Cena €9.14 €20.76

Pilns apraksts

Universālā dinamometrisko Atslēgu Galvu, kas Ligzda Piedurknes 7-19mm Jauda Urbja Sprūds Krūmi uzgriežņu Atslēgu Atslēga, Multi Rokas Instrumenti

*Augstas cietības hroma vanādija tērauda kalumi, neatņemama termiskā apstrāde, augsta cietība, augstu griezes momentu, labu izturību, ilgu kalpošanas laiku.

*Satver visu, trīsstūri, kvadrātveida, sešstūra, TORX, spārnuzgrieznis, šķipsnu skrūvēm un metāla gredzeniem un visu pārējo daudzstūru riekstiem.

*Universāls diska adapteri ir plašāka, nekā regulāri adapteris un skrūves der no 1/4 līdz 3/4 collu.Šī ligzda viegli rokturi plašu uzgrieznis, skrūves, piemēram, metriska, rieksti, ārējie rieksti, break rieksti, atņēma rieksti, acu skrūves, kvadrātveida rieksti, hex skrūves un vairāk.

*Virsmas pretş rūsas apstrāde, labs anti-rūsas sniegumu.

*Viegli pārvadāt, piemērotas mājas uzturēšanu, būvniecības objektos, automobiļu remonts, ražošanas līnijas, utt.

*Materiāls: hroma vanādija tērauda

*Krāsa: Sudraba

*Lietot diapazons: 1/4 collas 3/4 collu (7-19 mm)

*Produkta izmērs: apm. 52 x 26 mm

*Neto svars: apm. 163 grami

*Lūdzu, apstipriniet, izmēru un daudzumu, kas jums ir nepieciešams.Ja jums ir nepieciešams kaut kas cits, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

*Sakarā ar monitoru, gaismas un citu iemeslu dēļ, produkta krāsa starpība nevar izvairīties, krāsu, lūdzu dominē veida.

*Izmēri ir visas puses-mēra, lūdzu, ļaujiet nedaudz novirze dati.

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, mums nav atbildīgs par pasūtījumiem ar nepareizu vai nevar piegādāt adresi. (Krievu draugiem, vajag pierakstīt savu vārdu, uzvārdu, pretējā gadījumā jūs nevarēsiet saņemt paku.)

2. Preces cena un piegādes izmaksas nav iekļautas importa nodevas, nodokļi un nodevas.

3. Pakalpojumu kuģniecības laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.Mēs jums paziņosim iepriekš, ja postenis prasa vairāk laiku.

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu ietvaros loģistikas termiņš, pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs sekotu preces un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

5. Pēc jūsu maksājumu, mēs procesu secību, laiku un arī pārbaudīt preces, rūpīgi pirms nosūtīšanas.Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas ja jums ir kādi vajadzībām.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, palīdziet mums atstāt "pozitīvas atsauksmes" un "piecas zvaigznes", kad jūs saņemat preci, mēs gribētu jums pateikties.

Novēlu jums laimīgu dzīvi.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DUTRIEUX
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • Modeļa Numurs: 7-19
  • Veids: Uzgriežņu Atslēgu Komplekts

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

F50 Locīšanas Portatīvo Sešstūra Uzgriežņu atslēgu Komplekts Metāla Metriskās 5/6/8/9/10/12mm Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēgu Rokā Instruments, Sešstūra uzgriežņu Atslēgu
€9.16 €4.58

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes unikāls ergonomisks vidū ieliekta kapu dizains, īkšķis var novietot tā, lai ērti darbību. apkures ārstēšanu, augsta cietība; liels griezes moments, stingrs un izturīgs. salokāms, kompakts dizains veikalu 6-disku iekšēji. slim-rokturi ērtai saķeri braucot skrūves un uzgriežņi. gaismas svara, maza izmēra, ērts, lai)

