Cena €1.64 €2.82

Pilns apraksts

Funkcijas.

1. Viegls un viegli veikt.Mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos jūsu jogas soma un veikt tos ar jums, lai kāds sporta zāli, lai vingrot ar jebkuru citu atrakciju iekārtu.

2. Komforts un izcilība: ir pietiekami daudz biezums, kas var strādāt, ērti uz cietas grīdas.Joga ceļsargus ir apļveida telpas centrā, perfekti izliektas, lai pielāgotos locītavas un atvieglo diskomfortu, ja pārvietojas ķermeņa.

3. Nav viegli deformējas un plosītos: jogas paklājiņš ir izgatavots no PU materiāla, kas ir ļoti videi draudzīgi.Atšķirībā no TPE materiāla, tam ir liels blīvums, augsta elastība un nebūs deformēt vai pārtraukuma laika gaitā.

4. Anti-slip un ūdensizturīgs.Mūsu jogas ceļsargus perfekti ar jebkuru jogas paklājiņš un ir izturīgs, termiski izturīgs virsmas, kas ir izturīga pret ūdeni un sviedriem.

Standarta.

Krāsas: Rozā, Zila, Pelēka, Violeta

Materiāls: PU

Vienība:Joga ceļsargus

Iepakojums:1pc

Izmērs: 23.5*17.5*2.2 cm

Iepakojuma saraksts.

1*Jogas Ceļa Un Pad

Uzmanību.

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.

Lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības dažādu manuālo mērījumu.

Specifikācijas

  • Materiāls: tpe
  • Modeļa Numurs: Mīksts Putu Pamatni
  • Garums: Other
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sabiezēt Ceļgala Atbalsta Lencēm Elastīgs Ceļa Piedurknēm Locītavu Sāpes Atvieglojums A2UF
€4.39 €3.73

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu ceļgaliem, silts ar šiem ziemas ceļgala atbalsta lencēm.mīksts trikotāžas audums, kas nodrošina lielisku izolāciju aukstā laikā. izgatavots no neilona auduma materiāla, šie ceļa lencēm piedāvā lielisku komfortu un ventilāciju.polsterēta leņķveida uzmava nodrošina amortizāciju un palīdz mazināt spiedienu uz locītavām. piemērots sievietēm,)

Izskatās arī
Mājas Sporta zāle Hantele Statīva Stienis Wall Mount Stienis Uzglabāšanas Stienis Statīvā Hanteles, Vingrošanas Mājas Treniņu trenažieru Zāle, Iekštelpu Fitnesa
€24.67 €12.34

(apraksts izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, tā ir stipra, cieta un izturīga.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.vieta jūsu stienis patvaļīgi, bez deformācijas un tas plaukts efektīvi aizsargā savu fitnesa iekārtas tiek saskrāpēts. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:tērauds -izmērs: 14.00x10.00x7.00cm/5.50x3.93x2.75in -tas)

Izskatās arī
1pc Regulējams Plānas Karpālā Aizsargs, Sporta zāle, Sporta Elpojošs Aproce Cīpslu Apvalku Sāpes Atbrīvot Rokas Aproces Atbalsta Bracer
€2.71 €1.63

(produkta apraksts 1.ierobežot pārmērīgu velkot rokas saišu var palīdzēt mazināt locītavu sāpes un atbalsta atgūšana. 2.sevis izstrādāta trīsslāņu laminēta auduma ar mikro elastīgās kompresijas,ierobežo rokas kustību, lai mazinātu sāpes, palīdz atveseļošanās. 3.fix rokas mazināt locītavu spiediens,novērstu diskomfortu, ko izraisa atkārtota velkot vai salokot laikā pārmērīga)

Izskatās arī
Trīs Reizes Locīšanas Bieza Exercise Mat Aizsardzības Grīdas Uzskaites Rokturi Mājās Jogas Paklājiņš Fitness Pilates Mācību Jogas Mma
€20.73 €13.06

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo trīs reizes locīšanas bieza vingrojumu paklājiņš ir izgatavots no mīksta un izturīga materiāla, ar labu noturību un prēmijas. 【locīšanas dizains] aicina locīšanas exercise mat ir trīs reizes pad dizains, veikt ar rokturi, viegli uzskaites, piemērots gan iekštelpu un āra. 【lielumam] aicina vingrošana līdzsvaru paklājiņš ir izmērs 180cmx60cmx5cm/70.87inchx23.62inchx1.97inch,)

Izskatās arī
Velotrenažieris Locīšanas Stacionāro Velosipēds Magnētisko Atgāzies 3-in-1 Velosipēdu Slim Velosipēds ar Rokas Pretestības Joslas & LCD displejs
€394.19 €374.48

(preces nosaukums mājās, spinning bike materiāls tērauds izmērs 105*67*124cm svars 28kg reizes, izmērs 152*67*68cm iepakojuma lielums 124cm * 53 cm * 23 cm par šo preci 【stabila konstrukcija] aicina - stacionāro velosipēds 's rāmi, kombinējot ar x-veida dizains fizisko līdzsvaru theorys dizains, jūs varat justies velosipēds ir izturīgs un darīt n jāuztraucas, jūs kritums uz leju. 【apvienot slodzes] aicina -)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī
1Pc sporta rokas aizsargs Stabilizators Pirkstu Aizsargs, Ērti, elpojoši pirkstu locītavu un pirkstu aizsargs Veselības Aprūpes Bace Atbalsts
€4.60 €3.13

(funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. double-sided likvidāciju un spiedienu, fiksēto rokas, bezmaksas, lai pielāgotu necaurlaidību, piemērots visvairāk rokās. 3. īkšķis piedurknēm dizains, viegli valkāt, un brīvi pārvietoties. 4. plāna un elastīga auduma, tievu, un tuvu ādai, nav cieši uz ādas, ērti valkāt. 5. zamšādas jutu, stingri ielīmēts,)

Izskatās arī
Iepakojums 6 Hokeja Ķiveres Zoda Siksna, Noņemams Ķiveres Zoda Siksna Augstas Kvalitātes
€22.12 €11.06

(funkcijas: ootdty iepakojums 6 hokeja ķiveres zoda siksnas nomaiņu.saglabāt savu hokeja ķivere, droši ar mūsu noņemams zoda siksna, kas paredzēti drošu fit laikā intensīvi spēle. izgatavots no kvalitātes neilona materiāla, mūsu izturīgs un ērtu zoda siksna nodrošina stabilitāti neapdraudot komfortu. paredzēta hokeja entuziasti, mūsu hokeja ķiveres zoda siksna ir ideāli piemērots)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna, Sporta, Cīņas Mākslas Wall Mount Mācību Ritma Mūzikas
€40.83 €21.64

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: boksa izmantot iekārtas ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiālu, izturīga, stabila, un to var izmantot ilgu laiku. 【paketi] aicina: jūs saņemsiet 1 mūzikas boksa mašīna, 1 usb vads, 1 angļu rokasgrāmata, spēcīga un izturīga. 【sporta klases] aicina: multi mūzikas mērķa boksa reakcijas sienas mērķis ir sekot ritma boksa praksi.indikators,)

Izskatās arī
Kāju Mācību expander Fitnesa Spēku Kinētisko Ātrumu, Veiklību Exerciser Spēka Treniņa Caurule gumijas espanderi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1.daudzpusība :šis produkts var apmācīt šo roku, kultūrisms praksē tas vēders, praksē tas krūtīm, un praksē šo kāju.tas ir svarīgs līdzeklis, lai vīriešiem un sievietēm. 2.praktiskums:šī pull virve iezīmes šī dabīgā lateksa lentu un tā funkcijas, tas neslīdoša nbr pedāļi aizsargā rokas no traumām un šī paslīdēšanas risks slodzes laikā droši izmantot. 3.viegls)

Izskatās arī
Apaļā EPP Masāžas Bumbu Viegla Ķermeņa Masāža, Fitnesa Jogas Vingrojumu Bumbu
€1.94 €1.31

(īpašības: efektīvi, lai atpūsties jūsu muskuļi, kā arī roku, kakla un kāju masāžu, var darīt vienkārši self-masāža uz saistaudiem darbības joma: piemērots masāža, kakla, rokām, teļa, ahilejs ir cīpslas un atpakaļ tips:masāžas bumbu krāsa:melns izmērs:6cm,8cm,10cm svars:30g materiāls:etp pakete ietver: 1pc masāžas bumbu)

Izskatās arī
Geju Parādē " Gay Pride Varavīksnes Galvu Vīriešu Tenisa Matu Joslā, Badmintons Ātri Sausas Elpojošs Sievietes Cīnās Galvas Joslā
€0.88 €0.62

(aizzīmju punktiem: 1、ādai draudzīgs materiāls: izgatavots no ādai draudzīgas auduma, lai nodrošinātu komfortu un izturību, geju praida matu aksesuāri ir piemērota ilgu laiku valkā, bez dīvaina sajūta. 2、ērti ietilptu: šis varavīksnes matu josla ir laba elastība, kas padara to ne pārāk cieši vai pārāk vaļīgi uz savu galvu.tas ir 10 cm plats un 23 cm diametrā, kas ir piemērots izmērs)

Izskatās arī
Basketbols Volejbols Futbols Displejs Turētāji Mājās Ball Plaukts Pie Sienas Bumbu Plaukts Likt Bumbu Plaukts Futbola Griežami
€22.94 €10.32

(apraksts basketbols volejbols futbols displejs turētāji futbola griežami funkcijas novietota stingri, celtspēja, uzglabāšanas plaukts nav viegli krist.uzstādīts basketbola plaukts|tā var uzņemt visu veidu , sniedzot jums un kārtīgs mājas vidi.basketbola uzglabāšanas sienas plaukts|smalki pulēta virsma ir gluda, bez asumiem, un nebojā ādu.basketbola displejs turētāji|, nodilumizturīga,)

Izskatās arī
Pirkstu Mācību Silikona Rokas Expander Pirkstu Roktura Pirkstu Nestuvēm Treneris Spēku Pretestību-band Rokas Īstenot
€1.65 €1.12

