Cena €83.03 €110.70

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus

Kāpēc izvēlēties mūs?

mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties.

mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju.

mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem.

Piezīmes:

Mēs esam online 24 stundas.Tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.

A. Viena tērpi ietilpst Jaka, Veste, Bikses un Bowtie vai Kaklasaiti.

B. Sakarā ar pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs , lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma cenu.Paldies par sapratni !

Krāsa

Mūsu tērpi tiks izdarīti vairāk nekā 99% līdzīgi kā attēlā.Tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs nedaudz atšķiras liecina par vienu un to pašu krāsu .

Izmērs

Lūdzu, dodiet mums savu exactitude izmēru un krāsu, ja pasūtījuma, Mēs esam ļoti laimīgs, lai process ienākumus, ja nepieciešams , lai atbilstu ļoti piemērots ar jums .Lūdzu, norādiet Augstumu un Svaru ar mērījumi Krūtis un Vidukli, un arī, lūdzu, pasakiet mums, izmēru, ka jūs parasti valkā.Dažāda izmēra jaka un bikses ir pieejami!

Cienījamais Klients:

Pirms pasūtīšanas, Ja jūs nezināt, kā izvēlēties labāko Izmēru, lūdzu, sazinies ar mums pa Ziņojumus, kā arī, lūdzu, sūtiet savu augumu un Svaru kopā.Arī mēs varam piedāvāt Custom-Made Pakalpojumu apjomu, tikai lūdzu, pārbaudiet Rokasgrāmatā "Kā Izmērīt".Ja jums vietu pasūtījumu, vienkārši izvēlēties vienu izmēru izlases veidā, un arī ievērojiet visus mērījumus.Cena ir tāda pati.Jūs esat laipni aicināti izvēlēties un iegādāties.

Piegāde

Parasti, procesu pielāgošana drēbes aizņem trīs līdz desmit darba dienām.Ja pastāv īpaši apstākļi, tas tiks paskaidrots, lai klients.Mūsu veikalā sola, ka tad, kad apģērbs tiek veikti, mēs nosūtīt tos nekavējoties.

1).lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācijas, u.c.) KOMENTĀRS, ja jūs veicat maksājumu, apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida

un krājumu stāvokli.Par lielāko daļu, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā pēc

pēc maksājuma saņemšanas.

2).Visas preces, kas pasūtījums jānosūta tikai pēc tam, kad maksājums ir saņemts Trešās Personas (bankas) mēs kuģis objektu pircējiem, izmantojot NEMS, UPS, DHL, saskaņā ar faktisko stāvokli.

Atsauksmes

Ja jūs saņemt un tāpat kā mūsu posteņiem, mēs ceram uz jūsu pozitīvi novērtēt, tas nozīmē, ka daudz, lai mums.Ja jums nav apmierinājums, neuztraucieties, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, nav pievienot sliktas atsauksmes, un mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrastu labāko risinājumu jums.

Atgriešanās un Atgriešanās Politiku

Preci atpakaļ jāiesniedz 7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.

Nekādu Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.

Precei jābūt unworn un sākotnējā stāvoklī pat pēc tam, kad mēģināja fit un lieluma.

Kompensāciju: Valkāšanai, Smaržīgie, Mainīti vai bez oriģinālā Zīmola&Etiķetes.

Nav piemērots jums(ar nepareizu izmēru), kvalitātes problēmu

Nekāda Kompensācija: pēc Pasūtījuma gatavotas Petite vai Plus Lieluma, un, lai jūsu Specifikācijām.

Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.

Specifikācijas

  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Piemērojamo Skatuves: diennakts
  • Krāsa: Visi/Custom
  • Stils: Smart Casual, Elegants Oficiālu Modes
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Fit Tips: izdilis
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Dzimums: Vīrieši, SIEVIETES
  • Godu: Biroja Ikdienas Ikdienas
  • Izmērs: Standard Size/Custom Size
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: LAIDITYA
  • CN: Dzjansu
  • Attēls: 100% Reālu Modeli
  • pasūtījuma izgatavotu:
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Materiāls: KOKVILNAS, Veļa, microfiber, Poliestera
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Kuģniecības laiks: 10-15days
  • Express: FedEx DHL AliExpress
  • Augstas Kvalitātes:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Vīriešu Žakete PU Ādas Pleķīšus Atloks ar garām Piedurknēm Pogas, Vīriešu Uzvalki, Streetwear korejas Modes Gadījuma Svārkus S-5XL INCERUN
€32.80 €19.68

({pasūtījuma} izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna sakarā:atpūtas produkta apraksts:vīriešu atšķirīgās ikdienas žakete)

Izskatās arī
Vīrieši Cieta Boutique Kostīmi, Bikses, Vīriešu Formālu Valkāt Kāzu Kleitu Bikses Kvalitātes Vīriešu Britu Stila Biznesa Gadījuma Uzvalku Bikses
€26.08

(modname=ckeditor 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par lielumu, pls ļaujiet mums zināt jūsu svars,augums, krūtis,viduklis, info, utt, mēs varam palīdzēt, lai izvēlēties pareizo izmēru.)

Izskatās arī
6-Pogu 1gb Vīriešu Veste Skujiņas Uzvalks, Veste ar V-veida Kakla Lielajam Pielāgošana Kāzu Apģērbu Personu Valkāt Uzvalku, Vesti, kas Pielāgoti
€26.25 €21.00

(6-pogu 1gb vīriešu veste skujiņas uzvalks, veste ar v-veida kakla lielajam pielāgošana kāzu apģērbu personu valkāt uzvalku, vesti, kas pielāgoti piegāde 1).lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācija, utt.) ar piezīmi, ja jūs veicat maksājumu.apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.galvenokārt, apstrādes)

Izskatās arī
A2081 Lente Mannen Tikās Lange Mouwen T-krekls V Hals Zwarte T-krekls Top Tee Mannelijke Streetwear Fitnesa Mannen Tikās Lange
€49.91

(beste vrienden, welkom in onze winkel! goed nieuws: nieuwe ieradušies zal worden voorbereid voor onze volgelingen tikās papildu 1%-2% exclusieve kortingen.elke freebies ventilatoru zonā activiteiten, mēs zullen onze fani, lv volgers op eerst jo onze fanu kluba e-pastu.beloven onze volger krijgt de beste prijs lv pakalpojums.actie, wordt onze volgelingen, top verkoper winkel, korting blijven, verrassing nooit stoppen! opmerking:)

Izskatās arī
3 Gabals Cietā Vīriešu Uzvalki (Bleizeri Jaka+Bikses+Veste) Modes Gadījuma Boutique Business Vīriešu Uzvalku Slim Oficiālu Kāzu Uzvalku 2024
€129.69 €90.78

(laipni lūgti mūsu veikalā kāpēc izvēlēties mūs? mēs esam profesionāla veikals, kas ražo vīriešu uzvalki , ir iesaistīti uzvalks padarot daudzus gadus un ir mūsu rūpnīcā.mūsu šuvējas arī ir bagāta pieredze. tērpi parādīt izmēri pirms pasūtīšanas, ja jūs nezināt, kā izvēlēties labāko izmēru, lūdzu, sazinies ar mums pa ziņojumus, kā arī, lūdzu, sūtiet)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki Bleizeri 3 Gabalu Komplekti, Kāzu Elegants Biznesa Veste Bikses Coats2024 Oficiālu Žaketes Trajes Elegante Para Hombres
€97.36 €68.15

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku ! pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā)

Izskatās arī
Kostīmu Homme Zelta Atloks, Vīriešu Uzvalku Šuvējs-Veikti 2 Gabali Pasūtījuma Dubultā Krūtīm, Klasisks Fit Līgavainis Kāzu Set
€106.93 €83.40

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
Skaists Žakarda Kāzu Uzvalki Vīriešu Slim Fit Līgavainis Tuxedos Groomsmen Balli Žakete Hombre 3 Gabalu Komplekti, Kostīmu Homme
€141.99 €88.04

(pasūtījuma pilnu sekot informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir svarīgi. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Uzvalks, Veste Komplekts Vīriešu Kāzu Luksusa Pelēkā Paisley Kleita, Vestes Zeķubikses Klips, Aproču Pogas Lakatiņu, Vīriešu Veste Bez Piedurknēm Dāvanu
€44.11 €13.03

