Cena €1 947.62

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Apmācību Vietas: Viduklis
  • Operācija Metode: Rokas Tipa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sabiezinātas Jogas Bumba PVC Jogas Vides Fitnesa Izjūtu Jogas Zemesriekstu Mājas Bumbu Masāža Pēdu Relaksējoša Lodīšu Pārrobežu
€35.02 €12.61

(sabiezinātas jogas bumba pvc jogas vides fitnesa izjūtu jogas zemesriekstu mājas bumbu masāža pēdu relaksējoša lodīšu pārrobežu produkta nosaukums: jogas bumba produkta svars/izmērs:600 g gadījumā pūļa: jogas uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru attēla,)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
Dāvanu Bērnu Bērni Rokas Lencēm Mācību Jostu Sievietēm Kokvilnas Taekwondo Aproces
€11.15 €5.02

(apraksts izgatavoti no kokvilnas materiāla, šie karatē jostas ir izturīgi un praktiski izmantot, raksturo viegls un kompakts dizains, ļoti portable, lai veiktu.piemērots profesionālās cīņas mākslu sporta, piemēram, karatē, taekwondo, jujitsu, un tā tālāk. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:kokvilna -izmērs:240.00x5.00x0.30cm/94.32x1.97x0.12ar - izgatavoti no kokvilnas)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī
Lecamaukla Portatīvo 9.2 pēdas, Bērni Attīsta Izlaižot Virvi Mājas Sporta zāle Izturības treniņiem Puse Spēli Izmantot Iekštelpu un Āra
€3.87 €2.33

(apraksts: 【gara lecamaukla] aicina garums lecamaukla ir 9,2 ft/2.8 m, ar varavīksnes krāsu pītā virve. 【regulējams] aicina lekt virves garumu var pielāgot individuālam lietojumam.viegli pārvadāt somā vai mugursomā.izmantot tos pagalmā, bērnu rotaļu laukums, piknika, utt. 【koka rokturi] aicina roktura izmērs ir saprātīga, ar ergonomisku dizainu, lecamaukla ir patiešām viegli, lai)

Izskatās arī
Roktura Exerciser Spēku Grip Exerciser Gredzenu Treneris Portatīvo Apakšdelma Un Pirkstu Gredzenu Strengthener Sportistiem Muskuļu
€5.72

(mūsu rokas treneris gredzens ir ideāls ikvienam, kas vēlas īstenot savu roku spēku un izturību.kas ar silikona materiālu, gredzena nodrošina līdzsvarotu spēku, efektīvus stiepšanās un to var izmantot mājās vai ceļojot.uzlabot jūsu grip un pirkstu spēku, bez lielgabarīta iekārtas. specifikācija: materiāls: silikona izmērs: (apm.)9.1*8.8*2.1 cm/3.58*3.46*0.83 collas krāsa: rozā)

Izskatās arī
Soma Žogu Uzglabāšanas Kādu Piederumi Aprīkojums Oxford vairākkārt lietojamu Auduma Maisiņš
€13.62 €6.81

(apraksts šajā f encing soma žogiem sports ir galvenokārt izgatavoti no vieglas un ērti materiālu, droša, izturīga un laba tekstūra, viegli apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un ir pamatotas dizainu un struktūru, kas var palīdzēt jums labāk saglabāt nožogojumu un ietaupīt jūsu laiku un enerģiju. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:oxford)

Izskatās arī
Fitnesa Vēdera Apturēšanu jostas Muskuļu Apmācību Atbalstu Karājas, Vīriešiem Paaugstina uzvilkt, Kāju Mājās Kultūrisms
€21.77

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:neilons krāsa:kā parādīts attēlā ab karājas siksnas palīdzību jūs tonusu, stiprinātu, un sapulcināt savu galveno vēdera muskuļus, lai izveidotu vienkāršāku, spēcīgāku, sexier jūs ar paceļamu kāju liek, kāju pacēlāji, vertikālie crunches, un vairāk. izveidot intensīva treniņa gandrīz visur ar ab roku)

Izskatās arī
Sporta Zāle Svars Kaudze Extender Sporta Mašīna Stienis Daļas Tērauds Svars Iekraušanas Pin
€19.97 €12.58

