Cena €8.74 €12.85

Pilns apraksts

Vārds: 100% Dabīgiem Akmeņiem AAA Rozā Opāls Kvarca Kunzite Obsidian Kārtas Zaudēt Dārgakmeņi Bedas par Rotaslietu izgatavošana DIY Aproces 7.5 collas

Izmērs : 6mm 8mm 10mm 12mm

Quantites: Garums: 7.5 collas katrā starnd (apmēram 19cm) Lietojums: Ideāls DIY rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.Jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu!

Piezīme: Jūs saņemsiet reālu izmēru produkts.Attēls var būt lielāks par ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsošana katra atsevišķa monitora.Lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms iegādes.

1.Pasūtījumus parasti tiek nosūtīti ārpus 2-3 darba dienas, pēc jūsu maksājums ir pabeigta. (Se.Saule.un Valsts svētki, izslēgts)

2. Piegādes metodi un Piegādes laiks

△Pasūtījuma summa ir mazāk nekā $15 , un Mēs piedāvāsim brīvā Ekonomiskā Piegāde kā Cainiao Super Ekonomikā, Pasaules vai China Post small package plus, kas ir nepieciešams ņemt par 30-50 dienās no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir vairāk nekā $15 , Mēs piedāvājam bezmaksas Standarta Piegāde Pack24.lv, piemēram, Standarta piegāde, Ķīna Pastu ierakstītā vēstulē vai Epacket, kas ir nepieciešams ņemt par 15-35 dienu laikā no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir virs $150 , Mēs piedāvājam bezmaksas fast Express, piemēram, DHL, Fedex, TNT, kas ir nepieciešams ņemt aptuveni 3-7 dienu laikā no galamērķa.

3. Visām muitas nodevām, nodokļiem un nodevām ievest, lai jūsu valsts nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ceru, ka jūs varat saprast.

J: vai jūs Varat piedāvāt dropshipping ?

A: Jā, protams!Mēs ne tostarp pārdošana info gabalā.

Q: Kā es varu iegūt atlaides ?

A: mēs varētu piedāvāt papildus atlaides, ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $30. Ja vēlaties vairumtirdzniecības custome, pls sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas bezmaksas, un mēs piedāvājam labas cenas.

Q: Kā es varu darīt ar šo situāciju, es nedomāju, saņemt sūtījumu vai man ir problēma preci.

A: Pls sazinieties ar mums nekavējoties.

Parasti, Ja jūs nesaņemat paku, es būs pārbaudīt un piedāvās jums info, vai kompensāciju, vai nosūtīt.

Ja tur ir kādas problēmas ar objektu, mēs piedāvājam risinājumu, saskaņā ar konkrēto situāciju.Neuztraucieties.Es neļaus jums zaudējumus.

1. Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produkta vai pakalpojuma. 2. Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies

"mīlestības pērles" ir viens no visvairāk professinal krellītēm piegādātājiem Ķīnā.Mēs piedāvājam augstas kvalitātes akmens krelles un citas rotaslietas, kas veic piegādi uz 10 gadiem, tiešsaistē un bezsaistē .

Tur ir tik daudz Pack24.lv pārdevēji iegādāties preces no asv.No akmens pērles, akrila pērles utt.lai rotaslietas konstatējumi, piemēram, lēkt gredzeni, aizdares, pērļu cepurītes, bails utt. mums mērķis ir barības visiem jūsu vajadzībām, lai kuģis.

Mēs apkalpot mazumtirdzniecības klientus un piedāvāt dropshipping ar praktiskumu rotaslietas, amatniecības piegādēm .Mēs piedāvājam arī vairumtirdzniecības cenu bussiness klientiem.Mēs esam labākā izvēle jums.

"mīlestības pērles" veikals sola sniegt klientiem labāko pieredzi un servisu.

Specifikācijas

  • Rotaslietas, Aksesuāri: Krelles rokdarbi
  • Modeļa Numurs: akmeņi
  • Objektu Formas: Apaļa Forma
  • rotaslietas tipa 03: nefrīta krelles, nefrīta akmens
  • Garums: about 15nch (38cm)
  • Nosaukums: Zemeņu Kvarca, Kianīts, Rozā Kvarcs, Rozā opāls, Chrysoprase
  • rotaslietas tips 05: kristāla beadss
  • Materiāls: Pusdārgakmeņu Akmens
  • zaudēt krelles: vairumtirdzniecības pērlītēm, Pērles, Aksesuāri
  • uzvalks: diy rotaslietas, Pieņemšanas aproce, Kaklarota, Auskari
  • Sods vai Modes: Modes
  • Krāsa: Krāsains, Rozā, sarkana, zila, zaļa, Violeta
  • Izmērs: 4mm, 6mm, 8mm, 10mm
  • Ārējais diametrs: 8mm
  • rotaslietas tipa 01: Krelles Dabiskā Akmens
  • rotaslietas tipa 02: Dabas Krelles
  • Metāla Tips: NAV
  • Postenis Svars: 5-30g
  • Zīmola Nosaukums: GMB724
  • Vienuma Tips: Krelles
  • Krelles Rotaslietas: Distances krelles
  • rotaslietas tipa 04: Apaļas Pērlītes
  • Pērles pērles: Krelles Par Rotaslietu Izgatavošana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sudraba Pārklājumu Vienkāršs Dizains Rādītājpirkstu Atvēršanas Gredzenu Personības Dobi No Līnijas Šķērsot Dāma Gredzenu Šarmu Dāma Puse Rotaslietas
€5.68 €3.36

