Cena €24.57 €44.68

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Gēla Pildspalva
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Gēla Tintes
  • Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm
  • Izdzēšami Vai Ne: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

21Pcs Rožu Zelta Pildspalva Bling Dimanta Pildspalvas Smalku Melnu Tinti Kristāla Lodīšu Pildspalvu Gredzenu, Kāzu Biroja Metāla Rullīšu un Lodīšu Pildspalvu Dāvana
€32.56 €17.91

(funkcijas: 1. tintes krāsa : melna 2. krāsu kā picture show,lūdzu, atstājiet mūs, ņemiet vērā,vai izlases 3. augstākās kvalitātes ar zemu cenu. 4. garums: aptuveni 13,5 cm)

Izskatās arī
Jutīga Stylus Gēla Pildspalva Touch Screen Gluda Rakstīšanas Sievietēm, Vīriešiem Klāt
€6.90 €3.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2 in 1 dizains irbuli: (ekrāna irbuli + lodīšu pildspalvu) viena gala iezīmes ultra-jūtīgu naudas sodu irbuli.otrā galā ir aprīkots ar kvalitātes lodīšu pildspalvu ērtai lietošanai (melna tinte).ar irbuli rakstīt vienmērīgi un ilgstoši tintes plūsmu rakstiski.lodīšu pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni ir nomaināms. lieliska)

Izskatās arī
Krāsas Krīts Marķieri 15mm Krāsas Marķieri, Pildspalvas Šķidruma Tāfeli Marķieri Izdzēšami, Auto stiklu Krāsu Marķieri Pildspalvas Stikla Bistro
€1.74 €1.21

(krāsas krīts marķieri - 15mm pērļu izmērs - neatstāj nekādas pēdas izveidot apdullināšanu zīmes un parāda ar krāsu krīta marķieriem.šīs pildspalvas ir 15mm pērļu izmērs, kas ļauj jums rakstīt un zīmēt ar drosmīgiem gājieniem.viņi arī neatstāj nekādas pēdas, kad attēli ir izdzēsti, lai jūs varat mainīt savu dizainu jebkurā laikā.vai jūs vēlaties, lai rotā kāzu, uzrakstīt ziņu vai)

Izskatās arī
Izskatās arī
Inkless Zīmuļi Bezgalīgs Zīmuli Atkārtoti Izdzēšami Mūžīgā Zīmuli, Nomaināmas Galvas Inkless Zīmuļi Mūžīgo Zīmuļi
€1.22 €0.63

(funkcijas: inkless zīmuli: inkless zīmuļi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas ir izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un ir ilgs kalpošanas laiks. gluda rakstīšana: inkless zīmuļi nodrošina jūs ar ērtu rakstīšanu pieredzi, rakstiski ir gluda un nav viegli izrauties, ir viegli izdzēst.neslīdoša spēcīgu pildspalvu turētājs, ērti turēt, ērtāk izmantot. portatīvo)

Izskatās arī
QX2B Bagāžnieka Lodīšu Pildspalva ar Vernier-Suports Jaunums Rakstīšanas Pildspalva Students
€4.50 €2.24

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes measring diapazonā.ar suportu instruments mērīšanas diapazons: 0-10cm.skaidrs, metriska mēroga, precīzs mērījums.ir uz ideālu instrumenti mērinstrumenti kalibra, iekšējais diametrs, ārējais diametrs, dziļums, garums, utt. jaunums lodīšu pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir multi-funkcionāls izstrādāti, ar vernier-suports,)

Izskatās arī
Sanrio 48pcs Jaunu Cartoon Paster Gēla Pildspalva Kuromi Pochacco Cinnamoroll Meitenes Gudrs Pildspalvas Students Skolas Piederumi 0.5 Melns Eksāmenu Dāvanas
€17.28

(sanrio 48pcs jaunu cartoon paster gēla pildspalva kuromi pochacco cinnamoroll meitenes gudrs pildspalvas students skolas piederumi 0.5 melns eksāmenu dāvanas)

Izskatās arī
5gab Touch Stylus Ballpen Kristāla Taukainai Black Uzpilde vidusskolā Rullīšu Lodīšu Pildspalvas
€3.41 €2.05

(apraksts: piemērots, ņemot atzīmē, darot mājas darbus, zīmēšanas, marķēšanas, rakstot dienasgrāmatu, padarot kartes. viegli lietojams: twist action, lai atvērtu vai jārotē atvērt un viegli veikt pildspalvu bez jūsu nomaiņa. ērti turēt, viegla un gluda, rokrakstā, ar melnu krāsu, lieliska dāvana ziemassvētkos ,kāzas, dzimšanas dienas. rakstīt nevainojami: gaismas spiedienu,)

Izskatās arī
Venus 707 visi tērauda stencilling fountain pen nostalgic classic pildspalvu BEZMAKSAS piegāde
€11.36 €9.09

(pagājušā gadsimta 90 's classic pildspalvu, jaunu, neizmantota, bet tāpēc, ka laiks ir pārāk garš, tur ir varbūt dažas pazīmes nodilumu.)

Izskatās arī
Cute Ziemassvētku Lodīšu Pildspalvu Kawaii Karikatūra Santa Claus Nospiediet tipa Gēla Pildspalva Studentu Rakstīšana Skolas, Biroja Piederumi
€3.64 €2.33

(funkcijas: 1. multi-krāsu izvēle: šajā ziemassvētku pildspalvas ir desmit dažādu krāsu, kas var atbilst jūsu dažādas zīmēšanas vajadzībām un padarīt jūsu radīšanu, vairāk krāsains. 2. ziemassvētku motīvu dizains: pildspalva iestāde pieņem karikatūra dizains ziemassvētku tēmu, kas ir ļoti gudrs un ir ļoti svētku atmosfēru.to var izmantot kā gleznu līdzekli, kā arī lielisku ziemassvētku)

Izskatās arī
4 gab. 20MM Sarkana/Melna/Zila/Zaļa Tinte Ilgi Galva Marķieri Vannas istaba Kokapstrādes Apdare, Marķieri, Pildspalvas Multi-purpose Dziļā Bedrē, Marķieri
€4.14 €3.31

(funkcijas: izmantot kokapstrādes apdarei un apdare vannas istaba marķieri. 20mm garš uzgalis, ātri žūstoša, ksilols bezmaksas ūdensizturīga tinte. piemērots marķēšanai dziļi caurumi vai inspekcijas grūti sasniedzamās vietās. tā ir piemērota aparatūrai, marķējums, stikla marķējums, koka marķējums, automašīnu ražošana marķējums, utt. lūdzu segtu pildspalvu turētājs)

Izskatās arī