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: sporta zāle svars kaudze sporta pin ir izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda mašīna, kas ir izturīga, izturīga, nav viegli, lai izjauktu, un ilgu darbmūžu. 【augstas performace] aicina: vairs pin garums palīdz saglabāt svaru līmenī, kā tas pārvietojas pa joslu. 【viegli lietojams] aicina: svars kaudze bloķēšanas pin ir gaiši un viegli, lai)

Izskatās arī
Kāju Mācību expander Fitnesa Spēku Kinētisko Ātrumu, Veiklību Exerciser Spēka Treniņa Caurule gumijas espanderi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1.daudzpusība :šis produkts var apmācīt šo roku, kultūrisms praksē tas vēders, praksē tas krūtīm, un praksē šo kāju.tas ir svarīgs līdzeklis, lai vīriešiem un sievietēm. 2.praktiskums:šī pull virve iezīmes šī dabīgā lateksa lentu un tā funkcijas, tas neslīdoša nbr pedāļi aizsargā rokas no traumām un šī paslīdēšanas risks slodzes laikā droši izmantot. 3.viegls)

Izskatās arī
1~10PCS Pastaigas Pedometrs Pedometrs Ūdensizturīgs Daudzfunkcionālā Sporta Kaloriju Skaitīšana LCD Displejs
€24.76 €14.85

(1~10pcs pastaigas pedometrs pedometrs ūdensizturīgs daudzfunkcionālā sporta kaloriju skaitīšana lcd displejs apraksts: šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību. grāfu staigāt pasākumus, saskaņā ar vidukļa kustību. precīzi skaitīšanas, lūdzu, veikt pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm (6 collas pa kreisi vai pa labi no centra līnijas vidukli. skaitot)

Izskatās arī
Futbola Apakšstilbu Aizsargi Bērniem Shin Spilventiņi Jaunatnes Piedurknēm Aizsargiem Aizsardzības Mehānisma Ar Stipriem Mājokļu Slidošana, Riteņbraukšana Basketbols
€4.11 €2.67

(mūsu jaunatnes futbola shin spilventiņi ir praktiski un kas paredzēti, lai nodrošinātu ērtu un nodiluma laikā futbola aktivitātēm.ergonomisks dizains nodrošina elastību, lai apmierinātu lietotāju vajadzības.aizsargāt jūsu apakšstilbiem ar šo augstas kvalitātes futbola shin spilventiņi. specifikācija: produkta nosaukums: jaunatnes futbola shin spilventiņi pieteikumu scenārijs: futbols materiāls:)

Izskatās arī
Geju Parādē " Gay Pride Varavīksnes Galvu Vīriešu Tenisa Matu Joslā, Badmintons Ātri Sausas Elpojošs Sievietes Cīnās Galvas Joslā
€0.88 €0.62

(aizzīmju punktiem: 1、ādai draudzīgs materiāls: izgatavots no ādai draudzīgas auduma, lai nodrošinātu komfortu un izturību, geju praida matu aksesuāri ir piemērota ilgu laiku valkā, bez dīvaina sajūta. 2、ērti ietilptu: šis varavīksnes matu josla ir laba elastība, kas padara to ne pārāk cieši vai pārāk vaļīgi uz savu galvu.tas ir 10 cm plats un 23 cm diametrā, kas ir piemērots izmērs)

Izskatās arī
Sporta Aproce Stretchy & Sviedru Absorbējošu Frotē Sporta Vingrinājums Rokas Sweatband Stretchy & Sviedru Absorbējošu Frotē Tenisa
€2.36 €0.95

(palikt sausā un vēsā laikā jebkurā sporta veidā ar mūsu rokas sweatbands vīriešiem.wrap-ap kompresijas konstrukcija nodrošina kopīgu atbalstu.piemērots visiem sporta veidiem un izskatās vienkāršs un stilīgs.saglabāt sviedri līcis un palikt koncentrējas uz savu spēli. produkta nosaukums: rokas aizsargs specifikācijas: vienā materiāls: neilons + elastic iepakojums: opp veida)

Izskatās arī
Bezvadu Izlaižot Virvi Ar Digitālo Skaitītāju Profesionālās Lodīšu Gultņiem Un ar neslīdošu Rokturi Lec Un Kaloriju Skaits Home Sports
€15.72 €10.21