Izskatās arī
CHKJ 200PCS/DAUDZ Atslēdznieks Instrumenti, Piederumi Auto Flip Tālvadības Atslēga ar Fiksētu Skrūves, Tapas Komplekts Remonta Piederumi Tālvadības pults Stiprināšanas Pin
€9.14 €0.45

(chkj 200pcs/daudz atslēdznieks instrumenti, piederumi auto flip tālvadības atslēga ar fiksētu skrūves, tapas komplekts remonta piederumi tālvadības pults stiprināšanas pin tas ir īpaši izstrādāti, lai nodrošinātu auto atslēdznieks un ikdienas uzturēšanu jūsu tērps. tās piederumi ir pabeigta.apmēram 200 iepakojumā.preces, kas paredzētas automašīnas, tālvadības pults taustiņu. izmērs: melns)

Izskatās arī
Mini Āmuru Divreiz devās Dizaina Grupa Siksniņu Rokassprādze Advanced Hammer Rotaslietas Pulksteņi Remonta Rīku Apkopes Āmuru
€4.68 €2.33

(apraksts - maza izmēra un viegli veikt. - pieejams trīs izmēros, lai apmierinātu dažādas prasības. - mini āmuru, divguļamā devās konstrukcijas, metāla un gumijas, ir dažādas ainas.)

Izskatās arī
Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
1pc Locīšanas Butterfly Knife,Drošas Prakses Rīku Āra Spēles,EDC Pudele Nazis,Portatīvo Rokas, Sporta Aksesuārus
€13.48 €0.58

(laba prakse rīks:tērauda tauriņš ķemme piemērots, mācīties, kā izmantot simulācijas rīki, izvairītos no rokas griešanai un zilumi, bez griešanas malas, bez asiem asmeņiem, ir ideāla izvēle iesācējiem. portatīvo un praktiskā: svara līdzsvars nerūsējošā tērauda tauriņš ķemme,centrs masa nodrošina, ka jūs varat vērsties pa darbību, salokāms dizains ir ērts un praktisks, jūs varat ņemt)

Izskatās arī
Magnētiskais Skrūvgriezis Skrūvgriezis Bitu Rokas Instrumenti Nutdrivers Krusta Par Elektriķi, Zaļa, Sudraba Īpašu Partijas Vadītājs 110mm
€1.98 €0.91

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2, garums: 65mm, 110mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Spriegošanas Knaibles, Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Durvju Apdare Klips, Noņemšana, Remonts Piederumi Auto Interjera Demontāža, Rokas Instrumenti,
€9.56 €4.11

(amats: polipropilēna rokturi, knaibles ķermeņa liešanu un apstrādi, izturīgs spēcīgs, ātri reset pavasara lietotāja spēkā, ergonomisks rokturis, ērti rokturi karājas caurumi un citas viegls dizains, viegli pārnēsājams, uzglabāšanas un uzglabāšanas -viegli noņemt durvju klipus, apdari un bez apdares nebojā tos -ātri noņem no visvairāk ārvalstu un iekšzemes)

Izskatās arī
Brand New Ailē Uzgriežņu atslēgas Cilindriskas Caurules Bārs Socket uzgriežņu Atslēgu 6pcs/set 8-17 mm Dubultā, kas Noslēdzās Augsti Pulēta Profesionālās
€2.70 €1.78

(funkcijas: *profesionāls instrumentu komplekts automobiļu remonts, santehnikas, labiekārtošanas darbi, utt. *ideāla, lai piekļūtu rieksti un bultskrūves grūti pieejamās vietās. *izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda stiprību un izturību un ir cinka pārklājumu, par rūsas un korozijas izturība. *dubultā noslēdzās dizains. *augsti pulēta apdare. *profesionālā)

Izskatās arī
Tauriņš Prakses Šūpošanos Treneris Blade Saliekamais Nazis Dāvana Vīriešiem-Ne Malas
€38.30 €30.65