(postenis ietver: 1*veste+1*zeķubikses++1*stiprinājums+1*kabatas square+1*pāris aproču pogas veste materiāls: zīds piezīme: lūdzu, izvēlieties izmēru ar refering mūsu lieluma diagrammu , tikai gribu, lai jūs iegūtu piemērotu veste. joprojām ir daudzi stili, vestes, kas manā veikalā.ja jums nepatīk šiem jautājumiem,jums varētu būt izskatu manā veikalā.varbūt jūs atradīsiet)

Izskatās arī
Vilnas Vīriešu Veste Sajauc Stand-Apkakles Groomsmen Apģērbu Slim pieguļošs Veste Biznesa Piedurknēm Jaka Vīriešu Kāzu
€27.35 €18.87

(1:lielums iepriekš ir faktiskais audums izmērs (, kas ir 1-1.5 collu lielāks nekā jūsu ķermeņa lieluma). 2:lielums, ko mēra ar roku,dažreiz ir kļūdas,bet vienmēr laikā 1 collu. izmērs: mūsu uzvalks, veste ir 7 izmēri no xs-3xl izmēri.lūdzu, pārbaudiet rūpīgi pirms pirkšanas. xs (krūtis 38.6 / wasit ar 36,6 ) s (krūšu 40.5 / wasit 38.6 ) m (krūtis 42.9 / wasit 40.9 ) l)

Izskatās arī
Pasūtījuma Uzvalks, Vīriešu Slim Fit 3 Gabalu Tumši Zila Kāzu Līgavainis Bleizeri Tuxedos Groomsmen Puse Kleita Valkāt Uzvalku, lai Cilvēks Kostīms
€76.09 €63.92

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Dubultā Krūtīm, Tumšā Vīriešu Uzvalki 2024. Gadam Līgavainis Kāzu Uzvalku Slim Fit Pasūtījuma Balli Smēķēšana Jaka Terno 2 Gabalus (Žakete + Bikses))
€136.51 €107.84

(standarta izmēri (1cm=0.394 collu; es inch=2.54 cm) piezīme: 1.mūsu izmērs ir europen/us/uk izmērs.vienkārši izvēlēties labākās spēles no mūsu izmēri.jūs varat pārbaudīt salīdzinājumu tabulā: xs=es 44=uk/us 34 s=es 46=uk/us 36 m=es 48=uk/us 38 l=es 50=apvienotā karaliste/asv 40 xl=es 52=uk/us 42 xxl=es 54=uk/us 44 3xl=es 56=uk/us 46 4xl=es)

Izskatās arī
Bridalaffair Bordo Un Pelēki Raibs Vīriešu Slim Fit Modes Biznesa Gadījuma Dubultā Krūtīm, Jaka, Mētelis Bikšu Kāzu Homme
€131.27 €78.76

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku !pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.tāpēc, lūdzu,)

Izskatās arī
1 Iestatiet Vīriešu Uzvalku Komplekts Moderns Vienu Pogu Formālas Biznesa Līgavainis Uzvalku Pavasara, Rudens Vīriešu Žakete, Bikses
€16.81 €11.26

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: l, krūtis: 104cm/40.94 , top garums: 75cm/29.53 , piedurknes: 63cm/24.8 , pleci: 43cm/16.93 , viduklis: 76cm/29.92 , hip: 90cm/35.43 , biksēm garums: 98cm/38.58 (apm.) izmērs: xl, krūtis: 108cm/42.52 , top garums: 77cm/30.31 , piedurkne: 64cm/25.2 , pleca: 44cm/17.32 , viduklis: 80cm/31.5 , hip: 94cm/37.01 , bikses, garums: 100cm/39.37 (apm.) izmērs:)

Izskatās arī
Navy Blue Beach Kāzu Veļa, Vīriešu Uzvalki, Slim Fit Groomsmen Līgavainis Tuxedos pielāgoti Ikdienas 2gab Žakete, Bikses, Kostīmu Homme
€111.02 €74.39

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! piezīmes: 1.mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs nedaudz atšķiras liecina par vienu un)

Izskatās arī
Kāzu Uzvalki, Vīriešu, Tumši Zaļš Modes Iecirtums Atloks Vienu Krūtīm, Vīriešu Uzvalku Ikdienas Biznesa Oficiālu Līgavainis Uzvalku 3 Gabals Komplekts
€128.32 €96.24

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīmes: mēs esam online)

Izskatās arī