Cena €7.40 €8.23

Pilns apraksts

Tāpēc, ka tas ir dabīgais akmens,katra no tām ir untique,tik izmēru un krāsu katram var būt atšķirīgs,ja jums prātā starpība,pls nopirkt to rūpīgi,paldies.

Produkta Apraksts

Aproce Iezīme: Gem Akmens

Pārklājumu: Apzeltīts Varš

Pērles Izmērs: Augstums Izmērs:Apm 25-35mm,Platums Izmērs:Apm 20-30mm(izmērs ir tikai atsaucei) 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.03937 collu.

Produkta Stils: Produkts stils: Klasika/modes/tautas/Vintage/Bohemian/Burvīgs

Dabas Gem Akmens:Ametists (Garantija Fiziskām Semi Precious Akmens)

Motīvs: Handpick No Dabas Ametists Mikroshēmas .Visi Kristāla Pērlītes, izgatavotas no lielās dabas oriģināls Kristāls-Dārgakmens, kas ir katra dabas krāsu sadalījums.Tāpēc katra Kristāla Krelles ir līdzīga kā attēlā , un unikālu.

Aproce, Izmantojot:Ikdienas Dzīvi,Dāvana Mīļāko,draugu,pats,brālis,māsa,tētis,mamma,utt.

Kulons Iepakojums:Opp Maisā + Burbulis Wrap

Piezīme:

1. Lūdzu, pārbaudiet izmēru uzmanīgi, pirms pasūtījumu attēls ir paredzēti tikai uzziņai, ne faktisko lielumu.

2. Pieņemt jauktu krāsu vairumtirdzniecība.Ja pasūtījuma, lūdzu, atstājiet ziņu, par krāsu, kuru vēlaties no šo saikni, citādi, mēs nosūtīsim jums pašu krāsu, ceru, ka jūs varat

3.Pieņemt pielāgošana.

4.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mūsu, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Daisy99
  • Materiāls: Pusdārgakmeņu Akmens
  • Gredzeni Tips: Kokteilis Gredzens
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • CN: Zhejiang
  • Funkcijas: fitnesa tracker, Garastāvoklis Tracker
  • Metālu Tips: Vara, Dzelzs sakausējuma
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • Sods vai Modes: Modes
  • Iestatīšanas Veids: Bezel Iestatījums
  • Saderība: IOS
  • Stils: MODERNS
  • Godu: Puse
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Zīmola Nosaukums: ZIVangela

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Priežu Persiku Izšuvumi Miao Sudraba Pušķis Rokas Izšuvums Veco Izšuvumi, Stādi Izšuvumi Nelace Džemperis Ķēdes Fe
€36.09 €25.99

(veco izšuvumi attiecas uz roku darbs izšūšanas darbi senos laikos,tas ir bijis dažus gadus。 vecais ir neizbēgama,ir arī mazāk tie, kas ir labāk saglabājies.,izskatās jauns。 netīrs un bojājumi ir pēdas gadus,tas ir neizbēgami。 tātad,lūdzu, nav vieta, lai par impulsu tikai redzot stila。 veco objektu,cilvēki, kas saprot, kas ir prieks,cilvēki, kuri nesaprot,)

Izskatās arī
24Pcs Zvaigžņu Dūrienu Marķieri Emaljas Tamborēšanas Dūrienu Marķieri Piekariņi Noņemams 304 Nerūsējošā Tērauda Skavām Slēdzenes Dūrienu Marķieri
€10.42 €7.29

(3 pieejamās krāsas-jūs saņemsiet 2 komplekti, pilnīgi 24pcs zvaigžņu dūrienu marķieri, izmērs ir par 1.26 collu(3.2 cm) garš, ir rozā, balts, melns 3 krāsām.turklāt, mēs izmantot atsevišķu gredzenu, lai string katrā dūrienu marķieri kopā dāvanu iesaiņošana, to var likt uz rokas, lai viegli uzglabāšanas. padarīt ērts rāvējslēdzējs pull-ja jūsu rāvējslēdzēju airētājs pats par sevi nāk)

Izskatās arī
Karstā Modes Sudraba Krāsā Nelielas Stīpas Auskari Vīriešiem Sievietes Puses Rotaslietas, Piederumi, Vairumtirdzniecība
€5.86 €3.69

