Cena €2.93 €5.87

Pilns apraksts

Produkta nosaukums:Atgūšanas Elastīgās Lentes

Produkta Izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā

Produkta krāsa: Kā parādīts attēlā

Produkta Materiāls:Kokvilna+spandex

produkta iespējas:

1. DAUDZFUNKCIONĀLS MUSKUĻU PLĀKSTERIS: Paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.To var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu, padarot to universāls instruments, par sportisko sniegumu.

2. ELASTĪGA OPTIMĀLU FIT: muskuļu plāksteris ir elasticized, lai nodrošinātu drošu un komfortablu fit.To var viegli pielāgot, lai ietilptu dažādas ķermeņa formas un izmēriem, nodrošinot optimālu atbalstu un stabilitāti laikā, fiziskās aktivitātes.

3. AUGSTA gaisa CAURLAIDĪBA: muskuļu plāksteris ir veidots no ļoti elpojošs materiāls, kas veicina gaisa cirkulāciju un novērš pārmērīgu svīšanu.Šī funkcija uzlabo komfortu un novērš ādas kairinājumu pat laikā fiziska slodze.

4. NĒ GRIEŠANAS NEPIECIEŠAMS: Atšķirībā no tradicionālajām muskuļu ielāpus, kas jāsamazina, lai ietilptu konkrētās jomās, šim produktam ir nepieciešama ne griešana.Tas ir universāls izmērs, kuru var viegli pielāgot, lai ietilptu dažādas muskuļu grupas, ietaupot laiku un pūles.

5. VIEGLI lietojams: Šī muskuļu patch ir izveidots, lai būtu viegli un ērti lietot.Vienkārši noņemiet pamatni un piemērot to tieši uz vēlamo platību.Tas nūjas drošā vietā, kas ļauj lietotājiem, lai koncentrēties uz savu treniņa bez traucējošos.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

10 datoru Atveseļošanās Elastīgās Lentes

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Specifikācijas

  • Materiāls: Kokvilna+Spandex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Atveseļošanās Elastīgās Lentes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Atpakaļ Jostas Regulējams Diski Augšējā Poza Plecu Josta Atbalstu Medicīnas Lencēm Clavicle
€12.59 €5.66

(atpakaļ plecu korektoru, korektoru, atpakaļ, stāju jostas lencēm atbalstu muguras augšējās plecu clavicle josta regulējama poza medicīnas atpakaļ stāja korektoru, regulējamām lencēm kakla mācību aprīkojumu, mājas birojam vīrietis sieviete postura plecu atbalsta korekcija josta funkcijas: 1.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes elpojošs spandex un rūpīgi apstrādātas un paredzētas.tas ir)

Izskatās arī
Svarcelšana Siksnas Rokturi Joslas Svaru Celšanas Sporta Rokas Pārvalki Praktisks Un Spēcīgs Delnas Siksniņas, Svarcelšana Un Bsp
€5.31 €4.09

(šīs sloksnes ir izgatavots no izturīga un ērta materiāla, kas wraps ap jūsu plaukstu locītavas un stienis.tie palīdz jums aizsargāt jūsu grip un novērstu paslīdēšanu, vai nometot.tās ir piemērotas visiem rokas izmēri, un to var viegli noregulēt. specifikācija: produkta nosaukums: pacelšanas siksnas izmērs: 1 izmēru par 64 * 3.9 * 0.4 cm/25.1 * 1.53 * 0.15 jo piemērots: grūti)

Izskatās arī
Jaunā Partija Kleita Īss Ziedu Vidukļa Treneris Underbust Korsete Steampunk Gothic Apģērbu Vidukļa Korsete Novājēšanu Shaper Puse kleitas
€8.37 €6.27

(sieviešu korsete mini underbust korsete shaper vidukļa cincher bustiers top treniņu formas ķermeņa shaper, plus lieluma underbust sexy xs-xl produktu informācija postenis apraksts mēs esam kn/us pārdevējs,tādēļ mēs var piedāvāt ātra piegāde un labu servisu, lai jums. korsete ir izmēra, ar vidukļa izmēru(vienu collu virs vēdera apakšā). krāsa: melna (sakarā ar gaismas)

Izskatās arī
Absorbēt Sviedri Rakete pretslīdes Lentes Rokturi Saķere Teniss Badmintons Maskēties
€1.33 €0.67