(c94 zobenu galvu kopējais garums:240mm asmens garums:98mm roktura garums:123mm asmens materiāls:440c asmens stils: nav asas treneris virsma:akmens mazgāšana roktura materiāls: g10 + nerūsējošā tērauda svars:195g(ieskaitot iesaiņojumu) asmens tips:butterfly sistēma:ar lodīšu gultņiem krāsa: zila,krāsains funkcija: ar)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Jaunu Praktisku Izturīgs 1 * Pārveidotāja Adapteris Adapteris Converter Elektrisko Urbi, Ko Izmanto Ar Sprūdrata Uzgriežņu Atslēga
€0.92 €0.51

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes * izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs * pavasara lodīšu gultņiem uz galvas var stingri noteikt ligzda. * piemērots express nomaiņa čaks sistēma vai tiešā urbi. * augsta cietība un augsta griezes momenta, pilnībā atbilst iso/ansi standartiem. * adapteri, ko izmanto, lai pārvērstu ligzdas uz skrūvgriezis)

Izskatās arī
Sakausējuma Tweezer nemagnētiskiem Fine Tip Tweezer Apkopes Instrumentu
€14.62 €10.23

(funkcijas: ootdty pincetes tiek izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga sakausējuma tērauda, antimagnetic; sakausējuma pincetes ir 0,15 mm augstu tālrunis mātesplati lēkt līnijas remonta rīku; viņi izmanto lodēšanai remonts, vadu lodēšanu remonts mobilais mātesplati, pirkstu nospiedumu lēkt līnijas remontu mobilephone pcb metināšanai; laba izturība un cietība,drošs,ērts,izturīgs)

Izskatās arī
1~10PCS neslīdoša Centrs Pin Perforators Uzstādīt 3/32" oglekļa Tērauds ar Augstu oglekļa Centrs Perforators Par Leģēta Tērauda, Metāla, Koka Urbšanas Instruments Metāla
€24.87 €17.40

(1~10pcs neslīdoša centrs pin perforators uzstādīt 3/32 oglekļa tērauds ar augstu oglekļa centrs perforators par leģēta tērauda, metāla, koka urbšanas instruments metāla apraksts: funkcijas: 1.šajā centrā perforators tiek izmantota, lai atzīmētu centrā punkts un parasti tiek izmantota, lai atzīmētu centrā caurumu, kā tas ir dziļurbuma. 2. perforators ir izmantoti, lai vadīt)

Izskatās arī
1set Portatīvo Vienu Caurumu Perforators 4.5 mm lieljaudas Caurumu Maliņu Aplīmēšanas Caurumošanas Plier Rokas
€10.06 €4.52

(trīs soļi caurumošanas caurumu pagrieziet pozicionēšanas mēroga vadības rokturi sānos caurumu urbšana atrast to vēlamajā pozīcijā vieta materiāliem, kas nepieciešami, lai būtu štancēti caurumošanas zonas un novietojiet caurumošanas nazis ar caurumošanas stāvoklis 3. turiet rokturi un nospiediet uz leju, stingri, lai pabeigtu kalšanas process darbības uzstādot aizsardzības)

Izskatās arī
10 Gabali, Regulējams T-Pieskarieties Uzgriežņu Atslēgu Komplekts Regulējams T-Rokturi Sprūds Pieskarieties Turētājs Uzgriežņu Atslēgas Metāla Skrūvēm Vītne, Metriska Plug Piesitiet
€11.44 €8.24

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! viegli lietojams:šī mašīna skrūvju vītne, metriska pievienojiet krāna ir aprīkoti ar vairākiem modeļiem, aksesuāru, kas var atbilst jūsu dažādām vajadzībām.designed ar t veida forma, lai jūs varētu izmantot to tikai ar vienu roku un uzlabot jūsu darba efektivitāti. fit visvairāk situācija:tas regulēšana t-pieskarieties,)

Izskatās arī
Twosun K110 Blade Saliekamais Medību Kabatas nazis Zaļā G10 Roktura Ātri Atvērt TS425
€53.60

