Tagi: aizrautīgs foto backdrops

Cena €27.25 €47.80

Pilns apraksts

Mēs piedāvājam mūsu fotogrāfijas backdrops daudzās materiāls iespējas ar tūkstošiem stili, no kuriem izvēlēties.Lasīt zemāk, lai iegūtu vairāk informāciju par katru no materiāliem, kurus mēs piedāvājam.

Poliestera audums ir mūsu jaunākais un lielākais datoru krāsotas rieva-free vilnas-piemēram, audumu, kas ir gan apskalošanas un žāvētājs droši.Tīrīšana ir viegli!Vienkārši ielieciet tos apskalošanas un žāvētājs delikāts ciklu, lai izskalotu jebkādu papildu netīrumiem jūs varētu saņemt par tiem.

Piemērots: Foto fona, skatuves fona, dzimšanas dienas svinības, izstāžu, lielformāta stendu utt.Materiāla Svars: 160G/GSM

Kompakts un Viegls

Rieva-free materiāliem

Mašīna Mazgājami un Fēns droši

Intensīva Spilgtu Krāsu

Izturīgs un Spēcīgs

Gaismu absorbējošo

Neatstarojošu

Ūdens un UV Izturīgs

Krāsa ir ilgstoša & atkārtoti

Maks.Platums: 300cm bezšuvju

Plānas Vinila Audums( Attēlu audums)

Vinila fonu ar spilgtu izdrukāt attēlus.tas ir piemērots Viena lietošanas reize(dzimšanas dienas svinības), ģimenes fotogrāfiem .tas būs viegls un pārnēsājamo, kas padara to viegli būt hung up par fona stends.

Piemērots: Foto fona, skatuves fona, dzimšanas dienas svinības, izstāžu.

Materiāla Svars :110G/GSM

Izmaksu efektīvu

viegls, Viegli Salocīt un Veikt

Nav ūdensizturīgs

Gaismu absorbējošo

Dators-izdrukāt uz reālismu, Intensīva Spilgtu Krāsu

Maks.platums:300cm(10ft) bezšuvju (citu pārdevēju, Maks.platums 150cm bezšuvju, pār šo lielumu ,tas ir šuves).

Vienumi, nosūtīt pa salocīta, būs grumbas viegli pārvadāt, Šeit ir veidi, lai novērstu grumbas:

1) sarullēt cieši ar cilindra 3-4 dienas, tā būs labi.

2) Siltumenerģijas to ar dzelzs aizmugurē postenis, tad tas būs gluda vēlreiz.

Veida atgādinājums:

Starptautiskajiem klientiem, lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu kopā rīkojums neietver nekādas muitas nodevas vai nodokļus.Šīs maksas atbild pircējs, un nav iekļautas jūsu rēķinu vai kuģniecības kopā.

Kā lai pielāgotu

Mums arī ir 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft fona par šo objektu, Ja jums vajag

konkrētu izmēru, Lūdzu sazinieties ar mums.

1.Faktiskais lielums, ar min. 100dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) fails ir pieņemams

2.Logo izmērs - min. 6" gara auguma (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) fails ir pieņemams

3.Baneris izmērs iekrīt starp izmēri - lai nākamajā izmēra pēdām(pēc drukāšanas, mēs izgriezt uz jūsu pielāgoto izmēru)

Mēs apsolām, lai piedāvātu cenas ziņā pieejamu un konkurētspējīgu cenu, trendiest, augstākās kvalitātes backdrops ar ĀTRĀKO turnaround reizes uz tirgu!

Kā lai Krāsu Atšķirība

Lūdzu, atcerieties, ka katra datora monitors ir kalibrēts savādāk.Krāsas var būt nedaudz atšķirīgs persona.

Q: Kā to darīt pielāgota fona?

A: Jūs varat nosūtīt savu pieprasījumu uz mūsu klientu apkalpošanas vai atstāt ziņu ar pasūtījumu,mūsu projektētāji būs projektu tieši jums,pēc tam nosūtīt paraugu, lai palīdzētu jums to apstiprinātu.

Ja jūs vēlaties izdrukāt savu attēlu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, vai sūtīt, lai mūsu pasts: mehofoto,yahoo.com mēs drukāt fona ar savu attēlu.

Q: Cik ilgi tas maksās, ka es varu saņemt preci?

A: Mums ir 2-5 darba dienu laikā, lai ražotu preces.

