Tagi: sporta fitnesa bumba, apmācību iekārtas, Atlikums Apmācības, Vingrošanas Bumba, Vingrošanas bumba

Cena €3.25 €4.59

Pilns apraksts

28511

Motīvs:

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Daudzums:1 gab.

Gluda Virsma

Zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas Augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk

Specifikācija:

Materiāls:PVC

Krāsa:Rozā,Violeta,Zila,Pelēka,Sarkana

Pēc inflācijas lielumu, ir aptuveni 18-22 cm

Gaisam nav Tas diametrs ir flīžu izmērs nav gāzēts,diametrs piepūsta bumba kļūs mazāks.atkarīgs no apstākļiem

Pakete Ietver:

1 GAB Jogas bumba

Piezīme:

1. Lūdzu, salīdziniet šādu detaļu izmēriem, ar savu " pirms jūsu iepirkumu.

2. Postenis krāsa varētu nedaudz atšķirties, kā krāsu dažādos veida datoru monitori, varētu būt nedaudz savādāka.

3. Lūdzu, ļauj 1-2cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

'

Specifikācijas

  • Vienības Veids: gabals
  • Izmērs: Other
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: shop885423
  • Iepakojuma Svars: 0.12kg (0.26lb.)
  • Stils: gluda
  • Iepakojuma Lielums: 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bērni, Meitenes, Baleta Deju Kleita Bērnu Posmā Profesionāla Balerīna Kostīms, Mirdzoša Akrobātika Bez Piedurknēm Leotards Ar Galvu
€10.53 €7.37

(specifikācija: modeļa numurs:110/120/130/140 modelis tips:drukāt dzimumu:meitenes fit:der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru vienuma tips:ķermeņa kostīmi sporta veids:peldēt materiāls:poliestera、spandex izcelsmes:kontinentālo ķīnu kn:ķīna nodaļas nosaukums:meitenes zīmola nosaukums:neviens motīvs: 1)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
Absorbēt Sviedri Rakete pretslīdes Lentes Rokturi Saķere Teniss Badmintons Maskēties
€1.33 €0.67

(funkcijas: to var paplašināt ar spēju spēlēt, izmantojot rakešu. saglabāt no slīdēšanas no rakešu un sviedrus absorbējoša efektīvi kad jūs spēlēt. uzlabot savu vadības prasmes. piemērots tenisa, badmintona un skvoša rakešu materiāls:sintētiskais rokturis wrap poliuretāns izmērs: 110cm x 2.5 cm x 0.07 cm/43.31 x 0.98 x 0.03 (apm.) paketi, ieskaitot:)

Izskatās arī
Sabiezēt Ceļgala Atbalsta Lencēm Elastīgs Ceļa Piedurknēm Locītavu Sāpes Atvieglojums A2UF
€4.39 €3.73

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu ceļgaliem, silts ar šiem ziemas ceļgala atbalsta lencēm.mīksts trikotāžas audums, kas nodrošina lielisku izolāciju aukstā laikā. izgatavots no neilona auduma materiāla, šie ceļa lencēm piedāvā lielisku komfortu un ventilāciju.polsterēta leņķveida uzmava nodrošina amortizāciju un palīdz mazināt spiedienu uz locītavām. piemērots sievietēm,)

Izskatās arī
Rokas Stabilizators Lencēm par Karpālā Tuneļa Rokas Atbalsta Šinas ar 3 Paliek Regulējams Rokas Aizsargs Tendinīts Artrīta Sāpes
€17.64 €10.58

(rokas stabilizators lencēm par karpālā tuneļa rokas atbalsta šinas ar 3 paliek regulējams rokas aizsargs tendinīts artrīta sāpes izmērs: m: der rokas apkārtmērs 13cm-20cm/5.1 -7.9 . l: der rokas apkārtmērs 20cm-26cm/7.9 -10.2 . iepakojumā: 1gb rokas stabilizators lencēm funkcijas: [ instant sāpes atslodzes ] 2+1 anatomijas atbalsta līstes palīdzētu stabilizēt)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
Optimāla Kakla Spēku Ar Sporta Kakla Siksnām Regulējams Siksnu Elpojošs Veikti Ar Oxford Audums
€27.05 €16.23

