Cena €84.63 €228.73

Pilns apraksts

Apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam:

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Papildu Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC sistēmu.

2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.

3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai uzzinātu vairāk.

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?

A: vispār, mūsu apstrādes laikā ap 15-20 dienu, jāsteidzas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.

J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?

A: Jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.

Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas?

A: Jūs varat sūtīt mums bildes jūsu sapņu kleitas, mēs jums pateiks cenu, ja materiāli ir pieejami, tad jums maksājuma saites pēc jūsu apstiprinājuma.

Q: Ko man darīt, ja tur ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A: Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda, mums būs par to atbildīga.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi vienu minūti.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, nav svarīgi, kas notiek, Mēs uzskatām, ka mēs varam atrast labākais veids, kā atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācijas

  • Vilciens: NAV
  • Materiāls: Poliestera
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Modelis Tips: Citi
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Izgriezums: Kvadrātveida Apkakle
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: hoepoly
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Stils: Vienkāršs
  • Kleitas Garums: Potītes Garuma
  • CN: Dzjansu
  • Auduma Veids: Tills
  • Faktisko Attēlu: No
  • Modeļa Numurs: 91908
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Dzeltena Burvīgs Sirēna Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Garām Piedurknēm Spalvas Augstas Sadalīt Spraugas Sieviešu Balli Gājienā Puse Kleitas
€270.09 €124.24

(atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). a. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma. kompensāciju : valkāšanai, aromatizēti vai mainīt apģērbu. b. objektu jāatdod(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.tā ir pircēja atbildība)

Izskatās arī
Lowime 2 In 1 Dizains, Balta Balles Kleita Ar Noņemamām Vilcienu Abendkleider Redzēt Cauri Vakara Kleitas 2024. Gadam Fāzēm Puse Kleitas
€413.49 €202.61

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Karstumizturīgs Turētājs Plastmasas, kas ir Thermomix TM6 TM5 TM31 Virtuves Olu Steamer Plaukts Tvaicējot Renes Trivet Stāvēt Steamer
€1.86 €0.93

(materiāls: pp izmanto: lieto tvaicētiem olas, tvaicēti zivis, utt. izmērs: 12*9cm krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb x olu plaukts piezīme: lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. citu monitoru, krāsas var būt kļūdu, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
Noņemamu Mežģīņu Piedurknēm Līgava Kāzu Roku Vāku Rotā Balts Savirmot Piedurknēm
€13.08 €9.94

(funkcijas: ootdty paaugstina jūsu kāzu ceremoniju ar šo izsmalcinātu līgavas puses piedurknēm, pievienojot pieskārienu elegants un muižniecība. izgatavots no mīksta un ērta dzijas audums, šīs piedurknes ir maigi roku izšūtu un ir elastīgas aproces platums, lai atbilstu dažādiem roku izmēriem. ideāls līgavas, lai būtu, kas demonstrēt savu unikālo šarmu un aizraut citus, ballītēs. piemērota)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
Yunshang Elegants Mermaid Kāzu Kleitas Sievietēm Atklātu Atpakaļ Mežģīnes Laukumā Apkakles Spageti Siksnas Līgavas Kleita Vilcienu Vestidos De Novia
€162.66 €97.60

(produkta rāda 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2.konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos, vairāk atlaižu. 3.ātra piegāde?- sūtījumu darba dienu laikā pēc pasūtījuma. krāsu diagrammas izmēri 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu,)

Izskatās arī
Sīki izstrādātu Kāzu Kleitu 2023 Ilgi Luksusa vakartērpi Tērpu Līgava Sievietēm Piemērotu Pieprasījuma Weddding Līgavas Puse Sieviešu Vīriešu
€201.43 €171.22

(lūdzu, pievērsiet uzmanību mēs esam kleitu rūpnīcas.nodrošināt kvalitatīvu un pieejamu produktu, laipni lūdzam uz ilgtermiņa sadarbību.ja jūs nevarat atrast izmēru jums ir nepieciešams.vai jums ir nepieciešams, lai pielāgotu citas krāsas.mēs piedāvājam bezmaksas pielāgošanas pakalpojumus.lūdzu, izvēlieties pielāgoto izmēru, ja pasūtījuma, sniedz savu mērījumus, vai noklikšķiniet uz tērzēšanas)

Izskatās arī
Jaunā Stila Vakara Kleitas Mežģīnes V-veida kakla Frēzēšana Balli Puse Kleita Ilgi Vestidos De Fiestas De Noche Para Mujer
€174.91 €122.44

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1, sapulču dažādas prasības no dažādiem pircējiem, mums ir preces noliktavā un pēc pasūtījuma, kādas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums! 2 prece nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki (rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir ar kleitu tikai! 3, pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt)

Izskatās arī
2023 Vienkāršu Satīna Vakarkleita Sirēna Rozā Sexy Pusē Sadalīt Princešu Balles Kleitas Oficiālu Modes Slavenību Tērpu Vestidos Noche
€206.75 €84.76

(laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.ja jums)

Izskatās arī
Labākais Plus Lieluma Sirēna, Kāzas, Līgavas Kleitas Mežģīņu Appliqued Elegants Atpakaļ Ilūziju Bodice Diferencētas Svārki Līgava Kleita
€185.96 €158.06

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! shipping noteikumi mūsu postenis ir bezmaksas)

Izskatās arī
Ar Garām Piedurknēm Satīna Polka Dotted Tilla Kāzu Kleita Ir 2021. V Kakla Boho Beach Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita Pogu Pasūtījuma Lēti
€105.01

(klientam vajadzētu izlasīt pirmais: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.izgatavošanas laiks parasti ilgst 5-15 dienas, atkarībā no kleitas sarežģītības, un tās var būt 15-30 dienu aizņemts sezonā.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu)

Izskatās arī
Pilnu Piedurknēm Musulmaņu Vakara Kleitas Tilla Appliques Fāzēm, Hijab Islāma Oficiālā Puse Kleita Arābu Dubaija Sieviešu Drēbes De Saviesīgs Vakars
€194.42 €103.04

(pilnu piedurknēm musulmaņu vakara kleitas tilla appliques fāzēm, hijab islāma oficiālā puse kleita arābu dubaija sieviešu drēbes de saviesīgs vakars izmēri)

Izskatās arī
Blue-Līnija, Balles Kleitas, pie Pleca Slim Otas Vilcienu Mežģīņu Piedurknēm Princese Aplikācijas Sexy Deju Grīdas Garums Kleitas
€253.96 €152.37

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu, numuru, no mūsu krāsu diagrammu) sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes)

Izskatās arī
Balts Mežģīņu Bumbu Kleita Dubaija Kāzu Kleitas Mīļotā Pie Pleca Frēzēšana Plus Lieluma Backless Saūda Arābu
€261.44 €222.23

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri mērījumu izmēra paketē iekļauts 1 x kleita (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums,)

Izskatās arī