Cena €8.05 €17.51

Pilns apraksts

Tips:Skropstu Display Rack

Krāsa:rozā,zila,zaļa,violeta,caurspīdīgu krāsu

Izmērs:15*6*11cm/5.9*2.36*4.33 jo

Materiāls:Akrils

Komplektā Ietilpst:1gb Skropstu Display Rack+10Pcs Mēteļu Pakaramie Apraksts:

1.Būt Pārliecināti, Akrila Materiāls,Skropstu Organizators ir izgatavots no lieliska, akrila materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai, izturīgs, videi draudzīgs, un nodilumu izturīga.

2.Unikāla Skropstu Plaukts Dizains,Skropstu Glabāšanas Organizētājam ir izstrādāta forma uzglabāšanas plaukts ar 10 skropstu pakaramie, viegls un pārnēsājamo, radošu un gudrs.

3.Lieliska Skropstu Display Rack,Skropstu Organizatori Un noliktavu var izmantot kā skropstu stils displeja valdes, ērtu, lai klientiem, lai mēģinātu par nepatiesu skropstas, un vairāk intuitīvi parādīt klientiem dažādu stilu nepatiesu skropstas.

4.Izsmalcinātu Meistarība,Skropstu pieaudzēšanas Piederumi ir izstrādāts ar vienmērīgu uzstāšanās bez asumiem, malas ir gludas un ne raupjš, un nav viegli salauzt vai deformēties.

5.Plaši izmantoti,Skropstu Konteineri tiek piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai, ērts un praktisks, viegli organizēt, un plaši izmanto skaistumkopšanas saloni, kosmētikas veikali, un vairāk.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: ZHUXAOWAN
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Parkson Starlight Gēla poļu 8ML Sequin Spīguļi, Mirdzošu Ilgstošu Samērcē Off Lakas LED UV Laku Nagu Mākslas DIY Manikīrs
€5.36 €3.22

(8285 parkson starlight gēla poļu 8ml sequin spīguļi, mirdzošu ilgstošu samērcē off lakas led uv laku nagu mākslas diy manikīrs specifikācija: zīmols: parkson tips: 8ml gel polish piemērotas lampas: uv lampu vai led lampas iepakojuma saturs: 1gab. funkcijas: gēla laka ir izgatavots, izmantojot netoksisks, videi draudzīgs, nekaitīgi materiāli. ir)

Izskatās arī
Burvju Skolas Nagu Vizēšanas Plāksne Mouteen-157 Maz Vientiešu Nagu Zīmogs Plāksnes Karikatūra Attēls Nagu Plātnes #157
€1.92

(apraksts produkta nosaukums: nail art štancēšanas platesize: 12*6cm neto svars:26g iepakojumā: 1gb(lapas) 1 opp maisā materiāls: nerūsējošais tērauds zīmols: mouteen)

Izskatās arī
1/3/5PCS Skaida Tauriņš Nagus Mākslas Uzlīmes Dobi Fuidity Pasaku Butterfies Zvaigznes 3D Decal Manikīrs Hologrāfiskā Iedeguma
€2.84 €1.85

(1/3/5pcs skaida tauriņš nagus mākslas uzlīmes dobi fuidity pasaku butterfies zvaigznes 3d decal manikīrs hologrāfiskā iedeguma apraksts: nosaukums: uzlīmes nail art stils: lāzera star produkta izmērs: 13*8cm svars: aptuveni 5g daudzums: 1 specifikācijas: 1.【 krāsas] aicina lāzera zelta, sudraba, melna un citas krāsas ir pieejamas, 2.【viegli)

Izskatās arī
Dubultās Ieejas Seksa Rotaļlietas par Vīriešiem Masturbator Stop Cilvēks, Vīrietis Masturbrator Maksts Busty Mākslīgo Krūšu Vīriešu Palīgiekārtas
€91.56 €45.78

(modname=ckeditor super mīkstu vīriešu masturbator dzimums rotaļlietas patīk lelle slaids viduklis love doll double channel seksa rotaļlietas, lai vīrietis seksa veikals divas cieši caurumi: šo maksts muca nāk ar diviem neatvairāms dual ierakstu, paredzētas divas atsevišķas saspringts kanālu, lai dotu jums neizsakāmu baudu. spilgti maksts 3d interjera struktūra: maksts un tūpļa)

