Tagi: Kāzu Kleitas

Cena €122.57 €147.68

Pilns apraksts

Paziņojums :Ja jūs vēlaties, lai šī kleita custom size un pielāgotu krāsu,jūs varat izvēlēties, izlases lielumu un krāsu, ja jums vietu pasūtījumu ,tad atstāt ziņu, lai mums par savu pielāgoto izmēru un krāsu .Tātad, mēs varam redzēt, krāsu un mērījumi vēlaties, kad mēs saņemam pasūtījumu.

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu padarītu kleitu, lūdzu nosūtiet mums mērījumu sarakstu, kā sekot:

1.Krūtis =___cm

2.Vidukļa =___cm

3.Gurni =___cm

4.Viduklis uz grīdas ar kurpes =___cm

5.Garums=___cm( Pleci uz Grīdas ar papēži)

6.Augstums =___ cm (no augšas galvu uz grīdas bez shoes)

7.Kleita, krāsa =___ (Jebkuru krāsu izvēlēties no mūsu krāsu diagrammu vai attēlu krāsu.

Jūs varat, piemēram:

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, pirms iegādes.Pēc tam, kad jūs saņemsiet priekšmetus, ja jums ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums ( ziņojums pārdevējs vai tiešsaistes tērzēšanas ), pirms jūs atstāt jebkuru saiti vai atvērt jebkuru strīdu.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par Pack24.lv, piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Pack24.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Saskaņā ar mūsu pieredzi, Pasūtījuma pārbaudiet zemes gabali nejauši, apmēram 0,5-1% zemes gabaliem tiks pārbaudīta un var iekasēt noteiktu tarifu.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz "Piegāde un apmaksa" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Padomi:

Ja jūs vēlaties pasūtījuma, lūdzu, izvēlēties jebkuru standarta izmēru, kad pasūta, tad uzrakstiet savu mērījumus, informāciju ziņojuma lodziņš, kad maksājumu.

Svarīgi: Ja jums ir no BRAZĪLIJAS, lūdzu, dodiet mums savu CPF ziņojuma lodziņš, maksājot bez tā mēs nevaram pasta sūtījumu.paldies par jūsu sapratni.

Paziņojums

1.Jebkuras izmaiņas izmēru/krāsu/īpašie pieprasījumi nav pieņemamas pēc pasūtījuma pārsniedz 24 stundas.

2.Ja pārsniedz 24 stundas, izmēra vai krāsas, vai pasūtījuma detaļas jāmaina, lūdzu, sūtīt ziņu, lai mums, bet jums ir nepieciešams maksāt papildus maksu, arī, lūdzu, atlikt sūtījumu no jūsu pasūtījuma.

3.visas kleitas mēs, kas būs nedaudz atšķiras no sākotnējā attēlu, jūs redzēt šajā vietnē , un izmērs būs vairāk vai mazāk, liels vai mazs, no 1 līdz 3 cm.Krāsas var atšķirties atkarībā no CRT un LCD ekrāni.mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar attēliem jūs redzēt.

4.ir dažas Valstis, tiks aplikti ar nodokli ,vēlas jūs varat vispirms zināt, šo ,piemēram :LIELBRITĀNIJĀ ,Kanādā,Brazīlijā,Meksikā,Francijā ...

5.Mēs pieņemam steigas, lai, bet, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas.Un kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģošanas, kā jūs izvēlēties (

DHL/UPS/ARAMEX ir 3-7 darba dienu laikā, EMS ir 10-20 darba dienas, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts ir 15-60 darba dienu laikā).

6.Visi piederumi, kas redzams uz bildes nav iekļauti.

