Cena €1.26 €2.87

Pilns apraksts

PAKALPOJUMI

1 .Mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu Augstākā Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.

2. Ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja.

3. Jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes mums ir ļoti svarīgas un

Lūdzu, neatstājiet negatīvās atgriezeniskās saites, bez komunikācijas.

4.Mūsu veikalā pieņemt Dropshipping, un mums nebūs ievietot jebkuru uzņēmuma informāciju, rēķini, QR kods, promotions sūtījumā.

Paziņojums: Pēc veikala papildu atlaides un Kuponu

A nd mēs arī darīt piliens kuģniecība

Nopirkt 2 saņemt 3% atlaidi.

Pakete Ietver: 1 gab.

Daudzi maksājumu metodi atbalstu ,jūs varat pārbaudīt, pirms maksājumu.

Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Mums ir bezmaksas vai uzlādēts piegādes metodi ,jūs varat izvēlēties Pats .Mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot brīvdienas.Lūdzu, sūtiet mums e-pastu PIRMS jūsu maksājumu, ja jūs vēlaties mainīt piegādes adresi.

Standarta Pakalpojuma aizņem apmēram 18-25 darba dienu laikā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis pakalpojums NAV izsekojams.

Paātrināta Pakalpojumu aizņem apmēram 10-15 darba dienas.Tā?s izsekojams, ko jūsu valsts post office tīmekļa vietni Vai (Ķīna EMS mājas lapā).

Kuģniecības laikā Brīvdienu Sezonu (Ziemassvētki, Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks.Lūdzu, pievienojiet vēl par 5-10 dienas kā kavēšanās.

Atgriež Termins

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kas sniegts kā guide, pirms jūs cenu.Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas atšķiras no apraksta.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Par Mums

Pēc 6 gadu veiksmīgas pārdošanas Pack24.lv, mēs nolēmām, lai sāktu mūsu nirvana.Mēs šobrīd specializējas Sievietes?s un Mazulis?s Modes.Mēs novērtējam katra klienta, kā arī vairumtirdzniecības klientu.Mūsu noliktavā atrodas Yiwu, lielākais mazo preču tirgū Ķīnā.Mēs piedāvājam mūsu klientiem pārsteidzošu ietaupījumu, salīdzinot ar cenām, ko piedāvā tradicionālo mazumtirgotāju līdzīgu vai identisku produktu.Mēs piedāvājam dzimtā-runājot klientu apkalpošanas angļu, franču un Ķīniešu.

Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma; mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.Mēs esam atpakaļ mūsu saistību ar lielisku pakalpojumu, 100% pilna naudu atpakaļ un klientu apmierinātības garantija.

Iegādāties Ar Pārliecību!

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Specifikācijas

  • MOQ: 1 Gabals
  • Stikla Cabochon Izmēra: 25MM
  • Iepakojums: Opp Maisā
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Formas\raksts: Kārta
  • Materiāls: stikla
  • Stils: MODERNS
  • Vienuma Tips: Atslēgu Ķēdes
  • kuģis: Metālliešanas, Roku darbs
  • Keychain Svars: Par 25g
  • Godu: Puse, Kāzas, Dzimšanas diena, Jubilejas, Dāvanu
  • Dzimums: Unisex
  • Modeļa Numurs: UV0025
  • Sods vai Modes: Modes
  • Piliens Kuģniecība: Atbalsts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Rūpnīcas:
  • Metāla krāsa: Sudraba Pārklājumu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8mm melnu galvu multicolor Agate Čakru Dziedināšanas Reiki Budas Jogas Aproce elastīga regulēšana Vulkāna Akmens Aproces cv34
€1.26 €1.13

(jaunā stila lo4r34 wrf22 produkta apraksts: rokassprādze izmērs:elastīgi diegi regulēšana)

Izskatās arī
Miasol 18 & 20MM Liela Izmēra Laminēta Svītras Apaļas Formas Sveķu Krelles, Piekariņi Par Diy Aproce rotaslietas Pieņemšanas Secinājumi
€2.40 €2.28

(nosaukums : svītras sveķu krelles materiāls : sveķi izmērs : 16x18mm;3,0 mm caurumu | 18x20mm; 3.2 mm caurumu svars : apmēram 4,4 g gabalā iepakojums: opp maisā piezīmes: izmērs, svars, attēls ilustrē, merkiem . krāsu, dažādu partiju produkts var atšķirties !)

Izskatās arī
Vīrietis Sieviete Antīkas Sudraba Krāsas Metāla Gredzenu Gudrs Moderns Pieci norādīja Zvaigzne Gredzeni Sievietēm, Vīriešiem Gards Ģeometriskā Pentagramma Rotaslietas
€4.12 €0.45

(produkta informācija postenis type: gredzens metāla tips: sudraba krāsā galvenais akmens: akmens nr. kopējais svars: aptuveni 6,5 g sakarā:dienas/kāzu/business/iesaistīšanās/jubilejas/dzimšanas diena/party/dāvanu dāvanas: draugs/draudzene/sievu/mīļāko/māte/meita/māsa piegāde: mazumtirdzniecības/vairumtirdzniecības/dropshipping paketē iekļauts:)

Izskatās arī
Tibetas Sudraba Krāsas Kārtu turcijas Zilās Ļauno Aci Kuloni, Auskari Modes Sieviešu Rotaslietas, Aksesuāri
€4.44 €3.15

(tibetas sudraba krāsas kārtu turcijas zilās ļauno aci kuloni, auskari modes sieviešu rotaslietas, aksesuāri daudzums: 1 pāris krāsa: tibetas sudraba materiāls: cinka sakausējums ( svina un niķeļa bezmaksas ) kulons izmērs: apm 12x12mm kulons cauruma izmērs: apmēram 1.5 mm postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu konversija: 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas)

Izskatās arī
Vara Bultiņas Caur Sirdi Sedz Atsevišķas Lodītes Ķēdes 1gb Rotaslietas Pieņemšanas Aproces Spolei
€3.27 €2.94

(postenis izmērs : apskatīt attēlu rādīt postenis materiāls : augstas kvalitātes vara / misiņa metāla + 14plated 14plated var saglabāt krāsu uz ilgu laiku, noturīgu krāsu saglabāšanu, nebaidās no ūdens, nav viegli būt alerģija, spēcīga un nodiluma izturīgs.mūsu 14plated ir laba krāsu un vienmērīgu virsmas, nebojājot ādu. lielisks pulēšana spogulis pulēšanas tehnoloģijas,)

Izskatās arī
Sirds formas Tauriņš Lanyards Atslēgu Ķēdes Kakla Siksna Id Kartes Turētājs Keyrings Modes Rotaslietas, Aksesuāri Draugiem Dāvanas
€2.18 €1.08

(ja jūs vēlaties preču katalogu, lūdzu, sazinieties ar mani siksniņa ir ideāli piemērots mobilo telefonu, atslēgu piekariņi, mp3, kameras, drošības nozīmītes, identifikācijas, atslēgas, utt materiāls: poliesters/neilons,metāls lieliska dāvana ārsts, medicīnas māsa, zobārsts, skolotājs, tā persona, amatpersona ,darbinieks, militāro ikvienam, kas nepieciešams, lai parādītu id regulāri.)

Izskatās arī
Modes Elegants Kristālu Gredzens Sievietēm Inkrustēts Zircon Zelta Krāsu Daudzslāņu Gredzeni, Kāzu Svinības, Kāzu Iesaistīšanās Dāvanu Rotaslietas
€3.74 €2.24

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.mini pasūtījums ir 1 gab/pāri/komplekts bezmaksas piegāde,var sajaukt secību. 2.lai >3pieces/pāri/set: bezmaksas ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus,yanwen ail pastu. 3.10$ 4.lai > 140$:bezmaksas ekspress piegāde.(ems,dhl,fedex,ups) 5.mēs piegādājam krītot piegādes/vairumtirdzniecības/pielāgots dizains. atsauksmes: 1> jūsu atsauksmes)

Izskatās arī
Koka Rotaslietas, Krelles Reklāmas Stendi, Gredzenu, Auskaru Aproce Organzier Turētāju Uzglabāšanas Paliktnis Bāzes Izstādes Mazumtirdzniecības Veikals Displejs
€29.52 €14.75

(piezīme pateicoties roku mēra, izmēru produkts var būt no 1 līdz 2 cm kļūdas. sakarā ar dažādu monitoru, krāsu, iespējams, ir mazliet atšķirība.)

Izskatās arī
18K zelta pārklājumu 8-formas dubultā rinda sprādzes AAA++ 8-9mm 10-11mm Kārta Akoya Balts Dabīgo Pērļu Kaklarotu ar 18inch
€125.95 €107.06

(pērles forma : apskatīt attēlu kaklarota garums :collu. (mainīt garums kontakti mums, lūdzu) jo novirzi izmēros dabas dārgakmeņiem, garumi var atšķirties ~0.5 gadā. šī kaklarota ir savērtas uz double zīda diegiem, mezgloti starp katra pērle par drošību un izturību, gatavo ar ļoti eleganti . piegādes izmaksas: $ 0.00 ( gaisa 12-22 dienas parasti) kuģniecības)