Ja jums ir konkrēts datums, kad jums ir nepieciešams, jūs varat sazināties ar mums, mēs varam piedāvāt ātrāka piegāde.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka jums būtu jāmaksā papildu maksas biznesa express.

Q:es gribu savu pasūtījumu piegāde velmēti, tas ir iespējams?

A: protams,mēs varam kuģniecības velmēti, lūdzu, pastāstiet mums, cik daudz un izmēru par fonu,

Un, lūdzu, ņemiet vērā, šādā veidā, jums vajadzētu pievērst papildu izmaksas, piegādes maksa.

Q: es joprojām nav saņēmis paketi uz ilgu laiku,Kas noticis ar manu pasūtījumu?

A: šajā stuation,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.žēl, ka nav jums patīkami iepirkšanās pieredzi.mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Atsauksmes

Jūsu pozitīvās atsauksmes ir tās labākās iedrošinājumu mums.Lūdzu, atstāj man 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jūs esat apmierināti ar šo kārtību, kad jūs saņemsiet priekšmetus.Ja jums ir kādi jautājumi, Lūdzu, sazinieties ar mums.Man sniegs atbildi 24 stundu laikā un centīšos manu vislabāk reslove jebkādām problēmām.

Paldies ļoti daudz!

Specifikācijas

  • Stils: Bērni
  • vinila audums: Aprēķināts, apdrukāta
  • Izmērs (mm): 1500
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums:
  • Veids: Spray Krāsoti
  • CN: Dzjansu
  • Karikatūra Fona: bērniem fona
  • Materiāls: Vinila
  • Zīmola Nosaukums: mehofond
  • Modeļa Numurs: G-156

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Meike MK-D5500 Pro Vertikālais Bateriju Rokturis paredzēts Nikon D5500 SLR Kamera ar 2.4 G Laiku Tālvadības pults
€77.93 €62.34

(meike mk-d5500 pro vertical battery grip par nikon d5500 slr kamera ar 2.4 g laiku tālvadības pults amats: battery grip / portretu formāts aizvara atbrīvošanas, lai nikon d5500 tostarp 2,4 ghz radio slēdža ar taimeri un intervāla funkciju dubultspēlē akumulatoru dzīves jūsu kameru, lai jūs vairs nav jāuztraucas par to, ka uzlāde akumulators laikā dzinumiem šādas pogas: slēdža)

Izskatās arī
1~7PCS Tiny Mini Kameras Video Audio Diktofonu Webcam Y2000 Videokamera Mazo DV DVR Drošības Noslēpums, Aukle Auto Sporta Cam Micro
€53.33 €32.53

(1~7pcs tiny mini kameras video audio diktofonu webcam y2000 videokamera mazo dv dvr drošības noslēpums, aukle auto sporta cam micro apraksts: video formāts: avi video kodēšana: -jpeg video izšķirtspēja: 640*480p video ātrums: 30 kadri / s atskaņošanas programmatūra: operētājsistēma iebūvētā vai populārākos audio un video atskaņošanas programmatūra attēla)

Izskatās arī
Vinila Slīpums Grunge Vintage Fotogrāfijas Backdrops Bērnu, Ģimenes Portreti, Foto Fona 210505 LCDJ-3517
€18.92 €10.98

(par šo preci: materiāls: vinila materiāla , viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. izmērs: visi izmēri krāsa: spilgts krāsu, modeļu, kas drukātas izmantojot digitālās drukas technologyl sakarā: piemērots bērniem, puse dekori, baby dušas piederumi, dzimšanas dienas svinības)

Izskatās arī
Hollyland MFi Sertificēta Tipa-C Lightning Audio Adaptera Kabelis Cīrulis Max Tipa K Tipa K Kabeļa
€54.52 €28.12

(par šo preci cīrulis max usb-c usb-c (kabelis kabeļa garums: 1 ft./0.3 m digitālās audio pārraides saderīga ar visām android ierīcēm, ar tipa c ostas plakanā galva dizains uzlabotās kompresijas un vērpes izturība cīrulis max usb-c lightning kabelis kabeļa garums: 1 ft./0.3 m digitālās audio pārraides savietojams ar visiem apple ierīcēm plakanā galva dizains uzlabotās)

Izskatās arī
Par Go Pro Aksesuāri Metāla Akumulatora Pusē Interfeiss Vāks GoPro HERO9 Melns
€6.89 €5.51

(1. materiāls: alumīnija sakausējuma, izturīga materiāla, premium meistarība 2. laba dzesēšanas veiktspēju, novērš kameras no avārijā, ko izraisījusi pārkaršana. 3. viegls, izturīgs, un laba aizsardzība. 4. speciāli izstrādāti gopro hero9 black action camera. 5. kameras, kā parādīts attēlā nav iekļauta.)