(aprakstīt . 1) mēs varam pieņemt, nometiet kuģniecības , mēs varam nosūtīt uz klientiem tieši, bez jebkādas kvīts vai rēķina iepakojumā. 2) kad, lai vairāk nekā $150usd, bezmaksas piegāde ar dhl, ems, ups, fedex un tā tālāk)

Izskatās arī
YIZHU CULTUER MĀKSLAS Kolekcija Veco Ķīna, Tibetas Sudraba Griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības Kulons
€30.51 €21.35

(kolekcija veco ķīna, tibetas sudraba griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības kulons izmērs:augstums:160mm, platums:45mm biezums:17 mm svars:64g galvenais materiāls: tibetas sudraba piegāde 1.paku, kas parasti tiks publicēti 48 stundu laikā, izņemot brīvdienas un ķīniešu svētkiem. 2.mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu pack24.lv apstiprinātu adresi.lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir)

Izskatās arī
Apdullināšanu Modes 4.5 CT Violeta Zircon Smago Sudraba Krāsas Gredzens #1203 Lielums 6789
€7.21 €3.60

(stāvoklis:pavisam jaunu.izmērs 6,7,8,9 no jums izvēlēties. 14k augsta kvalitāte/smago apzeltīts gredzens.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5)

Izskatās arī
1 Pāris Anime Gothic Vilināt Auskari Zobenu Auskari ar Koši Asaras rotaslietas
€2.07 €1.39

(1 pāris anime gothic vilināt auskari zobenu auskari ar koši asaras rotaslietas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips: auskari krāsa: sudraba krāsā materiāls: sakausējuma iepakojums:opp maisā tā ir laba dāvana jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem)

Izskatās arī
Tibetas Sudraba Krāsas Kārtu turcijas Zilās Ļauno Aci Kuloni, Auskari Modes Sieviešu Rotaslietas, Aksesuāri
€4.44 €3.15

(tibetas sudraba krāsas kārtu turcijas zilās ļauno aci kuloni, auskari modes sieviešu rotaslietas, aksesuāri daudzums: 1 pāris krāsa: tibetas sudraba materiāls: cinka sakausējums ( svina un niķeļa bezmaksas ) kulons izmērs: apm 12x12mm kulons cauruma izmērs: apmēram 1.5 mm postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu konversija: 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas)

Izskatās arī
Vara Bultiņas Caur Sirdi Sedz Atsevišķas Lodītes Ķēdes 1gb Rotaslietas Pieņemšanas Aproces Spolei
€3.27 €2.94

(postenis izmērs : apskatīt attēlu rādīt postenis materiāls : augstas kvalitātes vara / misiņa metāla + 14plated 14plated var saglabāt krāsu uz ilgu laiku, noturīgu krāsu saglabāšanu, nebaidās no ūdens, nav viegli būt alerģija, spēcīga un nodiluma izturīgs.mūsu 14plated ir laba krāsu un vienmērīgu virsmas, nebojājot ādu. lielisks pulēšana spogulis pulēšanas tehnoloģijas,)

Izskatās arī
Vintage Gothic Slepkava, Slepkava Cape Uzrakt Mētelis Kulons, Kaklarota, Vīriešu Šarmu, Hip Hop, Rock Grupa Rotaslietas, Aksesuāru, Dāvanu
€1.54 €1.05

(☛sekot veikalu, lai baudīt atlaides☚ materiāls: sakausējuma kulons + nerūsējošā tērauda ķēdes stilīgs dizains: šis vintage gothic assassin uzrakt mētelis kulons, kaklarota, ir rock ' n ' roll aksesuārs jebkuru apģērbs. lieliska dāvana ideja: tas punk rock kaklarota var būt īpaša dāvana vīriešiem, dēls, tēvs, draugs, vīrs, draugs vai sev uz dzimšanas dienas, izlaidumi, ziemassvētki,)

Izskatās arī
Modes Rokas Aproce Sievietēm, Meitenēm Garīgās Atvērt augšdelma Rokassprādze Rokassprādzes Vienkārši Regulējams Armlet Armband
€1.94 €1.20

