Cena €168.46 €240.66

Pilns apraksts

Dabas Zelta Kvarca Rutilated Kulons Taisnstūra Akmens Puse Jubilejas Dāvanu Kristālu Aksesuāri Akmens Kulons

Motīvs:

Akmens Tips: Fiziska Zelta Kvarca Rutilated

Kulons Izmērs 29.1*17*8.4 mm

Dzimums: Sievietēm Un Vīriešiem

Krāsa: Zelta

Stils: Moderns

Sānu Akmens: Crystal

Jauki aksesuāri, lai integrētu rotaslietas gadījumā meitenēm un kolekcionāriem

Maču ar piemērotu apģērbu dažādiem godu

Brīnišķīga dāvana jums un jūsu sieviešu kārtas draugi

Noķert šo skaisto piederumi, lai jūs

Iepakojuma Saturs:

1PC Dabas Zelta Kvarca Rutilated Kulons

Specifikācijas

  • Sods vai Modes: Sods
  • Zīmola Nosaukums: MUKO DĀRGAKMEŅI
  • Galvenais Akmens: CRYSTAL
  • Sertifikāts:
  • Formas\raksts: Ūdens Piliens
  • Sānu Akmens: CRYSTAL
  • Postenis Svars: 0.2
  • Stils: MODERNS
  • Metālu Tips: NAV
  • Vienuma Tips: Kuloni
  • Izmērs: 29.1*17*8.4mm
  • Tostarp: 1pc Dabas Vara Kvarca Rutilated Kulons
  • Modeļa Numurs: TJP0031
  • kulons izmērs: 29.1*17*8.4 mm
  • Sertifikāta Veids: IGI
  • Stāvoklis: Jaunā un Grade AAAAA
  • Kuloni Tips: SOLITAIRE
  • Izcelsme: AR(Izcelsmes)
  • Sertifikāta Numurs: QRTJP0031

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sveķu Kratītāju Pelējumu Silikona plūstošās smiltis Pelējuma Piekariņi Kulons Rotaslietas Liešanas Pelējuma DIY Amatniecības Padarot Gudrs Keychain Pelējuma
€2.33 €1.61

(funkcijas: ootdty sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir par , un citas liešanas materiāli. gudrs asterism silikona sveķu kratītāju veidnes, varat izveidot unquie plūstošās smiltis piederumi ,viegli pāri ar savu apģērbu apģērbs. daudzfunkcionāls epoksīda sveķiem,)

Izskatās arī
Spoži Glancēts Silikona Sveķu Veidnes angļu Numurus Pelējuma DIY Keychain Kulons Rotaslietas Epoksīda Sveķu Crafting Pelējuma F19D
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
Moderns 8mm Dabas Melnās Vulkāniskās Lavas Akmens Zils Akmens Krelles, Rokassprādzi 3 Krāsu Krusts, Aproces, Sieviešu Un Vīriešu Šarmu Rotaslietas
€1.63 €0.81

(laipni lūgti mūsu veikalā! sveiki, dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikals mūsu produkti ir ļoti skaisti un lēti, jo mums ir fabrikas!!!! mūsu aproce ir par 19-20 cm izmēra.ja jums ir nepieciešams īpašu lielumu, lūdzu, atstāt mums ziņu, un mēs varam darīt jebkādu izmēru priekš jums. 1.ja jūsu ordor moer nekā 120 dolāru,mēs varam sūtīt bezmaksas dhl/ems/tnt vai fsat citu express. 2.rūpnīcas)

Izskatās arī
2023 Modes Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Persiku Sirds Auskari Sievietēm Šarmu Sieviešu auskariem Pendientes Mujer
€2.37 €1.54

(zīmols : liujun rotaslietas stils:modes rotaslietas auskari materiāls:nerūsējošais tērauds, kad pasūtījumu ir tad, kad pasūtījums ir≥$150.bezmaksas piegāde ar dhl/ems/fedex (3-7days) auskari izmērs:5.5*5.5 cm auskaru svars:9g)

Izskatās arī
SHSTONE 24K Zeltu Sānu Ķēdes, Aproces, Lai Sieviete Vīriešu Modes Pusei Kāzu Iesaistīšanās Šarmu Rotaslietas Ziemassvētku Dāvanu Mīļotājiem
€7.94 €3.42

(laipni lūdzam shstone oficiālajā veikalā. visiem produktiem mūsu veikalā ir rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas, kas ir ļoti pieņemamām cenām.papildus, mēs arī sniegt atbalstu vairumtirdzniecības un vienā gabalā, piegāde.es ceru, ka mēs varam kļūt par partneriem.visbeidzot, vēlos jūs un jūsu ģimenes un draugiem, veiksmi! pakalpojumu guider vai ir kāda atlaide lielgabarīta pasūtījumu? jā,)

Izskatās arī
1Pair Ragana Varde Rīku Apbur Sievietes Piliens Auskari Akrila Rotaslietas Meitene Dzimšanas dienas Svētku Dāvanu
€2.06 €1.05

(modname=ckeditor 1.materiāls:stīpām:leģēts piekariņi:akrils 2.izmērs: par bildi 3.lielāko pasūtījumu, ir apsveicami ,pls justies brīvi ziņu ar mums 4.mūsu produkti ir augstas kvalitātes,mums ir jāpārbauda pa vienai pirms nosūtīšanas, 5.ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem,jūs varat nosūtīt mums,mēs atbildēsim 24 hours6.ja jums nav ieguvuši preces piegādes)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī
4/6/8/10mm AAA Rozā Opāls Kvarca Akmeņi Kunzite Obsidian Kārtas Zaudēt Dārgakmeņi Bedas par Rotaslietu izgatavošana DIY Aproces 7.5 collas
€12.85 €8.74