(funkcijas: to var paplašināt ar spēju spēlēt, izmantojot rakešu. saglabāt no slīdēšanas no rakešu un sviedrus absorbējoša efektīvi kad jūs spēlēt. uzlabot savu vadības prasmes. piemērots tenisa, badmintona un skvoša rakešu materiāls:sintētiskais rokturis wrap poliuretāns izmērs: 110cm x 2.5 cm x 0.07 cm/43.31 x 0.98 x 0.03 (apm.) paketi, ieskaitot:)

Izskatās arī
1pc Sloksnes, Rokas Atbalsta Svarcelšana Sporta Mācību Kultūrisms Rokas Aizsargs, Siksnas Wraps Lencēm Band Aizsargs
€3.55 €2.48

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērota plaukstas aizsargs, siksnas paredzēti, lai palīdzētu mazināt sāpes un pietūkumu, kas saistīts ar karpālā tuneļa sindromu. profilaksei un dzīšanas sporta traumas vai atkārtojas stresa, traumām. atbalsta vājas vai ievainotas plaukstas, saglabājot pilnu apriti īkšķi un pirkstiem. viegls un ērti visu)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Custom Printed Bumbiņas Dzīvnieku Jogas Bumbu Mājas Sporta Zāle
€24.67 €23.44

(yide lozungs karstā pārdošanas custom printed bumbiņas dzīvnieku jogas bumbu mājas sporta zāle produkta postenis a nti - b urst sporta vingrošanas bumbu, fitnesa jogas bumba materiāls pvc, videi draudzīgs,ce, 16p bezmaksas, tāpat bez maksas, un en71-3 / 19 smago metālu sertificēts funkcijas regulāri, anti-pārsprāgt, caurspīdīgas, lielas uzlīmes, kas nav)

Izskatās arī
Sabiezēt Ceļgala Atbalsta Lencēm Elastīgs Ceļa Piedurknēm Locītavu Sāpes Atvieglojums A2UF
€4.39 €3.73

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu ceļgaliem, silts ar šiem ziemas ceļgala atbalsta lencēm.mīksts trikotāžas audums, kas nodrošina lielisku izolāciju aukstā laikā. izgatavots no neilona auduma materiāla, šie ceļa lencēm piedāvā lielisku komfortu un ventilāciju.polsterēta leņķveida uzmava nodrošina amortizāciju un palīdz mazināt spiedienu uz locītavām. piemērots sievietēm,)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Kreka Krāsotas Kendama Rotaļlietas Āra Fitnesa Bumbas Vilcienu Acu-roku Koordināciju, Bērniem, Pieaugušajiem, Āra Fun Žonglē Bumbu Sporta
€17.22 €8.78

(funkcijas: izgatavoti no labas kvalitātes koka, rokturis ir izturīgs un anti-slip turēt. var trenēt veiklību, acu-roku koordināciju un reakcijas spēju. elastīga krāsa ar diezgan un spilgtas krāsas, uzkrītošā un colorfast. palīdzētu atbrīvot spiedienu, laba izklaide, rotaļlietas. piemērots iesācējiem, jauka dāvana bērniem un ģimeni. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
30Pcs velotrenažieris Bremžu Kluči, Vilnas Filcs, Izturība Velciet Pad Vērpšanai, Velosipēdu Bremžu Kluči, Rezerves Daļu
€22.05

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes.naudas sodu meistarība un nevainojama stila.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.gadījumā fitnesa aprīkojums: velotrenažieris augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību.materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: kā parādīts iepakojuma saturs: 30 x fitnesa velosipēdu bremžu kluču tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
Lecamaukla Portatīvo 9.2 pēdas, Bērni Attīsta Izlaižot Virvi Mājas Sporta zāle Izturības treniņiem Puse Spēli Izmantot Iekštelpu un Āra
€3.87 €2.33

(apraksts: 【gara lecamaukla] aicina garums lecamaukla ir 9,2 ft/2.8 m, ar varavīksnes krāsu pītā virve. 【regulējams] aicina lekt virves garumu var pielāgot individuālam lietojumam.viegli pārvadāt somā vai mugursomā.izmantot tos pagalmā, bērnu rotaļu laukums, piknika, utt. 【koka rokturi] aicina roktura izmērs ir saprātīga, ar ergonomisku dizainu, lecamaukla ir patiešām viegli, lai)

Izskatās arī
Elpojošs Kāju Teļu Piedurknēm Stieņa Aizsargi, Futbola Darbojas Apakšstilbu Aizsargiem, Kas Atbalsta Elastīgu Legwarmers Velo Zeķes
€5.30 €4.04