(bezvadu izlaižot virvi ar digitālo skaitītāju profesionālās lodīšu gultņiem un ar neslīdošu rokturi lec un kaloriju skaits home sports aizzīmju punktiem: 1.smart elektronisko balsu skaitīšanas: hd ekrānā, ierakstīt lec, laiks, kalorijas, monitors izmantot efekts 2.svērto tauku dedzināšana virve: smago bumbu dizains, palielināt intensitāti, sadedzināt lieko tauku, forma, perfekta ķermeņa 3.anti-slip)

Izskatās arī
Āra Sporta Sirds ritma Jostas Mērīšanas Bez Slīdēšanas Ērti Sporta Sirds ritma Monitors Jostu, Velosipēdu Pārgājienu Treniņu Ceļojumu
€6.96 €3.82

(apraksts: ērta un regulējama elastīga siksna. ar krūšu siksnu, kas balstīta uz augstas kvalitātes materiāla, tas var būt saistīts ar jūsu ādu, cieši. mīkstu audumu un adaptīvo elektrodiem, kas ir ārkārtīgi jutīgi, lai jūsu sirds elektrisko signālu. tas būs atklāt un nosūtīt jūsu reālā laikā sirdsdarbība smart tālrunis precīzi. jūsu sirds elektrisko signālu,)

Izskatās arī
Airu Mašīna Skaitītājs, Bluetooth APP Elektronisko Skatīties Magnetoresistive Airu Ierīces Fitnesa Aprīkojums Ekrāns
€51.09 €35.77

(airu mašīna skaitītājs, bluetooth app elektronisko skatīties magnetoresistive airu ierīces fitnesa aprīkojums ekrāns, power-on self-test: visi segmenti ir attēlots uz lcd ekrāna, un svilpe skan 2s, tajā pašā laikā. kad pašpārbaude ir beidzies, vecuma izvēles interfeiss, vecums?, tiek parādīts, un displejā vecuma vērtība ir iestatīta (var izvēlēties starp 13-80). pēc vecuma izvēle ir pabeigta,)

Izskatās arī
30/34/40/45/50cm Garums Sporta Fitness Hanteles, Stieņi, Skavas 25mm Standarta Vītni Hantele Rokturi F2105
€38.61 €27.03

(piezīme: 1. šī hantele bar mēs pārdodam, ir 1 gabals.nav, 1 pāris! ! ! 2. mūsu hanteles, stieņi tiek izmantoti diski ar 25mm caurumu. ja jūsu disks ir 28mm, lūdzu nepirkt !!!)

Izskatās arī
20x Krusta Muskuļu Lentes Muskuļu Atbalstu Tape Self Lipīgs Plāksteris Tīkla Lenti Sporta Lentas, Uzlīmes, Futbola trenažieru Zāle, Tenisa Fitnesa Rokas
€9.54 €5.16

(apraksts: 【ērti materiāls] aicina: izgatavots no viskozes, šis krusts muskuļu lentes ir elpojošs un ērts.savu krusta dizains ir ne tikai estētiski, bet arī praktiski.lipīgās neliks jums justies neērti, ja to piemēro. 【portatīvo] aicina: ar savu kompakto izmēru, jūs varat viegli veikt jūsu kabatā vai somā, kur jums iet. 【pretsāpju] aicina: šajā muskuļu lentes nodrošina aizsardzību)

Izskatās arī
1pc Dubultā Pull Atpakaļ, Muguras Atbalsta Josta Vidukļa Universālā Ortopēdiskā Korsete Mugurkaula Dekompresijas Treneris Lencēm
€17.51 €12.25

(specifikācijas: stāvoklis: jauns nosaukums: muguras lencēm materiāls: poliesters krāsa: melna izmērs: s: garums: 94cm, vidukļa apkārtmērs: 60-80cm m: garums: 100 cm, vidukļa apkārtmērs: 76-93cm l: garums: 106cm, vidukļa apkārtmērs: 86-103cm xl: garums: 112cm, vidukļa apkārtmērs: 96-106cm xxl: garums: 118cm, vidukļa apkārtmērs: 103-113cm funkcijas: vieglas)

Izskatās arī