Cena €2.05 €2.89

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch.

Izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību.

Iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta!

Šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa.

Mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs;

Specifikācijas:

Materiāls: Sūklis

par DT990/DT880/DT770 austiņas

Krāsa:Melna

Komplektā Ietilpst:

2x Iekļautās Austiņas

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Iezīme 2: Mīksta un maiga, ērti valkāt, ādai draudzīga un nekairinot
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Līdzeklis 1: Augstas elastības, Vieglais Svars, mīksts un ērts touch
  • Funkcija 3: ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturība
  • Materiāls: sūklis
  • Modeļa Numurs: U4LC4NB1104479
  • Iepakojums:
  • Zīmola Nosaukums: peacefair, peacefair

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
DC 12V Bluetooth 5.0 DIY MP3 WMA Decoder Valdes 6.5 mm Mikrofona Auto Audio USB TF FM Radio, MP3 Mūzikas Atskaņotājs ar Tālvadības pulti
€8.21 €4.10

(ar 6.5 mm mikrofona ligzda bluetooth versija 5.0 mūzikas formāts: mp3/wma/wav/flac/ape bezzudumu formātā radio fm frekvence: 87.5-107.5 mhz atbalsta funkciju ievads: atbalsta mp3 / usb / tf / line in / fm / bluetooth / tālvadības savienojums / dc 5v vai 12v (pēc izvēles) par struktūru: paneļa izmērs: 75*50 mm, skrūvju caurumi visā panelis, dziļums valdes 18mm infrasarkano staru uztvērēju modulis)

Izskatās arī
2X W5500 Ethernet Tīkla Moduļa SPI Saskarne Ethernet/TCP/IP Protokolu Saderīgu Wiz820io
€14.86 €9.37

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! 80mhz ātrgaitas spi interfeisu iebūvēts hardware tcpip protokolu steks, lietotājiem, diez vai ir nepieciešams apgūt sarežģītus tīkla protokols)

Izskatās arī
Planšetdatora Vispārējo Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Atbalsta Plaukts
€6.18 €4.02

(universālā akrila austiņas, austiņu uzglabāšanas displejs stāvēt tablete atbalsta plaukts specifikācijas: austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs. to var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām. produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs. tas)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
Mīksts Putu Ausu Spilventiņi, Spilventiņi Olbaltumvielu SONY MDR-Z7 Z7M2 Austiņas Augstas Kvalitātes 8.30
€14.40 €9.80

(1 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2 izturīga un mīksta, viegla montāža 3 materiāls: augstas kvalitātes olbaltumvielu ādas, atmiņas putu sūklis 4 krāsa: melna 5 izmērs ir piemērots : sony mdr-z7 z7m2 austiņas paketē iekļauts: 1 pāris ausu spilventiņi(nav iekļautas austiņas) mēs piedāvājam piliens kuģis 1.tur ir ne tikai akciju, lai)

Izskatās arī
4511396 Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates Pcb Kuģa Einhell Enerģijas X-Change 18V 20V Litija
€18.83 €13.56

(ne sākotnējā pcb, bet 100% brand new, bez akumulatora šūnu!šis produkts tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.materiāls:plastmasa, metāls krāsa:zaļa iepakojuma saturs: 1 * pcb kuģa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī