Cena €3.92 €6.76

Pilns apraksts

Apraksts:

Tas ir dažādas krāsas, lai jūs varētu izvēlēties, jūs varat izvēlēties pareizo krāsu pēc jūsu vajadzībām.

Marķieri ir parasti ir neliels, un pārnēsājamo.Jūs varat nodot tos jūsu kabatā vai skolas somā un veikt piezīmes jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Tā ir ļoti salasāmā rokrakstā, nozīmē, ka jūs varat viegli lasīt un saprast jūsu piezīmēm bez cenšas uzminēt rokraksta.

Specifikācijas:

Produkta krāsa:Balts

Produkta izmērs:14*1.2 CM

Produktu Saraksts:marķieris, pildspalva

Piezīmes:

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: KOQZM
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

12Pcs Radošo 0.5 mm Izdzēšami Gēla Pildspalvas Zilā Biroja Studentu Stacijas
€1.49 €1.11

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami. dzēst un pārrakstīt atkārtoti, nesabojājot dokumentus. videi draudzīgi, nevienam nekaitē. raksta gluda, izdzēš tīrs. viegli izmantot. ērti veikt. piemērots zīmēšanai zīme, rakstīšana utt. studenti var izmantot šo pildspalvas veikt piezīmes,)

Izskatās arī
16 Gabali Krāsains Tukša Caurule Peldošās DIY Pildspalvas, veidojot Savu Mīļāko Šķidrumu, Smiltis, Pildspalvas, Dimanta Kristāla Lodīšu Pildspalvas
€19.88 €13.32

(16 gabali krāsains tukša caurule peldošās diy pildspalvas, veidojot savu mīļāko šķidrumu, smiltis, pildspalvas, dimanta kristāla lodīšu pildspalvas paketē iekļauts: jūs saņemsiet 16 tukša caurule peldošās diy pildspalvas, kuras ir aprīkotas ar mākslīgo dimantu augšā; tie 1.0 mm tinte lodīšu pildspalvas ir ērts rakstīšanai, un var tikt apgriezti par kabatas vai kastē, lai uzlabotu ērtības; caurules,)

Izskatās arī
0.5 mm Nospiediet Rakstot Automātisko Zīmuli Karikatūra Kawaii Arhitekts Mehāniskā Zīmuļa Ieskicējot, kas Dzen Zīmuli
€1.32 €0.63

(vienība : mehāniskā zīmuļa krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: aptuveni 160mm(6,30) specifikācijas: 0.5 mm(0.02 gadā) iepakojums:1pc mehānisko zīmuli 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Zelta Apdare Fountain Pen Kaligrāfijas Zīmēšanas Biznesa Fountain Pen 0.38 mm EF Nib Rakstot Tintes Pildspalvu Studentu Kancelejas preces
€5.39 €2.05

(nosaukums: 0.38 mm tintes pildspalvu materiāls: metāla krāsa: black & gold,black & silver smalka vieta: 0.38 mm klp: push-tipa ierobežots garums pildspalvu: 132mm/ 5.2 cm neto svars: 38.4 g/ oz 1.35 gluda rakstīšana - neticami gluda rakstnieks sniedz smalku līniju ( 0.38 mm ), ideāls ikdienas rokraksta. tintes uzpilde konvertētājs - noņemama tintes)

Izskatās arī
200Pcs/Lodziņā Grafīta Svina 2B Mehāniskā Zīmuļa Piepildīt Automātisko Zīmuli Radīt Jaunas
€4.15 €2.49

(descrition: ideāls kompanjons skolas, koledžas un universitātes. jūsu jaunā mīļākā pencil ieskicējot, burbuļošana atbildes uz eksāmenu, kaligrāfija, un izstrādi. ietaupīt laiku, nokārtot eksāmenus, aizpildot burbuļi viegli un ātri. svina nebūs snap, jo tā biezums un dzēšgumiju izdzēš ātri, neatstājot nevienu traipu, vai zīmes. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
1+4gab/Komplekts Birojam, Pildspalvas Metāla Lodīšu Pildspalva Ar Piepildīt Dāvanu Kancelejas preces, Rakstot Tekoši Lodīšu Pildspalva Skolas Office Tintes Zils Melns
€2.87 €2.18

(1+4gab/komplekts birojam, pildspalvas metāla lodīšu pildspalva ar piepildīt dāvanu kancelejas preces, rakstot tekoši lodīšu pildspalva skolas office tintes zils melns produkts: lodīšu pildspalvu iepakojumā:1 pen plus 4 uzpildes kāpēc izvēlēties mūs: 1 rūpnīcas tiešā pārdošana (nav starpniecības izmaksas, viegli kontrolēt visas pasūtīt rezerves daļas) 2 vislabāko)

