Cena €63.92 €76.09

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Modelis Liecina,

Izmēri

To, Kā Pasākums

Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.Ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.Pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku.

1,Novērtētu Savu Ķermeni

Kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu šo mērījumu datus collās vai cm

1,Dekoltē;2,Pleca; 3,Piedurknes Garums; 4,Armhole; 5,Rokas; 6,Krūtīs;7,Vēdera; 8,Jostas; 9,Gurni; 10,Apģērbu Garums; 11,Elsas Garums; 12,Augšstilba; 13,Augstums; 14,Svars;

2.Pasākums Savu Kostīmi

Kad jūs novērtētu jūsu tērpi,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu mērījumu datu collās vai cm

1.Plecu; 2.Krūtīs ; 3.Vidukļa; 4.Jaka Gurniem; 5.Piedurknes;

6.Jaka Garums; 7.Elsas Vidukļa; 8.Elsas Gurniem; 9.Elsas Garums;

Krāsu Diagrammas

Lūdzu, pastāstiet mums savu krāsu, kad jūs, lai:

Atgriezties & Kompensācijas, Ja jums ir neapmierinošs ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, mēs piedāvājam ātru un apmierinošu atrisinājumu.

(1) Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete,mēs aicinām jūs, lai pārbaudītu un pārliecinātos, ka tērps ir veidots, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.Mēģināt uz savu uzvalku, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, mainot vai veļas tērps.

(2) Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu, tērpi, lūdzu, pārliecinieties, ka tie ir sākotnējā confidtion-unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un nav smaržas.

(3) visiem custom-made uzvalki, kas nozīmē ne izpildiet Standarta Izmēri, krāsa vai stils mainījies no foto, ir neatmaksājamas un vienreizlietojamos.Par uzvalkos Standarta Izmēri, ja tādi ir kvalitātes problēmas rašanās(ne izmēru problēma), lūdzu, informējiet mūs, maksimums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat tērps(pamatojoties uz uzskaites ierakstu piegādes uzņēmums).

(4) Par Standarta Izmēra un Krāsu, Mēs varam pieņemt, bezmaksas pretī, bet, kad jūs atgrieztos uzvalku, lai mums, lūdzu, izvēlieties atgriešanās iemesls, lai"Bez Iemesla", mēs varam tik galā ar savu kompensāciju, cik drīz vien iespējams.

Specifikācijas

  • Apģērba Garums: Regulāri
  • kāzu kleitas sieviete: terno masculino
  • CN: Dzjansu
  • bleizeri feminino: Vīriešu uzvalks
  • uzvalks: de trajes hombre
  • kostīms: Vīriešu apģērbs
  • vestido de noiva: žakete hombre
  • conjunto feminino elegante luxo: de trajes hombre
  • vīriešu uzvalks: Vestido De Novia
  • trajes elegante para hombres: kostīmu homme
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • kostīmi: Bleizeri
  • tērps vīriešiem: kleita puse vakarā elegants luksusa slavenība
  • uzvalki vīriešiem: terno
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Fit Tips: izdilis
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Piemērojamo Skatuves: BIZNESĀ
  • Stils: Oficiālas
  • Materiāls: KOKVILNAS, Veļa, microfiber, Poliestera, Vilnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Vīriešu apģērbs: žakete masculino
  • ternos: kāzu kleita
  • terno masculinos completo: žakete masculino
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • žakete komplekti: Jaqueta masculina

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunas Kāzu Uzvalku Vīriešiem 2023 Slim Fit Groomsmen Iecirtums Atloks Līgavainim Piestāv Ziloņkaula Vīriešu Uzvalki Labākais Cilvēks Žakete ( Jaka+Bikses+Veste)
€109.39 €71.10

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . izmērs pasākuma veids produkta parādīt lieluma vienība: centimetri vai collas 1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ? 5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ? 9.hip=)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki Terno Žakete Bordo Vienu Krūtīm Sasniedza Atloks Trīs Gabals, Jaka, Bikses, Vestes Masculino Eleganti Pieguļošas Kāzu
€120.73 €96.58

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
Pielāgots Baltās krāsas Modes Kāzu Uzvalki, Vīriešu Formālu Līgavainis Slim Fit Dubultā krūtīm Balli Vīriešu Žakete KOSTĪMU homme 양복남 Hombre de traje
€144.86 €72.43

(šo uzvalku ir tikt pielāgota.pielāgošana aizņem aptuveni 10-20 dienu laikā.nav inventāra.pielāgota tērpi nav atbalstītu atgriešanos.lūdzam veikt pasūtījumu uzmanīgi.paldies. par mani - anniebritney sveiki, labdien! visiem!es esmu anniebritney.man ir daudzu gadu tērps, padarot pieredzi .pēc gadu smaga darba, es esmu mazliet slaveno ķīnā tagad.es vēlos, lai visa pasaule par to zina mani.vai vēlaties)

Izskatās arī
1 Iestatiet Populārs Biznesa Uzvalks Vienkrāsainu Ikdienas Valkāšanai Pret Deformāciju Atloks Oficiālu Līgavainis Uzvalku Komplekts
€13.18 €8.83

