Cena €4.38 €10.42

Pilns apraksts

Apraksts

Ir broša piederumi, kas izgatavoti no izturīga materiāla, izsmalcinātu un var izdaiļot savu apģērbu arī.Ar lielisku meistarība un gluda virsma, tie padarīs jūsu tērpu unikāls.Piemērots matching soma, džemperi, kostīms, uzvalks, krekls, cepure, šalle un šalle.

Funkcijas

Jūs varat padarīt savu mīļāko mazus objektus un izmantot jūsu rokās - par spēju ar šiem broša piederumi.|Izsmalcinātu un pilna ar eleganci, gaismas svara, nedos nekādu spiedienu, lai jūsu apģērbs.|Droša un sabiedrība pietiekami, dot vairāk punktus jūsu modes apģērbu, dekoratīvs un elegants.|To stūri ir noapaļoti, ar labu nostiprināšanas efekts, nav viegli saskrāpēt ādu vai apģērbu.|Izgatavota no premium un izturīga dzelzs materiāla, pretkorozijas, izturīgs un praktisks.

- Krāsa: Sudraba

- Materiāls:

- Izmērs: 4. 00X2. 40X1. 20cm/ 1. 57X0. 94X0. 47.

- Jūs varat veikt jūsu mīļākie mazus objektus un izmantot jūsu rokās - par spēju ar šiem broša piederumi.

- Drošas un sabiedrība pietiekami, uzkrāt punktus, lai jūsu modes apģērbu, dekoratīvs un elegants.

- Izsmalcinātu un pilns, viegls svars, nedos nekādu spiedienu, lai jūsu apģērbs.

- Stūri ir noapaļoti, ar labu nostiprināšanas efekts, nav viegli saskrāpēt ādu vai apģērbu.

- Izgatavoti no premium un izturīga materiāla, anti-, izturīgs un praktisks.

- Krāsa: Sudraba.

- Izmērs: 4X2. 4X1. 2CM.

Specifikācijas

  • feature4: breastpin frēzēšana atpakaļ
  • feature2: piespraudes frēzēšana atpakaļ
  • feature3: metāla disku broša bāzes
  • Feature9: tekņu žetons
  • feature1: broša bāzes pamatni
  • Feature6: broša bāzes noteikšanu
  • Feature7: broša bezel
  • feature11: rotaslietas, amatniecības piederumi
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • feature5: broša atpakaļ pad bezel
  • Feature10: tukšās paplātes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: breastpin paplātes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns Moderns Sirds Stud Auskari Sievietēm Pilna Rhinestone Salds Jauki korejas Modes Mazi Auskari Elegants brincos feminino
€0.81 €0.51

(materiāls:sakausējuma,rhinestone svars:5.5 g adatu:s925 adatu izmērs:1.7*1.3 cm paziņojums ja jums sadalīti produktu vai produktiem ar trūkumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot klientu apkalpošanu, mēs organizēt, lai nosūtītu vai kompensācija jums asap pēc tam, kad mums ir tiešsaistē. kā nopirkt dažādu krāsu vienā pasūtījumā? vienkārši)

Izskatās arī
Pārspīlēti Earings Visiem Atbilstības Sudraba Bowknot Salds Auss, Rotaslietas, Auskari Nišas
€0.83 €0.41

(funkcijas: ootdty modes un izturīgs, unikālu dizainu padarīt jūs vairāk elegants. lieliska dāvana jūsu māsa, sieva vai mamma, laba izvēle, kā dāvanu savam draugam. piemērots gatavojas pusei, banketiem, vai ikdienas valkāšanai. liels modes-uz priekšu sievietes, kas mīl, lai izceltos no pūļa. lielisku pāri, par dažādām reizes, dzimšanas dienas, valentīna diena,)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Dzirkstošo Ķepu Print & Papīra Dzērves, Vilināt Šarmu 925 Sterling Sudraba Krelles Fit Original Pandora Aproce DIY Rotaslietas Dāvanu
€7.22 €3.24

(piegāde dārgais esiet laipni gaidīti mūsu filiālē.mēs parasti kuģis triju dienu laikā, pēc maksājuma veikšanas, ja jums ir nepieciešams, lai skriešanās, jūs varat sazinieties ar mums!paldies! jūsu apmierinātību, mans veikšanu.)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Skaistu Chrysocolla Auskari Krelles 27x15x4mm 5g Moderns Rotaslietas Aaccessory Sievietēm
€15.31 €10.72

(laipni lūdzam skaists džeks! dabīgā akmens skaistu chrysocolla auskari krelles 27x15x4mm 5g moderns rotaslietas aaccessory sievietēm man ir gadu pieredze akmens tirdzniecība.es cenšos piedāvāt jums labu produktu par taisnīgu cenu.es varu padarīt vairumtirdzniecības zemes gabalus, par tirgotāju.mana specialitāte ir saskaņota sodu, kokgriezumi, rets dārgakmens krelles/cabochon, intarsia, un)

Izskatās arī
Jaunu Ierodas Rotaslietas Iepakojuma Kastes ar Melnu Ievietot Kaklarota, Auskari Rokassprādzes Piespraudes, Gredzenu, Displeja Uzglabāšanas Gadījumā
€17.48

(mēs varam drukāt logo, ja jūs vēlaties,moq, ir 100 gabali, un ir nepieciešams drukāt papildu maksa.)

