Cena €2.89 €5.15

Pilns apraksts

Jauna, Vienkārša Masāža Ērkšķis Bumbu Acupoint Grip Fitnesa Bumbu Ezis Bumbu Masāža, Fitnesa Bumbu Fascijas Bumbu Muskuļu Relaksācija Bumbu

Ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 7.0 cm Svars: 66 grami

Ērkšķis Bumbu Masāžas Bumbu: 9.0 cm Svars: 117 grami

Uz thorn bumbiņas šīs saites visas ir grūti bumbas un nav jābūt piepumpētām

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Korķa Jogas Ripu Jogas Pozām un Backbends Svārstības Koka Efektu un Mandala Drukāt, Dharma, Joga Vienpusējā Ripu
€63.69 €34.39

(fitnesa iespējas: ar diametru 13 collas un platums 5 cm, dharma, joga ritenis var pilnībā stiept savu ķermeni, efektīvi noņem muguras un krūtīm diskomfortu un garīgo stresu un uzlabo elastību un līdzsvaru organismā, lai izveidotu perfektu ķermeņa formu mācību asistents: var dot jums joga, pilates un fitnesa nodarbības, lai sniegtu spēcīgu palīdzību, izmantojot dažādas elastīgas stiepšanās vingrinājumi,)

Izskatās arī
1pc Jogas Ceļa un Pad Spilvena Atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Līdzsvaru Pilates Ceļgala Rokas Rokā neslīdoša Aizsardzības Jogas Paklājiņš
€2.82 €1.64

(funkcijas. 1. viegls un viegli veikt.mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos jūsu jogas soma un veikt tos ar jums, lai kāds sporta zāli, lai vingrot ar jebkuru citu atrakciju iekārtu. 2. komforts un izcilība: ir pietiekami daudz biezums, kas var strādāt, ērti uz cietas grīdas.joga ceļsargus ir apļveida telpas centrā, perfekti izliektas, lai pielāgotos locītavas)

Izskatās arī
PXPF Fitnesa Puses Expander Gripper Stiprināt Exerciser Vilcienu-er Stress Atvieglojums Power-Grip ball Rīku Apakšdelma Exerciser
€5.28 €2.64

(1 gab palīdzības bumbu rezistence terapijas izmantot izspiest bumbas, roku, pirkstu, plaukstas muskuļu exerciser stiprināšana funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes svarīgi izmantot fitnesa aprīkojums. viegli pārvadāt, uzlabotu plaukstu spēks jebkurā laikā, jebkurā vietā. tā pieņem augsti elastīgs porainā materiāla, kas ir viegls un bez smaržas. tas var)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
Viegls Un Pārnēsājamo neslīdoša Malas Kuģa, Teļu Stiepjas Šķībi Valdes Ceļa Ķīļa Slīpums Kuģa Ķīli, Lai Mājās Izmantot
€22.11 €11.06

(meklē teļu nestuvēm, ka ir bez smaržas, ūdensizturīgs, un eļļa-pierādījums?mūsu malas dēlis ir perfekts!ieteicams ar fizioterapeiti, tas samazina iespēju gūt traumas, un to var pārvietot jebkur.lietot to mājās, darbā, sporta zālē, vai vienlaikus nodarbojos ar jogu. specifikācija: produkta nosaukums: tupēt ķīlis grupu materiāls: eva krāsa: melna/zaļa izmērs: 9x6x3cm/)

Izskatās arī
Portatīvo 24KG Regulējamas Hanteles, Vingrošanas Svaru Celšanas Apmācības Hantele Mājas Fitness Aprīkojums, Hantele
€331.99 €315.39

(produkta apraksts preces nosaukums portatīvo 24kg regulējamas hanteles, vingrošanas svaru celšanas apmācības mājas hanteles, fitnesa hanteles modeļa numurs c888 materiāls tērauda+gumijas krāsa blac+sarkans funkcijas izmantot muskuļu svara diapazons 24/ 52.5 lb moq 1gb saistītie produkti noklikšķiniet uz)

Izskatās arī
4 Pretestību Elastīgās Sit-up Vilkt Virves, Vēdera Expander Izmantot Mājas Sporta zāle Sporta Mācību astēm, Fitnesa Aprīkojums XA30L
€12.74 €7.65

(produkta informācija nosaukums: sit-up vilkt virvi krāsa: violeta,zila,rozā materiāls: tpe funkcijas: gaismas svars, maza izmēra, viegli pārnēsājams, estētika ir labu noturību. lietošana: joga, stiepšanās un citas fitnesa nodarbības)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Jogas Vingrinājumu Vingrinājums Vidukli Pagriežot Disku Attēls Trimmeris Ab Twister Valde ar 6 Magnēti
€19.05 €18.09

(karstā pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti informācijas tabula produkts sīkāk produkta nosaukums: nhot pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti produkta veids: aft-s002 materiāls: abs,magnēts izmēri: 27.5*4.5)

Izskatās arī
Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Daļas seguma Meitenēm Zēniem Ģimenes
€3.65

(apraksts: 【produkta nosaukums] aicina: batuts būra polu cepures, viegli uzstādīt augšpusē jūsu batuts stabi, nodrošinot efektīvu risinājumu, lai saglabātu jūsu drošības tīkla vietā. 【funkcionalitāti] aicina: šajā batutu piederumi ir izstrādāti, lai nodrošinātu batuta drošības tīkls, kas nodrošina noturīgu un patīkamu lekt pieredzi par bērniem. 【materiāls] aicina: izgatavota)