Izskatās arī
Atzīmētājs Sloksnes Kopums,Īso Un Garo Atzīmētājs Sloksnes 1820 Gab., Dažādas Krāsas Lapas, Marķieri Pārredzamu Izcelt Sloksnes
€16.08

(tintes bezmaksas: šīm šaurajām atzīmētājs dēlīši ir izgatavoti no pet, kas nozīmē, ka viņi neatstās noturīga tinte un tintes asiņot caur lapām, piemēram, faktisko marķieri vai pildspalvu, jūs varat brīvi izceltu bez nesabojājot, bojāt vai devalvētajām jūsu grāmatas plaša pieteikumi: izceltu šo lapiņu, sloksnes ir liels iznomāt grāmatas, bibliotēka, grāmatas, mācību grāmatas, uzsverot)

Izskatās arī
Iepakojumā 10 Sublimācijas Pildspalvu Sagataves Ar Plēves Apvalkā Pārklājumu Alumīnija Cauruli Sublimācijas Drukas Lodīšu Pildspalvas
€20.66

(iepakojumā 10 sublimācijas pildspalvu sagataves ar plēves apvalkā pārklājumu alumīnija cauruli sublimācijas drukas lodīšu pildspalvas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. šīs tukšās sublimācijas pildspalvas ir ideāli piemērots sublimācijas apdrukai, izmantojot parastās krāsnis un plēves apvalkā.mēs)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
12pcs Karikatūra Gēla Pildspalva ar Krāsainu Koala Apvalks, 05mm Melnas un Zilas Tintes Pildspalvas DIY Japāņu Biroja Kancelejas piederumi un Skolas Piederumi
€10.60 €4.24

(apraksts ar radošo dzīvnieku formas, dizaina, pildspalva ir perfekta, lai bērni un studenti izmantot studiju.šādu skaisto dizainu var ievērojami rosināt viņu interesi par rakstīšanu.ar tā palīdzību, mājasdarbs un uzdevums ir vairs murgs par tām. izvēlēties vienu, kā dāvana jūsu bērniem, un es uzskatu, ka tas var pievienot vairāk jautrības par viņiem. funkcijas - krāsa: kā)

Izskatās arī
Biroju un Skolas 0.5 mm Metāla Želeja-tintes Parastā Gēla Pildspalvas Biroja preces Stacionāro Piegādes Gēla Lodīšu Pildspalvas Metāla Pildspalvas Pildspalvu Gell
€7.65 €6.89

([xlmodel]-[custom]-[8888] bezmaksas piegāde pa gaisu 5% atlaide, 2 gab. vai vairāk zīmols: deli art. - nr. s99 0.5 mm, melna tinte metāla korpuss [xlmodel]-[foto]-[0000])

Izskatās arī
6pcs/iepak Kawaii Saldējumu, Konfektes, Krāsu Marķieri, Biroja, Skolas Piederumi
€1.13 €0.68

(6pcs/iepak kawaii saldējumu, konfektes, krāsu marķieri, biroja, skolas piederumi funkcijas: tips:atzīmētājs krāsa:zaļa,dzeltena,rozā,violeta,oranža,zila materiāls:plastmasa pakete ietver:6pcs atzīmētājs)

Izskatās arī
Vācija STAEDTLER Ieskicējot Komplekts Zīmēšanai ar Zīmuli 100SET3 Zīmuli, Dzēšgumiju, Zīmuļu Curler 100 Zils Stienis Profesionālās Mākslas Piederumi HB-12B
€34.43 €20.66

(vācija staedtler ieskicējot komplekts zīmēšanai ar zīmuli 100set3 zīmuli, dzēšgumiju, zīmuļu curler 100 zils stienis profesionālās mākslas piederumi hb/2b/4b/6b/8b/10b/12b nosaukums: staedtler 100set3 ieskicējot set kombinācija ražotājs: staedtler modelis: 100set3 satur: stedler zīmuli kabata * 1 100 zilu zīmuli 7pcs 100b melns zīmulis 2gab 5427 plastmasas)

Izskatās arī
0.5 mm Radošo Dekompresijas Masāžas Gēla Pildspalva Jautri Stils Pildspalvu tīrtoņa Krāsu Apšuvuma Pildspalvu Studentu Kancelejas preces Rakstīšanas Piederumi
€0.40 €0.28

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: izturīga: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, virsma ir gluda un netiek ieskrāpēt savu roku.to var izmantot ilgu laiku. unikālas dāvanas: šī ir lieliska dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.to var izmantot, dzimšanas dienas, izlaidumi, ziemassvētki, pateicības, halloween, jaunais gads utt. lietotājam draudzīgs dizains: lodīšu)

Izskatās arī