(apraksts: regulējama siksna: viegli regulēt siksnu, lai pielāgotu fit un intensitāti jūsu sporta kakla apmācību ar mūsu kakla siksnām, palielinot savu treniņu rezultātus izturīga un izturīga: made ar oxford audums, mūsu sporta kakla siksnas ir būvēts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina ilgstošu veiktspēju, nodrošinot to, tas joprojām ir uzticams daļu no jūsu fitnesa rutīnas plaši)

Izskatās arī
Mājas/Sporta Zāle Izmantot Cardio Fitness Koka Ūdens Pretestību, Airu Mašīna
€565.77

(mājas/sporta zāle izmantot cardio fitness koka ūdens pretestību, airu mašīna produkta apraksts tur galvenokārt ir 3 veidu airētājiem esošā.magnētiskā, gaiss un ūdens.gaisa pretestība ir noteikti labākā izvēle.kopējā problēma magnētisko un ūdens izturība airētājs ir tā, ka par pirmo pāris insultu, tas ir super grūti.tomēr ar gaisa pretestības, tur nav absolūti nekāda problēma,)

Izskatās arī
AOLIKES 1GB Sporta Rokas Aproce Atbalsta Siksnas Wraps Riteņbraukšana Basketbols, Svaru Celšanas, Fitnesa Zāle Rokas Joslās Aizsargs
€2.94 €2.06

(aolikes 1gb sporta rokas aproce atbalsta siksnas wraps riteņbraukšanas darbojas svaru celšanas, fitnesa, trenažieru zāle, tenisa roku datumi specifikācijas: zīmols: aolikes materiāls: neilons,sbr krāsa: melna/zila izmērs: bezmaksas,regulējama paketē iekļauts: 1gb rokas atbalstu (1gb,ne 1pair))

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Bērniem, Pieaugušajiem Boksa Iekārtas ar Boksa Cimdi Sporta zāle
€69.83 €38.41

(apraksts: 【boksa pad] aicina: boksa treneris iekārtas ar cimdus ir viegli izmantot.izmērs: boksa mērķa 40cmx40cm/15.75inchx15.75inch.rgb gaismas, un justies lieliski, lai spēlēt savu mīļāko mūziku. 【izturīgs materiāls] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu ādas abs materiāla, izturīgs, viegls un ērti boksa un hitting. 【reakcijas mērķa] aicina: mūsu portatīvo)

Izskatās arī
Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
Iepakojums 6 Hokeja Ķiveres Zoda Siksna, Noņemams Ķiveres Zoda Siksna Augstas Kvalitātes
€22.12 €11.06

(funkcijas: ootdty iepakojums 6 hokeja ķiveres zoda siksnas nomaiņu.saglabāt savu hokeja ķivere, droši ar mūsu noņemams zoda siksna, kas paredzēti drošu fit laikā intensīvi spēle. izgatavots no kvalitātes neilona materiāla, mūsu izturīgs un ērtu zoda siksna nodrošina stabilitāti neapdraudot komfortu. paredzēta hokeja entuziasti, mūsu hokeja ķiveres zoda siksna ir ideāli piemērots)

Izskatās arī
1~10PCS Pastaigas Pedometrs Pedometrs Ūdensizturīgs Daudzfunkcionālā Sporta Kaloriju Skaitīšana LCD Displejs
€24.76 €14.85

(1~10pcs pastaigas pedometrs pedometrs ūdensizturīgs daudzfunkcionālā sporta kaloriju skaitīšana lcd displejs apraksts: šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību. grāfu staigāt pasākumus, saskaņā ar vidukļa kustību. precīzi skaitīšanas, lūdzu, veikt pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm (6 collas pa kreisi vai pa labi no centra līnijas vidukli. skaitot)

Izskatās arī
Batutu Remonts Acu Plāksteris Novērstu Izplatīšanos Remonts Batuts Mat Asaru Vai Caurumu Batuts Mat
€16.68 €8.34

