Cena €1.61 €2.33

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir par , un citas liešanas materiāli.

Gudrs asterism silikona sveķu kratītāju veidnes, varat izveidot unquie plūstošās smiltis piederumi ,viegli pāri ar savu apģērbu apģērbs.

Daudzfunkcionāls epoksīda sveķiem, pelējuma,liešanas silikona veidnes var izmantot mājas rotājumi, keychain, auskarus, kaklarotas, mugursoma, kulons, kaklarotas un citi juvelierizstrādājumi kulons pieņemšanas.turklāt, jūs varat arī pievienot kādu kaltētu ziedu, sveķu paintting, ziepes, lai padarītu izsmalcinātu ziemassvētku dāvanas ģimenei un draugu.

Brīnišķīgo dāvanu,piemērots iesācējiem.labākā dāvana DIY mīļotājiem.

Viegli atbrīvot,ar gluda un spīdīga, interjeri, samazinot nepieciešamību griešana atpakaļ un polijas gatavo sveķu objektus.pēc jūsu projektiem pilnībā izārstēt, tas būs viegli, lai no jūsu pelējuma.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Stils:A,B

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Sveķu Kratītāju Veidnes

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Starpības dēļ betweeen dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rotaslietas Drukāšanas Plier Zīmogs Rokasgrāmatu, Nospiediet Rotaslietas Marķējums Knaibles Amatniecības Kaklarotas, Gredzeni, Rokassprādzes, Rotaslietas, kas veic Piegādi
€28.74 €15.81

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina rotaslietas plier rotaslietas drukāšanas plier, kas izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda materiāla, praktisks, izturīgs un izturīgs, ilgi lietot. 【comfort grip roktura] aicina non slip gudrs rokturi ērtai satveršanai, viegli kontrolēt un izmantot. 【iezīme] aicina rotaslietas zīmogs plier ir viegls, kompakts izmērs, ērti, glabāšanai un nēsāšanai,)

Izskatās arī
Rotaslietas Stāv Veikalos Fotogrāfija Displejs Aksesuārus, Rotaslietas Displejs Turētājs Kaklarotas Karājas Kulons Aproces Skatīties Auskari
€4.10 €2.17

(apraksts: 【auskaru statīvs] aicina: rotaslietas displejs stāvēt, vienkārši dzelzs, stilīgs un mūsdienīgs dizains, var collocation ar jebkuru apdares un rotaslietas krāsu, un to var izmantot, lai pakārt jūsu mīļākie rotaslietas un aksesuārus. 【lielu jaudu] aicina: rotaslietas, plaukts nodrošina plašu uzglabāšanas telpu ar spoguli, kas organizē un parādot kaklarotas, rokassprādzes, gredzeni)

Izskatās arī
2023 Modes Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Persiku Sirds Auskari Sievietēm Šarmu Sieviešu auskariem Pendientes Mujer
€2.37 €1.54

(zīmols : liujun rotaslietas stils:modes rotaslietas auskari materiāls:nerūsējošais tērauds, kad pasūtījumu ir tad, kad pasūtījums ir≥$150.bezmaksas piegāde ar dhl/ems/fedex (3-7days) auskari izmērs:5.5*5.5 cm auskaru svars:9g)

Izskatās arī
Nekustamā Cieto 925 Sterling Sudraba Dabas Jade Jasper Biezumu Dobi O Šarnīrķēdes Vilināt Auskari
€26.35 €14.50

(metāls: 925 sterling sudraba izmērs : 52*8mm iepakojums mēs apstrādās, lai drīz.un mēs piedāvājam dāvanu kastē bezmaksas.)

Izskatās arī
Sarkanās krelles, Elastīgās Aproces, Akrila Tokyo Ghou Anime kulons Karikatūra sieviešu aproce Rotaslietas dāvanu TG98
€4.27 €1.92

(sarkanās krelles, elastīgās aproces, akrila tokyo ghou anime kulons karikatūra sieviešu aproce rotaslietas dāvanu tg98 produkta attēli:)

Izskatās arī
Rhinestone Pērles Zvaigžņu Kronis Cepures Dzimšanas Dienas Performance Tiaras Galvassegu Princess Balli Kāzu Matu Rotas Puses Piederumi
€13.12 €0.91

(produktu nosaukums:zvaigžņu kronis krāsas:zelta un sudraba pārklājumu metāls:eco-friendly rhinestone vainaga diametrs ir aptuveni 14.5 cm vainaga augstums ap 6 cm)

Izskatās arī
Cukurs Haws Rotājumu Silikona Veidnē Kulons Roku Maisā Apdare Pelējuma E0BE
€2.91 €2.07

(funkcijas: ootdty izgatavoti no silikona materiāla, izturīga un elastīga, lai to izmantot, laba siltuma pretestība, nav viegli, lai izjauktu. mazs un viegls, ir viegli, lai padarītu rotājumi un veikalā,var padarīt skaistu, amatniecība, un nosūtīt to draugam kā dāvanu. jūs varat pievienot kādu izsmalcinātu zelta pulveris, sudraba vizuļi, pigmenti un dažādus skaistus rotājumus pelējuma,)

Izskatās arī
Karikatūra Dinozauru Atslēgu piekariņi Radošo Pildījumu Rotaļlietas Lelle Big Astes T-rex Soma, Mobilais Tālrunis, Auto Kulons Rotas, Rotaslietas Dāvanu Piekariņi
€4.26 €2.13