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: m, krūtis: 94cm/37.01 , top garums: 67cm/26.38 , piedurkne: 61cm/24.02 , pleca: 42cm/16.54 , viduklis: 76cm/29.92 , biksēm garums: 106cm/41.73 , augšstilba: 56cm/22.05 (apm.) izmērs: l, krūtis: 98cm/38.58 , top garums: 68cm/26.77 , piedurknes: 62cm/24.41 , pleci: 43cm/16.93 , viduklis: 80cm/31.5 , biksēm garums: 107cm/42.13 ,)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunāko Mētelis Elsas Dizainu Piparmētru Zaļa Vīriešu Slim Fit Uzvalku 2 Gabals Stilīgu Uzvalku Pasūtījuma Līgavainis Uzvalku Balli Žakete Terno Masculino
€144.39

(laipni lūdzam mebeace veikals puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! piezīmes 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. mūsu tērpi tiks veikti vairāk)

Izskatās arī
YIWUMENSA Pavasara Zaļās Svītrainām Smēķēšanas Biznesa Oficiālu pielāgoti Tērpi 3 Gabali Komplekts Vīriešu Mode Vīriešu Žakete Masculino Kleita
€182.68 €113.26

(mēs esam pagodināti par iespēju padarīt skaistu uzvalku, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas.mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu/uzvalku,uzņēmumiem, un, izmantojot augstākās)

Izskatās arī
Vīrieši Jaunu Pleds Žakete, Jaka Seģene Biznesa Uzvalks Vienu Pogu Slim Gadījuma Outwear Plus Izmērs M-6XL Jaka
€83.44 €41.72

(modname=ckeditor izmērs------------garums--------------krūtis------------plecu---------------piedurknes m-----------------65------------------94-----------------43---------------------59.5 l------------------66.5----------------98-----------------44.5-------------------61 xl----------------68------------------102----------------46---------------------62.5 2xl---------------70------------------106----------------47.5-------------------64 3xl---------------72------------------110----------------49---------------------65 4xl---------------74------------------115----------------50.5-------------------66 5xl---------------77------------------120----------------52---------------------66.5 6xl---------------78------------------125----------------53.5-------------------66.5)

Izskatās arī
Rudenī Skaists Pinstripe Kāzu Vīriešu Uzvalkus Sasniedza Atloks Dubultā Krūtīm, Līgavainis Valkā 2 Gabals Labākais Cilvēks Oficiālu Žakete (Jaka+Bikses)
€91.37 €73.10

(laipni lūdzam vitoo uzvalku veikals rudenī skaists pinstripe kāzu vīriešu uzvalkus sasniedza atloks dubultā krūtīm, līgavainis valkā 2 gabals labākais cilvēks oficiālu žakete (jaka+bikses) mēs esam rūpnīcas piegādātājs !mēs esam online 24 stundas.jūs varat sazināties tikties jebkurā laikā, ja jums ir nepieciešams. 1)lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra un mīļāko krāsu uz pasūtījumu. 2))

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki ar Bikses un Veste 3 Gabals Komplekts Vīriešu Formālu Kleita, Uzvalks Vīriešu Vīna Sarkans Uzvalks Set Plus Lieluma Bikses noteikti Trīs Gabals, kas
€105.15 €52.57

(modname=ckeditor izmērs-------------garums-----------krūtīs------------plecu------------------piedurknes m------------------65----------------94--------------------43-------------------------61 l-------------------67----------------98--------------------44-------------------------62 xl-----------------69----------------102------------------45-------------------------63 2xl---------------71----------------106------------------46-------------------------64 3xl---------------73----------------112------------------47-------------------------65 4xl---------------75----------------118------------------49-------------------------67 izmērs----------------garums)

Izskatās arī
Violeta Vīriešu Samta Žakete ar Sequin Ģeometriskā Grafika Luksusa Jaka Piestāv Gadījumā Balli Banketa Kleita Skatuves Tērpiem
€132.45 €66.22

(piezīmes krekls nav iekļauti. izmēri nē krājumu izmērs xxxl un 4xl, ja jums nepieciešams tos, mēs varam padarīt to par jums, un to cenas būs, attiecīgi mainās. izgatavošanas laiks: aptuveni 7 dienas vairāk informācijas vīriešu samta žakete ar sequin ģeometriskā grafika luksusa cilvēks jaka piestāv gadījumā balli banketa kleita skatuves tērpiem)

Izskatās arī
Itālijas Tērpi Komplekts Vīriešiem Sarkanu Ziedu Žakarda Oficiālu Kāzu Uzvalku Luksusa Groomsman Biznesa Vakariņas Žakete Komplekti Pielāgota
€153.96 €101.61

(mēs esam pagodināti par iespēju padarīt skaistu uzvalku, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas.mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu/uzvalku,uzņēmumiem, un, izmantojot augstākās)

Izskatās arī
A2076 Jaunu Melnbaltās 3D T-Krekls Vīriešu Gadījuma Top Vīriešu 3D T-Krekls Vasaras O-veida Kakla Krekls, Liela Izmēra Streetwear
€49.91

(īpašs atgādinājums: šis lielums var atšķirties no jūsu padomājiet, lūdzu, rūpīgi salīdzināt izmēru diagrammas, paldies! ! ! izmērs garums(cm) krūtis(cm) plecam(cm) piedurknes(cm) xxs 58 80 36 16 xs 60 84 38 17 s 63 88 40 18 m 65 92 42 19 l 67 96 44 19 xl 69 100 46 20 xxl 71 106 48 20 3xl 73 112 50 21 4xl 75 118 52 21 5xl 77 124 54 23 6xl 79 130 56 23 piezīme: 1.tur)

Izskatās arī