Izskatās arī
1/2/3PCS Vienreizējās lietošanas Skropstu Līme Turētājs Folija Palešu Skropstu pieaudzēšanas Līme Spilventiņi Skropstas Uzlīmes Stāvēt uz Nefrīta Akmens
€7.72 €3.86

(1/2/3pcs vienreizējās lietošanas skropstu līme turētājs folija palešu skropstu pieaudzēšanas līme spilventiņi skropstas uzlīmes stāvēt uz nefrīta akmens apraksts: zīmols: produkta nosaukums: aukstā herpes izlīdzināšanas plāksteris iedarbība: gluda herpes un atjaunot veselību specifikācijas: 36pcs bruto svars: 9g sastāvdaļas: centella asiatica ekstrakts,)

Izskatās arī
Modes Meitene Matadatu Dubultā Tauriņš Duckbill Mati, Nagi Retro Matu spraudes Aksesuāri Sievietēm Barrettes Zirgaste Cepures
€0.51 €0.31

(produkta specifikācijas: materiāls: plastmasa izmērs: 10,5 cm svars: 15g krāsa: kā parādīts attēlā produkta iespējas: 1. izskats dizains: šī matadatu ir izstrādāta ar tauriņa formas, parādot elegance sievietēm.var pievienot šiks akcents jūsu frizūra.kopumā dizains ir vienkāršs, bet maiga, un to var salīdzināt ar dažādu apģērbu, un gadījumos. 2.)

Izskatās arī
Profesionālu Frizieru, Ādas Gadījumā Frizētava Pakešu Šķēres Aizsargs Soma Šķērveida Uzglabāšanas Piedurknēm Turētājs
€3.36 €2.22

(funkcijas: 1. izmantoti, lai uzglabātu vienu šķēres, efektīvi aizsargātu šķēres, novērstu to no nokrišanas. 2. izgatavots no kvalitātes pu ādas materiālu, mīksto un maigo, nodilumizturīga un ilgstošai lietošanai. 3. atkārtoti lietojami un mazgājami, viegli tīrāms, nest ērtības. 4. izsmalcinātu meistarība, piemērots gan lietošanai mājas apstākļos un profesionāli frizieri. 5.)

Izskatās arī
E1YE Atsevišķu Skropstu pieaudzēšanas Roku Plāksnes Turētājs Skropstu Renes Sloksnes Palete 14mm 15mm
€0.59 €0.33

(atsevišķu skropstu pieaudzēšanas roku plāksnes turētājs skropstu renes sloksnes palete 14mm 15mm apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un izturīgs.to var viegli turēt 8 skropstu strēmelēs. taisnstūra akrila virsmu, padara katru skropstu skaidru un viegli rīkoties piemērots profesionālās kosmētikas skola, skaistumkopšanas salons, skaistumkopšanas salons,)

Izskatās arī
24pcs Valkā Nagus y2k Nagu Plāksteri franču Viltus Nagus Nospiediet Uz Ilgu Baleta Nagu Padomus Dimanta Viltus Nagus Zvaigznes Nagu Mākslas Dizainu
€4.50 €3.02

(produkta nosaukums: viltus nagus pakete ietver: 24pcs * mākslīgie nagi+želejas līme)

Izskatās arī
1~4GAB franču Nospiediet Uz Nagiem Mākslas Y2k Multi Krāsu Mandeļu Viltus Nagus Valkājamas Vienkāršas Līnijas Pilnībā Segtu Padomus Viltus Nagus
€6.09

(1~4gab franču nospiediet uz nagiem mākslas y2k multi krāsu mandeļu viltus nagus valkājamas vienkāršas līnijas pilnībā segtu padomus viltus nagus apraksts: nosaukums: nail enhancement tabletes svars: 18g specifikācija: 24 gabali/kaste krāsas: multi krāsu izvēle specifikācijas: 1. ir 24 gluda mandeļu nospiests nagus ar lapu formas uzlīmes un mini failus.tos)

Izskatās arī
2mm Abus 12 Krāsu Cietās Gadījumā Nail Art Padomus, Akrils UV Gēla Apdare Padomus Spīdums
€3.76 €2.52