Izskatās arī
PULUZ 3-Way Pagrieziena Konsoles Ar garām Skrūvēm, Par Gopro Hero 5 Melns Edition3 & Statīva stiprinājuma Adapteri Standarta Garo Skrūvi
€7.76 €4.35

(puluz 3-way pagrieziena konsoles ar garām skrūvēm, par gopro hero 5 melns edition3 & statīva stiprinājuma adapteri standarta garo skrūvi set2: 1 x statīva stiprinājuma adapteris + 1 x standarta garās skrūves un 2 x garās skrūves + 2 x garās un īsās, kas savieno rokas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes vieglo svaru un mazos izmērus, to ir ērti nēsāt līdzi un izmantot kompakts)

Izskatās arī
Universālā 49mm Metāla Skrūves Izsakās Īsi Objektīva Pārsegs Melns Kameras Foto Piederumu, par Nikon Canon Sony DSLR Kameras
€5.37 €3.76

(apraksts: universāls metāla skrūves izsakās īsi blende, sudraba blende ir paredzēts, lai novērstu nevēlamu klaiņojošu gaismas iekļūšanu objektīvs paplašinot un ēnojumu beigām objektīvs.ar paplašināto objektīvs beigām, jums būs arī gūt labumu no papildu aizsardzību no nejaušas ietekmes. ir divi dažādi filtra vītne uz šo blende , un viena no tām ir tāda pati kā filtra vītnes)

Izskatās arī
53x80cm Fotogrāfijas Fona Papīra Rotaslietas Productsshooting Propsphotography Rada Fona Aksesuāri
€7.34 €5.14

(funkcijas: #1: dažādu stilu fona materiāls atbilst jūsu daudzajām vajadzībām un veikt foto iespaidīgāks. #2: ņemot skaisti flatlay fotogrāfijas, lai jūsu pārtikas, kosmētikas, ziedus, rotaslietas, mazo produkts, utt. #3: videi draudzīgu un pieejamu. #4: piedāvāts iegādāties 2 gab iepriekš kopā, lai atbilstu vairāk ainas. specifikācijas: materiāls: papīrs izmērs:)

Izskatās arī
Izturīgs Elastīgs Kamera Gadījumā Nulles pierādījumu nepievelk putekļus Aizsardzības Mini12 Instax Mini 12 tīrtoņa Krāsu Iespējas
€5.71 €1.88

(izturīgs elastīgs kamera gadījumā skrāpējumiem izturīgs nepievelk putekļus aizsardzības mini12 instax mini 12 tīrtoņa krāsu iespējas apraksts: precīzi izgriezt, lai viegli piekļūt visiem kameras funkcijas. dzelzsbetona konstrukciju fit, nezaudējot formu. augstas kvalitātes silikona materiāls, skrāpējumiem un putekļiem aizsardzība. izturīgs un izturīgs pret skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Vamson par Insta360 IET 3 Rūdīta Stikla Ekrānu, Objektīva Aizsargs Filma Augstas Izšķirtspējas Augstas Cietības Insta360 IET 3 Aksesuāri
€1.78 €1.07

(augstas cietības cietība ir līdz 9h, kas var efektīvāk pretoties nodilumu un skrāpējumiem, kas rodas no asiem objektiem uz ekrāna, un lēcas virsmas. hd bezzudumu kvalitātes gaismas caurlaidība vairāk nekā 99% var atjaunot fotografēšanas krāsu, rada perfektu vizuālo svētki. ļoti atsaucīgi precīza uztveršana ar pirkstu pieskarties, nav ietekmes uz pieskārienu.saglabāt)

Izskatās arī
Super Slim Objektīva Adaptera Gredzens M42 Objektīvs un Sony NEX E Mount NEX-3 UN NEX-5 UN NEX-5C NEX-5R NEX6 NEX-7 NEX-VG10
€2.66 €1.59