Specifikācijas

  • Piegāde Spēja: 2000 Gabali Uz Vienu Mēnesi
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modes Elements: vintage
  • Faktisko Attēlu:
  • Pilnībā Oderēta:
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Kāzu Kleitu Audums: satīns
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Stils: Kāzu Kleitu 2019
  • Izgriezums: Scoop
  • Apdare: Plisēt
  • Zīmola Nosaukums: Forevergracedress
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Grūtniecēm:
  • Piedurknes Garums(cm): puse
  • Siluets: Augsts/Zems

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elegants Gaismas Ezera Zilā Šifona Māte No Līgavas Kleitas, Lai Kāzas Grīdas Garums Oficiālas Personas Vakara Kleita
€195.81 €117.49

(ur apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita. ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir)

Izskatās arī
Elegants-Line Kāzu Kleitas Sievietēm 2024. Gadam Mežģīnes O-Veida Kakla Vāciņu Piedurknēm Sadalīt Tilla Atklātu Atpakaļ Līgavas Kleita Slaucīt Vilcienu Vestidos De Noiva
€179.05 €107.43

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
JaneVini 2024. gadam Piparmētru Zaļa Dubajas arābu Luksusa Fāzēm Sirēna Vakara Kleitas ar Cape Satīna Oficiālās Vakariņas Kleita Kleita Sievietēm
€533.02 €293.16

(janevini 2024. gadam piparmētru zaļa dubajas arābu luksusa fāzēm sirēna vakara kleitas ar cape satīna oficiālās vakariņas kleita kleita sievietēm suknia wieczorowa eksluzywna drēbes de soirée mariage vestido graduación mujer nakts kleita vestidos fiesta halāti soirée luxe et élégante drēbes de soirée femme mariage abendkleider luxus dubaija drēbes femmes ballkleid vakara kleitas, sievietēm, kāzu vestidos)

Izskatās arī
Sīki izstrādātu Kāzu Kleitu 2023 Ilgi Luksusa vakartērpi Tērpu Līgava Sievietēm Piemērotu Pieprasījuma Weddding Līgavas Puse Sieviešu Vīriešu
€201.43 €171.22

(lūdzu, pievērsiet uzmanību mēs esam kleitu rūpnīcas.nodrošināt kvalitatīvu un pieejamu produktu, laipni lūdzam uz ilgtermiņa sadarbību.ja jūs nevarat atrast izmēru jums ir nepieciešams.vai jums ir nepieciešams, lai pielāgotu citas krāsas.mēs piedāvājam bezmaksas pielāgošanas pakalpojumus.lūdzu, izvēlieties pielāgoto izmēru, ja pasūtījuma, sniedz savu mērījumus, vai noklikšķiniet uz tērzēšanas)

Izskatās arī
Apvalks Appliques Fāzēm Musulmaņu Vakarkleitas Ar Garām Piedurknēm Islāma Oficiālā Puse Kleitas Augstu Apkakli Sievietēm Arābu Halāti De Soirée
€242.25 €104.17

(apvalks appliques fāzēm musulmaņu vakarkleitas ar garām piedurknēm islāma oficiālā puse kleitas augstu apkakli sievietēm arābu halāti de soirée akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) hip________ 4))

Izskatās arī
Meksikāņu Meitenes Smaragda Quinceanera Kleita Ilūziju Sequined Appliques Frēzēšana Korsešu Vestidos De Quinceañera Balles Kleitas
€205.86 €154.40

(laipni lūgti mūsu veikalā 1.ja vēlaties, lai pielāgotu izmēru, pasūtot, lūdzu, izvēlēties jebkuru standarta izmēru, tad uzrakstiet savu mērījumus, informāciju ziņojuma lodziņš, kad maksājumu. 2.standarta izmēra, lūdzu pārbaudiet zemāk minētie izmēri 3.compra do brasil, por favor deixe-nos o cpf darīt destinatario. >> izmēri produkta apraksts to, kā pasākums piegāde)

Izskatās arī
Mirdzoša Viena Pleca, vakartērpi, Mūsdienu Taisni Kleitu Par Līgava Vintage Grīdas-garums Līgavas Kleita Vestido De Novia
€400.37 €224.20

(laipni lūdzam dmdrs kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie)

Izskatās arī
Jill Vēlas Elegantu White Flower Girl Dress Appliques Princese Kleita Bērniem, Kāzas, Dzimšanas dienas Pirmās Komūnijas Grupa 2024. Gadam J263
€431.09 €215.54

(silts padomi : 1. ja kleita 100% reālu foto ? visas kleitas, jūs redzat, ir 100% reāla fotogrāfijas veikuši mūsu rūpnīcas ,jūs saņemsiet tieši to, kas jums redzēt ,pat vairāk skaisti nekā bildes :) 2. cik ilgi es varu saņemt savu kleitu ? parasti mēs varam kuģis kleita ietvaros 7-15 dienas . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja)