(elpojošs kāju teļu piedurknēm stieņa aizsargi, futbola darbojas apakšstilbu aizsargiem, kas atbalsta elastīgu legwarmers velo zeķes)

Izskatās arī
4.5 m Boksa Pārsējs Boksa Puses-saistošie Siksna Profesionālās Palmu Aizsargs Pieaugušo Puses-saistošie Siksna, kas Cīnās Sanda Kaujas
€41.74 €20.87

(materiāls:tīra kokvilna+poliesters, kokvilna izmērs:viens izmērs, garums 4.55 m;platums 5cm padomi: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Fitnesa Nodarbība Tvēriena Stipruma Roku Spēku, Mājas Roku Mācību Metāla Fitnesa Mašīna
€25.51 €11.48

(produkta nosaukums: tvēriena stipruma krāsa: sudraba svars: 183 g materiāls: alumīnija sakausējuma)

Izskatās arī
Landmine Roktura Stiprinājuma Stienis Rokturi Pasargātu Rokas Stienis Grip Rokturi Grīdas Rotācijas Fitnesa Spēku Mācību Birojs
€15.67 €8.31

(apraksts: 【stienis grip] aicina uzstādīta uz beigām stienis, lai pievienotu komfortu jūsu landmine apmācību. 【materiāls] aicina stienis rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, bez slīdēšanas virsma dizaina un ērtas rokā, sajūtu. 【piemērots] aicina landmine bāzes arests ir piemērots tērauda caurulēm ar diametru 2 collas, viegli uzstādīt. 【size])

Izskatās arī
JAUNS-3X Fitnesa Iekārtas Dip Jostu Svara Celšanas Sporta Ķermeņa Vidukļa Stiprums Apmācību Enerģijas Ēka ar Alvu Ķēdes uzvilkt
€46.68 €32.68

(jauns-3x fitnesa iekārtas dip jostu svara celšanas sporta ķermeņa vidukļa stiprums apmācību enerģijas ēka ar alvu ķēdes uzvilkt super izturīgs - mēs konstrukcijas spēcīgs produktiem, lai saglabātu jums ir spēcīga.dip josta ir veidota ar ļoti izturīgu un elastīgu materiālu, lai izturētu pukstēšana sporta zālē.jūs ievērosiet, kvalitāti, izšūšanas un izturības tērauda ķēdes un izturīga)

Izskatās arī
Viegls Roku Aizsardzība Piedurknēm Minimāls Tenisa Testa Apmācība Praktisko Volejbols Sporta Roku Aizsardzība Piedurknēm
€4.90 €2.35

(svarīga informācija materiāls:sūklis, neilona spandex iepakojuma lielums: rokas apkārtmērs: 23cm-28cm/9.06. p -11.02 (apm.) apskats: šis rokas aizsargs ir pilns ar elastību, kas dod roku, līdzsvarotu un nomierinošas izspiest, kas ļauj jums, lai būtu labs apriti valstī. produkts ir spējas, lai atbilstu ādai un efektīvi novērš muskuļos no kratīšanas un sasprindzinājuma. tas)

Izskatās arī
Veiklība, Ātrums, Trepes, Kāpnes, Neilona Siksnas Mācību Kāpnes, Veikls Kāpnes, Fitness futbols Futbols Ātrumu, Kāpnes, Iekārtas
€12.13 €7.28

(apraksts: veiklību kāpnēm ir izstrādāts ar pp materiāls, kas izstrādāts uz pēdējo gadu izmantošanu un apmācību. tur ir cita veida individuālās kāpšļiem, un jūs varat izvēlēties atkarībā kāpnes, pārvietot apmierināšanas vajadzībām. veiklību kāpnes ir aprīkotas ar maisu, lai atvieglotu uzskaites, pārnesamību un on-the-go apmācību. mācību kāpnes ir ideāls instruments,)

Izskatās arī
Regulējams Mīksts Aproces Rokas Atbalsta Bracers Sporta Sporta Aproce Plaukstas Pamata Aizsargs Elpojošs Wrap Joslā, Drošības Siksniņa
€4.92 €2.45

(apraksts: izturīga, viegli tīrāma. pavisam jaunu un augstas kvalitātes. tas nodrošina arī aizsardzība, lai jūsu rokas. āķi un cilpas slēgšanu dizains iederēsies visvairāk plaukstas izmēriem. saglabā ķermeņa siltumu, lai sasildītu ceļa locītavu un palielināt asins cirkulāciju. pilnībā regulējams padara to tuvu stingrāku un nodrošina labāku kompresiju rokas. paredzēts,)

Izskatās arī