Cena €2.50 €2.63

Pilns apraksts

F764G

tērps aproce un kaklarota DIY pieņemšanas

Tās diametrs ir aptuveni 10mm, augstums ir apmēram 7mm, un tās iekšējais diametrs ir apmēram 4mm.

Par Mums

Kuģniecības Pakalpojumu

Quastion Un Atbildes

Mūsu Solījums

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Metāla Tips: NAV
  • Ārējais diametrs: 9mm
  • Modeļa Numurs: frg4
  • Materiāls: Metāla
  • Objektu Formas: Apaļā izcili-forma
  • Zīmola Nosaukums: zzeckght
  • Postenis Svars: 56g

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas Zelta Kvarca Rutilated Kulons Dzeltena Kvarca Rutilated 29.1*17*8.4 mm, Taisnstūra Izmērs Rotaslietas Sievietēm Brazīlija AAAAAAA
€240.66 €168.46

(dabas zelta kvarca rutilated kulons taisnstūra akmens puse jubilejas dāvanu kristālu aksesuāri akmens kulons motīvs: akmens tips: fiziska zelta kvarca rutilated kulons izmērs 29.1*17*8.4 mm dzimums: sievietēm un vīriešiem krāsa: zelta stils: moderns sānu akmens: crystal jauki aksesuāri, lai integrētu rotaslietas gadījumā meitenēm un kolekcionāriem maču)

Izskatās arī
2gab Modes Dzelksnis Gredzenu Pīrsings Rotaslietas, Radošo Punk Ķermeņa Rotaslietas Augstas Kvalitātes Zircon Sirds Gredzeni
€2.34

(materiāls nerūsējošā tērauda izmērs 1.6*16mm svars 2.6 g/gab iepakojumā opp maisiņu(atbilstoši klienta vajadzībām))

Izskatās arī
1Pair Ragana Varde Rīku Apbur Sievietes Piliens Auskari Akrila Rotaslietas Meitene Dzimšanas dienas Svētku Dāvanu
€2.06 €1.05

(modname=ckeditor 1.materiāls:stīpām:leģēts piekariņi:akrils 2.izmērs: par bildi 3.lielāko pasūtījumu, ir apsveicami ,pls justies brīvi ziņu ar mums 4.mūsu produkti ir augstas kvalitātes,mums ir jāpārbauda pa vienai pirms nosūtīšanas, 5.ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem,jūs varat nosūtīt mums,mēs atbildēsim 24 hours6.ja jums nav ieguvuši preces piegādes)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī
Apdullināšanu Modes 4.5 CT Violeta Zircon Smago Sudraba Krāsas Gredzens #1203 Lielums 6789
€7.21 €3.60

(stāvoklis:pavisam jaunu.izmērs 6,7,8,9 no jums izvēlēties. 14k augsta kvalitāte/smago apzeltīts gredzens.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5)

Izskatās arī
Jauns Baltās krāsas Saliktas Plastmasas Sprādzi Pogu Keychain DIY PP Klipu Pārredzamu Locīšanas Rotājumu Keyring Key Chain DIY Piederumi
€6.12 €3.06

(aprakstīt plastmasas mape keychain, šis modelis atšķiras no iepriekšējā keychain. izmantojot augstas kvalitātes pp materiālu, sprādzes konstrukcija ir vajadzīga tikai, lai to bloķētu, izmantojot tikai gaismas nospiediet. tas nav viegli krist, jūs varat skava uz jebkuru apgaismojuma karti, vai arī jums var izmantot kā keychain. specifikācija materiāls: plastmasa izmērs:)

Izskatās arī
Anime Viens Gabals Šarmu Rokassprādzi Lufa Punk Galvaskausa Rokassprādze Vīriešu Un Sieviešu Modes Rotaslietas Halloween Puse Lomu Spēli, Aproces, Aksesuāri
€26.77

(materiāls: cinka sakausējums krāsa: kā attēlu izmēri: garums 20cm piezīme: mēs atbalstām sajauc partijas pasūtījumus! lūdzu, norādiet savu izvēli stilu un daudzums piezīmes, vai sūtīt ziņu uz mums. citādi,mēs jums izlases atlasi stilu.paldies!)

Izskatās arī
3xMatching Sirds tālsatiksmes Aproces Māsa Aproce ar Karti Pinky Sola Attiecību Aproce par Draugu Ģimenes
€1.45 €0.77

(funkcijas: ootdty māsa dāvanas pēc tam, kad valkājot to uz rokas, es apsolu, vienalga, kur mēs ejam, nav svarīgi darīt, es vienmēr par jums, un viss būs ok!tas ir mūsu solījums! māsa aproce pateicamies, ka viņai vienmēr esot tur mani.ļaut viņai zināt, cik daudz jūs aprūpi, sniedzot viņai šo māsa rokassprādzi.šī ir lieliska dāvana, māsas, draudzenes, meitenes un sievietes. augstas)

Izskatās arī
Nekustamā 925 Sterling Sudraba Stīpu Sievietēm Laimīgs Tiecās Spīdīgs Kvadrāts, Aplis Auskari
€81.50

(nekustamā 925 sterling sudraba stīpu sievietēm laimīgs tiecās spīdīgs kvadrāts, aplis auskari)

Izskatās arī
Roku darbs rozā medūzas keychain y2k
€2.29 €2.06

(izgatavots no stikla un akrila pērles nav evakuatora par to, vai to saņemt slapjš dm mani, ja jums ir kādi jautājumi)

Izskatās arī
Saldūdens Pērļu 9-10-12mm violeta Kārta Nevainojamu 18k zelta Auskari
€98.43 €55.12

(laipni lūgti manā veikalā!mēs esam gatavi veikt darījumus ar jums ,mana sirds,mūsu draudzība ir pirmkārt ,uzņēmums ir otrā uz visiem laikiem. jebkuru citu jautājumu, skatīt šādu: q: kāpēc cenas ir tik zemas?a a: mēs esam sākotnējais piegādātājs, un mēs piedāvājam finest rotaslietas par ļoti zemām cenām. q: vai l saņemt savu kaklarotu vai rokassprādzi ilgāku vai īsāku)

Izskatās arī
Korejas Vilnis Cute Karikatūra Jaunu SK Albumu Sakausējuma Aproce Metāla Aproce Ap Mīlestību Etiķete
€5.00 €3.50

(izmērs: le: 2.2 * 5.5 cm, sirds: 4.2 * 2.9 cm iepakojums: automātiskā blīvējuma soma svars: 10g)

Izskatās arī
Augstākās Kvalitātes Sieviešu Ziedu Stud Auskari 925 Sterling Sudraba Modes Krāsains Kubiskais Zircon Auskars Lielā Izpārdošana
€5.42 €3.47

(yaameli bezmaksas piegāde augstākās kvalitātes sieviešu ziedu stud auskari 925 sterling sudraba modes krāsains kubiskais zircon auskars lielā izpārdošana zīmols: yaameli vienība: auskari materiāls: 925 sterling silver + kubiskā cirkonija)

Izskatās arī