(super slim, ultra plānas, tikai 1-1.5 mm biezas, ļoti viegli izmantot.padarīt m42 mount objektīvu, lai varētu izmantot par nex e mount sistēmas kamerām.ir iespējams izmantot makro gredzeni un citi aksesuāri.izgatavots no anodēta alumīnija sakausējuma, ļoti spēcīgs un izturīgs šī objektīva adapteri m42 gredzenu-nex par m42 objektīvs sony nex e mount ķermeņa nex-3 un nex-5 un nex-5c nex-5r nex6 nex-7 nex-vg10,)

Izskatās arī
Andoer 180cm Pilnu Ķermeņa Fotogrāfijas Chromakey Zaļā Uzvalks Unisex Pieaugušo Zaļā Bodysuit Stiept Tērpu Īpašu Efektu Bodysuit
€36.25 €7.48

(funkcijas: viengabala pilna ķermeņa zaļā uzvalkā, 160cm/170cm/180cm augstums variants, piemērots visvairāk pieauguši vīrieši un sievietes. elastīgs dizains, der arī pieaugušajiem, ķermeņa būvēt, ērtāk nēsāt. ar rāvējslēdzēju uz muguras, jūs varat ātri nodot tālāk vai noņemiet zaļā uzvalks. atsevišķiem pirkstiem, lai iegūtu elastīgu pieņemšanas žests; sejas)

Izskatās arī
20X Nomaiņa Kameras Objektīvs 170 Grādu Platleņķa Objektīvs Gopro Hero 1 2 3 SJ4000 Kameras
€89.01 €59.64

(paskaties uz šo jauno 170 grādu nomaināms objektīvs, par gopro hero 1 2 3 sj4000 kameras. šis objektīvs ir īpaši izstrādāts tiem cilvēkiem, kuriem ir augstākas prasības, ņemot fotogrāfijas. viesnīcā ir 170 grādu,kas ir sniegs jums dažādas un brīnišķīgas pieredzes,tas padara jūsu acīs plašāku un skaidrāku attēlu.ar maināmiem dizains dos jums daudz vairāk ērtības. ar uzticamu)

Izskatās arī
10sets Metāla Aizmugures Objektīva Vāciņš + korpusa Vāciņš Vāks regulēšanas Skrūvi, Mount Klp noteikti Leica M39 M42
€49.23 €34.45

(modname=ckeditor apraksts: 1.katra metāla vāciņu komplekts ietver 1 gab objektīva aizmugurējais vāciņš un 1 pc kameras vāciņš 2.aizsargāt jūsu objektīva un kameras no putekļiem, ūdens un cita veida zaudējumiem 3.tie ir izgatavoti no metāla, kas ir nodiluma izturīgs un izturīgs 4.m39 ir ltm lsm leica skrūves stiprinājums 39mm 5.m42 ir ltm lsm leica skrūves stiprinājums)

Izskatās arī
Par Godox TT685-O TT685O Flash zibspuldzes Pieslēgvietas Bāzes Aizstāt Daļu Komplekts, Sony, Nikon, Canon Fuji Olympus
€13.14 €7.49

(par godox tt685-o tt685o flash zibspuldzes pieslēgvietas bāzes aizstāt daļu komplekts, sony, nikon, canon fuji olympus izturīgs un viegli uzstādīt. naudas sodu meistarība un nevainojama stila. vienuma tips: standarta jo cabl savietojams: tt685-o tt685o stāvoklis: 100% new par godox tt685-o tt685o modeļa numurs: tt685c/tt685n/tt685s/tt685f/tt685o materiāls:)

Izskatās arī
SmallRig Pagarināt Tālvadības Bezvadu Kamera Fotografēšanas Grip Vlogging Statīva Selfie Stick Sony ZV-E10, A6600, A6400, Canon 3326
€194.71 €95.41

(smallrig sr-rg1 bezvadu fotografēšanas grip 3326 galvenās iezīmes: 1. bezvadu kamera fotografēšanas saķere izvēlieties sony & canon kameras. 2. divu līmeņu stiept labāk selfie un plašāku skatījumu. 3. vairāku leņķa rotācija: tilt 180° un pagriezt par 360°, padara vlogging un selfies vieglāk. 4. 3 in 1 dizains: kā fotografēšanas grip, selfie stick vai galda statīvu. 5.)

Izskatās arī
Yeele Spalvu Piemiņai Dreamcatcher Light Bokeh Kāzu Fotogrāfijas Backdrops Photocall Foto Fona Foto Studija
€32.04 €24.67

(par lielums mūsu izmēri ir platums x augstums, vienība ir cm.piemēram, 300x200cm ir 300cm plašu un 200cm augstas.)

Izskatās arī