Izskatās arī
Labākais Plus Lieluma Sirēna, Kāzas, Līgavas Kleitas Mežģīņu Appliqued Elegants Atpakaļ Ilūziju Bodice Diferencētas Svārki Līgava Kleita
€185.96 €158.06

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! shipping noteikumi mūsu postenis ir bezmaksas)

Izskatās arī
Vienkārša Kvadrātveida Apkakles Baltas Kāzu Kleitas Sievietēm Pusē Dalīts Bez Piedurknēm, Jostas Mūsdienu Pielāgot Pasākumus, Lai Drēbes De Mariee
€152.55 €112.88

(pasākumi kā izvēlēties savu pasākums izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. detalizēti parāda aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. piegāde radīt visas kleita ir roku darbs. paiet 10-15 dienās parasti, lai pabeigtu savu kleitu lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
2023 Bērns Puķu Meitene Kleitas Zilā Princese Meitene Kleitas Par Kazlēnu Puse Kleitas, Kāzu svinības, Balle Kleita Meitenēm Bērnu drēbes
€163.97 €81.98

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu)

Izskatās arī
Slim Tumši Zila Kāzu Tuxedos 2024. Gadam Vīriešiem Lakatu, Atloks, Satīns 3 Gabali Vakariņas Puse Tērpi Groomsmen Uzvalks Kopums, Kas Aprīkoti Žakete
€120.21 €81.74

(to, kā pasākums ja virs standarta izmērs neder jums, neuztraucieties, mēs varam pasūtījuma par jums, un cena ir tāda pati, aicinām izvēlēties un iegādāties. ja jūs vēlaties pasūtījuma, lūdzu, izmērīt savu ķermeni, kā šādu mērījumu foto, un parādīt viņiem, lai mums. izmēri paziņojums: krāsa ir izlases, varbūt atšķirīga no stila foto.ja jums ir krāsu prasības, lūdzu,)

Izskatās arī
Doymeny Siksnas Izšūt Homecoming Kleitas Ziedu Sievietes Midi Kokteilis Puse Kleitas Korsete Balles Kleitu Mini Pusaudžu Vestido De 2024
€173.93 €76.53

(piezīme: 1. izmērs atbilde: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.ja tas nav atrast savu izmēru.mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.pievērsiet)

Izskatās arī
Salds Gaiši Zila Vakara Kleita Oficiāls Pasākums Pie Pleca Šifona Plisēt Spageti-Line Elegants Sieviešu Drēbes De Soirée
€173.60 €142.35

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam profesionāla veikals, kas nodarbojas apģērbu izgatavošanas un ir iesaistīti kāzu kleitu nozarē daudzus gadus.mums ir progresīvas ražošanas iekārtas, augstas kvalitātes audumiem, un pieredzējušu šuvēju 2. mūsu kleitas ir visas pielāgotas un nosūtīti ietvaros 10-20 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.ja jums ir nepieciešams ātrāk)

Izskatās arī
Valsts Vienkārša-Line Kāzu Kleitas Boho Spageti Siksnas Backless Līgava Drēbes, Vintage Kāzu Kleitas Beach Vestidos De Noiva
€272.16 €81.65

(laipni lūdzam lovestory kāzu veikalā! mums ir mūsu pašu kāzu kleitu rūpnīcas ķīnā, un mēs esam kvalitātes nodrošināšanas kāzu kleitu ražošana.mūsu veikala politika ir kvalitāte pirmo.turklāt, mēs nodrošināsim jūs ar ļoti labu apkalpošanu, tāpēc nevilcinieties, lai veikals ar mums. lietas, kas jāapsver pirms iegādāties kāzu kleitu: 1. lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi,)

Izskatās arī
Dienvidāfrikas Mežģīnes Appliques Mermaid Kāzu Kleitu Ilūziju Garām Piedurknēm Baznīcas Dārzā Pasūtījuma Plus Lieluma Līgavas Kleita
€185.96 €158.06

(muitas un importa nodokļi pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas)

Izskatās arī