Cena €8.46 €12.08

Pilns apraksts

Par šo preci

【Sporta Bumbu Trafareti] aicina Jūs saņemsiet 9 gabals PET apdare veidni trafaretu ar sporta bumbu: basketbols, futbols, boulings, beisbols, regbijs, golfs, volejbols protektora konstrukcijā, kas ir jaunums un uzkrītošā, var palīdzēt jums veikt dažādus amatniecības projektiem, un padarīt jūsu posteņiem, skaisti un mirdzoši.Izmērs pasākumi par 7.9x7.9 collas/20x20cm.

【Drošības Materiāls] aicina Mūsu DIY amatniecības trafareti ir izgatavota no PET, viegls, un pārnēsājamo.Pieņemot lāzera samazinājumu, kas nodrošinās malām vairāk gluda, un paredzēti, ar noapaļotiem stūriem, droši par savu DIY radīšanu.

【Izturīga & Atkārtoti] aicina Šie šabloni ir elastīgi un izturīgi, ērti tīrīt pēc tam, izmantojot, ilgtermiņa lai pieteiktos dažādos projektos, kas ļauj ātri un efektīvi sagatavot DIY šedevri tikai dažas minūtes, sniedzot jums vairāk brīva laika.

【Viegli lietojams] aicina Pirmkārt, noteikt trafareti uz vietu, kur jums ir nepieciešams, lai krāsu, un pēc tam izmantot birstes vai citas krāsas pildspalvu, lai pievērstu vajadzīgo modeli, visbeidzot, noņemiet veidni.Skaists mākslas darbs ir pabeigts, ātri un efektīvi, tikai dažu minūšu laikā.

【Plašu Piemērošanu] aicina Ne tikai šabloni sienām, tie atkārtoti trafareti, var krāsot uz koka, audekla, mēbeļu, grīdas, flīzes, griestu, mēbeļu.Ideāli piemērots vilkšanai meklēšanu, māja embellishment, padarot diezgan papildus jūsu mājās.Padarīt jūsu dzīvi, kas pilna ar mākslas un jautri.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: Beebeecraft
  • CN: Ķīna
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Šiks Auskari Dekoratīvās Stīpas Auskari, izskatīgs Ikdienas Valkā Apaļas Vara Zelta Pārklājumu Sievietēm Auskari
€4.72 €2.26

(šiks auskari dekoratīvās stīpas auskari, izskatīgs ikdienas valkā apaļas vara zelta pārklājumu sievietēm auskari specifikācijas: ar stilīgu un smalku dizainu, auskari ir piemērots ielas nošāva un iepirkšanās. pieņemot varš ar zelta pārklājumu dizains, tas auskaru pāri ir unikāls, moderns un populārs, tas ļauj jums meklēt vairāk temperaments un burvīgs. tas ir veidots no)

Izskatās arī
Jauns Moderns Sirds Stud Auskari Sievietēm Pilna Rhinestone Salds Jauki korejas Modes Mazi Auskari Elegants brincos feminino
€0.81 €0.51

(materiāls:sakausējuma,rhinestone svars:5.5 g adatu:s925 adatu izmērs:1.7*1.3 cm paziņojums ja jums sadalīti produktu vai produktiem ar trūkumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot klientu apkalpošanu, mēs organizēt, lai nosūtītu vai kompensācija jums asap pēc tam, kad mums ir tiešsaistē. kā nopirkt dažādu krāsu vienā pasūtījumā? vienkārši)

Izskatās arī
Dreamtimes 5GAB/Daudz Nerūsējošā Tērauda Dzīvības Koks Kaklarota Šarmu Kulons Modes Retro DIY Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas Atklāšana
€1.86 €1.30

(dreamtimes 5gab/daudz nerūsējošā tērauda dzīvības koks kaklarota šarmu kulons modes retro diy roku darbs rotaslietas pieņemšanas atklāšana)

Izskatās arī
6Pcs Anti-Static Nerūsējošā Tērauda Taisni Izliektu Galu Pincetes, Stangas Elektronikas Silikona Sveķu Rotaslietu izgatavošana
€1.17 €0.63

(6pcs anti-static nerūsējošā tērauda taisni izliektu galu pincetes, stangas elektronikas silikona sveķu rotaslietu izgatavošana ootdty funkcija: pincetes ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, anti-static un esd drošu apšuvuma konstrukcijas, un pincetes nāk ar aizsargājošu uzmavu, drošs un nav toksisks, ar ādas vai rotaslietas, stabils un izturīgs, lai jūsu ilgtermiņa)

Izskatās arī
Japāna korejas Atslēgu Pāris Kulons Personības Sirds Kaklarota Sievietēm, Vīriešiem Mīļotājiem, 2gab/Set Puse Rotaslietas Valentīna Diena Dāvanas
€0.68 €0.40

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: pāris taustiņu mīlestība atslēga kaklarota 2. produkta izmērs: 1.8*1cm(0.71*0.39 gadā),2cm(0.79 gadā),kaklarota, garums 45+5cm (17.72+1.97 gadā) 3. produkta stilu: patīk stils 4. produkta krāsa: sarkans,melns,balts,zils 5. produkta materiāls: sakausējuma funkcijas: 1. šī minimālisma un stilīgs taustiņu bloķēšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Dabas Violeta Halcedons Roku Cirsts Kārta Bārs Jade Aproce Modes Boutique Rotaslietas Vīriešu un Sieviešu Violeto Agate Rokassprādze
€44.11 €22.05

(*-*materiāls:100% dabiska nefrīta*-* -dabas un gluda. -roku cirsts pulēšana nosūtīt sertifikāta katru produktu saņems vienu rotaslietas kaste kā dāvanu -tas ir izsmalcinātu handwork un lielu mākslas dārgumu. -prece pilnībā izstādes, radošo garu un krāšņu kultūras. -lieliska dāvana jūsu draugiem vai jūsu kolekcijā. -panāktu veiksmi jums.)