Izskatās arī
Iepakojums 6 Hokeja Ķiveres Zoda Siksna, Noņemams Ķiveres Zoda Siksna Augstas Kvalitātes
€22.12 €11.06

(funkcijas: ootdty iepakojums 6 hokeja ķiveres zoda siksnas nomaiņu.saglabāt savu hokeja ķivere, droši ar mūsu noņemams zoda siksna, kas paredzēti drošu fit laikā intensīvi spēle. izgatavots no kvalitātes neilona materiāla, mūsu izturīgs un ērtu zoda siksna nodrošina stabilitāti neapdraudot komfortu. paredzēta hokeja entuziasti, mūsu hokeja ķiveres zoda siksna ir ideāli piemērots)

Izskatās arī
Sporta Siksna Karpālā 1 Atbalsts Regulējams Aizsargs, Sporta Aproces Band Bracers Wrap Aproce Elpojošs Pāris Rokas Mīkstas
€11.71 €5.27

(sporta siksna karpālā 1 atbalsts regulējams aizsargs, sporta aproces band bracers wrap aproce elpojošs pāris rokas mīkstas 1 pāris elastīga plaukstas locītavas aizsargs fitnesa aproce artrīts sastiepumu band karpālā aizsargs rokas lencēm sporta rokas atbalsta piederumi funkcijas: 1.palīdz mazināt sāpes, ko izraisa plaukstas locītavas sastiepums vai celms 2.novērstu turpmāku kaitējumu,)

Izskatās arī
Sporta Zāle Svars Kaudze Extender Sporta Mašīna Stienis Daļas Tērauds Svars Iekraušanas Pin
€19.97 €12.58

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: sporta zāle svars kaudze sporta pin ir izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda mašīna, kas ir izturīga, izturīga, nav viegli, lai izjauktu, un ilgu darbmūžu. 【augstas performace] aicina: vairs pin garums palīdz saglabāt svaru līmenī, kā tas pārvietojas pa joslu. 【viegli lietojams] aicina: svars kaudze bloķēšanas pin ir gaiši un viegli, lai)

Izskatās arī
1Pair Pilnu Pirkstu Vara Artrīts Kompresijas Cimdi ar Touchscreen Padomus. Atvieglojumi par Karpālā Tuneļa, Reimatoīdā, Tendinīts
€9.81 €5.50

(par šo preci 1. [instant atbrīvot visu veidu roku sāpes] - vai tas ir osteoartrīts, reimatoīdais artrīts, reino fenomens, karpālā kanāla sindroms, tendinīts, dupytren ir kontraktūra, psoriātisko artrītu un pat mīksto audu un sportu saistītu traumu, mūsu vara artrīts kompresijas cimdi nodrošinās simptomu atvieglojumu mirklī. 2. [kvalitātes vara ievadīts materiāls] - mūsu premium care kompresijas)

Izskatās arī
Profesionālās Kompresijas Ceļa Lencēm Atbalstu Aizsargs Sporta Kneepads Silikona ceļsargus Basketbola, Futbola Gaitas
€18.86 €7.92

(produkta informācija: vienuma tips:sporta ceļgala atbalsta lencēm modeļa numurs:ab066 materiāls:poliesteris,adīšanai,pavasarī,silikona izmērs:m,l,xl tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk funkcijas 1.3 d aušana:trīsdimensiju adatu viena metode-gabals, molding,blīvs, brošēšana,ilgi, - valkā,)

Izskatās arī
Stājas Korektoru, Sieviešu Regulējamu Augšējo Muguras Atbalsta Josta Poza Korektoru, Mīksta Mācību Jostas Muguras Atbalstu Iztaisnotājs
€17.18 €8.59

(vai jūs vēlaties uzlabot savu stāju un atbrīvoties no kuprītis?izmēģiniet šo muguras iztaisnošanas poza korektoru, kas palīdz saskaņot jūsu mugurai un pleciem.tas ir ērti valkāt un viegli pielāgot.jūs varat to izmantot telpās vai ārpus tām, un redzēt jūsu ķermeņa formu izmaiņas laika gaitā.sāciet savu viegli šodienas apmācības un baudīt veselīgāku un vairāk pārliecināts, jums. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
2x Vingrošanas Riņķi Karājas Roktura Gredzeni, kas Nav Slīdkontaktu Gredzeni Mājas Sporta zāle Sporta zāle Gredzeni
€32.38 €17.81

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šīs vingrošanas gredzeni ir izgatavoti no augstas izturības abs plastmasas materiāla, izturīga un izturīga. 【anti slīdkontaktu gredzeni] aicina: sporta zāle gredzeni ar ne slīdēšanas tekstūru, novērš rokas slīdēšanu, ērti rokturi. 【size] aicina: ārējā gredzena diametrs: 9.06. p collu, iekšējā gredzena diametrs: 6.69 cm, biezums: 1.10 cm.pārnēsājams)

Izskatās arī
1gb Basketbola Elkoņa Pad Šūnveida, Putu Elkoņa Aizsargs Piedurknes Elastīgas Roku Siltāks Par Vīriešu un Sieviešu Volejbola Elkoņa Lencēm Atbalstu
€3.39 €0.45

(iepakojuma saraksts 1gb x šūnveida sporta drošības elkoņa atbalstam(1 gab., nevis 1 pāris) specifikācijas materiāls:akrils un spandex tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana sakarā ar dažādiem monitoriem un apgaismojuma apstākļus,)

Izskatās arī