Cena €2.11 €3.83

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Dzimums: SIEVIETES
  • Auskari Tips: Stīpas Auskari
  • Sods vai Modes: Modes
  • Zīmola Nosaukums: VOQ
  • Modeļa Numurs: vc1418
  • Materiāls: Kubiskā Cirkonija
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Vienuma Tips: Auskari
  • Metālu Tips: Vara
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Stils: Classic

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

925 Sterling Sudraba Dubultā Sirds Kulons, Kaklarota, Clavicle Ķēdes Saiti, lai Sievietes Puses Rotaslietas Valentīna Diena Dāvanu BSN339
€9.28 €4.73

(zīmols : meekcat galvenais akmens : augstākās kvalitātes kubiskā cirkonija zīmogu: s925 ķēdes garums:18 inchs iepakojums :opp maisā / bubble / samta maisiņš / aploksnes kvalitātes kontrole : svins,niķelis,kadmijs bezmaksas gadījumiem :kāzām / iesaistīšanās / jubilejas / puse, gitt par :mamma / draudzene / sieva / meita / draugs piezīme : meekcat visas rotaslietas)

Izskatās arī
Modes dabas Zaļā Aventurin krellītēm 25mm apaļa kabīnes cabochon nav caurumu Vairumtirdzniecības 12pcs par DIY rotaslietas pieņemšanas bezmaksas piegāde
€14.77 €11.67

(akmens izmērs:25mm krāsa:kā attēlu materiāls:akmens aventurin moq:12pcs iepakojums:opp maisā 1inch=2.539 cm, 1cm=0.3937 collu 1cm=10mm postenis ērtu vadību fit eiropas rotaslietas pieņemšanas frēzēšana rezultāti (kaklarotu vai rokassprādzi, krelles ect), distances krelles atzinumi vai citus roku darinājumus.)

Izskatās arī
Jaunu Cute Klimpu Plīša Keychains Radošo Kulons Atslēgu Gredzens Mīkstu Pildījumu Keyrings Par Zēnu, Meiteni Soma Rotājumi Studentiem
€4.51 €2.89

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plīša izmērs:10cm/3.93 gadā krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
9Pcs Sporta Bumbu Šabloni (Basketbols, Futbols, Boulings, Beisbols, Regbijs, Golfs, Volejbols) 7.9x7.9 collu Mylar Veidni, Krāsas
€12.08 €8.46

(par šo preci 【sporta bumbu trafareti] aicina jūs saņemsiet 9 gabals pet apdare veidni trafaretu ar sporta bumbu: basketbols, futbols, boulings, beisbols, regbijs, golfs, volejbols protektora konstrukcijā, kas ir jaunums un uzkrītošā, var palīdzēt jums veikt dažādus amatniecības projektiem, un padarīt jūsu posteņiem, skaisti un mirdzoši.izmērs pasākumi par 7.9x7.9 collas/20x20cm. 【drošības)

Izskatās arī
Divreiz Riteni Wheelie Bar 1/5 ARRMA KRATON 8S IZSTUMTAIS 8S RC Auto Update Daļas, Piederumi,Sarkans
€35.71 €20.71

(izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku, uzlabotu izskatu viegli lietot,viegli nomainīt svars:283g piemērots:1/5 arrma kraton 8s izstumtais 8s kravas automašīnas, rc auto instrumentu piederumi:montāžas kategorijas upgrade daļas/piederumi:wheelie bar rc daļas un accs:servo piederumi lietošana:transportlīdzekļu & tālvadības rotaļlietas tehniskie)

Izskatās arī
Ir 0,7-1mm 18K Zelta Pārklājumu Misiņa Vara Frēzēšana Vadu Vītni Vadu, Virvi DIY Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana Amatniecības Piederumi
€3.51 €2.45

(1.materiāls: 18k zelta 2.krāsa: zelta 3.produkta izmērs: 0.4 0.5 0.6 0.7 0.8 1mm 4.quatity:1m/daudz padomi: 1. pateicoties roku mērījumu, tur ir izmēru kļūdas par 1-2mm 2. postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo programmas nav kalibrēts pats)

Izskatās arī
Izskatās arī
N58F Kristāla Epoksīda Sveķu Pelējuma Saspraudes Skavas Silikona Veidne DIY, Amatnieku, Rotaslietu izgatavošana Rīks
€1.39 €0.69

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: diy pelējums ir izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. non-stick, viegli atdalīt, viegli tīrāms, eco-friendly,zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt, izturība pret zemas temperatūras mīnus 40 grādu augsta temperatūra 230 grādiem, vienāda apkures un dzesēšanas. vienkārša)