(produkta nosaukums: dinozauru taustiņu ķēdi materiāls: plīša iepakojumā :1 gab. stāvoklis :100% new galvenais: vides aizsardzības materiālus izmantot esiet droši! ! lai izvairītos no neizdošanās, nosūtiet, lūdzu, sniegt pareizu pilnu vārdu un pareizu detalizēta adreses, paldies par jūsu uzmanību! tas ir gudrs taustiņu ķēdi, jūs varat pakārt savā grāmatā)

Izskatās arī
1PC Jaunu Dienvidkoreja Retro Modes Vienkāršas Ģeometriskas Nelegālo Baroka Luksusa Meitene Ar Pērļu Auskaru Rotaslietas, Dāvanas
€0.65 €0.36

(1pc jaunu dienvidkoreja retro modes vienkāršas ģeometriskas nelegālo baroka luksusa meitene ar pērļu auskaru rotaslietas, dāvanas materiāls:pearl metālu tips:cinka sakausējums formas\modelis:ģeometriskas auskari tips:auskariem atpakaļ atrast:push-atpakaļ pakete ietver:1pair)

Izskatās arī
Nekustamā 925 Sterling Sudraba Stīpu Sievietēm Laimīgs Tiecās Spīdīgs Kvadrāts, Aplis Auskari
€81.50

(nekustamā 925 sterling sudraba stīpu sievietēm laimīgs tiecās spīdīgs kvadrāts, aplis auskari)

Izskatās arī
Sakausējuma Skatīties Formas Gredzeni, Modes Vintage Punk Regulējams Atvēršanas Gredzeni, Dāvanu Rotaslietas Pāris Gredzeni Sievietēm
€0.65 €0.40

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. nosaukums: skatīties formas gredzeni krāsa: melns, zelts materiāls: sakausējuma izmērs: iekšējais diametrs-17 mm paketē iekļauts: 1gb skatīties formas gredzeni piezīme: 1.lūdzu atļaut 0-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.sakarā ar atšķirību starp)

Izskatās arī
MODIAN 0.5 CT Moissanite Aproce 925 Sterling Silver Classic šarnīrķēdes Piekariņi Rokassprādzes Sievietēm Luksusa Kāzu Rotaslietas
€21.86 €7.43

(moissanite krāsu: d krāsa moissanite skaidrību: vvs1 moissanite samazināt: ex bezmaksas gra sertifikācija ietver:jā materiāls: 925 sterling silver + gra moissanite aproces galvenais akmens masas/gabalu : moissanite dimanta 0.5 karātu aproce galveno akmens izmērs/gabalu : moissanite dimanta 5.00 mm vvs1 d krāsa moissanite dimanta (bezmaksas pēc)

Izskatās arī
Modes Elegants Kristālu Gredzens Sievietēm Inkrustēts Zircon Zelta Krāsu Daudzslāņu Gredzeni, Kāzu Svinības, Kāzu Iesaistīšanās Dāvanu Rotaslietas
€3.74 €2.24

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.mini pasūtījums ir 1 gab/pāri/komplekts bezmaksas piegāde,var sajaukt secību. 2.lai >3pieces/pāri/set: bezmaksas ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus,yanwen ail pastu. 3.10$ 4.lai > 140$:bezmaksas ekspress piegāde.(ems,dhl,fedex,ups) 5.mēs piegādājam krītot piegādes/vairumtirdzniecības/pielāgots dizains. atsauksmes: 1> jūsu atsauksmes)

Izskatās arī
Sifisrri Modes Krāsains Fāzēm Aproce Sievietēm Nerūsējošā Tērauda Regulējams Sirds Pulseras Mujer Šarmu Aproces Rotaslietas Dāvanu
€5.03 €3.02

(par produktu: 1. mēs esam profesionāli ražo nerūsējošā tērauda rotaslietas,saglabājot krāsu. 2. mēs piegādāta 3 dienu laikā, jo jūsu maksājumu informāciju, kas apstiprina pack24.lv. (izņemot gadījumus, personalizētu produktu, brīvdienu,brīvdienas un citu ārkārtas gadījumā.). un mēs varētu piedāvāt informāciju, ko jūs vēlaties, un palīdzētu muitošana.bet mums nav)

Izskatās arī
Komplekts 5 GAB Enerģijas Tibetas Top Vecā Agate Līnijas Tipa Dziednieks Medicīna dZi Pērles Piekariņu 2023 Rotaslietas Amuletu Timestown
€49.23

(lūdzu, konsultējieties ar pārdevēju, lai iegūtu sīkāku informāciju, pirms veicat pasūtījumu ,paldies garums:27 mm diametrs:13 mm materiāls: vecā agate draudzīgi ne: sakarā ar unikālo creasure no dzi pērles priekšmetus ,tur ir gandrīz 2 dzi pērles priekšmetus, izskatās tieši tāds pats ,tāpēc ,ja pirmais, ar attēliem, kas ir pārdots ,citi tiem varētu būt līdzīgi ,nē, tieši)

Izskatās arī
5gab/Daudz Dobi Gudrs Balonu Suns Šarmu Nerūsējošā Tērauda Kawaii Dzīvnieku Kuloni par Rotu Veidošanas Piederumi DIY Amatniecības Secinājumi
€7.47 €3.89

(❤ materiāls:šie piekariņi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda tekstūru ir grūts, bet ļoti izturīgs pret koroziju, izturīgs rotaslietu izgatavošana un citi diy projekti ❤ daudzums: 5gab ❤ stāvoklis: 100% new ❤ plašu pieteikums: šis piekariņi, kuloni ir lielisks dizains .ideāls kaklarotas,rokassprādzes,auskari,anklets,sānslīdi kaklasaite utt.perfekts roku darbs rotaslietas darbi,)

Izskatās arī