Cena €1.66 €2.78

Pilns apraksts

Veidi: Ūdens piliens forma

Leight: 18x30 mm

Svars: 15 g

Plašs Lietojums: Ideāls DIY rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.Jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu!

Radošo Dāvanu: Jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus DIY savu rotaslietas.Šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem!

Piezīme: Jūs saņemsiet reālu izmēru produkts.Attēls var būt lielāks par ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsošana katra atsevišķa monitora.Lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms iegādes.

Specifikācijas

  • Rotaslietas Secinājumi Tips: Savienotāji
  • Produkta Funkcijas: Ūdens Piliens Forma
  • Izmērs: 18x30 mm
  • Modeļa Numurs: SC200406147
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Postenis Svars: 15g
  • CN: Zhejiang
  • Materiāls: Dabīgais Akmens
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Neregulāra Dabas Ametists Geode Akmens Krelles, Gredzeni, Īstu Kristālu Druzy Kvarca Gredzenos Sieviešu Draugi, Rotaslietas, Dāvanu
€8.23 €7.40

(tāpēc, ka tas ir dabīgais akmens,katra no tām ir untique,tik izmēru un krāsu katram var būt atšķirīgs,ja jums prātā starpība,pls nopirkt to rūpīgi,paldies. produkta apraksts aproce iezīme: gem akmens pārklājumu: apzeltīts varš pērles izmērs: augstums izmērs:apm 25-35mm,platums izmērs:apm 20-30mm(izmērs ir tikai atsaucei) 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.03937 collu. produkta)

Izskatās arī
Zheru Rotaslietas Dabas Mjanmas Jade 54mm-62mm izsmalcinātu rokassprādzi princese aproce sūtīt draudzene, mamma sūtīt
€85.32 €23.89

(piezīme: dabas jade raw akmens veidojas pēc būtības, pēc tam, kad desmitiem tūkstošiem gadu, veidojot neapstrādātu akmens būs dabas waterlines un līnijas, lai visi dabas jade raw akmens griešanai produktiem ir dažādas krāsas.tas ir normāli.tātad, katru gabalu preces ir pasaulē unikāls un ir vērts ņemot.bet, lūdzu, esiet droši, ka mēs jums izvēlēties vispiemērotākos un vistuvāk krāsu attēlu no produktiem,)

Izskatās arī
Miasol 18 & 20MM Liela Izmēra Laminēta Svītras Apaļas Formas Sveķu Krelles, Piekariņi Par Diy Aproce rotaslietas Pieņemšanas Secinājumi
€2.40 €2.28

(nosaukums : svītras sveķu krelles materiāls : sveķi izmērs : 16x18mm;3,0 mm caurumu | 18x20mm; 3.2 mm caurumu svars : apmēram 4,4 g gabalā iepakojums: opp maisā piezīmes: izmērs, svars, attēls ilustrē, merkiem . krāsu, dažādu partiju produkts var atšķirties !)

Izskatās arī
Sarkanās krelles, Elastīgās Aproces, Akrila Tokyo Ghou Anime kulons Karikatūra sieviešu aproce Rotaslietas dāvanu TG98
€4.27 €1.92

(sarkanās krelles, elastīgās aproces, akrila tokyo ghou anime kulons karikatūra sieviešu aproce rotaslietas dāvanu tg98 produkta attēli:)

Izskatās arī
Vara Bultiņas Caur Sirdi Sedz Atsevišķas Lodītes Ķēdes 1gb Rotaslietas Pieņemšanas Aproces Spolei
€3.27 €2.94

(postenis izmērs : apskatīt attēlu rādīt postenis materiāls : augstas kvalitātes vara / misiņa metāla + 14plated 14plated var saglabāt krāsu uz ilgu laiku, noturīgu krāsu saglabāšanu, nebaidās no ūdens, nav viegli būt alerģija, spēcīga un nodiluma izturīgs.mūsu 14plated ir laba krāsu un vienmērīgu virsmas, nebojājot ādu. lielisks pulēšana spogulis pulēšanas tehnoloģijas,)