(produkta apraksts: 100% augstas kvalitātes metāla krāsa: sudraba forma modeļiem: ģeometrija stils: modes tendences metāla materiāls: vara daudzums: 1 gabals stils: sieviete piemērots, lai dāvanu dodot gadījumiem: kāzām, ceļojumu piemiņas vietas, tautas puses, dzimšanas dienas dāvanas, darbinieku pabalsti)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Kubiskā Cirkonija Kāzu svinības, Kaklarota, Auskari Rokassprādze Duabi AAE Līgavas 4gab Juvelierizstrādājumu Komplekti Sieviešu
€92.08 €46.04

(stils: augstas kvalitātes modes rotaslietas, rotaslietas komplekts materiāls: 100% aaa kubiskā cirkonija dimanta 24k zelta/balta zelta pārklājumu sakarā: jubilejā / kāzu / party / iesaistīšanās uzņēmuma profils: mums ir avots muanufactorer, kuri specializējas rotaslietas iestatīt vairāk nekā 10 gadus.mums ir tūkstošiem dizainu noliktavā. oem & odm, lai laipni.lūdzu, izmeklēšanas)

Izskatās arī
Karikatūra Dinozauru Atslēgu piekariņi Radošo Pildījumu Rotaļlietas Lelle Big Astes T-rex Soma, Mobilais Tālrunis, Auto Kulons Rotas, Rotaslietas Dāvanu Piekariņi
€4.26 €2.13

(produkta nosaukums: dinozauru taustiņu ķēdi materiāls: plīša iepakojumā :1 gab. stāvoklis :100% new galvenais: vides aizsardzības materiālus izmantot esiet droši! ! lai izvairītos no neizdošanās, nosūtiet, lūdzu, sniegt pareizu pilnu vārdu un pareizu detalizēta adreses, paldies par jūsu uzmanību! tas ir gudrs taustiņu ķēdi, jūs varat pakārt savā grāmatā)

Izskatās arī
10pcs/20pcs/iepak 3D Konfektes Lācis Piekariņi Amatniecības Metāla Pandent Keychain DIY Rotaslietu izgatavošana Cinka Sakausējums
€4.93 €3.45

(apraksts 10pcs/20pcs/iepak 3d konfektes alus piekariņi amatniecības metāla pandent keychain diy rotaslietu izgatavošana cinka sakausējums)

Izskatās arī
2023 Karogu Amerikāņu Soma Piederumiem Pušķis Bell Rhinestone Sievietēm Zelta Krāsas Ķēdi Rotaslietas Dāvanu llaveros para mujer KXH76S0
€6.55 €4.59

(karogu amerikāņu soma piederumiem pušķis bell rhinestone sievietēm zelta krāsas ķēdi rotaslietas dāvanu llaveros para mujer stils: karogu, amerikāņu atslēgu piekariņi pušķis bell materiāls: sakausējuma rhinestone karogu amerikāņu pušķis bell atslēga, gredzena izmērs:(kā parādīts attēlā) valkā iespēja: kāzu / balles / jubilejas / puse dāvana:zēns draugs/draudzene / sieva /mamma derīgas: zēnu, jauniešu)

Izskatās arī
Atvērt Gredzenu Vintage Multitiered Gredzens Pirksta Datumi Dūres Gredzens
€1.03 €0.67

(funkcijas: ootdty unikālais dizains: vintage pirksta gredzenu, meklēt atdzist un noslēpumainā, jūs padarīs vēl pievilcīgāku. augsta kvalitāte-izgatavoti no sakausējuma, nav viegli izbalināt, gluds, ērts, viegls un viegli uzvilkt un novilkt. universālā izmēri: atvērtā dizaina, gredzena izmēru var regulēt, cik nepieciešams, piemērots vairumam cilvēku. daudzfunkcionāls:)

Izskatās arī
26 Vēstuli Sveķu Lējuma Veidnes DIY Rotaslietas Liešanas Veidnes Rotaslietas, Amatniecības
€4.61 €3.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis angļu pelējums ir izgatavoti no silikona, elastīgs, izturīgs, un atkārtoti.gluda interjeru. sveķu pelējuma var izmantot sveces/wax/ziepes. vieta pelējuma uz līdzenas virsmas, pārlej sveces kušanas/wax/ziepes vai sveķu, jāgaida materiālu, lai sacietēt, un tad ņemt to off. šāda veida pelējuma var veikt sveķu)