(funkcijas: roku aproces dažādi stili:lapu rokassprādzi, spalvu rokas aproce, plaša diapazona rokas aproce, filigrāni virpuļot rokas aproce, stieples, roku aproces un aproces rokas aproce. šo roku manšetes aproces ir piemērots ikdienas valkā, kāzas, datumi, proms, modes skates, vai jebkurā gadījumā, jūs vēlaties būt vairāk pievilcīgu.un šis komplekts ir ideāla dāvana jūsu sieva, draudzene,)

Izskatās arī
TrustDavis Nekustamā 925 Sterling Silver Butterfly Modes CZ Marķējums Aproce, Kaklarota Saiti Gabals DIY Piederumu Vairumtirdzniecības DZ39
€4.83 €2.90

(materiāls:100% 925 sterling sudraba cena tikai piekariņi( bez ķēdes) ievērojiet:tā kā šī prece ir 100% 925 sterling sudraba, mēs ar prieku tad, ja jūs varat testēšana, izmantojot vietējo testēšanas centrs)

Izskatās arī
TFGLBU 1-2CT Moissanite Kaklarota Sievietēm D Krāsa Vvs1 Sertificētu Lab Izveidots Dimanta Kulons 925 Sterling Sudraba Luksusa Rotaslietas
€39.82 €19.91

(materiāls:100% s925+platinum apšuvuma galvenais akmens:6.5/8mm moissanite,kopā 1/2ct sānu akmens:zircon zīmogs:s925/sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai mainītu moissanite krāsu:d krāsa moissanite skaidrību:vvs1 komplekts:kaklarota+melnā kaste+tīrīšanas audums+samta maisiņā par tfglbu:mums ir rūpnīcas, kas specializējas ražošanas moissanite un 100%)

Izskatās arī
Mini Jauks Plīša Lācis Keychain Gudrs Aniaml Keyring Karājas Rotājumu Atslēgas Turētājs Mugursoma Somas Šarmu Dāvanu Meitenēm, Sievietēm
€1.43 €0.74

(funkcijas: šī ir jauka plīša lācis kulons keychain.cute karikatūra forma ir piemērota visu veidu cilvēkiem. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, ar smalku workmanships, izturīgs un ērts.vieglo svaru, nav viegli izbalināt, viegli pārvadāt. jūs varat savākt taustiņus, lai izvairītos no zaudēt tiem.to var arī piestiprināt pie mugursomas, automašīnu vai jebkur jūs varat)

Izskatās arī
MANILAI Vintage Ģeometriskā Vilināt Auskari Modes Rotaslietas Sievietēm Aptuvenu Metāla Piliens Auskari Liels Sakausējuma Paziņojumu Earings Punk
€3.93 €3.14

(piegāde 1.pack24.lv standarta piegāde: 12-45days, uzskaiti: http://global.cainiao.com/ 2.cainiao super ekonomiku globālā: 15-60days, uzskaiti: http://global.cainiao.com/ atgriešanās 1. kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam peļņu un apmaiņu 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni, un jums būs veikt atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.mēs)

Izskatās arī
10pcs Izlases Gudrs Plastmasas Bērni Gredzeni Meitenes ar Jauktu korejiešu Stilā Sakausējuma Bērnu Gredzeni Bērnu Diena Rotaslietas
€1.77 €0.94

(apraksts dārgakmens gredzeni, kas padarīs jūsu meitām, kā apmāta. lietošanas košas krāsas un dārgakmens dizainu. ideāli piemērots dzimšanas dienu goodie somas, izlikties, spēlēt un kleitu uz augšu, gredzeni, tējas dzeršanas, dārgumu kaste un vairāk.ideāli piemērots dzimšanas dienu, tēja puse izlikties, spēlēt, karnevāli, dārgumu kaste un vairāk. krāsa: stila izlases)

Izskatās arī
Skyrim Izgriezums Pūce Gredzenu Nerūsējošais Tērauds Atvērt Regulējams Pirkstu Gredzeni, Modes Dzīvnieku Rotaslietas Jaunu Valentine Dāvanu Sievietēm, Meitenēm
€3.33 €0.45

(pūce gredzens 1. krāsa: tērauda krāsā / zelta krāsā 2.materiāls: nerūsējošais tērauds kāpēc izvēlēties nerūsējošā tērauda: 1. nav rūsas; 2. nav alerģiska; 3. spēcīgs anti-acid,anti-sārmu; 4. nē deformācijas; 5. nav izbalināt.)

Izskatās arī