Izskatās arī
10pcs/daudz Tibetas Sudraba starplika liels caurums Zaudēt Biezumu Distances Krelles Savienotāji DIY Rotaslietu izgatavošana aproce dfg4
€2.63 €2.50

(f764g tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas tās diametrs ir aptuveni 10mm, augstums ir apmēram 7mm, un tās iekšējais diametrs ir apmēram 4mm. par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
Sieviešu, Vīriešu Dabas Dārgakmens Akmens Arbūzs Sarkanu Aproci Šarmu Rokassprādze Aproce
€3.81

(zīmols:nav dzimums:unisex materiāls:balts opāla dārgakmens metālu veids:nav aproces veids:aproces daļa izcelsmes valsts:ķīna ķēdes tips:nav vienuma tips:rokassprādzes aizdare veids:nav saderība:visas saderīgās formas\modelis:apaļa iestatīšanas veids:nav sods vai modi:modes stils:etniskās daudzums: 1gb)

Izskatās arī
Klasiskās Pērle Kulons Piederumu Stiprinājumi 18K Gold-Plating Kulons Uzstādījumi Rotaslietas Secinājumi Piederumi Savienojumu Pērlīšu Cepurītes A250
€12.03 €4.21

(motīvs:uzvalki 9-11mm izmēra pērles/agates/ dārgakmeņiem. klāts ar 18k zelta, netiks izbalināt krāsas viegli, nevarēs iegūt alerģiskas viegli. ne pērle, ne ķēdes)

Izskatās arī
Spoži Glancēts Silikona Sveķu Veidnes angļu Numurus Pelējuma DIY Keychain Kulons Rotaslietas Epoksīda Sveķu Crafting Pelējuma F19D
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
Sexy Viltus Vēders Pīrsings Krāsains Apaļo Kristāla Viltus Vēdera Poga Pircing Klipu Par Nabas Nabas Skrimslī Auskars Klipu Rotaslietas
€2.79 €2.14

(materiāls:nerūsējošais tērauds,kubiskā cirkonija izmērs:kā attēlā ķermeņa rotaslietas veids:naba & bell pogu gredzeni pīrsings tips:vēders pīrsings ombligo, nabas pīrsings vēderā gredzens sakarā:ceļojumu piemiņas,kāzas,pludmalē,vakara puse paketē iekļauts:1 gab nabas gredzens paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu,)

Izskatās arī
25pcs-15mm Mazo Antīkas Bronzas Toni Laimīgs Ķīniešu Monētu Piekariņi
€4.15 €2.69

(izmērs: lūdzu, pārbaudiet, vai attēlā zemāk valkā iespēja: iepazīšanās / dienas / puse, dāvana: draugu / tētis / / vīrs / sieva / draudzene / mamma / māsa šie piekariņi ir izgatavoti no cinka sakausējuma metāla, kas ir svina un niķeļa bez maksas! vai jums vajag vairāk?lūdzu, sazinieties ar mani!mēs pieņemam pasūtījuma!! mēs piedāvājam 15 dienas atpakaļ dienests kvalitātes)

Izskatās arī
Miasol 18 & 20MM Liela Izmēra Laminēta Svītras Apaļas Formas Sveķu Krelles, Piekariņi Par Diy Aproce rotaslietas Pieņemšanas Secinājumi
€2.40 €2.28

(nosaukums : svītras sveķu krelles materiāls : sveķi izmērs : 16x18mm;3,0 mm caurumu | 18x20mm; 3.2 mm caurumu svars : apmēram 4,4 g gabalā iepakojums: opp maisā piezīmes: izmērs, svars, attēls ilustrē, merkiem . krāsu, dažādu partiju produkts var atšķirties !)

Izskatās arī
Apdullināšanu Modes 4.5 CT Violeta Zircon Smago Sudraba Krāsas Gredzens #1203 Lielums 6789
€7.21 €3.60

(stāvoklis:pavisam jaunu.izmērs 6,7,8,9 no jums izvēlēties. 14k augsta kvalitāte/smago apzeltīts gredzens.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5)

Izskatās arī
Jauns Baltās krāsas Saliktas Plastmasas Sprādzi Pogu Keychain DIY PP Klipu Pārredzamu Locīšanas Rotājumu Keyring Key Chain DIY Piederumi
€6.12 €3.06

(aprakstīt plastmasas mape keychain, šis modelis atšķiras no iepriekšējā keychain. izmantojot augstas kvalitātes pp materiālu, sprādzes konstrukcija ir vajadzīga tikai, lai to bloķētu, izmantojot tikai gaismas nospiediet. tas nav viegli krist, jūs varat skava uz jebkuru apgaismojuma karti, vai arī jums var izmantot kā keychain. specifikācija materiāls: plastmasa izmērs:)

Izskatās arī
Alisouy 2gab Galvaskausa Zvaigžņu ausu aizbāžņi palielinātāji Nerūsējošā Tērauda Punk Auss tuneļi Strechers ķermeņa pīrsings rotaslietas vīriešiem
€4.68 €4.12

(sku:em0943 em0929 materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: lūdzu, skatīt attēlu iepakojums: 1 pāris = 2 gabali izmērs: diametrs ir 8mm / 10mm / 12mm / 14mm / 16mm / 18mm / 20mm / 22mm / 25mm piezīme: 1.tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība pēc dažādiem gaismas,dažādu monitoru.tātad, ja cienījamie jūs nevarat pieņemt šo ļoti maza atšķirība, jābūt piesardzīgiem,)

Izskatās arī