Izskatās arī
Emaljas Rhinestone Sakausējuma Zemeņu Augļu Piespraudes Sievietēm 2-krāsu, Izsmalcinātu Augu Lapu Broša Pin tusiņu Rotaslietas, Dāvanas
€6.95 €3.47

(emaljas rhinestone sakausējuma zemeņu augļu piespraudes sievietēm 2-krāsu, izsmalcinātu augu lapu broša pin tusiņu rotaslietas, dāvanas produktu apraksts materiāls: cinka sakausējums,rhinestone,emaljas krāsa: kā picture rādīt izmērs:6.6 cm*4,7 cm komplektā ietilpst:1 *piespraudes)

Izskatās arī
Izskatās arī
1Strand Crackle Stikla Krelles Šķipsnas Krāsotas & Apsildāmi Matēta Kārta Gaiši Zaļš 4mm Caurums: 0.8 mm aptuveni 98~100gab/kokskaidu 39cm
€5.52 €3.86

(specifikācija: izmērs: aptuveni 0.16 collas(4mm) diametrā, caurums: 0.03 cm(0.8 mm), par 98~100gab/joma-15.35 collu(39cm). materiāls: stikls krāsa: gaiši zaļa forma: apaļa lietošana: krelles iepakojuma lielums: 1 daļa iepakojumā)

Izskatās arī
Karstā Spēles Honkai: Zvaigzne Dzelzceļa Anime Attēls Welt Yang Dan Heng Gepard Landau Gudrs Akrila Keychains Kulons Dekoru Rotaļlietu Dzimšanas Dienas Dāvana
€1.97 €0.98

(karstā spēles honkai: zvaigzne dzelzceļa anime attēls welt yang dan heng gepard landau gudrs akrila keychains kulons dekoru rotaļlietu dzimšanas dienas dāvana produkta nosaukums: honkai: zvaigzne dzelzceļa anime skaitļi taustiņu ķēdi izmēri: aptuveni 6cm iepakojums: opp neatkarīga iepakojums amats: dāvanu, rotaļlietas ,kulons labdien, dārgie draugi, paldies jums par ierašanos. mēs)

Izskatās arī
150-1000Pcs 3 4mm Šarmu, čehu Stikla Pērlītes Sēklas Distances Zaudēt Apaļu Caurumu Pērlīšu Par DIY Rotaslietu izgatavošana Secinājumi Piederumi Piederumi
€2.10 €1.47

(150-1000pcs 3 4mm šarmu, čehu stikla pērlītes sēklas distances zaudēt apaļu caurumu pērlīšu par diy rotaslietu izgatavošana secinājumi piederumi piederumi stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes krāsa:kā attēlu materiāls: stikls paketi, ieskaitot: 150-1000pcs(iepakojumā) fit : veicot materiāli, roku darbs diy kaklarota&rokassprādzi rokassprādze iepirkšanās)

Izskatās arī
Modes Tehnoloģijas Android Tālrunis Iekārtas Ūdensizturīgs NFC Pirksta Gredzenu Saprātīga Valkājamas Savienot Smart
€2.06 €1.23

(stāvoklis: jauns tips: nfc smart gredzens materiāls:titāna tērauda + nfc smart čipa dzimums: sievietes, vīrieši krāsa: melna/balta/sarkana izmērs(pilna u. s. izmēri pēc izvēles): 6/7/8/9/10/11/12/13 nfc smart gredzenu piemērošanu programmu; atbalsts izmantot android mobilo telefonu nfc funkcijas; produkta apraksts: nfc smart čipa gredzens ir moderni valkājamas)

Izskatās arī
Stonefans, Bohēmijas Krāsains Rhinestone Galvas Pieres Ķēdes Sievietēm Līgavas Pušķis Galvu Ķēdes Weedding Matu Rotas
€15.61

(nosaukums: pušķis rhinestone galvu ķēdes firmas nosaukums: stonefans produktam: galvas ķēdes materiāls: rhinestone krāsa: daudzkrāsains)

Izskatās arī
Avārijas-Glābšanas Keychain, Āra Visskaļāk Sakausējums-Svilpes Keychain
€1.33 €0.89

(funkcijas: ootdty viegls un aprīkots ar keychain, viegli pārvadāt; šī ir lielāks, arī ir skaļāks un āra avārijas-krājumi ir pieejami; alumīnija sakausējuma materiāla, virsmu krāsot ar anodic oksidācijas tehnoloģija, kas neizbalo un ir ilgāks kalpošanas laiks. plaši pieteikums: visskaļāk izdzīvošanu-svilpes, plaši tiek izmantota mūsu ikdienas dzīvē, un tās būs)

Izskatās arī