, lai aproce diy rotaslietu izgatavošana secinājumi 18x14mm daudzums: 50 gabalu krāsa: antīka sudraba materiāls: cinka sakausējums ( svina un niķeļa bezmaksas ) ārējais izmērs: apm 18x14mm caurumu izmērs:apm 1mm postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu konversija: 1 inch = 25.4 mm vai)

Izskatās arī
9Pcs Sporta Bumbu Šabloni (Basketbols, Futbols, Boulings, Beisbols, Regbijs, Golfs, Volejbols) 7.9x7.9 collu Mylar Veidni, Krāsas
€12.08 €8.46

(par šo preci 【sporta bumbu trafareti] aicina jūs saņemsiet 9 gabals pet apdare veidni trafaretu ar sporta bumbu: basketbols, futbols, boulings, beisbols, regbijs, golfs, volejbols protektora konstrukcijā, kas ir jaunums un uzkrītošā, var palīdzēt jums veikt dažādus amatniecības projektiem, un padarīt jūsu posteņiem, skaisti un mirdzoši.izmērs pasākumi par 7.9x7.9 collas/20x20cm. 【drošības)

Izskatās arī
Personības Šiks Smieklīgi Hip Hop Salds Sakausējuma Nišu Dizains Moderns Vīriešu Gredzens Halloween Piederumu Korejiešu Stilā Gredzenu Modes Rotaslietas
€1.97 €0.98

(materiāls: sakausējuma krāsa: sarkana, dzeltena, zila, violeta, krāsas gredzena diametrs: 2 cm svars: 17 g iepakojumā: 1 gab gredzens interesanti un forši gredzenu, kas piemērots ikdienas dzīvē. piezīme: izmērs un svars tiek mērīts ar roku, tas ir normāli, ir kļūdas, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņemšanas.)

Izskatās arī
Tīra Dubaija 24k Cepti Mīklas Lotosa Ziedu Auskari Sievietēm Draudzeni, Kāzas, Dzimšanas dienas Dāvanu 999 Zelta Auskari Smalkas Rotaslietas, Dāvanas
€14.33 €5.01

(tīra dubaija 24k cepti mīklas lotosa ziedu auskari sievietēm draudzeni, kāzas, dzimšanas dienas dāvanu 999 zelta auskari smalkas rotaslietas, dāvanas)

Izskatās arī
Ir 0,7-1mm 18K Zelta Pārklājumu Misiņa Vara Frēzēšana Vadu Vītni Vadu, Virvi DIY Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana Amatniecības Piederumi
€3.51 €2.45

(1.materiāls: 18k zelta 2.krāsa: zelta 3.produkta izmērs: 0.4 0.5 0.6 0.7 0.8 1mm 4.quatity:1m/daudz padomi: 1. pateicoties roku mērījumu, tur ir izmēru kļūdas par 1-2mm 2. postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo programmas nav kalibrēts pats)

Izskatās arī
Sieviešu, Vīriešu Dabas Dārgakmens Akmens Arbūzs Sarkanu Aproci Šarmu Rokassprādze Aproce
€3.81

(zīmols:nav dzimums:unisex materiāls:balts opāla dārgakmens metālu veids:nav aproces veids:aproces daļa izcelsmes valsts:ķīna ķēdes tips:nav vienuma tips:rokassprādzes aizdare veids:nav saderība:visas saderīgās formas\modelis:apaļa iestatīšanas veids:nav sods vai modi:modes stils:etniskās daudzums: 1gb)

Izskatās arī
Jauns, Gudrs, Romantisks Ziemassvētku Plīša Suns Lelle Pāris Atslēgu Ķēdes Sievietēm Girls Karikatūra Soma Kulons Piederumi Atslēgu Gredzens Draudzību
€5.58 €3.24

(grand atvēršanas akcijā - pērc 4 bezmaksas rotaslietas dāvanu 圣诞小狗挂件 尺寸:约9*13cm)

Izskatās arī
Šarmu Savienotāji Rotaslietu izgatavošana 14K Zelta Pārklājumu Baltā Pērle Čaula Apaļa Lode Kulons Daudz Vairumtirdzniecības Piegāde (4/6/8/10mm)
€12.38 €5.32

(atrast tips: zelta mazo šarmu kulons materiāls: 14k nekustamā zelta pārklājumu misiņš, balts pērļu čaulas izmērs: 4mm/ 6mm/ 8mm krāsa: 14k zelta krāsā forma: apaļa forma kategorija: zelta atrast vienība: pārdod 4-200 gab atrast nosaukums: 14k zelta pārklājumu white shell šarmu kulons lielu attēlu parādīts:)

Izskatās arī
Unikālo Halloween Matadatu Punk Kniežu Matu Klipu Roku darbs Ragu Matu Barrettes Bērniem un Pieaugušajiem N0HE
€0.85 €0.66

(funkcijas: ootdty ar matadatu pieņem tumši stila dizains ar kniežu rotājumu, demonstrēs unikālu un personības stils. matu klipus var izmantot ne tikai kā parastās matu spraudes, bet arī kā piespraudes vai sānu klipus, lai apmierinātu dažādas frizūras un stilus. matu klips ir izgatavoti no sakausējuma materiāla, kas ir zināma izturību un stabilitāti, un nav viegli deformēta vai)

Izskatās arī
24Pcs Zvaigžņu Dūrienu Marķieri Emaljas Tamborēšanas Dūrienu Marķieri Piekariņi Noņemams 304 Nerūsējošā Tērauda Skavām Slēdzenes Dūrienu Marķieri
€10.42 €7.29

(3 pieejamās krāsas-jūs saņemsiet 2 komplekti, pilnīgi 24pcs zvaigžņu dūrienu marķieri, izmērs ir par 1.26 collu(3.2 cm) garš, ir rozā, balts, melns 3 krāsām.turklāt, mēs izmantot atsevišķu gredzenu, lai string katrā dūrienu marķieri kopā dāvanu iesaiņošana, to var likt uz rokas, lai viegli uzglabāšanas. padarīt ērts rāvējslēdzējs pull-ja jūsu rāvējslēdzēju airētājs pats par sevi nāk)

Izskatās arī
25pcs-15mm Mazo Antīkas Bronzas Toni Laimīgs Ķīniešu Monētu Piekariņi
€4.15 €2.69

(izmērs: lūdzu, pārbaudiet, vai attēlā zemāk valkā iespēja: iepazīšanās / dienas / puse, dāvana: draugu / tētis / / vīrs / sieva / draudzene / mamma / māsa šie piekariņi ir izgatavoti no cinka sakausējuma metāla, kas ir svina un niķeļa bez maksas! vai jums vajag vairāk?lūdzu, sazinieties ar mani!mēs pieņemam pasūtījuma!! mēs piedāvājam 15 dienas atpakaļ dienests kvalitātes)

Izskatās arī
JoiasHome Vintage Sieviešu S925 Gredzens Ar Apaļas Formas Akmens Taizemes Sudraba Smalkas Rotaslietas Klasisks Dizains Sieviešu Dienas Dāvanu Piederumi
€6.66

(joiashome vintage sieviešu s925 gredzens ar apaļas formas akmens taizemes sudraba smalkas rotaslietas klasisks dizains sieviešu dienas dāvanu piederumi)

Izskatās arī