Izskatās arī
2gab/partijas lielums 7-13 Polsihing Galvaskauss Gredzena 316L Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas, Modes Joslā Puse Spoku Ļauno Galvaskauss Gredzena
€11.69 €9.82

(apraksts panku stils preci gredzens kvalitāte aaaa+ materiāls 316l nerūsējošā tērauda dzimums vīrietis izmērs mums szie min.pasūtīt 2gab piegādes laiks 5 dienu laikā shipping noteikumi dhl, ems, e-packet ,ķīna post,honkongā post ,utt. maksājuma mēs dodam priekšroku)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Adatu Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Jaunu Dzirkstošo Kubiskā Cirkonija Kristālu Auskari, Rotaslietas Sievietēm Серьги
€7.48 €3.89

(925 sterling sudraba adatu ģeometriskā laukumā stīpas auskari jaunu dzirkstošo kubiskā cirkonija kristālu auskari, rotaslietas sievietēm серьги)

Izskatās arī
Sirds formas Tauriņš Lanyards Atslēgu Ķēdes Kakla Siksna Id Kartes Turētājs Keyrings Modes Rotaslietas, Aksesuāri Draugiem Dāvanas
€2.18 €1.08

(ja jūs vēlaties preču katalogu, lūdzu, sazinieties ar mani siksniņa ir ideāli piemērots mobilo telefonu, atslēgu piekariņi, mp3, kameras, drošības nozīmītes, identifikācijas, atslēgas, utt materiāls: poliesters/neilons,metāls lieliska dāvana ārsts, medicīnas māsa, zobārsts, skolotājs, tā persona, amatpersona ,darbinieks, militāro ikvienam, kas nepieciešams, lai parādītu id regulāri.)

Izskatās arī
Gredzenu, Displeja Turētājs Koka Saliktas Dekoratīvās Konteineri Rotaslietas Uzglabāšanas paliktnis, lai Iedomība Countertop Gredzeni, Auskari, Tirdzniecība
€20.20 €10.71

(apraksts: 【materiāls] aicina: gredzenu displeja turētājs ir izgatavots no koksnes materiālu un izvēlēts augstas kvalitātes veļu, pret nodilumu izturīgs, izturīgs, iekšējā veļa svītras izvairītos no nesaskrāpē rotaslietas. 【izskatu] aicina: gredzenu turētājs vitrīna, funkcijas, naudas sodu meistarība, izsmalcinātu un faktūru, kas piemēroti glabāšanai, kniedes, auskari, gredzeni, utt. 【unikāla)

Izskatās arī
Gudrs Hololive Vtuber Q Versija Attēls Keychain Inugami Korone Shirakami Fubuki Usada Pekora Minato Aqua Keyring Soma Kulons Dāvanu
€1.37 €0.68

(cienījamie pircēji, ja jums rodas kādas problēmas, veicot pirkumu procesu, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, mēs to rīkoties. saņemot paku un ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums, lūdzu, sniedziet mums slikti komentārus un strīdiem, mēs augsti vērtējam katru klientu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, kas jums uzdots, lūdzu, iedodiet man vairāk)

Izskatās arī
Peļņa 28x28 MM Dabīgā Akmens Laimīgs Kaķis Kulons Ar 50 CM Nerūsējošais Kaklarota Par Draugu Dāvanu-Bezmaksas Piegāde
€17.69 €15.92

(produkta izmēri: izmērs: 28x28 mm postu: 17 g/gab produkta rāda: klientam paziņojumu: krāsa: jūsu saņemšana varbūt ir mazliet atšķirība par krāsu, jo displejs rāda. katrs akmens ir atšķirīga krāsa un kreka.jo tas ir dabas akmens, nevar tikt mainīts.mēs varam izvēlēties labāko, lai jums, pirms nosūtīšanas.lūdzu, saprotiet! klientu)

Izskatās arī