(funkcijas: ootdty elastīgs: ar pirkstu exerciser ir izgatavoti no kvalitātes silikona, mīksts un ērts, stiprs un izturīgākas, ar elastību un elastību, nav viegli, lai izjauktu vai izbalināt. lietotājam draudzīgu dizainu: saspringts un vieglo svaru, viegli saķeri un kontroli, tā ir ļoti piemērots izmanto roku muskuļus, pirkstu, un arī rokas spēku. plaši izmanto: rokas strengthener)

Izskatās arī
Jaunu Terapijas Beactive Lencēm Punktu Pad Kāju Black Presssure Lencēm Akupresūras Sēžas Nerva Ceļa locītavas pārsējs ceļa pretsāpju līdzeklis
€25.15 €15.09

(iezīme 1.self sasilšanu, šī ceļa lencēm iebūvēts self-siltuma magnēti, tas būtu iesildīties pati( precīzs laiks atkarīgs no cilvēka uz cilvēku). 2.palīdz uzlabot asinsriti, skaidrs, meridiāniem, noņem fizisko vietējo nogurumu un sāpes, pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, pietūkums,piemērots cilvēkiem, kas cieš no ķermeņa drebuļi un artrītu. 3.augsti elastīgs jostas, elastīgās labi, valkā)

Izskatās arī
6Pcs/Komplekts Bērniem, Ceļgalu Sargus Un Elkoņu aizsargi Aizsargi Aizsardzības Rīku Komplekts Drošības Rīku, Lai Skrituļslidas, Riteņbraukšana Velosipēdu Skeitborda Sporta
€14.59 €5.84

(mūsu augstas kvalitātes elastīga šķiedras spilventiņi līdzeklis mīksta samta odere iekšpusē lencēm un izkliedētu siltumu, lai jūsu bērnam ērti, bet braukšana sabalansēta ar velosipēdu. specifikācija: materiāls: augstas kvalitātes pp izliektās čaulas, sviestmaižu elpojošs acs, pagarināt aptuvenu gumiju izmērs produkta izmērs: piemērots bērniem vecumā no 3-7 un 15-35kg svars:)

Izskatās arī
2x Vingrošanas Riņķi Karājas Roktura Gredzeni, kas Nav Slīdkontaktu Gredzeni Mājas Sporta zāle Sporta zāle Gredzeni
€32.38 €17.81

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šīs vingrošanas gredzeni ir izgatavoti no augstas izturības abs plastmasas materiāla, izturīga un izturīga. 【anti slīdkontaktu gredzeni] aicina: sporta zāle gredzeni ar ne slīdēšanas tekstūru, novērš rokas slīdēšanu, ērti rokturi. 【size] aicina: ārējā gredzena diametrs: 9.06. p collu, iekšējā gredzena diametrs: 6.69 cm, biezums: 1.10 cm.pārnēsājams)

Izskatās arī
Auto Sēdekļa Jostasvietas Atbalsts Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Elpojošs Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Muguras Spilvenu Auto Sēdekļiem Biroja Krēsli
€18.23 €12.76

(kas ar atmiņas putu materiāla, tas ir aprīkots ar divu veidu vienkāršotas virsma ar integrētu piepilsētas auduma.ar double-spārnu paplašinājumam dizains, tas nodrošina mīkstu atbalstu, fluffiness, un ātri atsitiens.tas nebūs deformēt vai kļūst stīvi, nodrošinot ilgstošu komfortu un atvieglojumu. specifikācija: iekšējais kodols: poliuretāna cool nosaukums: auto jostas atbalsts audums:)

Izskatās arī
Ceļsargus UV Aizsardzību Dzesēšanas Roku Piedurknēm Kompresijas Roku Piedurknēm Vīriešiem/Sievietēm Elkoņa Lencēm Riteņbraukšana Beisbols 1 Pāris
€4.72 €2.97

(ceļsargus uv aizsardzību dzesēšanas roku piedurknēm kompresijas roku piedurknēm vīriešiem/sievietēm elkoņa lencēm riteņbraukšana beisbols 1 pāris specifikācija: funkcija: funkcijas: palīdz palielināt kaloriju dedzināšanu.ieroču izskatās slaids un vesels, un augšdelma vairs nav mīkstais. pielietojums: piemērots cilvēkiem ar tauku uzkrāšanos uz augšdelma.ideāls, lai palīdzētu)

Izskatās arī
Vēdera Riteņa Rats Ab Roller izmantošanu diski ar neslīdošu Rokturi Fitnesa Treniņu Mājās, Sporta Izmantot Iekārtas, lai Veidotu Muskuļu
€54.69 €22.97

(vēdera rats ab riteņu veltņus izmantošanu diski ar neslīdošu rokturi fitnesa treniņu mājās, sporta izmantot iekārtas, lai veidotu muskuļu apraksts: 【 izturīga materiāla] aicina gumijas+tērauda stūre, pvc materiāla ,stabilitāti un neslīdoši rokturi komfortu un drošību.rullīti var noņemt vai uzstādīt pie sekundes, un nebūs viegli paslīdēt.dāvanu mat var pasargāt jūsu ceļus no traumas,)

Izskatās arī