Izskatās arī
Rotaslietas Stāv Veikalos Fotogrāfija Displejs Aksesuārus, Rotaslietas Displejs Turētājs Kaklarotas Karājas Kulons Aproces Skatīties Auskari
€4.10 €2.17

(apraksts: 【auskaru statīvs] aicina: rotaslietas displejs stāvēt, vienkārši dzelzs, stilīgs un mūsdienīgs dizains, var collocation ar jebkuru apdares un rotaslietas krāsu, un to var izmantot, lai pakārt jūsu mīļākie rotaslietas un aksesuārus. 【lielu jaudu] aicina: rotaslietas, plaukts nodrošina plašu uzglabāšanas telpu ar spoguli, kas organizē un parādot kaklarotas, rokassprādzes, gredzeni)

Izskatās arī
Vintage Tauriņu Metāla Ķēdes Piespraudes Pušķis Vīrieši Sievietes Tērps Atloks Pin Džemperis Dizaina Sajūta, Aksesuāri Mugursomas Rotaslietas
€4.89 €2.93

(vintage tauriņu metāla ķēdes piespraudes pušķis vīrieši sievietes tērps atloks pin džemperis dizaina sajūta, aksesuāri mugursomas rotaslietas izmērs:4*3.7 cm)

Izskatās arī
Kinel Karstā 585 Rožu Zelta Krāsā Kāzu Gredzenu Sievietēm, Mikro-vasks Kastīšu Dabas Zircon Augstas Kvalitātes Smalkas Rotaslietas Ikdienas Valkāšanai Dāvanu
€5.26 €3.15

(produkta informācija produkta lietošanas kinel karstā 585 rožu zelta krāsā kāzu gredzenu sievietēm, mikro-vasks kastīšu dabas zircon augstas kvalitātes smalkas rotaslietas ikdienas valkāšanai dāvanu postenis tyle:gredzens galvenais akmens: dabīgs zircon citi akmens:dabīgs akmens materiāls:vara + dabas kubikmetru zircon + 585 pieauga zelta pārklājumu + micro vasks)

Izskatās arī
2023 Modes Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Persiku Sirds Auskari Sievietēm Šarmu Sieviešu auskariem Pendientes Mujer
€2.37 €1.54

(zīmols : liujun rotaslietas stils:modes rotaslietas auskari materiāls:nerūsējošais tērauds, kad pasūtījumu ir tad, kad pasūtījums ir≥$150.bezmaksas piegāde ar dhl/ems/fedex (3-7days) auskari izmērs:5.5*5.5 cm auskaru svars:9g)

Izskatās arī
Jaunu 10pcs Saldu, Krāsainu Sveķu Zvaigžņu Sirds Kārta Kuloni, Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas DIY, Kaklarota, Auskari Amatniecības Piederumi
€6.55 €3.35

(detalizēts apraksts vienuma tips:ar šarmu materiāls: akrils krāsa: kā attēlā daudzums: 10 gab./komplekts konversija:1inch=25.4 mm vai 0.0393 inch=1mm piezīme: 1. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. manuāla mērīšana, 2. izmēri, visi produkti ir novērtēti manuāli, tur būs)

Izskatās arī
40Pcs Krāsains Nerūsējošā Tērauda Lodīšu Stienis, Izliektu Uzacu Gredzeni, Bāri Tragus Pīrsings
€2.72 €1.64

(viņi ir forši un moderni. viņi ir ideāls, piederumus, kas paredzēti jūsu uzacis. pilnībā parādot savu īpašo gaumi un personību. produkta apraksts daudzums: 40pcs krāsa: daudzkrāsains(random krāsu) materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: 1.2 x 8 x 3 x 3mm / 0.05 x 0.31 x 0.12 x 0.12 collas (bar diametrs x bārs garums x bumbu diametrs x bumbu diametrs) iepakojums)

Izskatās arī
3xMatching Sirds tālsatiksmes Aproces Māsa Aproce ar Karti Pinky Sola Attiecību Aproce par Draugu Ģimenes
€1.45 €0.77

(funkcijas: ootdty māsa dāvanas pēc tam, kad valkājot to uz rokas, es apsolu, vienalga, kur mēs ejam, nav svarīgi darīt, es vienmēr par jums, un viss būs ok!tas ir mūsu solījums! māsa aproce pateicamies, ka viņai vienmēr esot tur mani.ļaut viņai zināt, cik daudz jūs aprūpi, sniedzot viņai šo māsa rokassprādzi.šī ir lieliska dāvana, māsas, draudzenes, meitenes un sievietes. augstas)

Izskatās arī
ZMZY Chunky Paziņojumu Vintage Krāsaina Emalja Kaste Saiti, Ķēdes, Kaklarotas Varavīksnes Aproces, Vīriešu, Sieviešu sānslīdi kaklasaite Modes Rotaslietas
€2.18 €1.75

(sānslīdi kaklasaite ķēdes emaljas boho kaklarota boho krāsu lodītes kaklarotu kaklarotas sievietēm pludmalē vasaras rotaslietas var fit jebkuru gadījumu, piemēram, puse kāzu gadadienas un dzimšanas dienas,būs eleganta dāma)

Izskatās arī