(twosun nazis ts425 kopējais garums: 225mm(8.86 ) asmens garums: 98mm(3.86 ) roktura garums: 127mm(5 ) asmens biezums: 4mm(0.16 ) asmens platums: 40mm(1.57 ) asmens materiāls: k110 asmens apdare: satīns cietība: 59-61hrc roktura materiāls: green g10 neto svars: 165 g(5.82 oz) iepakojumā: brūna kaste)

Izskatās arī
L Tipa Uzgriežņu Atslēgu Komplekts, Cauruļu Pamatni Elkoņa Uzgriežņu Atslēgas L Tips Leņķveida Socket Uzgriežņu Atslēgu 2023 Jaunas
€7.81

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8-20mm, dažādas specifikācijas, precizitātes dimensija, kas pilnībā atbilstu jūsu vajadzībām. pret nodilumu izturīgs un ilgmūžīgs saskarnes, augstas precizitātes lielums, standarta skrūvēm muti, tuvāk-kopā. ergonomisks dizains, spēcīgs un viegli izmantot, ērtāk, vairāk racionāls efektivitātes. crv tērauda ir vairāk)

Izskatās arī
PVC Cauruļu Iekšpusē, Kuteris, Ar 4gab Zāģu,Plastmasas Cauruļu Griezējs Ar 1/4 Collu Sešstūra Stieņa
€12.74

(pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, ar 4gab zāģu,plastmasas cauruļu griezējs ar 1/4 collu sešstūra stieņa jūs saņemsiet 1 komplekts pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, tostarp 4 zāģu plātnes (1.73 in/ 44mm, 1.37 in/ 35mm, 1.26 in/ 32mm, 1.26 in/ 32mm), bagātīgu daudzumu, lai atbilstu dažādu izmēru griešana caurules.tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni, lūdzu, noslaukiet to tīru pirms)

Izskatās arī
N0HB 3/8" Pārvērst 1/4" Bumbu Bloķēšanas Sprūds Ligzdas Adapteris Reduktoru Pārveidotājs Instruments
€0.63 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts pic funkcijas: tas ir 3/8 pārvērst 1/4 ligzdas adapteris atbilstu jūsu kontaktligzdas ar jūsu instruments, ar šo ligzdas adapteris šis komplekts ļauj jums samaisa un saskaņot izmērus, jūsu kontaktligzdas, sprūdrats rokturi, pagarināšanas stieņi un citi aksesuāri. ligzda)

Izskatās arī
103mm Mini Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Divvirzienu Kontroles divvirzienu Elkoņa Vadītājs Sprūdrata Uzgriežņu atslēga Ar Skrūvgriezi Bitu Rokas Instrumenti
€10.39 €4.67

(motīvs: *dual drive vadītājs sprūdrata uzgriežņu atslēga strādā ar jebkuru 1/4 hex kāta skrūvgriežu daļas un 1/4 laukumā disku kontaktligzdas. *ideāls šaurās telpās, 16 zobu sprūdrats, vajadzīga tikai neliela šūpoles loka darboties un vadīt virzienu ir viegli mainīt ar kinoizrāde īkšķi maiņa. *ergonomisks roktura, ērtāk un izdevīgāk. *iekļauti 10pcs 25mm garums hex)

Izskatās arī
KNIPEX 98 24 02 VZD PlusMinus Skrūvgriezi Roktura Dizains Neļauj Ritošā Iegulto Pavasara Izsmalcinātu Meistarība Vienkārša Darbība
€36.31 €29.05

(▲braukšanas padomi par plusminus profila skrūves ▲izmantot ar elektroniku, instalācijas komponenti, e.g.automātslēdži ▲samazināts asmens izolācijas diametrs ir padziļinājums, atsperes un skrūvju elementiem ▲ergonomiski optimizēts dual komponents roktura, nogurums, samazinātas darba un optimālu transmisijas spēku ▲roktura konstrukcija novērš iespēju ritošajam ▲weight90)

Izskatās arī