Izskatās arī
Sirds formas Tauriņš Lanyards Atslēgu Ķēdes Kakla Siksna Id Kartes Turētājs Keyrings Modes Rotaslietas, Aksesuāri Draugiem Dāvanas
€2.18 €1.08

(ja jūs vēlaties preču katalogu, lūdzu, sazinieties ar mani siksniņa ir ideāli piemērots mobilo telefonu, atslēgu piekariņi, mp3, kameras, drošības nozīmītes, identifikācijas, atslēgas, utt materiāls: poliesters/neilons,metāls lieliska dāvana ārsts, medicīnas māsa, zobārsts, skolotājs, tā persona, amatpersona ,darbinieks, militāro ikvienam, kas nepieciešams, lai parādītu id regulāri.)

Izskatās arī
Vintage Bronzas Pinuma, kas Trīsstūrveida Pieres Galvas Ķēdes Sievietēm, Caurspīdīga Kristāla Krelles Pušķis Etniskā Headpiece Matu Rotas
€5.33 €3.58

(produkta:vintage bronzas pinuma, kas trīsstūrveida pieres galvas ķēdes sievietēm, caurspīdīga kristāla krelles pušķis etniskā headpiece matu rotas artikuls: f-1031 nosūtīš. gab:1 gab. materiāls:sakausējuma,crystal krāsa: kā picture rādīt izmērs:kā rādīt attēlu svars:23g/gab)

Izskatās arī
5gab/Daudz Dobi Gudrs Balonu Suns Šarmu Nerūsējošā Tērauda Kawaii Dzīvnieku Kuloni par Rotu Veidošanas Piederumi DIY Amatniecības Secinājumi
€7.47 €3.89

(❤ materiāls:šie piekariņi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda tekstūru ir grūts, bet ļoti izturīgs pret koroziju, izturīgs rotaslietu izgatavošana un citi diy projekti ❤ daudzums: 5gab ❤ stāvoklis: 100% new ❤ plašu pieteikums: šis piekariņi, kuloni ir lielisks dizains .ideāls kaklarotas,rokassprādzes,auskari,anklets,sānslīdi kaklasaite utt.perfekts roku darbs rotaslietas darbi,)

Izskatās arī
Karstā Spēles Honkai: Zvaigzne Dzelzceļa Anime Attēls Welt Yang Dan Heng Gepard Landau Gudrs Akrila Keychains Kulons Dekoru Rotaļlietu Dzimšanas Dienas Dāvana
€1.97 €0.98

(karstā spēles honkai: zvaigzne dzelzceļa anime attēls welt yang dan heng gepard landau gudrs akrila keychains kulons dekoru rotaļlietu dzimšanas dienas dāvana produkta nosaukums: honkai: zvaigzne dzelzceļa anime skaitļi taustiņu ķēdi izmēri: aptuveni 6cm iepakojums: opp neatkarīga iepakojums amats: dāvanu, rotaļlietas ,kulons labdien, dārgie draugi, paldies jums par ierašanos. mēs)

Izskatās arī
Oriģinālā Ekoloģiskā Jade Rokassprādze Dabas Īstu Roku Cirsts Modes Šarmu Piederumi Laimīgs Rotaslietas
€19.07 €9.53

(-materiāls:100% dabiska nefrīta -dabas un gluda. -roku cirsts pulēšana nosūtīt sertifikāts -katru produktu saņems vienu rotaslietas kā dāvanu kaste -tas ir izsmalcinātu handwork un lielu mākslas dārgumu. -prece pilnībā izstādes, radošo garu un krāšņu kultūras. -lieliska dāvana jūsu draugiem vai jūsu kolekcijā. -panāktu veiksmi jums piezīme:)

Izskatās arī
Japāna un Dienvidkoreja ir asimetrisks tauriņš imitācija pērle auss stud moderns delikāts dizains sense high-end auss stud
€7.40 €0.45

(japāna un dienvidkoreja ir asimetrisks tauriņš imitācija pērle auss stud moderns delikāts dizains sense high-end auss stud)

Izskatās arī
Izskatās arī
Hip Hop Zobu Grillz Vīriešiem Sievietes Rotu Komplekts Zelta Krāsā Lencēm Pīrsings Kristāli Zobu Kronīšus, Puse Reperis Vampīru Ziemassvētku Dāvanu
€39.27 €15.71

(hip hop zobu grillz vīriešiem sievietes rotu komplekts zelta krāsā lencēm pīrsings kristāli zobu kronīšus, puse reperis vampīru ziemassvētku dāvanu produkta informācija: *krāsa: zelta,sudraba *svars: 0.05 kg)

Izskatās arī