Izskatās arī
Unikālo Halloween Matadatu Punk Kniežu Matu Klipu Roku darbs Ragu Matu Barrettes Bērniem un Pieaugušajiem N0HE
€0.85 €0.66

(funkcijas: ootdty ar matadatu pieņem tumši stila dizains ar kniežu rotājumu, demonstrēs unikālu un personības stils. matu klipus var izmantot ne tikai kā parastās matu spraudes, bet arī kā piespraudes vai sānu klipus, lai apmierinātu dažādas frizūras un stilus. matu klips ir izgatavoti no sakausējuma materiāla, kas ir zināma izturību un stabilitāti, un nav viegli deformēta vai)

Izskatās arī
Jaunu 10pcs Saldu, Krāsainu Sveķu Zvaigžņu Sirds Kārta Kuloni, Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas DIY, Kaklarota, Auskari Amatniecības Piederumi
€6.55 €3.35

(detalizēts apraksts vienuma tips:ar šarmu materiāls: akrils krāsa: kā attēlā daudzums: 10 gab./komplekts konversija:1inch=25.4 mm vai 0.0393 inch=1mm piezīme: 1. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. manuāla mērīšana, 2. izmēri, visi produkti ir novērtēti manuāli, tur būs)

Izskatās arī
Šūnveida Lodēšanas Valdes Keramikas Metināšanas Plāksnes Panelis Rotaslietas Lodēt Bloķēt Pieņemšanas Instruments, Ar Taisnstūra, Apaļas Metinātas Ķieģeļu
€2.73 €1.72

(funkcijas: ootdty keramikas lodēšanas plāksnītes ir viegls un atspoguļo siltumu, padarot to piemērotu un labu izvēli rotaslietas, metināšana un citas metināšanas procesiem. izgatavots no keramikas, šo šūnu panelis ir skābju izturīgi, ugunsizturīgas,un var izturēt augstas temperatūras, līdz grādiem tas šūnveida lodēšanas valde var izmantot zelta un sudraba rotaslietas, metināšanas)

Izskatās arī
YIZHU CULTUER MĀKSLAS Kolekcija Veco Ķīna, Tibetas Sudraba Griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības Kulons
€30.51 €21.35

(kolekcija veco ķīna, tibetas sudraba griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības kulons izmērs:augstums:160mm, platums:45mm biezums:17 mm svars:64g galvenais materiāls: tibetas sudraba piegāde 1.paku, kas parasti tiks publicēti 48 stundu laikā, izņemot brīvdienas un ķīniešu svētkiem. 2.mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu pack24.lv apstiprinātu adresi.lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības 12pcs 30mm Dabas Tīģeris Acīs, Akmens Agates Kristāla Kārta Cabochon Krelles par Rotu Aksesuāri, Padarot Gredzens, Kaklarota,
€22.59 €11.29

(akmens izmērs:30 mm krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:dabīgā akmens moq:12pcs iepakojums : opp maisā 1inch=2.539 cm, 1cm=0.3937 collu 1cm=10mm piezīme:kā jūs zināt,lielākā daļa no akmens bija dabiskā akmens,saņemot pasūtījumu, jums tiks parādīts līdzīgs ar attēlu,krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora. baudīt)

Izskatās arī
Apdullināšanu Modes 4.5 CT Violeta Zircon Smago Sudraba Krāsas Gredzens #1203 Lielums 6789
€7.21 €3.60

(stāvoklis:pavisam jaunu.izmērs 6,7,8,9 no jums izvēlēties. 14k augsta kvalitāte/smago apzeltīts gredzens.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5)

Izskatās arī
2gab Dabas Zilā Mežģīņu Agate Dubultu Punktu Kulons DIY Puse Rotaslietas Brīvdienu Fengshui Dāvana Sievietēm Dziedinošo Enerģiju Dārgakmens 36MM
€15.86 €14.27

(mēs varam customed to ar jebkuru izmēru un materiālu, ja jums ir liels rīkojuma vai jebkuras citas izmeklēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums attēlu, ir tikai jūsu zināšanai, jūs saņemsiet līdzīgu kristāla jo dabiskā akmens.visi prece tiks nosūtīta,izlases, mēs apsolām, ka mēs sniegs jums labāko produktu, ja jūs pasūtīt no mūsu veikala.ceru, ka jums būs lieliska iepirkšanās pieredzi, par produktu)

Izskatās arī