(apraksts: 1. batutu remonts ielāpu komplekts ir savietojams ar vairumu batuts materiālus.šis batuts plāksteris funkcijas, rūpniecības kvalitātes līmi, kas iekļūst, polietilēna pinuma materiālu, lai veidotu gandrīz nešķirami elastīgs un ūdensizturīgs obligāciju. 2. batutu remonts ielāpu komplekts remonts batuti jebkura izmēra un formas.viegli lietojams, efektīvi un ilglaicīgi. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
109cm/140cm Sacroiliac Gurnu Jostu Regulēšana Hip Atbalsta Siksnas ar neslīdošu Iegurņa Atbalsts Jostas Elpojošs Tailbone Aizsargs Jostas
€9.89 €4.95

(109cm/140cm sacroiliac gurnu jostu regulēšana hip atbalsta siksnas ar neslīdošu iegurņa atbalsts jostas elpojošs tailbone aizsargs jostas apraksts: produkta nosaukums: iegurņa josta materiāls: regulāri frotē auduma, sbr reljefu, modernizētas ok auduma, iekšējais caurumošanas, sbr reljefam specifikācijas: 109cm un 140cm krāsa: melna mērķis: tomēr, ja jūs varat izmantot)

Izskatās arī
Garšas NBR Salokāms Jogas Paklājiņš Izmantot Pad Grīdas Spēlēt Mat + Siksna + Neto Soma Sporta Klasē Treniņa Vingrošanas Piederumi
€32.76

(funkcijas: tas ir salokāms, lai viegli veikt. nodilumizturīga un tas ir viegli, lai saglabātu to tīru. ideāls vingrinājumi, piemēram, deju,vingrošanas,joga,pilates un vairāk. tā ir bieza pietiekami, lai aizsargātu jūsu mugurai, gurniem, ceļgaliem,elkoņiem un tas ir lieliski partneri, lai jums. tas ir tik mīksts,nav-slīdēšanu un videi draudzīgu. nav toksisks,nav)

Izskatās arī
Landmine Roktura Stiprinājuma Stienis Rokturi Pasargātu Rokas Stienis Grip Rokturi Grīdas Rotācijas Fitnesa Spēku Mācību Birojs
€15.67 €8.31

(apraksts: 【stienis grip] aicina uzstādīta uz beigām stienis, lai pievienotu komfortu jūsu landmine apmācību. 【materiāls] aicina stienis rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, bez slīdēšanas virsma dizaina un ērtas rokā, sajūtu. 【piemērots] aicina landmine bāzes arests ir piemērots tērauda caurulēm ar diametru 2 collas, viegli uzstādīt. 【size])

Izskatās arī
1Pair Garš Ceļa Piedurknēm Elpojošs Elastīgās Kompresijas Piederumu Flex Kāju Uzmavas Izmantot
€14.75 €8.71

(specifikācijas: neslīdīgu siksnas ir izstrādāta uz biksēm lai pievienotu saķeri starp kāju pārsegs un kāju, kas var fit kāju uz ilgu laiku bez slīdēšanu, padarot to viegli un ērti lietot. ar gaismas auduma, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt.laba gaisa caurlaidība, nav aizlikts valkāt vasarā. tas ir izgatavots no likra un poliestera, kas ir izturīgs izmantot. ir četri izmēri)

Izskatās arī
Sporta Lentes Sagrieztos Sloksnes Līmi Muskuļu Elastīgās Siksnas Sporta Lentes Muskuļu Atbrīvotājs Plāksteri Daudzfunkcionālā Sporta Lentes
€4.07 €2.85

(meklējat uzticamu sporta atbalsta lentes?mūsu produkts ir izgatavots no atlasītām materiāli un kas izstrādāta, lai efektīvi nodrošinātu ceļgalu aizsardzība laikā intensīvu darbību.ar tās efektīvāku darbību un pārnēsājamo dizains, jūs varat saglabāt stumšanas jūsu robežas ar pārliecību. specifikācijas: nosaukums: sporta atbalsta lentes materiāls: poliuretāns produkta)

Izskatās arī