(vārds: 100% dabīgiem akmeņiem aaa rozā opāls kvarca kunzite obsidian kārtas zaudēt dārgakmeņi bedas par rotaslietu izgatavošana diy aproces 7.5 collas izmērs : 6mm 8mm 10mm 12mm quantites: garums: 7.5 collas katrā starnd (apmēram 19cm) lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses)

Izskatās arī
Vintage Polaris Zvaigžņu Signet Gredzenu Modes Vīrieši Sievietes Nerūsējošā Tērauda Pāris Gredzeni Punk Biker Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€6.70 €5.16

(detaļu nosaukums:vintage polaris zvaigžņu signet gredzenu modes vīrieši sievietes nerūsējošā tērauda pāris gredzeni punk biker rotaslietas vairumtirdzniecības izmērs:us 7 8 9 10 11 metāls:316l nerūsējošā tērauda nekad izbalināt(nav nepieciešams veikt uz leju, kad jūs pelde) iepakojumā:uzvilkt rotaslietas maisiņā piezīme:gredzenu pieņemšanas, nerūsējošā tērauda ,ne tikai ar pārklājumu,tāpēc nekad)

Izskatās arī
Sarkanās krelles, Elastīgās Aproces, Akrila Tokyo Ghou Anime kulons Karikatūra sieviešu aproce Rotaslietas dāvanu TG98
€4.27 €1.92

(sarkanās krelles, elastīgās aproces, akrila tokyo ghou anime kulons karikatūra sieviešu aproce rotaslietas dāvanu tg98 produkta attēli:)

Izskatās arī
Rhinestone Pērles Zvaigžņu Kronis Cepures Dzimšanas Dienas Performance Tiaras Galvassegu Princess Balli Kāzu Matu Rotas Puses Piederumi
€13.12 €0.91

(produktu nosaukums:zvaigžņu kronis krāsas:zelta un sudraba pārklājumu metāls:eco-friendly rhinestone vainaga diametrs ir aptuveni 14.5 cm vainaga augstums ap 6 cm)

Izskatās arī
Cukurs Haws Rotājumu Silikona Veidnē Kulons Roku Maisā Apdare Pelējuma E0BE
€2.91 €2.07

(funkcijas: ootdty izgatavoti no silikona materiāla, izturīga un elastīga, lai to izmantot, laba siltuma pretestība, nav viegli, lai izjauktu. mazs un viegls, ir viegli, lai padarītu rotājumi un veikalā,var padarīt skaistu, amatniecība, un nosūtīt to draugam kā dāvanu. jūs varat pievienot kādu izsmalcinātu zelta pulveris, sudraba vizuļi, pigmenti un dažādus skaistus rotājumus pelējuma,)

Izskatās arī
Jaunu Kamēlijas Ziedu Kaklarota Sievietēm ar Gaismas Luksusa, un Mazo Pūļa Dizaina Rožu Titāna Tērauda Kaklarota Sievietēm
€21.77 €10.45

(produkta nosaukums: kamēlijas ziedu kaklarota galvenais materiāls: titāna tērauda kaklarota materiāls: jaukta dārgakmens ielikni. process: galvanizācijas tautas elementi: etniskās/nacionālās stils stils: personalizētu tendence forma: ģeometriskas kaklarota stils: o formas ķēdes produkta krāsa: melns, balts kaklarota apkārtmērs: 21cm-50cm neto)

Izskatās arī
Zircon Apļa Ģeometrijas Auskari Sievietēm, kas Pārspīlēti Rhinestone Piliens Auskari Modes Luksusa Visas-atbilstošas Rotaslietas Puse
€9.69 €0.45

(zircon apļa ģeometrijas auskari spilgti tekstūru un uzmanību pret detaļām - tikai tiem, ar caurdurtās ausis - vienāda izmēra - garums: 6 cm (2.36), kā - sakausējuma, zircon universāls, kā dāvana jebkuram gadījumam piemērots visu vecumu sievietēm krāsa: sudraba ādas droši, hipoalerģiska, svina & niķeļa-bezmaksas un viegli uzturēšana)

Izskatās arī
Charmhouse Tīra Dzeltena Zelta GP Auskari Par Lady Sieviešu Sirdis Ilgi Pušķis Kritums Earing Brincos Femme Oorbellen Kāzu Rotaslietas
€10.78 €3.24

(postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1 pāris iepakojums: opp maisiņu izmērs: 10mm x 55mm metāls: tīrā dzeltenā zelta pārklājumu vides standartiem: eiropas un niķeļa, svina, kadmija bezmaksas valkā iespēja: kāzas, ballītes, darba, jubileju dzimums: sieviešu shipping noteikumi 1. mēs kuģis to, lai 48 stundu laikā pēc apstiprinātu maksājumu; 2. cenā nav iekļauts nodoklis, pvn, vai)

Izskatās arī
100gab Pielāgota Nerūsējošā Tērauda Apaļa Suņu Tagus Kaklarota Kuloni DIY Dažādu Formu
€92.98

(materiāls: nerūsējošais tērauds mēs pieņemam pielāgota izmēra, biezuma, dobu ārā , lāzera logo, augstas polijas.parastā polijas . moq: 100gab lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju.mēs piedāvājam mūsu labāko cenas un risinājumu. paketē iekļauts: 100gab kopā 25mm atzīmes. 5 gabali, kas katru skaits no 101 līdz 108 5 gabali, kas katru skaitu no 201)

Izskatās arī