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes perfekta izvēle, lai izdaiļot jūsu nagus/false padomi/akrila padomi/uv gēla nagu. piemērots arī apdare jūsu mobilo tālruni/piezīmju grāmatu/apsveikuma kartītes/amatniecība. profesionālai lietošanai un lietošanai mājas apstākļos specifikācijas materiāls: rhinestone krāsa:rādīt kā bildes daudzums:1)

Izskatās arī
Ilgi Viltus Nagus Balta/caurspīdīga Akrila Nagi,Pilnībā Segtu Zārka Formas Padomus E1YF
€6.47 €2.91

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzticamu kvalitāti,mūsu viltus padomus, kas tiek veikti ar augstas kvalitātes abs materiāla, tie ir elpojošs, viegls un izturīgs, padara jūsu nagi izskatās dabiski un jauki.nav toksīnu, bez smaržas, nav kaitēt jūsu nagus un veselību. dažādi izmēri,ir gab. mākslīgie nagi padomus, ietver 10 dažādi izmēri ar 50 nagus katru lielums,)

Izskatās arī
1Pc Nerūsējošā Tērauda Nagu Failu dubultsienas Biezi Nagi, Pedikīrs Manikīrs Instrumenti Metāla Nagu Failu Karstā
€3.52 €2.25

(74713 hotsale apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. mazgājamas un viegli tīrāma. izmantot spīd un veidošanā, nagiem perfekti. parocīgiem maz nail art rīku, lai bifeļāda un veidotu nelīdzena nagu virsmas pirms uv gēla un akrila pieteikumu. piemērots profesionālai lietošanai, vai mājas lietošanai. funkcijas: 1.izcilas kvalitātes, izturīgs)

Izskatās arī
100gab 3D Roku darbs Keramikas Ziedu Nail Charm 9MM 5-Ziedlapiņu Zieds Forma, Nagu Art Decor 8 Krāsas Mini Rotaslietas Manikīrs Accesories*
€5.03 €2.51

(6506 100gab 3d roku darbs keramikas ziedu nail charm 9mm 5-ziedlapiņu zieds forma, nagu art decor 8 krāsas mini rotaslietas manikīrs accesories* materiāls: sveķi krāsa: krāsains izmērs: aptuveni 9mm iepakojums:100gab/daudz lietošana: diy piederumi, nagu, scrapbooking, telefonu gadījumā, somas, matu bantītes, kurpes apdare utt... iepakojums mūsu iepakojums)

Izskatās arī
Silikona Dubultā Dzimumlocekļa Gredzens Prostatas Massager Butt Plug Kavēšanās Ejakulācijas Gailis Gredzens Ar Anālo Plug Cockring Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Vīriešiem
€8.77 €3.50

(produkta informācija: 100% pavisam jaunu. materiāls: silikona krāsa: melna amats: 1. likt muskuļiem, lai palielinātu vīrieša seksuālo funkciju 2. kavēšanās ejakulācijas laikā 3. vienmēr izbaudīt jaunas sajūtas konfidencialitāte garantēta: jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.mēs apsolām, sūtīt savu produktu noslēpums nosacījumu,)

Izskatās arī
Ziepes Tumšāka Matu Šampūns Bārs Remonts Pelēks Balts Matu Krāsu Krāso Seju, Matus, Ķermeņa Šampūns 50g Dabas Organisko Matu Kondicionieris
€9.19 €4.78

(aprakstīt neto saturs: 50g tas viens nav ārējā kaste funkcijas atjaunot pelēku spīdumu matiem: say goodbye matu krāsošanas un baudīt dabisko matu krāsu bez piepūles.ar mūsu revolucionārs produkts, pelēks mati ir maigi un pakāpeniski izņemt, nodrošinot dabas, transformācija.izveidot pārliecinoši izskatās.jūs varat novērst pelēko matu un atjaunot jaunības jūsu matiem. palīdz)

Izskatās arī
Sdatter Jaunu Bērnu Aprūpes Dabīgā Vilna Bērnu Koka Suka Ķemme Otas Bērnu Hairbrush Jaundzimušo Matu Suka Zīdaiņu Ķemme Galvas Masieris
€22.78 €12.53

(sūtījumu 1. vispasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un apo/fpo) 2. pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts)

Izskatās arī